Jó reggelt!
Boldog szülinapot a 3 egyhónapos kismanónknak!
Ami - reméljük Áron baba tényleg követi Nórit az éjszakai alvásban! Ez az egy amire aztán valóban nem lehet egy szavam se! Most is alszik. Este 9-kor evett, aztán 4-kor rágcsálta az öklét meg cuppogtatta, olyan hangosan, hogy szerintem a szomszéd is hallotta

úgyhogy kapott akkor is hamit, 10 perc után be is ájult, azóta is horpaszt.

Imádom!!!
14-én délután kell mennünk a köv. oltásra. Már előre félek!

Bár az elsőre fel sem ébredt, de akkor még "álomkóros volt"!
Nektek mikor kell menni??
Remélem jobb már a kis pocakja, szörnyű lehet hogy nem tudsz vele mit kezdeni. Ebben marhára szerencsém van, Nóri nem hasfájós. Viszont ha kimegyek a képből üvölt mint a fába szorult féreg!!!!

Egy pillanatra se lehet magára hagyni.
Tényleg! A darázscsípése elmúlt már?
Dodó - ilyen hányás nálunk is volt már 3x is, de nem lett belőle semmi baj. Nekem azt mondták nyelhetett egy nagyobb adag levegőt és ráevett egy csomót, aztán nem sikerült a levegőnek kiszabadulni a büfizés alatt, így kinyomta az egész kaját.
Képzeld! Egyszer Nóri az éjjeli evés közben csinálta ugyanezt. Fekve etettem, kicsit el is bóbiskoltam, valószínű már egy ideje ő is csak nyammogott a cicin és egyszercsak elengedte és telibehányta a cicim, a melltartóm, a hálóingem, meg a kis takarót amin feküdt! Még a hangja is ijesztő volt!

Úgy megijedtem hogy kiugrottam az ágyból

...
Köldökig sz@rcsizás is ismerős! A következő a "tarkóigkaka" lesz, az is cuki...
Muffin - 240?!

Atyavilág! És még én voltam kiakadva a 190-től?

Hát most már biztos hogy ez a kis Eliot-fiú irtó hamar meg akar erősödni! Elképesztő hogy mennyire tudja mit kell tennie, annyira jó!!!
Csuklás nálunk is van! Nóri legalább 4x csuklik minden nap, dettó ahogy a pocakban csinálta! De elég olyankor 3 korty víz vagy tejcsi (már ha elfogadja - nem mindig) és el is múlik.
Bondi - annyira édes a két kismanó egymás mellett!

Nem csodálom hogy Otival nincs időd annyit foglalkozni mit azelőtt! Nekem sincs Nóri mellett egyetlen szabad percem se. Nemtom mit csinálnék egy nagyobb tesóval. Még jó hogy Oti ilyen jó fiú és hogy a nagyszülők tudnak rá vigyázni. Nagy segítség ez ilyenkor!
Babu - én is akartam már írni hogy Szabibébi mennyire hasonlít rád! 100 Szabi közül is megmondanám hogy ő a tied!!!
Dodó - Anyukád most dúskál az unokákban!! Nem semmi érzés lehet! Meddig lesz kint nálatok? Gondolom várod már hogy legyen egy kis segítséged! Nekem Anyukám olyan mint a messiás!!

Múlt hétvégén volt itt, szuper volt!
Mi is megyünk ám nyaralni bi-bí!!

Augusztus utsó hetét Tiszaújvárosban töltjük a szüleimnél. Már nagyon várom, egyrészt mert állati rég voltam otthon, másrészt mert ott olyan jókat lehet sétálni és van pár volt oszt.társam, meg régi barátnőim, akik szintén nemrég szültek. Tökjó lesz!
Andi - na hogy sikerült a fül-átszúrás?????? Remélem nem viselte meg nagyon Vikit!
Nekünk is kéne, de képzeld, elnyelte a föld a védőnőnket!

Volt kint az 1. meg a 2. héten és azóta nem láttam! Szerinted??
Azta mennyit írtam!