A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

húúú pici irigy vagyok most biztosan jó hangulat lesz nálatok :):):)
pocid nagyon cool olyan mintha te nem is lennél babás csak a pocid nőtt volna :):): másnak mindehol akkorára nő mindene neked meg csak a pocid ügyesen csinálod és lásd meg szerintem rippsz roppsz vissza is fogsz fogyni majd :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!

Nálam minden rendben csak nem voltam gépközelben, amikor meg igen nem tudtam belépni :twisted: Majd jelentkezem nem tűnők ám el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszika

Kép
Kép
minimano74

húúúúú és már megint laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő barátnőm meg tegnapelőtt gólyákat fényképezett :):):

nika70
Salgótarján

nika :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Pivci:nagyon szép a pocid.

mI hazajöttünk anyuéktól nagyon jó volt.Márk sokat játszott az autókkal.Voltunk a játszin is.

Nemlajos:Márk nak is van pihenőszéke az fp.Jó lesz a tesónak is.Igaz Ő is szokott még beleülni.

Nika:remélem Gegenek még sincs mandulagyuszija. H aigen jobbuláést neki.
Vendég

Jó reggelt!
Nika, nagyon nagyon remélem, ma kétcsíkosat hozol!!!!!
KÖszönöm a kedves szavakat mindenkitől. Baromi nehéz minden hónapban végigcsinálni...de muszáj. Rohan el mellettünk az élet...
De ilyen csodálatos Párom van és ennek minden nap hálát adok.
Tegnap mi is szalonnát sütöttünk kinn a BÜkkben, délután utaztunk haza, ezért nem voltam netközelben...
Mára szép napot MIndenkinek!
Pici, nagyon szép Dalma albérlete! :D

Kép
arwen***

Sziasztok! Jó reggelt Mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Picikém, nagyon szép a pocid a héten már 30 hetesek leszünk :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: már csak 10 hét :wink: :wink: :wink: :wink:

Nagyon jó a babakocsitok és a kiságy nagyon megérte és persze szép is. :lol: :lol: :lol: :lol:

Asiye, Jázmin nagyon édes még mindig :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Arwen, sajnálom a pirit :twisted: :oops:

Nika, megy a drukk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cat, a fiúk nagyon édik, a lánykámnak nagyon tetszett a lavorban ülés :wink:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggel Mindenkinek!

Én most ébredtem. De tuti kivágom a matávos telefont, az csörgött.

Jól sikerült az este, csak most fáradt vagyok.
De megérte.

Nika!
Gratulálok a laptetőhöz!
Szívből kívánon hozzon szerencsét neked!!
Köszi a bókokat.
Arcom azért már most torzul szépen. És iszonyú vizes vagyok-
Petrezselyem sem segít sajna..

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Gabi!
Örülök, hogy vagy te is.
Igen, a héten már 30. hét.
Pénteken megyek a Gasztonyihoz, Uh ra. Nagyon várom, és kiváncsi vagyok milyen a kisasszony.
És nekem már csak 7 hét és kórház. :cry:
De sebaj.
Jó helyen leszek.

picimami

Sissi!
örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!
Már úgy várom pici Attila baba fotótit. Hamarosan menni fogtok ugye?? Jól emlékszem? Holnap?

Mi jót főzöl ma??

picimami

sziasztok! :D
nika, hétfő van!!!! :D :D :D
Pici, Gabi, meg se ünnepeltük a visszafelé 100 napot! :shock:
hihetetlen, hogy mindjárt értetek izgulhatunk!
Remélem, mindkettőtök fog valakinek sms-t küldeni! :wink:
És mintha lassan Sissi is beérne benneteket :roll:

Arwen, Neked nagyon drukkolok, már csak alig több, mint egy hónap az évvégéig!

Ma meg megkezdődtek az érettségi vizsgák, ma a magyar, hát kíváncsi leszek (olyan kár, hogy eltörölték a tévés/rádiós bemondást, így nem tudhatom, mi volt, csak délután :( )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!!
Úgy kimondottan me félek tőle. Csak igyekszem készülni rá.
De ahogy olvasom tőletek, nem egyszerű menet.
majd elláttok tanácsokkal.

Ja már fűzöm apát, hogy kell nekem laptop, és internet ha kórházban leszek.
Erre ő csak röhög :lol:

picimami

Nemlajos!
Én már írtam egy listát a öcsém menyasszonyának, kinkek írjon majd. Sms-t és mailt. :oops: :oops: :oops:
Készülök ám!! :wink:

picimami

Pici, de mindent megér :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Persze hogy majd megy az sms valakinek majd ha itt lesz az idő. :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de nagyon sok a dolgom mostanság, és bajom is van a csdaláddal :cry: pontosabban anyukámmal vannak gondok. Amennyire lehet próbálom lekötni magam hogy ne gondoljak rá.
és hát a gyerekek mellett időm sincs rá. De valahogy este.....mindig a fejembe van. még a férjemnek sem mutatom mennyire fáj, pláne tegnap anyáknapja lévén :cry: :cry:

Na jó! Akkor már leírom, nem kerülgetem a forró kását. Gyerek korában volt egy nagyon komoly autós balesete, 7 évesen elütötte egy autó. Nagyon komoly sérülései vannak azóra is, arcideg bénulás, amit mostmár nem igazán tudnak kordában tartani. és az agya is károsodhatott, meg idegrendszeri megbetegedése is van, és talán ettől vannak a bajok. csak gyógyszterek és litium mellett tud normális lenni. de valami lehet, mert olyan szinten romlott az állapota hogy egyik napról a másikra ...hát zártosztályra került. :cry: :cry: :cry: :cry: most már kikerült, "csak" az ideggyógyászaton fekszik! :cry: :cry: :cry: :cry:

nemlajos! Nika! cat!gyönyörűek a gyerekek. Pici! szép a poci! :lol:
MINDENKINEK PUSZI NE HARAGUDJATOK, DE MEGYEK, MAJD JÖVÖK HA LESZ IDŐM, MERT KÖZBEN LOMTALANÍTOK, MEG SZORTÍROZOK ÉS A HASZNÁLHATÓ DOLGOKAT AMIKRE NEKÜNK NINCS SZÜKSÉGÜNK, DE MÉG JÓ ÉS SZÉP, FELTESZEM A TESZVESZRE, INKÁBB MINT KIDOBJAM :wink:
EZ MEG IDŐT IGÉNYEL.

SZIASZTOK! éS BOCSI HOGY IDE ZÚDÍRTOM... :oops:

Kép Kép Kép
asiye

hát csajok egyenlőre csont nega ma is :(:(:(

Gabi te hanyadik napon tezsteltél előszőr +???

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek a bíztatást hasszúrka ügyben (azóta már abba-abbamaradt ...gondolom, ez időszakosan jön csak elő).
Most már lassan nekünk is orvoshoz kéne mennünk (jövő héten)...akkor lesz még csak izgalmas a dolog...meg aggódós :shock:

Nika! BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!
Remélem a teszt is nemsokára becsíkozódik nálad.
Arwen! Sajnálom a pirit, elhiszem, h elkeseredsz...hiszen hónapról-hónapra csak várni..várni! De most már tényleg mindjárt itt a nyár! :D Most már nem kell sokat várnod, és jön a babód!
Asiye! :cry: Jajj, nagyon sajnálom Anyukádat! InshaAllah hamarosan kikerül a kórházból. Erőt, kitartást neked!!!!!
Pici! Nagyon szép a pocakod! :D Már csak 7 hét???!!! :o De gondolj bele! Már csak pár hét választ el attól, h a karjaidban tarthasd a kis illatos, puha babacsomagodat :D Ez mindent megér, nem? :wink:
Gabi! Már te is a 30. hétbe lépsz??? Hogy rohan az idő!!! Kíváncsi vagyok nagyon a te lánykádra is!
Törpiri! Ti hogy vagytok? Testvéred jól van? Babókája?
Nemlajos! Annyira édes Döme!! :roll: Nagyon vagány a kis pihiszéke :wink:
Cat! Ti hogy vagytok? Marci baba? Beni?
Nócika! Remélem te is jobban vagy...gyógyulj meg hamar!
Zsu! Te merre vagy?
Sissi! Annyira felcsigáztál ezzel a pocakfotóval....ugye azért majd felteszd, ha tudod?

afra.h

most olvastam vissza hogy gabinak a 13. napon nem látott semmit a doki és hogy mensi megjövetel előtt pár nappal fogant ababa mondjuk mi is voltunk együtt később is de egyenlőre fogalmam sincs mi a helyzet nekem tojásfehérjém sem volt csak valami kezdeményezés amire azt hittem majd az lesz de az sem volt az :):) a lényeg piri még nincs de azért fáradékonyabb vagyok mint szoktam de szerintem nincs baba mert ha 9-e körül voltunke gyütt akkor azt már ré ki kéne mutatnia a tesztnek ez 10-es érzékenységű

nika70
Salgótarján

Sziasztok

Nika boldog névnapot...az a teszt meg már lehetne zebrás,de amig nincs piri van remény :wink: Gegével mizu???Jobban van??

Nemlajos,nagyon jó Döme játszószéke :lol:

Afra..mi jól vagyunk köszönöm...Lili egyre többet van fent és próbálja a hangocskáját,mosolyog és figyel nagyon..ennivaló.
Tesóm is jól van már ő is félidős..hihetetlen.Minden ok.velük,ma ment a dokihoz várom ,hogy hivjon hogy mekkora már a babója :lol:

Asiye sajnálom anyukádat,de aggódj biztos jobban lesz.És nem kérj elnézést,zudist ránk csak mindent amit szeretnél.

Pici nagyon szép a pocakod,és annyira hihetetlen hogy mindjárt ti jöttök!!!
Várom ám az sms-t :lol: :lol:

Gabi jó ,hogy jöttél...és már te is 30.hétben jársz :roll: :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika köszönöm a köszöntést :wink:

Pusza

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Szép napot mindenkinek!!!!

Újra itthon, és már nem is megyünk mostanában sehova hosszabb időre.

Hétvégi beszámoló:
CSÚCSSZUPER VOLT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csütörtökön este mentünk nyuékhoz, náluk aludtunk minden este, mert barátnőméknél van macsek és hát az allergiám.... tegnap így is majdnem befulladtam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Szóval csüti este anyuéké volt péntek délig. Aztán péntek délben hívtak a többiek, hogy felkeltek, de hol a reggelijük???? Na össze szedtük magunkat, le a pékségbe, vittünk pizzás tekercseket, meg parasztkenyeret. Aztán át Világosra, ott reggeli a többiekkel, aztán mosogatás, pihi, a fiúk füvet nyírtak, délután bogrács gulyás. Na azt főztük 5 órán keresztül..... marha volt a drága.
Szombat hasonlóan telt. Reggel ugyan marha hidegen kezdődött, mindenki elő kapta a vastag melegítőt és a mellényeket is. Volt vagy 12 fok. De egy órára szépen kisütött a napocska és 15-17 óráig tudtunk napozni is. Aztán meg pörköltöt csináltunk tésztával vacsira, a fiúk elmentek Siófokra a Tuskóba vízvezetés csöver venni, mert eldurrant a csap alatt hajnalban (hozzá teszem, hogy négy óra múlva jöttek vissza :x :x :x :x :x ), aztán este 10-kor kezdtünk palacsintát sütni.
Vasárnap már jó idő volt, volt pakolászás, napozás, kocsi mosás, kertrendezés, és paprikás krumplit csináltunk bográcsban. Aztán este kilenckor meg amerikai palacsintát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán 11.20-kor elindultunk haza. Én aludtam végig a kocsiban már, itthon még fürcsi, gyors hajmosás, aztán ágyikó és egy körül már aludtam is.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzska...de jó hétvégéd volt...irgy vagyok :? :oops:
Úgy vágyom én is a Balcsira egy kicsit...majd megfűöm apát egy htvégére ugorjunk le...vagy csak úgy,hogy reggel megyünk este jövünk..és sétálunk egy jót...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Arra azért készüljetek, hogy iszonyatos mennyiségű szúnyog van sajna :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hú azt én utálom...de apa mégjobban..akkor le se fog vinni ha ezt megtudja :? :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika!
Köszi a 15. hét köszöntését:-)))))))))))))))
Nekemis volt olyan ismerősöm, akinek a 8. hétig nem mutatott ki semmit sem a tesztje!!!!!
Nagy nagy grtaula Gegének a bilihez!!!!!
Annyira édes fiacskád a képeken!!!!!
Gegénekjobbulást!!!!!
Nagyon boldog névnapot neked!!!!!

Asiye!
Gratula a fogyáshoz!!!!!
biztos nagyon csini vagy, rakhatnál fel képet is magadról!!!!!!
Írtó csini a lánykád a szerkóban:-))))))))))))))))))))

Afra!
Gyönyörű tesztek!!!!!
Boldog 5. hetet!!!
Annyira sajnálom, hogy anyud ilyen rossz állapotban van!!!!!!!!!!!! Javulással nem is kecsegtetnek titeket????

Pici!
Nagyon tetszik Dalma kocsija, biztosan jól fogja benne érezni magát majd!!!!!
Hát a 170 ezret én sem adtam volna ki egy babakocsiért!!!!!
És a kiságy is nagyon tetszik!!!!!! És az ára meg főleg nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csini a majálisos Dalma-lak!!!!

Cat!
Nem is csodálom, hogy bele szerettél ebbe a telcsibe... én is könnyedén tudnék szerelembe esni vele:-(((((((((((((((((((((

Törpiri!
De jó, hogy gyógyulnak a sebeid!!!!! Örülök neki nagyon!!!!
Édesek a Mikik!!!!!

Arwen!
Hülye piri húzzon el hidegebb tájakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nemlajos!
Döme annyira édesen szuszog a képen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó a pihi széketek!!!!!

Csucsu!
Mész mostanában R. dokihoz??? Most hogy álltok? Még mindig Clostyzool???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És a múlt héten ígért 15. heti pocaklak:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska szépen gömbölyödik a pocakod :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Kedves Nika és Törpiri!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Nektek!

picimami

Köszönöm szépen,nagyon aranyos vagy...

Jól vagytok??

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asyie!
Nagyon sajnálom az anyukádat. Remélem fog javulni nála a helyzet.
Nehéz lehet neked. Bele tudok gondolni, mit érzel.
Megértem, hogy elfoglalt vagy. Három kicsi, háztartás, meg minden.

Miket árulsz??
Ha szabad kérdeznem?

Nika!
Sajnálom, hogy negatív a teszt. Már úgy bíztam benne, hogy szép erős zabrás lesz.
De van még remény!

Nócika!
Ugye jobban vagy már??

Nemlajos! Megéri persze!!
Mik a tételek? Tudod már?

Zsu!
Nagyon szép pocak! Örülök, hogy jó hétvégétek volt.

Afra!!
Várom a híreket a kicsikédről. Jujj de izgi!! Te is türelmes vagy nem mondom, orvos ügyben. :wink:

picimami

Törpiri!
Jól vagyuk, köszi.
Csak iszonyat a lábam.
De most már pihenek. Csak pedikűrösnél voltam.
meg vettem dekorációt a Dalma lakra.. :roll: :wink:
Lilike?? Jól van??
És a nagy fiad?? Suliban?

picimami

Gabi!
Nálad programozott császár lesz??
Vagy megvárják, hogy beinduljon majd a szülés?

picimami

Nika!
Gege jobban van már? Voltatok orvosnál?

Cat!
Jó áron vettetek napszemüveget Beninek.
Örül neki gondolom??
Hogy vagytok ma??

picimami

Lilikém jól van,köszönöm,nemrég evett,most nézeget az ágyikóban :wink:
Kisfiam most jött haza,hozott nekem névnapomra ajándékot,csináltak a suliban morzsatálcát..igaz már múlthéten vett nekem virágot a zsebpénzéből és akkor már felköszöntött..ez volt a meglepi :lol: :lol:

Sajnos alábad már ilyen marad,nem akarlak elkeseriteni..engem is csak ez zavart a végén :cry:
De megéri..majd meglátod amikor a picikéd a karodban lesz :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

igen voltunk dokkernál mandullagyulladása van de nem vészes még ma is lázas volt de már szedi az antibigyót amúgy nem látszik rajta :)

nika70
Salgótarján

Törpiri!
Valamiért sejtettem, hogy így marad.
Nem zavar, csak az hogy ronda, és semmi nem jó rám.
36 os a lábam. Most 39 es papucsba járkálok. :cry: :cry: :cry:

Kicsit most aggódom. Nekem nem csinálták meg a toxoplazma vizsgálatot.
Azt már nem kötelező??
Nem lesz baja emiatt Dalmának?

picimami

Jujj, de gáz vagyok :oops: Ne haragudj Törpiri :oops: :oops: :oops:
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Nika! Azért még mindig bizakodunk!!!! Nincs még veszve semmi!!!

Pici! Hogy én??? Türelmes??? Ááááá! Nem arról vagyok híres sajnos...de azt azért szeretném már megvárni, h szívhang is legyen...jajj, remélem minden rendben lesz a Picúrkánkkal!

Zsu! Nagyon szép a pocid! Örülök, h jól telt a hétvégéd!
Szerintem véletlen összetévesztettél Asiyével, az ő Anyukája beteg (de remélem már nem sokáig...hamarosan újra jól lesz)

afra.h

Azt akkor nézték amikor az AFP-t..elvileg.
Nincs a papirodon???

Nekem is 36-os a lábam és egy papucs volt ami rámjött...de haza már nem tudtam benne jönni mert akkor mégnagyobb lett :? Szét is szakadt az oldala :lol:

Afra semmi baj,köszönöm szépen :lol:

Gegének jobbulást :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Nika és Piri! Nagyon boldog névnapot nektek!!!

Én köszönöm már jobban vagyok! gyorsan meg is föztem ma! Föztem rakott krumplit meg székely káposztát!

Pici! Toxoplazmát mikor kéne csinálják?? Nekem sem csináltak még! Sőt kötelező vérvételem is csak 1 volt az elején meg az afp és most a heti cukor vizsgálatok! Már elöre rettegek a holnapitól! Ugye ez lesz a sorsdöntő!!! Jobb szeretném ha nem lenne semmi! DE ezzel mindegyikünk igy van!!!
Nagyon szép a pocid!
És lassan betöltöd a 30. hetet! De jó!!!! Hogy rohan az idő!!!

Kismamik mamik! Én hallottam valamiféle fehérje vizsgálatról! De nem tudom mert nem tudták megmondani, hogy mikor van meg semmit nem tudtak róla megmondani! Csak azt, hogy ez egy fontos vizsgálat! Tud erről valaki valamit???

Gabi! Te is hamarosan betöltöd a 30. hetet!! Olyan jó nektek! Ti már hamarosan a finisben vagytok Picivel együtt!!

Asiey! Nagyon sajnálom az édesanyád! És el hiszem, hogy ez borzasztoan megvisel! Kit nem viselne meg!!! Nem baj, ha ide zuditod a problémádat legalább kiírod magadból és nem pedig magadban örlödsz!!! Nem jó az neked sem meg senkinek!!!!!
És mit árulsz a teszveszen???

Afrah! Köszönöm már jobban vagyok!! És te hogy vagy?? Biztos te is parázol, hogy szurkál meg görcsöl mensi szerüen a pocid! De ne idegeskedj emiatt! Nálam is ez volt! Sajna és sokat sírtam is ez miatt! De látod, ha nálam minden oké akkor nálad is az lesz!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Toxoplazma nem kötelező vizsgálat. Nem is nagyon csinálják.
Nekem sem volt.

Fehérje: azt nézik, hogy van-e a vizeletben. Ha igen, és emelett magas a vérnyomás és vizesedik nagyon valaki, akkor az terhességi toxémia, és császár, mert veszélyben a baba és az anya élete.

Nika, Törpiri!

Boldog névnapot kívánok Nektek!
Vendég

Nem csinálták az tuti.
Egyszer régen, 2004-ben volt egy vérvételem, ahol nézték, és ott pozitív átvészeltség lett rajta.
Nócika!
Örülök ha jobban vagy.
Finomakat főztél.

A fehérjét nézik a vizeletből, nekem a védőnő és házidoki is.
De van tesztcsíkom, itthon is szoktam néha, a brutál vizes bokák miatt..
Undorító a lábam..
De nem akarok víztajtót. :cry:

picimami

Sajna kell vennem egy papucsot, mert semmi nem jön rám..
Anyukám 39 es papucsa van most csak.
Holnap irány shopping :oops: :D 8)

picimami

Cat!
Nincs jó kedved?
Mi a baj?

picimami

Nócika!
Nagyon fogok neked szorítani holnappal kapcsolatban.

Kérlek hozz már te is poci képet!!

Sissi! Várom nagyon a tiédet is.

Milyen volt a napotok ma?

picimami

Pici!

Olvasgatok csak.
Valahogy pár napja nem vagyok az igazi. Még nem tudom az okát. Csak úgy elvagyok. Nem akarok senkit terhelni, mert nincs is mivel. Épp elég, hogy a családomnak el kell viselnie engem így.

Vízhajtót nem is lehet terhesen.
Vendég

Azért teszek fel Nektek mai képet a fiúkról:

Kép Kép
Vendég

Cat, nagyon édik a fiúk (ismét) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pici!
Nekem programozott császárom lesz (legalábbis eddig erről tudok) :wink:

Nika, Törpiri!
BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK :lol: :lol: :lol:

Zsu, szépen alakul a pocak :wink:

Nócika, bizony már a finisben vagyunk lassan Picivel :lol: De te is már a 26. hétben vagy :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nika, azért a drukk megy, én sajna már nem tudom mikor lett + a tesztem, de az tudom, hogy nagyon sokára :wink: szept. 17-én volt meg utoljára és okt. közepén lett + a tesztem (azt hiszem) :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nika,
most néztem vissza az első + tesztem november 4-én volt tehát menses után /tehát kb. október 1-én kellett volna lenni a peteérésemnek (ami ugyebár nem akkor volt)/ 48 nappal lett pozitiv a tesztem, ha levonom a kb. 14 napot akkor 34 nap múlva mutatta ki a teszt. (ezt most jól leirtam) :wink:

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: