A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Törpiri!
Kép

Afra!
Bocsesz :oops: :oops:
Tényleg Asiyet akartam írni :oops:

Cat!
Hogy milyen aranyosak a fiúk együtt :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!
Az azért megnyugtató.
Én is örülnék neki.
De megpróbálom sima úton megszülni a kisasszonyt.
Háta sikerül.
Bár apa nagyon félt.

Most hozott nekem egy halom epret.. Már alig van belőle.

Holnap védőnő, lemázsál és összesem a súlyom miatt. :wink: :shock:

Cat!
Nagyon édesek a fiúk!! Szépek nagyon.

Mi bánt? Vagy csak fáradt vagy?

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

gabi értem :):) akkor van még remény :):):):):
nekem márc 22-én volt mensim vagyis 5 nappal később mint neked és most negyedikén még nega akkor még van egy hetem ha akkor sem lesz poziotív akkor irány dokker :):):)

picimami: szerintem neked nem fogják engedni hogy sima úton szüld meg a babát neke dmár szerintem a 3,5-kg-os babais nagy lenne hiszen olyan pincurka vagy :)

nika70
Salgótarján

Pici!

Fáradtság, fejfájás, rosszkedv... Minden együtt.

De sül a vacsi a sütőben. TAlán jobb kedvem lesz tőle. (Ha jól siekrült.) Egy kis lasagne.
Vendég

Sziasztok!
Asiye, sajnálom, ami anyukáddal történt.
Pici, Vörösmarty, Petőfi, Jókairól szóló Mikszáth, Spiró György és Lázár Ervin volt idén az érettségin, ez csupán jutalomjáték :D

Toxoplazma
: csak akkor kell, ha veszélyeztetett vagy (macskákkal élsz együtt), de akkor sem kötelező.
Amivel ti keveritek, hogy az afp-vel együtt, az a hepatitis.
Nagyon fáradt vagyok, Döme egész nap nyűgös, anyuval nem tudom, hogy hagyom így itt, alig evett, én meg elfelejtettem fejni
:shock:
És valószínűleg szájpenésze van...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nika!!
Aranyos vagy!!
Nem bánom, csak minden jól alakuljon. Ne legyünk veszélyben, az a lényeg.
Nem tudom mekkora lesz. De már egyre jobban izgulok.
Minden éjjel azt álmodom, folyik a magzatvizem. :lol:

picimami

Cat!
Finomat főzöl nagyon.

Én most halok meg eper mérgezésben. Bevágtam egy tállal :shock:

picimami

Nemlajos!
Szupi jó tételek tényleg.
A hepatítisz a megvan. Negatív lett.
Sajnálom hogy fáradt vagy és Döme nyűgös.
Jobbulást nektek

picimami

Hová kell menned??

picimami

Nagyon jó Marci új képe a vonalzódon Cat!!

picimami

Sziasztok

Köszönöm mindenkinek a köszöntést...aranyosak vagytok:)

Apától akkora csokrot kaptam mint még soha.
5 szál sárga rózsa,5 szál sárga tulipán 2 szál lila irisz és 2 szál piros flamingó van benne...gyönyörű :lol: :lol:
Én meg azt hittem elfelejtette,hogy névnapom van mert egész nap nem mondott semmit :oops: :cry:

Cat mi a baj?????Mitól vagy rosszkedvű??
Édesek a fiúk :wink:

Jaj Pici ne hergelj az eperrel...gyereknek is pucolom és a nyálam csorog érte..szenvedek nagyon hogy nem ehetek belőle :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Eper engem is ingerel...
Marci csak egy éves koráig fog szopni, hogy jövőre már ehessek epret.

Nincs oka a rosszkedvemnek. Szerintem csak a hormonok szórakoznak velem és az időjárás.

Pici!

Köszi.
Vendég

én nem kaptam semmit apától igaz még nincs itthon de már hazafelé tart de szerintem nem lesz semmi meglepi :(:( nem olyan romantikus vagyis néha igen néha nem de szerntem most éppen a néha nem korszak van :)

nika70
Salgótarján

Nika!

Sajnálom, hogy Apa most éppen nem romantikus.

Én névnapomra kaptam egy gyönyörű cserepes orhideát, egy DVD-t (Snoopy és a szerelem) és egy kék orrú macit (tatty tady). :D A kedvenceim. :D
Vendég

Sziasztok!

