Pici!
Szerintem is a vizesedés a legrosszabb. Még jó, hogy nekem csak az utolsó 3 hétben volt. Akkor is szenvedtem tőle rendesen.
Nemlajos!
Remélem Döme éjszaka jobban aludt.
Tegnap délelőtt Marci is csak 20 percet aludt. Délután már rendesen. És az éjszaka... Bárcsak mindegyik ilyen lenne!
Fél kilenckor vacsi, kilenckor otthagytam a szobában, mert még nem aludt, de szerintem hamarosan ez is bekövetkezett. Legközelebb háromnegyed négykor kelt. Fél óra múlva újra alvás, majd nyolckor ébresztő. Azóta nem alszik.
Persze a két fiú együtt ébredt.

Most Marci sír, de legalább már Beni csendben van. Kicseréltem a DVD lejátszókat és a beltéri egységeket, így már tudja nézni a Timon és Pumbát.
Eredetileg a hálószobánkban volt a nagy plazma tévé, DVD-video kombi és a régi tipusú beltéri. Amikor Marci megszületett, a tévét lehoztuk, de minden más fent maradt, használhatatlanul.
Lent itt volt egy sima video és egy házimozi rendszer. CSakhogy ezt a házimozit olyan régen vettük, hogy bizonyos formátumokat nem tud lejátszani. Így most hozzákapcsoltam a kmbit, és így már minden működik.
Most már csak a nagy 72 centis hagyományos tévénket kellene lecserélni egy 82 centis LCD tévére, és akkor a dolgozóban is lehetne tévézni, ha a padláson átköti valaki az antennákat.
Mennyire voltam érthető?Persze gondolom ez most senkit nbem érdekel.
most pedig éppen reggelizni próbálok.