Szép napot mindenkinek!!!!
Újra itthon, és már nem is megyünk mostanában sehova hosszabb időre.
Hétvégi beszámoló:
CSÚCSSZUPER VOLT
Csütörtökön este mentünk nyuékhoz, náluk aludtunk minden este, mert barátnőméknél van macsek és hát az allergiám.... tegnap így is majdnem befulladtam
Szóval csüti este anyuéké volt péntek délig. Aztán péntek délben hívtak a többiek, hogy felkeltek, de hol a reggelijük???? Na össze szedtük magunkat, le a pékségbe, vittünk pizzás tekercseket, meg parasztkenyeret. Aztán át Világosra, ott reggeli a többiekkel, aztán mosogatás, pihi, a fiúk füvet nyírtak, délután bogrács gulyás. Na azt főztük 5 órán keresztül..... marha volt a drága.
Szombat hasonlóan telt. Reggel ugyan marha hidegen kezdődött, mindenki elő kapta a vastag melegítőt és a mellényeket is. Volt vagy 12 fok. De egy órára szépen kisütött a napocska és 15-17 óráig tudtunk napozni is. Aztán meg pörköltöt csináltunk tésztával vacsira, a fiúk elmentek Siófokra a Tuskóba vízvezetés csöver venni, mert eldurrant a csap alatt hajnalban (hozzá teszem, hogy négy óra múlva jöttek vissza

), aztán este 10-kor kezdtünk palacsintát sütni.
Vasárnap már jó idő volt, volt pakolászás, napozás, kocsi mosás, kertrendezés, és paprikás krumplit csináltunk bográcsban. Aztán este kilenckor meg amerikai palacsintát
Aztán 11.20-kor elindultunk haza. Én aludtam végig a kocsiban már, itthon még fürcsi, gyors hajmosás, aztán ágyikó és egy körül már aludtam is.