Bocs,hogy csak most jöttem de apa itthon van.Délelőtt elmentünk megrendelni Márknak a függönyt szülinapjára jövő hét csütörtökön már mehetünk érte.
Ma mégis elmentünk az uh-ra küldtek egy smsm-t ésa annyora besóztam,hogy nekem ma kell mennem.Apa fáradtnak érezte magát de végülis elkisért.
Ati most is 1 héttel fiatalabb igy a szülés várható dátuma tuti csúszik.De én úgyis aug-*an szeretnék szülni ogy tlaán nagyobb esélyem van rá.
Minden rendben vele a belek is jók :D kb 825 gr.
Sajna aludt és nem tudtuk felébreszteni.Hozok pár képet a teljes arca nem látszik,mert oitt volt a keze :D

NIKA,TÖRPIRI:BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!!!!

Zsu:már szépen alakul a pocid :D Örülök,hogy jól telt a 7végétek.

Cat:remélem már jobb a kedved.Sajna most jön vmi hidegfront biztos azt érzed.

akkor jöjjenek a képek. Kép Kép Kép tappancsa
Vendég

Sissi!

Jók a képek Atiról. :D

Ezek az Uh-ok is hiányoznak egy kicsit. Meg a pocak is.
Könnyebb volt a nagy pocakkal aludni, mint az állandóan ébredő gyerekkel. :wink: :)
Persze így biztosan tudom, hogy minden rendben van vele, és ez sokkal jobb.
Vendég

Mónikákat isten éltesse, sissi, gyönyörű a kép.
Igazándiból katatón (van ilyen szó?) állapotban meredek a monitorra, Döme üvölt, én már bőgtem, váltam, káromkodtam, könyörögtem, szegény már hót fáradt, délután ha aludt összesen vagy 2 órát, sokat mondok...
Ha ez az időtől van, én nem bírom tovább...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt MIndenkinek!

Sissi!
Nagyon szép Ati baba és már jó nagyfiú ő is.
Dalma is múlt héten már kb. 1260 g. volt. Kíváncsi vagyok pénteken mit mondnanak rá.
Valahogy mindíg félek.

Cat!
Megértem, hogy hiányzik a pocak, meg uh.
Én most úgy vagyok vele, jó lenne már ha kinn lenne, és újra a régi lehetnék.
Nem lenne viziló bokám, nem szuszognék, mint egy elefánt, nem lenne pufi fejem, nem viszketne a bőröm mindenhol..

Ma mennem kell védőnőhöz.
4 hete voltam, de tegnap már beszólt, hogy nocsak engem is látni.
De mit akar?? Hetetnte menjek :cry: :shock:

picimami

Jó reggelt!

Nemlajos:vszinű az időtől van. Remélem azért tudtatok aludni.

Márk nálunk még alszik a saját szobájában éjjel 3 körül átjött értem,hogy keressem meg a cumiját.Miután oda adtam neki feküdt is vissza.

Nika.jobbulást Gegének!!!
Vendég

Pici:hidd el ah megszületik Dalma hiányozni fog a pocak.Én nagyon sokáig simogatam a hasam és csodálkoztam,hogy miért nem dugja ki a opsiját vhol.

Én 4 hetetnte járok védőnőhőz.Mindig megbeszélünk egy időpontot.Nekem jövő hét csüt.-n kell mennem.

Sajnálom a vizesedést.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Cat!
Általános rosszkedv huss :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Pici!
Eper jöhet :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vizesedés monnyon le!!!!!!

Sissi!
Annyira édes Atika a képen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És az a tappancs.... hát teljesen oda vagyok tőle :D :D :D :D :D :D :D

Nemlajos!
Kitartást nektek :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!

Szerintem is a vizesedés a legrosszabb. Még jó, hogy nekem csak az utolsó 3 hétben volt. Akkor is szenvedtem tőle rendesen.

Nemlajos!

Remélem Döme éjszaka jobban aludt.
Tegnap délelőtt Marci is csak 20 percet aludt. Délután már rendesen. És az éjszaka... Bárcsak mindegyik ilyen lenne!
Fél kilenckor vacsi, kilenckor otthagytam a szobában, mert még nem aludt, de szerintem hamarosan ez is bekövetkezett. Legközelebb háromnegyed négykor kelt. Fél óra múlva újra alvás, majd nyolckor ébresztő. Azóta nem alszik.

Persze a két fiú együtt ébredt. :roll: Most Marci sír, de legalább már Beni csendben van. Kicseréltem a DVD lejátszókat és a beltéri egységeket, így már tudja nézni a Timon és Pumbát.
Eredetileg a hálószobánkban volt a nagy plazma tévé, DVD-video kombi és a régi tipusú beltéri. Amikor Marci megszületett, a tévét lehoztuk, de minden más fent maradt, használhatatlanul.
Lent itt volt egy sima video és egy házimozi rendszer. CSakhogy ezt a házimozit olyan régen vettük, hogy bizonyos formátumokat nem tud lejátszani. Így most hozzákapcsoltam a kmbit, és így már minden működik.

Most már csak a nagy 72 centis hagyományos tévénket kellene lecserélni egy 82 centis LCD tévére, és akkor a dolgozóban is lehetne tévézni, ha a padláson átköti valaki az antennákat.

Mennyire voltam érthető?Persze gondolom ez most senkit nbem érdekel. :roll: :)

most pedig éppen reggelizni próbálok.
Vendég

Cat!
Én csak csodálni tudlak, mennyi mindenhez értesz :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ide kötsz és oda kötsz és már használható is..... én nagyon szőke vagyok ilyesmihez :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!

Éppen azt mondtam Apának, hogy örülhetek és persze ő is, hogy olyan felesége van, aki ért a műszaki dolgokhoz, és nem olyan, mint a szüleink, akikenek a tévé bekapcsolását is el kell magyarázni. Így nem kell egész nap Beni hisztiját hallgatnom.

Mivel mérnöknek tanultam, így van valami tapaszatlatom. Igaz, az építészet volt, de laktam a Kandó kollágiumban is és nagyon sok villamosmérnököt ismertem. Sokat tanultam tőlük.
Vendég

ZSu!

Különben ez érzék kérdése is. Vannak emberek, akinek semmi köze az ilyen dolgokhoz, hiába próbálják elmagyarázni neki. Nem úgy van beállítva az agya.

Engem sok minden érdekel. Ezért is volt jó a HR diploma. Ott van miinden. Pénzügy, számvitel, statisztika, jog, pszichológia, szociológia, felnőttképzés... És még sorolhatnám.
Na meg az építőmérnöki képzés...

És persze imádom a regényket, verseket, filmeket, zenét...

És egy csomó mindent még fel sem soroltam.
Vendég

Szép jó napot minenkinek.

Nemlajos ,sajnálom az éccakátokat :? nálunk most az a menő,hogy 4-5 között ébred,aztán reggel 8 felé eszik megint,akkor megint bealszik ,12-1 között megint eszik és utána fent van estig..de csendben van,nézeget,mosolyog,néha hiszti van,hogy beszélgessünk vele aztán 9-kor fürdés evés alvás.
Ez most nekem tökre bevált és ki vagyok pihenve :wink:
(lekopogom)

Cat remélem jobb a kedved... :wink:
Marcika is szépen gömbölyödik :wink:

Sissi nagyon jók a képek,édesek a tappancsok :lol:

Már megy a mosógép,kaptunk egy csomó kisruhát ajándékba,meg megjött amiket rendeltem,ma még ki tudom rakni száradni az erkélyre,mert holnapra esőt mond.Akkorra meg beterveztem egy napos vasalást,kb annyi ruha vár rám :oops: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Megyünk sétálni :lol:

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt lányok :lol: :lol: :lol:

Igen én most ébredtem, na de nem először :wink: későn feküdtem le, fél 7-kor keltem elvittem a lányom suliba és 8-kor visszafeküdtem és eddig birtam aludni :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sissi!
Nagyon édes Atika és az a talpacska cuki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Lilike is nagyon édes már várja a sétát bizti :wink:

Kép
Kép
minimano74

Szia

Akkor most jól kipihented magad :wink:
Én is visszafeküdtem 9-kor..de 1/2 10-kor már hivott a családom fele.. :?
Aztán már nem feküdtem vissza,inkább teszek-veszek.
Ma nem kell főznöm,maradt tegnapról...ha felébred a lelkem akkor megyünk csavarogni kicsit.
A kép tegnapi :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Egy élmény volt olvasni ma titeket! A pocakomon volt a kezem és akkorát rugott vagy öklelt, hogy a kezem csak ugy repült! Ez jó!!!!
Na a mai szurkán tul vagyok! Olyan ideges vagyok, hogy csak na! Beszéltem a szülésznénimmel és az Ő javaslatára kérek egy bautalot a korházba és ott is megvizsgáltatom magam! Szerinte erre a cukorra nem kell inzulin! Nos a mai lesz a perdöntő és a beutaló is az tuti!

Pici! Tényleg hozom már a képeket! Olyan sokkal ados vagyok, hogy már nem is merem hozni a 4Ds képeket sem!!!

Én szerintem megcsináltatom a toxoplazmát mert van cicám is meg van kutyám is és van vadászgörkém is! Mondjuk nem vesztek vele semmit én azt hiszem! És akkor a fehérjét nekem nem is kell megcsináltatnom, ha nem muszály ugye?? Jól értelmeztem?? Mert nekem nem dagad semmim és nem is vízesedem! Csak a pocakom nő és a fenekem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sissi! Gyönyörű a kis Atibaba!

Cat! Remélem ma már jobb a kedved! Hogy sikerült a lasgna??? Juj de imádom!!!!! Olyan régen ettem és asszem soká is fogok! vagy arra van valami diétás recepted???
És hogy milyen édes a két fiú együtt a képeken!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

törpiri, az éjszakánkkal végül nem lett semmi baj :D
Éjfélkor sikerült elaltatni (és elcsendesíteni) Dömét, aludt ötig, akkor szopi, és aludt tovább 10-ig, most megint alszik :)
Úgy néz ki, ma már nincs semmi baja, viszont a pisis pelusa éjjel rózsaszínes volt. Ötletek? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nócika!

Panzani lasagne tésztából csináltam, ez durumbúzából van, ami jó a cukornak. Egy adag kb. 60 g CH. Ez nekem egy kis túlzással belefért az ebédbe. Mert akkor 50 g CH kellett.

Csak simán csináltam egy paradicsomos húsos szószt, és azzal tettem be a sütőbe. Nem kell bele tejfölt keverni, mert abban is sok lehet a CH.

Egyébként Apa ma azt ebédelte, mert elvitte a maradékot.
Nekem pedig maradt a szószból, és ahhoz főzök majd tésztát.
Vendég

Nemlajos!

Hormonok. A Teid bekerültek az anyatejjel Dömébe.
Ez az én tippem.
Remélem csak ez az ok, de azért lehet, hogy jó lenne ha egy orvossal is konzultálnál.
Felfázásnál nem szokott véres lenni az vizelet?
Láza van?
Vendég

Cat! Köszi a tippet! Majd megyünk tescoba és akkor bevásárolok megint egy jó hónapra való cuccot! Nos akkor egy kis enyhe tulzással asszem nálam is belefér, de rájöttem, hogy mégse! A Legkevesebb paradicsomostól is ugy ég a gyomrom, hogy tűzet tudnék okádni! És ha narancsot eszem vagy isom attol is! Ugyhogy mindennel csak csinnyán! Mert ugye nem ehetek csak ugy háztartási kekszet sem a cukor miatt!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!

Gyomorégésre: Rennie.
Nekem a végén kellett csak, de bevált.
Vendég

Nemlajos..nem evett kevesebbet mint szokott??

A kórházba akkor volt ilyen az egyik baby pelusa amikor kezdett "száradni"sokat kellett itatni és nem lett gond.

Remélem csak ez a baj....

Azért örülök,hogy jól sikerült az éjszaka :wink:

Lili most evett,lassan elindulunk lefelé...

Nocika..remélem nem kell inzulin,de ha mégis,nézd,hogy azért kell hogy a babónak jó legyen. :wink:
Lehet ez nem vigasztal,de hátha :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

siasztok :) apa elorozta tőlem a gépet ezért tudtam csak most jönni :):):):)
végül ma kaptam egy sapit apától névnapomra atescóban voltunk este úgy kellett emlékeztetnem őt :) azt mondta nem ott járt az agya :)

gergő jobban van már :)
nekem egész nap olyan érzésem vanmintha meg akarna jönni de egyenlőre még nincs piri reméelm ez már méhszallagok nyúlása stb :)és nem oiri előjele

müszaki cuccokhoz én is értek :):):):)

nika70
Salgótarján

Képzeljétek, holnap megyek Szolnokra anyuhoz... és havonta egyszer az IC ingyen van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És ebben a hónapban mikor ingyenes??? Na mikor???? Hát holnap!!!!! Úgyhogy IC-vel emgyek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! Rossz a gépünk, holnap viszi apa doktor bácsihoz :? nemleszek, csak szóltam. vigyázzatok magatokra. :)

Kép Kép Kép
asiye

törpiri: de, kevesebbet evett.
Most meg már semmi baja, nagyokat eszik és alszik éjfél óta! :)
Cat, nem volt láza, még hőemelkedése sem :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat! Renét szabad???? De jó akkor azt kell vennem, mert direkt nem mertem de én hülye kérdezni is elfelejtettem!! De jó, hogy szóba került!

Piri! Én is bizom, hogy nem kell az inzulin! DE ha muszály akkor ez van sajna!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Megjrtam a mh-t Márk nagyon élvezte.Most aludt ela drágám,de végülis reggel Ő kelt a legkésőbb.
Apa elment vezetni igy én most pihenek.
Mosás most járt le,de most nem zajongok.

Nemlaos.örülök,hogy végülis jól telt az éjszakátok.

Tényleg taliról nem is bezséltünk akkor máj végén jún. elején tartunk egyet?

Törpiri:jó sétát. Ma nekem sem kellett főznöm majd sült krumplit sütök.Holnapra pedig borsólevest tervezek és gombapörit.
Vendég

Nócika:azért hozhatod azokat a fotókat!!!REmélem most jó lesz az eredményed.

Zsu:holnapra jó utat és vigyázz magadra.
Vendég

Sissi!
Tök arilett a vonalzód :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Megjártam a védőnénit!!
Vizes vagyok brutál.
4 hét alatt megint 1 kg hízás. Pedig nem érzem hogy híztam, lehet csak a víz miatt van.
Azt mondta, mostantól 2 hetente menjek.
És ha hazajövük, azonnal kijön..
Na gondoltam magamban, ha szólok egyáltalán hogy itthon vagyok :lol:

Lányok ti használtok öblítőt a picik ruháinak??
Én vettem direkt ennek, gabit-t, de a védőnő azt mondta semmi képp nem szabad.

Megvettem a kókusz matracot, és ágyneműt Dalminak.
Vettem 38-as kényelmes csini lapos papucsot is.

Sissi!
Annyira édes Ati baba arca, már most olyan gyönyörűséges kisfiú.

Cat!
Örülök, hogy jó éjszakátok volt, és jó a kedved is.
Én értem amit írtál. Itthon én is szoktam ilyenekkel babrálni.
Nem várok én sem senkire.. csak a cipekedés a halálom, az nem megy nekem.

picimami

Gabi!
Jó sokat aludtál.
Én napok óta készülök egész napos alvásra.. de nem megy.
Pezseg a vérem. És megyek állandóan.
Védőnő is leteremtett, hogy a házimunkát hanyagoljam.
Mondjam anyósomnak.. na annak mondhatom.

Asyie!
Sajnálom, hogy rossz a géped.
Remélem hamar megjavul.
Hiányzol nagyon.

Nócika!
Bízom benne nem lesz szükséges inzulinra!!
Várom a képeket!!!

Törpiri!
Jó sétát nektek.
Lili gyönyörűséges.

picimami

Sissi!
Jó olvasni, hogy végre Te is pihensz egy picit.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
És Márk is jól van!

Nika!!
Hogy vagy ma Drága??
Örülök, hogy piri nincs. Nem is lesz és punk tum.
Nagyon jó, hogy Gege már jobban van.

picimami

Zsu!
Örülök, hogy ilyen aktív vagy!!
És Boldog!!
Vigyázz magadra nagyon. És jó utazást!!

Anyukáddal biztosan szép napotok lesz.

picimami

Pici!
na ez jó kérdés volt, mert én is szándékozom venni a babaruháknak öblitöt! Gondoltam én is a Gabi termékre is csak még nem találkoztam vele se tescoba se auchanban! De gondoltam, ha nem találok akkor veszek silánt mert az is van olyan ami a babáknak való! Nos kivi vagyok mi lesz!
Hát én is kivi vagyok milyen lesz a mai eredmény már totál tülkön ülök!!!! Olyan lassan megymost az idő és apa is elvileg siet, de még sehun sincs!
Ez a fránya vizesedés meg monnnnnnnyyyyon leeee!

Sissi! Azért te is tudod mitől döglik a légy! sült krumpli meg borsó leves??? És neked hol marad a diéta??? :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy ezeket lehet ch meneteseket is kapni????? Én is kérek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: