A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Akartam rakni egy csupasz közelebbi Bogiképet, de nem akarja betenni de akkor a link rákatt, és ott van.
Azért nekünk is vannak hurkácskáink!
http://henchy.wcps.eu/e107_plugins/auto ... i50006.jpg

Bogi tartja a fejét, és forgolódik jobbra balra, és borzastóan élvezi, hogy ő nézelődik, mikor felveszem.
Picit még inog a feje de simán tartja.

Gurgi!
Akkor egy picivel több csak Samud, kiváncsi leszek most mennyi lesz.

Lépek Bogival játszani, olyan ordibálást le tud vágni, ha nem vele foglalkozom, hogy csak hallgatok néha, hogy milyen torka van ennek a leánynak.... :lol:
Vendég

Gurgi! Most néztem a neten és a 25db ampulla kb 10-12 euró és elég sok helyen lehet kapni Rómában és szívesen hozunk, csak írjátok meg mennyi kell. Bár ez csak okt. 31-én lesz, de ha hamarabb kellene van egy római haverunk, de a postaköltség elég drága.

Emi

Kép Kép
emi_25

hát megkuksiztam Bogit, tényleg nem hájfej, de csontjai nem zörögnek. egyébként mi is asszem csak egy rend recével combiban, annyival rendelkezünk többel.
majd készítek olyan fotót.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Én se voltam gépközelben hétvégén, igazából most is aludnék, kicsit elfáradtam a vasárnapi keresztelőbe. De nagyon jó volt, Petra meg Gréti mondjuk nagyon elfáradt, délután mindketten 4 órát aludtak. De azt megfogadtam hogy legközelebb ekkora bulit majd Zsani iskolai ballagására rendezek (több mnt 20-an voltunk) :D

Rakok fel két képet aztán meg próbálok pihenni kicsit, bár Gréti itthon terrorizál, szerencsére Petra alszik szerintem neki elég is volt egy darabig a vendégeskedés.

KépKép

Nadine
KépKépKép
nadine

Gurgi: Váratlan utazás. :lol: Én is tök imádtam. Meg a Farm ahol élünk-et is. :lol: :lol:
Vendég

Nadine!
Petra csodaszép keresztelős kislány, kis angyal!

Manó.
Hát nem egy hájfej, de van egy pár hurkica.
Kiváncsi vok Gréti hurkijaira!
Videót nem tudsz csinálni róla?

Két mostani Bogikép, aztán lépek, leányom hiányol...
De hogy mikor akar már aludni...
Akor ismét linkelek, nem akarja berakni a képet, Robi biztosan buherált valamit az oldalammal, mert feltölteni is csak új albumba tudtam...
Panaszt fogok benyújtani nála.... :evil:

http://henchy.wcps.eu/e107_plugins/auto ... i30013.jpg

http://henchy.wcps.eu/e107_plugins/auto ... i30010.jpg
Vendég

Bocsánat, kicsit széthúztam a linkekkel az oldalt, elnézést.... :oops: :oops: :oops:
Vendég

Na fasza, Samu pont elaludt VOLNA erre elkezdtek fúrni mellettünk..áááhh nem hangos, PANEL..qrélet elegem van ebből a buzi házból meg az egész környékből :twisted:
A héten megyünk megnézni a budafoki pecót..

FASZOMKARATE
torolve_20131003125716

Nadine: Édes a kis Habcsókod. :lol: :lol: :lol:

Csajok! Mit csináljak? Holnap kéne kapnia Tömzsinek a 3 hónapos szurit. De szerdán meg csípőszűrésre kell vinnem. Most akkor melyik ujjamat harapjam??? :shock:
Vendég

Annee!

Ezek szerint nem tudsz csak az egyikre elmenni? Időhiány, segítség hiány?

Sztem menj a csípőszűrésre.
A 3 hós oltásra meg elmész jövő héten. Lazán belefér.
Mi is többmint egy héttel mentünk a 2 hósra.
torolve_20131003125716

Nadine!
Édes a kiscsajod. Keresztelős fotó jól látom? :roll:

Annee!!
Jaja, a Farm ahol élünk az is jó volt meg az Anna c. sorozat de nem bizti, hogy ez volt a címe..egy vörös hajú lányről szólt, akit örökbe fogadtak
torolve_20131003125716

Na ma jött először Jokerfood-os kaja. háát nem nagy adag, a foodexpressznél kétszer ennyi volt..ízre eddig nem rossz
torolve_20131003125716

Sziasztok!!

Csak gyors életjel, esélyem sincs visszaolvasni elnézést :oops:

Bogi tegnap már fájlalta a torkát és éjjel ugatósan köhögött (krupposan) gégegyulladása van :cry: Kapott mindenféle gyógyszert... Ha már a dokinál vagyunk megnézettem Zalánt is, és már nem csak taknyos hanem már a tüdején is hallott zörejeket a dokinő. :cry: :cry: kapott antibiotikumot (Cedax babyt) :shock:
Azt a vírust nyelte be ( az infulenzavírus egyik fajtája), ami ellen a 2 hós és a 3 hós oltásban is van oltóanyag! Szal fasza :evil: :cry: :shock: Eddig csak helyileg kezelték ugye a antibigyós orrcseppel+fenistil de úgy tünik nem volt elég neki, ezért most szájon át kapja az antibogyót :cry:
Úgyhogy eléggé kivagyok, már csak a Violám hiányzik,h lebetegedjen és jön a pokol :cry: :shock:

Most mennem kell főzök, bocsika... :oops: 8) Remélem mindenki jól van!!!!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gurgi
Keresztelős, vasárnap volt... együtt tartottuk a névnapjával ami holnap lesz. :)

Anne
köszi a dícséretet, nagyon jó kislány volt végig aludta míg a pap beszélt (több mint 1 órán át,) a végén volt a keresztelés, akkor ébredt fel mikor a vizet ráöntötték, majd aludt tovább a keresztanyja kezében.

Na megyek tovább, teregetek felporszívózok, felmosok.... nem értem én a buli után is legalább annyit kell takarítani mint előtte FASZOMKARATE

Nadine
KépKépKép
nadine

Enikő!
Na waze. Gyógyuljatok, gyógyuljatok!!!!!! ++++++++
Jó főzést!

Nadine!
Jó ez a mondás mi?! :wink: :lol:

No.
Eladó a CAM típusú utazóágyunk. Egyszer sem használtuk, 1 hónapja vettük.
11.000 Ft volt akciósan, 10.000-ért vihetőőőő..

Ez a típus, mint ami a képen látható csak sötétkék az ágy vége. Kép
torolve_20131003125716

Gurgi
Nem korai máris eladni? Mi is vettünk, még mi sem használtuk, de a gyerek 3 éves koráig még fogjuk!
Ja nem lenne már meg a miénk, most lecsapnék erre, mert sokkal drágábban vettünk ilyet - csak más márkát :?

Kép
Kép
emma1976

Emma!!

De korai :lol: háhá
torolve_20131003125716

Samu francia ágyon alszik, laza a kicccsákóó :lol:
Hétvégén a szüleimnél velem aludt a szobámban a francia ágyon, lazán letúrt róla. Ati ilyenkor mellettünk alszik lent a földön szivacson de nekem meg ki kellett mennem a nappaliba a kanapéra a kistöki meg nyomta a francia ágyon. :shock: :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!Nekem nagyon rossz hétvégém volt szombat este meghalt apukám.Beni a hétvégén megfázott tegnap az ügyeleten voltunk szerencsére csak orr cseppet kell adnom neki.Mára én is náthás lettem.Kicsit magam alatt vagyok mert rossz hogy apu nem látta Benit.én is februárban láttam utoljára akkor még aránylag jól nézet ki a hülye rák..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Hemej!!
Nagyon sajnálom és fogadd együttérzésemet! :cry:
torolve_20131003125716

Hemej!
Gyógyuljatok meg minél előbb mindketten Benivel.
torolve_20131003125716

Gurgi :Köszönöm

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Hemej
Fogadd részvétemet :cry:

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!
Betegeknek mielőbbi gyógyulást!!
Nadine
Nagyon csini a kiccsaj!
Gurgi
Nem szeretett benne Samesz? Monnyuk Lilkó is jobban alszik, ha belebújhat az ágyunkon az oldalamba.. 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!!
Még ki sem próbáltuk.
torolve_20131003125716

Mééér?

KépKép

KépKép
szivvi

Mer lent van naon a gyerök
torolve_20131003125716

A bébnek nem jó, v neked? :D

KépKép

KépKép
szivvi

Nekünk meg a bébnek sem. :lol:
torolve_20131003125716

Gurgi: Az oltás holnap lenne, de ha beoltatom akkor hogy vigyem másnap a csípőszűrésre? Az oltásos lábikóját fogják nyomorgatni? :shock:

Jah.. Enn Sörlit én is imádtam! :lol: :lol: :lol:

Hemej: Nagyon sajnálom a történteket. Fogadd együttérzésemet! :( Gyógyuljatok meg Benivel. Kép Kép
Vendég

Szal kinyítottuk, beletettük Sameszt és nem gyütt be, ez a igassság
torolve_20131003125716

Annneekám!!
Értem már, hu de hüle vadok :oops:
Hát jah, bár Samesznak nem fájt a 2 hós helye még kicsit sem.
torolve_20131003125716

Olyan smylie-kat találtam... Csak röhögök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gurgi: Ez nekünk már a 3 hó-s. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Annee!
Tudom, hogy a 3 hós. Az jobban fáj??
Na mutassa milyen smilekat talált??
torolve_20131003125716

Gurgikám
Nem akarom rontani a bótot, de mééér? Mer akkó én nem is vennék, ha nem gut..

KépKép

KépKép
szivvi

Ezeket meg kell mutatnom:
Kép Kép
Vendég

Asszongyák az jobban kiüti őket. :roll:
Vendég

Kép Kép Kép
Vendég

Annee!!
Aha, jóvan akko. Akko nemtok tanácsot adni.
Kafák a smilek..háháháhá hahaha hehehe..matyesz :lol:

Szivvi!
Nem rontod ne aggóggyá.
Nemtom, majd ecce bejön biztosan, meg az sem igazi, hogy setétkék a vége..ez csak a mi eccerű véleményünk Atesszal
torolve_20131003125716

Hemej fogadd őszínte részvétem.

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi szerintem se add el, mi is vettünk és lent voltunk 5 napot Balatonon és gyerek aludt benne, mint a tej, csak kell még bele venni plusz matracot, mert szerintem elég halovány amúgy! Szóval nekem bevált!
Meg hát ha szexelni akartok gyorsba hirtelen gyerek hová kerül?
Kép

Andrea
Kép
kindernay

Annee: :lol: :lol: :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Annee
Uncsizol?? :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

SZiasztok!

Csak az utolsó oldalt tudtam végigolvasni, Emi nem akar aludni, egy órája lefektettem, s még mindig mondókákat mond a kiságyban, meg nyervog.

Hemej, nagyon sajnálom, ami apukáddal történt! :cry: Főleg, hogy nem láthatta az unokáját.

Oltás:Annee, szerintem nyugodtan adasd be pár nappal később. NEkem Emi mindent később kapta, 15 és a 18 hósat meg egyszerre adta be neki a doki 22 hónaposan. Ez azért már túlzás volt, de szinte 2-3 hetente beteg volt, a dokink meg 1-1- betegség után legalább 2 hetet vár az oltással, mert szerinte akkor nagyobb lenneaz esély a szövődményre, ha nem várna.

Beni is késve fogja kapni, mert most költöztünk, még nincs új gyerekdokink, a régi nem vállalt tovább, amit nagyon sajnálok, szerintem jó doki volt.

MEgőrülök, még mindig nem alszik, pofázik és nyávog, pedig tök álmos. :evil: :evil: :evil:

KépKépKépKépKép
uxi

Gurgi, később hidd el még szükségetek lesz rá :wink: .
Beni is elalszik még a franciaágyban, de Emit már/még nem lehet akárhol altatni. Ha utazunk, csak utazóágyban, a nagyágyon már/még nem marad meg.

Végre Beni is betöltötte a 2 hónapot! :D Kullogunka többiek után (korban csak, méretben nem, 6150 g volt tegnap este) :wink: .
Már ő is lassabban hízik, egy hete 5930 volt.

Meg akartam mérni, mennyit szopik egy alkalommal, evett-evett, aztán lemázsáltam, s 30-at mutatott a mérleg. Megint rátettem, akkor már 70-et. Harmadszor nem tettem rá, inkább nem mérem. De szerinem a 70 már nincs messze a valóságtól. Azt még sosem mértem le, egy nap mennyit hoz össze, éjszaka nem tudom magam rávenni a mérésre. Ezek után nappal is fölösleges.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi: Boldog hófordulóóót! :D :D

Szivvi: Az én drága jó gyermekem nyomatja a szundit, igy van időm unatkozni! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hencsi felteszed nekem az oldal címét, ahol a Vuk és társai zenék vannak? Köszike

Andrea
Kép
kindernay

Annee
Enyémet is elnyomta a buzgóság, kint nyomatja az udvaron, jó idő van hála az égnek..

KépKép

KépKép
szivvi

Melinda: sajnálom a veszteségedet. Kitartást. Sajnos ez csúnya betegség, kár hogy nem adatott meg neki, hogy lássa kisfiad.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: