A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

kike, domi baba tényleg jó husi már :) A meleg meg szerintem mindenkinek jól betesz...

Ja, még a szemgyulladásra akartam írni. Nekünk is begyulladt mind a kettő. Már elég csúnya volt, de én nem akartam cseppet íratni pont azért amiket írtatok hogy nem nagyon használt. Kamilláztam, de nem javult. Aztán egyik reggel nem volt olyan csúnya és végiggondoltam, hogy reggelente mindig szebb és ugye éjszaka nem volt kamillázva... Úgy döntöttem, hogy egy napot kipróbálok nélküle. És azóta kutya baja a szemének. Lehet, hogy pont addigra hatott, de igazából a lényeg úgyis az, hogy helyrejött. :) (ja, ez volt szombat reggel és pénteken megbeszéltük, hogy ha nem javul, akkor hétfőn cseppet íratunk)

megyek is, csak gyorsan még bekukkoltam. Fejek egyet (már megint... :) és aztán megyünk újra fejlesztésre. Holnap meg ideggyógyász, holnapután megint fejlesztés, szombaton meg Pécs. Elég szép kis hét... (ja és vasárnap átmegyünk a nagynénémékhez) úgyhogy a héten nem sokat leszünk itthon. :) Legalább nem fogok bepunnyadni. :)

Na mindenkinek további szép napot! :)

KépKép
muffin

megjöttünk

az ortopédián minden rendben van ezt mondta a dokinö és vissza se kell menni :D :D

HAZA ÉRÜNK!!!!! OLVASOM A KISKÖNYVET

TERPESZBETÉTES PELENKÁZÁS JAVASOLT KONTROLL 09---30-ÁN :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :shock: :shock: :shock:
ki érti ezt?
összekeverték volna a gyerekeket?
többen voltunk benn t,nekem azt mondta a dokinö minden oké és nem kel jönni

egy szoval se emlitette a kontrollt meg a terpeszt

holnap felhivom öket

holnap védönö
minden napra van valami progiiiiiiiiii

én is letudtam a dokit mivel még mindig vérzek igy most nincs spirál meg kell várni egy rendes mensit

de minden oké
ovszer vagy esemény elötti kup :shock: :shock: :shock:
na.

nem tudom ki kérdezte de én használom a porszivos orszivot
tök jo
léna jol türi(akkor mikor sokat bög néha le kell szivni az orrát)

Képimg][/url]
Kép
ronix

Koszi szepen!

Hat nem vagyok tul nyugodt de muszaly lesz beletorodnom. Es ezt szerinted kinek kell megcsinalni? Korhaz? Gyerekdoki? Ugye nem a vedono?
Es a serv?
Vendég

tiszta hülyén érzem magam
olyan mehetnékem van de közben itthon is maradnék
nyakamon a suli kezdés és még sehol se tartok..

ja valaki kérdezte testvérféltékenység

a kicsi csinálja csak pl nem adja neki oda a cumit hanem még ,messzebre teszi nehogy elérje és kiabál nekem nézd anya hogy küzd érte

ha sir akkor azt mondja gyere mert sir a gyereked (nem azt sir a teso)
aztán egésznap csak fogod meg eteted
minek ENNEK ennyit enni?
tedd le had bögjön kicsit

ilyen szövegek vannak pedig probálom bevonni a fürdetésbe de nem jön oda mondom adja ezt azt de nem csinálja

simán benne lenne hogy adjuk oda valakinek EZT BÖGÖ GÉPET

ilyen szöveggel jön
probálom szeretgetni de nem haggyja magát
játszani nem nagyon van idöm vele mert a kicsi nagyon hasfájos és sokat kinlodik

Képimg][/url]
Kép
ronix

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:34-kor.
Vendég

Koszi! De jo hogy vagytok nekunk!!!!! Legalabb valaki kicsit meg tud nyugtatni:)
Vendég

Sziasztok!

Én is jöttem egy kicsit panaszkodni! :cry:
Áron kb. 3-4 napja alig eszik,illetve eszik csak egyszerre nagyon keveset!
Az előbb pl. 30-at szopizott,de nem ordít utána úgy csinál mint aki jól van lakva,majd lefejtem még 2 CICIBŐL ÖSSZ. 40-ET, :shock: azt még nagy nehezen megette!
Viszont 2 óránként követeli a kaját,aludni nem nagyon tud!
Tegnap 20:30-kor evett 70 tápot,majd egy kicsit cicizett és 22:30-kor aludt el,velünk,mert máshol felébredt ahogy leraktuk és reggel 5-ig nyomta!
Akkor cicizett és megint aludtunk 8-ig!
Ami így tök jó is volt,de a 2 óránkénti kevés kaja kicsinál!
Elvagyok keseredve!
Olvasom itt a 160-190-ket,ő meg eszik 70-et?????????? :shock: :cry:
Nemtudom miért de ez így nagyon nem jó!
Most csináltam egy tápot szerintem ha felkel azt fog kapni!
Most végre elaludt,de gondolom újabb 10 percre!

Wera?
Szandi?
Helyzet?

Bari! Üdv!

:lol:

A szomszédban van egy kiscsaj,3 hónapos 5*eszik 160-at,22-6-ig alszik!
Hasfájós volt,de nekik bevált az Infacol!!!
Én is-én is-én is!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Most nezzetek akar nagyon hulyenek is, de akik szoptatnak honnan tudjak mennyit eszik a gyerek? Meritek mindig? en ket napp mertem kb de a merleg nem mutatott valtozast:( ha cumibol eszik ok, tudom, de ha szopik sejtesem sincs. de tuti nem tobb 40nel, hisz fejessel egesz nap 60 a max:(

asszem ha kell a merleg a vedono szerint en be fogok kattanni, mert igy elcicizgetunk, es nem panikolok mennyit evett, de ha latni fogom milyen keveset.....
Vendég

anyjuk!
Fejéskor sokkal kevesebb jkön ki, mint amennyit a gyerek ki tud szívni!!

d.dodó

Anyjuk!

Igen,sajna mérem mindig! :oops:
Egy darabig nem mértem de ez a 2 óránkénti evés gyanús volt!
aug. 24-ig kölcsönöztem a mérleget,nem kéne már meghosszabítani,végül is csendben van 50-60 után is csak rövid ideig!
Egész nap csak szoptatok meg altatok,mert ugye az sem megy egyedül,el kell ringatni,ami néha este órákat igényel mert ahogy leteszed fenntvan!
Komolyan lassan a sírógörcs kerülget!
Annyira szeretném h végre lenne napirendje,de amit eddig sikerült felépíteni az is összeomlani látszik!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
ibm

sziasztok!

Hát a mi védőnőnk is azt mondta hogy vadhús nőtt a köldökén, ugyhogy sajnos nekünk is kell majd ez a lápiszolás. De azért kicsit megnyugtató hogy másnak is van ilyen nemcsak nekünk.

Azt szeretném kérdezni hogy nálunk Vivi elég sokat hapcizik, de nincs megfázva, szerintetek mitől lehet? Mert arra gondoltam hogy túl száraz lehet a levegő.

Kép
linda24

linda!
Laura is nagyon sokat hapcizott eleinte, most már egyre kevesebbet! Azt mondták nekem azért, mert hogy meg kell szoknia ezt a kinti környezetet, meg meg kell tanulnia az orrának a port szűrni, merthogy bent a méhben ugye víz ment rajta keresztül....

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:34-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:35-kor.
Vendég

Kata! Sajnálom,hogy nálatok is ez a helyzet,elég nehéz így,de azért annak "örülök",hogy nem vagyok egyedül! :oops:
16 után úgy bealudt,hogy 18-kor keltettem,mert nem szeretnék brutális éjszakát,akkor evett 50-et ciciből,elaludt,felkeltettem,fürdés,50 táp és azóta megint alszik!
Én most zuhiztam,megyek eszem valamit aztán megpóbálok fejni és pupu!
Gondolom addigra majd felébred!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Sose lesz itt rend???

Péntek de. fodrászhoz megyek végre!!!
Szegény Anyu!!! :D
Aztmondta elviszi sétálni és be se jön vele amíg haza nem jövök! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Amúgy hajnal 3 körül szoktam olvasni a napi termést amíg büfizünk addig én babanetezek,de írni nem tudok meghát ki sem látok a fejemből!

Pussz

Titi???

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Jaj, de jó, nekünk is pint ez a problémánk. Ma egész nap alig evett Viki. Engem úgy idegesít. Ha tápszert adok neki, abból is csak max. 80-at eszik. Én nem értem.
Ha cicizik, akkor eddig 2 ciciből evett. Ma csak az egyik kell neki, és egy kis idő után abbahagyja. Hiába tuszkolom a szájába.
Eddig legalább 2 ciciből evett, bár az sem volt több 80-nál, és utána nem tudtam tápot adni.
Most meg adok tápszert, de nem eszi meg mindet, utána cici sem kell.
Próbáltam közben büfiztetni, de akkor sem kell már neki több.
Ráadásul nem is éhes. Eszi a kezét, adom a cicit és alig eszik belőle.
És tuti nem hízott sokat. Csütörtökön megyek leméretni, de nem tetszik ez nekem.
Most alszik, pedig fürödni kéne.
Ha felébresztem, akkor nem tudom visszaaltatni.
annyira bonyolult.
Pedig eddig nem volt gond. Olyan jól működött minden. Majdnem pontosan 3 óránként ettünk, de ő állt be erre, nem én csináltam, nem is volt éhes addig.
Kb. fél 9-kor fürcsi, plusz mínusz negyed óra.
Most meg nem tudom mi van. Nem akar enni.

Kata, Ami! Köszi, vagyunk. Nem sok minden változott, de Viki miatt várok még egy kicsit. Hátha... Addig megpróbálok lelkileg felkészülni arra, hogy ketten maradunk. :cry:

sz.andi

Szeretnék venni Vikinek szundikendőt! De sajnos csak 3 hét múlva lesz az, amit kinéztem. Pedig már annyira aranyos az a kendő!
Ugyanis így alszik a kisasszony:

Kép

Egyébként én is úgy alszom, hogy a párna a fejemen.

És ennyire szereti az apukáját:

Kép

Mintha nem is tudom kire nézne! Egyébként szerintem tök aranyos!

sz.andi

Szia Andi!

Hát akkor te is csatlakozol hozzánk?
Nemtudom mivan velük,úgy idegesít!
És persze elfelejtettem megmérni fürdésnél,hogy mennyit hízott egy hét alatt!
Gondolom úgyis kiabálnának ha éhesek lennének dehát akkor is!
Eddig a melegre fogtam de most???????
Most fogjuk a hidegre???
Áron azóta alszik,én meg lefejtem 2 ciciből 100-at,azt kapja meg ha felébred,remélem nem 2-kor,mert akkor már nyugodtan szeretnék pupuzni!
Bejött a homeopatia amúgy?
Én is vettem,de nem adtam végül is,csak ha nagyon szenved akkor kap este egy kanál Gripe-t és az eddig jónak tűnt!
Olyan stresszes,hogy ha felébred azonnal enni kér,annyira ordít,hogy el sem hiszitek!
Na lépek,ha Apa felteszi még dobok én is fotókat!

Viki nagyon aranyos!
Remélem 3-an maradtok!! :wink:

Többiek?????

Wera? Titi??

Jó éjt!

Kép

Kép
ibm

Hát úgy néz ki bejön a szer. Nappal egész jól el van. Hajnal a legrosszabb, főleg, hogy én is akkor aludnék a legjobban. De azért én a papaverines létyót is adom neki olyankor.
De az tuti, hogy idegesít, hogy nem akar enni.
Most meg még mindig alszik, és nem evett!!!
Ráadásul nem fürdött és nincs is a helyén. Mi a francot csináljak ilyenkor?

Holnap mennünk kell Miskolcra! Ugyanis elintéztük a MÁK-ot még júni 26.-án. De Tgyást még mindig nem kaptam. Szóval valamit elcseszhettek és vinnünk kell be megint a szül anyak. kivonatot meg a taj kártyát. Milyen fasza azért! A munkahelyem nem küldte állítólag tovább a papírjaimat. De ott meg azt mondták, hogy elküldték. Na nem értem, szóval holnap mehetünk intézkedni. Úgy utálom aezeket a hivatalos helyeket!

sz.andi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:44-kor.
20150601134430

Viki!

nalunk is detto ez a helyzett. olyan hajnali hat korul +/- 1ora allandoan nyoszorognek meg zugnak meg le se tudom irni milyen hangokat adnak ki. meg jar kezuk labuk mint vmi hanyatt esett kis bogarnak :D

Aztan egesz nap fent vannak es van hogy orankent esznek. Aztan uvoltenek egy masikat a kovetkezo evesig. Alvas nuku a delutani setaig.Akkor se ha plusz seta van beiktatva. Ciciben ott a kaja es gyuri az oklet es ordit. Amugy ha odaadom csak nyammogjak.

Furi h mindenki ezt irja. Pedig nem is pont egyidosek a babyk. En is a melegre gyanakodtam,de tegnap is ez volt.
Vendég

Maverick!
Te egyedül gondoskodsz a picikről, vagy van segítséged?
20150601134430

Sziasztok!
Nekünk megint jónak mondható volt az éjszaka.Fél nyolckor locsi,aztán hami,nyolcra aludt is.kettőkor kelt enni,aztán ötkor,és most még alszik,én meg reggelizek :D

Andi:Nagyon édes Viki-ezek az Apás képek mindig jók :D

Kép
Kép
Kép
kike

wera. irtam valaszt! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Halihó!

Vagyok, vagyok, csak tegnap állati sűrű napunk volt! Voltunk a Tömő utcában a szemészeti klinikán és nem fogjátok elhinni, de 2 és negyed órát kellett várnunk az 1 perces könnycsatorna tisztításra. Az idegösszeroppanás kerülgetett, komolyan azon csodálkoztam hogy nem apadt el a tejem!! :evil: Direkt felhívtam őket előtte való nap, hogy mikor menjünk vagy adnak-e i.p-ot, azt mondták bármikor mehetünk 8 és 14h között. 11 után értünk oda, erre közölték h az egyetlen orvos aki ezt meg tudná csinálni épp most ment be a műtőbe és kb 1 óra mire visszajön. Tanakodtunk, de mivel apósom utsó szabadnapja volt a héten (amúgy nem tudunk autóval menni) így maradtunk. Erre visszajött a dr-nő és behívtak előttünk egy 6 éves kisfiút. Gondoltam oké, biztos hamar végez. Rá 10 percre behívtak minket is, ugyanabban a vizsgálóban várattak, ahogy a kisfiút még vizsgálták... még 50 percig!!!!!!!! A hordozót kint kellett hagyni, úgyhogy a kezemben tarottam az 5 és fél kilós gyereket. (Még jó hogy aludt szegénykém!! :roll: ) Frankón majdnem sírtam a végére az idegtől és a kimerültségtől! Aztán mikor végzett a dr.nő megkérdezte nekünk mi a panasz, aztán mondta hogy ő erről nem tudott, különben előre vette volna! Hát kösssssszszééééééépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Egyébként, mint kiderült ő egy nagyon híres-neves orvos, úgyhogy végülis jó hogy hozzá kerültünk, pikkpakk megcsinálta a könnycsatornákat. Kérdeztem h örökölheti-e a szembetegségemet és azt mondta vigyem vissza ha 8 hónapos! Ez szuper hír, mert az eddig megkérdezett 4 szemész azt mondta, hogy ezt csak 3-4 éves korban tudják vizsgálni!! Ráadásul azt is mondta hogy szinte teljesen korrigálható ha olyan korán észre veszik! :D Nem is tudjátok mennyire örülök!!! Én az egyik szememre majdnem teljesen vak vagyok, mert nekem 6 éves koromban vették észre...

Délután meg nődokinál voltam, így 8 hét után igazán ideje volt már :? . De szerencsére mindent rendben talált, csinált rákszűrést is, jövőhéten lesz eredmény. Mondtam neki hogy egy hangyányit még mindig vérezgetek, azt mondta nem baj.
Úgyhogy végülis sikeres nap volt, csak rohadt fárasztó.

Ami, Vidokata - én már többször írtam hogy Nonó irtó keveseket eszik egyszerre napközben! Gondolom ezért kér 1,5 - 2 óránként, nem nagyon szoktam ugyan mérni, de 5-10 perc alatt kizárt hogy nagyobb mennyiséget bevágjon és nem is nyel olyan sokat. És nem alszik csak 10 perceket. Vannak jobb napjai, akkor tök más a rendszer, nagyokat alszik és eszik, de 10 napból kb 2 ilyen van és 8 strapás.
Estére viszont nagyon feltankol, akkor aztán ájulásig eszi magát, mert van hogy fel sem kel enni reggelig! (Ezért mértem le kíváncsiságból valamelyik este, akkor lett 190 :P ) Most pl éjféltől alszik!!!! Csoda hogy még nem halt éhen :shock: :lol:

Na befogom végre :lol:

Cuppa
Vendég

Jó reggelt!

Ez a reggeli nyöszörgés nekünk is megvan. FElébred 5-6 óra fele, szopizik, visszaalszik a szopin, büfizik jó nagyokat. Leteszem az ágyába és alszik, de közben nyöszög, nyög, nyeldes stb. Én arra tippelek, hogy visszafolyik a kaja neki ilyenkor. Így most reggel megfordítottam a bal oldaláról a jobb oldalára és úgy ritkultak és elmúltak a nyöszögések. Azóta is alszik. Állítólag ha sokat evett, a jobb oldalán kell altatni, mert úgy kényelmesebb a gyomornak vagy mi.
Szerintem éjszaka sok tejcsi termelődik, tele lesz a cici és sokat eszik hajnalban, mert könnyen jön és azért nyög.

Egyébként jó volt az éjszaka, fél tízkor már aludt, kettőig, majd hatig és még most is alszik.

Tegnap meg tegnapelőtt Jázmin sem volt a topon. Két óránként evett, egész nap csak max szundizott a babakocsiban, nem aludt, este 6 felé aludt be. Tegnap este meg csak 80-at szopizott és azt mondta köszöni szépen elég neki. Próbáltam még tukmálni, mert azért ő este a dupláját szokta megenni, de nem kellett. Végül is ígyis aludt ameddig szokott, úgyhogy mindegy.

Andi Viki nagyon édes, kiskoromban én is így aludtam!

Linda! Eleinte Jázmin is sokat tüsszögött de mostmár nem jellemző.

Még egyszer megkérdezem! Mit újítsak a táblin, hogy legyen miért feltenni?

Kép
szly27

hahó,
nálunk nyekergős este volt, egészen 11-ig :?
ki kellett hoznom Nándit a gyerekszobából, mert annyira nem bírt elaludni, ezt persze Szonja zokon vette :? de ő utána elaludt, Nándika meg nyűglődött még egy darabig... lehet, hogy hasfájós lesz :(

Andi, nagyon jó az a kép,
Kike, Domi is irtó aranyos a kis tokájával!!!!
Maverick, én szólnék a gyerekorvosnak, és biztos ő megcsinálja a lápiszolást, ha kell, és akkor a védőnő már nem piszkálhat hozzá a köldökéhez!

Wera? Hol jársz?
Titi, hogy van a sebes cicid? Meggyógyította a garmastan?
MAGDI????? Merre vagy?????

Testvérféltékenység: hasonló, mint amit Ronix írt, Szonja többnyire "nem akar" semmit, se segíteni, se játszani... tegnap sikerült kicsit kizökkenteni ebből, mert mondtam, hogy válasszon ő ruhát a kistesónak, és ez tetszett neki :D persze utána rögtön akart holnapra is választani :roll:
na meg hajnalban tegnap papírsárkányt ragasztottam Szonjával, hogy ne rajzfilmet nézzen (kedvence a papírsárkányos varázsceruza), és délután ki lehetett csábítani a kertbe egy kis sárkányeregetésre :) Ennek az lett a vége, hgy a sárkány beleesett a medencébe 8)
lehet, ma csinálunk egy újat, nagyobbat, ha lesz hozzá kedve

de ha Nándi hasfájós lesz, nem tudom, hogy fogja majd elviselni :?

megyek kicsit visszafekszem, Szonja meg az apja elvitték az anyósékat kórházba (szokásos túra :? ) kihasználom, hogy csend van

KépKép
szkagi

Szly - ha újítani szeretnél nekem tehetsz bele új képet! :D
Kép
Ez a kedvencem!
Vendég

Szly,
nekem van ötletem, hogy mit lehetne betenni a tábliba, de...nem tudom, jó ötlet-e, újabb parák alapja lehet
szóval ami folyton változik:
hát a súlya a gyerkőcnek... lehetne kéthetente akár, hogy mindenki elküldi, és akkor fel lehet tenni egy új oszlopba.
De mivel mindenki ezen parázik, lehet, hogy nem érdemes...
(bár nyilván minden gyerek súlya felfelé megy két hét alatt)

szerintetek?
Tényleg jó nézegetni a táblicskut, valami jobb ötlet, ami ürügy lehet? :D

Wera,
mi a baja a szemednek? És mi az, hogy majdnem teljesen vak?
Fura, mert én is épp ezt mondogattam magamról, amíg meg nem műtötték a szemem - nekem -9 dioptriás volt az egyik szemem, a másik meg -3, és a nagy különbség miatt már nem tudtak szemüveget sem adni, a kontaktlencsét meg nem bírtam, így megműtötték a Tömő utcában. Azóta az egyik szemem sas, a másik meg majdnem sas, de szemüveg nélkül vezetek (egy éve!!!!! és még nem zúztam-törtem semmit!!!!) :D
de Szonját nem vittem szemészhez még, az az igazság, eszembe sem jutott, mert bármit észrevesz, és pontosan fog és nyúl... talán nem örökölte a rossz szememet :shock:

KépKép
szkagi

vááááááááááááááá csajok, bedurrant az egyik cicim... hanalban 2-től 3-ig felváltva masszíroztuk a férjemmel, meg forróvizes zuhany, fejés... mit tudok még csinálni????????? a **** kivan, mert tegnap meg a lábujjamon kellett kivágni a körmöt mert belenőtt a húsba. nem hiszem el, hogy mindig van valami... a lábujjam már úgy fájt, hogy tegnap a fejlesztésről hazafelé már full mezítláb vezettem, mert a zoknit sem tudtam elviselni. de a pólót hiába nem tudom ma elviselni, egy szál ciciben mégsem mehetek be a városba... MIT CSINÁLJAK MÉG???

KépKép
muffin

Sziasztok!
Éjszakánk megint tűrhető volt! Reggel is csak azért kelt fel korábban mint szokott, mert bekakilt.

Ma végre nem esik itt az eső. És ma van piac, igy ha a leányzó elalszik, akkor séta gyanánt le is megyünk a piacra.

d.dodó

ja, és szly, nekem is betehetnéd ezt a képet a másik helyett:

Kép

KépKép
muffin

Van egy kedvenc képem....tegnap csináltam.

Kép hason aludni jó

d.dodó

jó reggelt lányok!

szomorúan olvasom a kajcsi dolgokat. hát mi nem minden evésnél mérjük, sőt naponta 1-2 alkalommal csak. az az igazság hogy nincs szivem, mert a szopi előtti mérleg még megy, de a szopi utáni... alszik, és ekkor meg felébred és nem lehet vele birni. annyira kizökken.
az éjszakáink kezdenek érdekesen alakulni... nem lehet rendszert belevinni!
jó az az igazság hogy mindig van itt valaki délután látogatóba, ami miatt csuszik minden :twisted: :twisted: ugyebár pancsi előtt nem eszünk, csak utána... nah az még oké is, de éjszaka meg hol igy hol ugy.
ma pl. volt hogy 1,5 óra mulva már cici kellett. habár most meg durmol :D
reggel fél6 körül evett és most meg durmi van ezerrel. persze hogy a nagy ágyban, nem a sajátjában... ez sem lesz igy jó!!!!

ugyhogy az esték itt is nyűgösebbek, mint most ugy veszem észre sok helyen. :(

jah és ti pelusozással hogy áltok??? mi anyagi csődbe fogunk menni. az én kis nyuszifülem egyszerűen nem tudja elviselni ha van benne trotyi. és rendszerint minden evés után vagyis közben kerül bele. aztán szopi után alszik kb fél órát és utána elkezd nyűglődni. gyors peluscsere és már alszik is tovább. és persze mivel szép tiszta igy alvás közben rotyi megint kerül bele, de minimális mennyiség. azzal nyugodtan lehetne következő szopit tartani és majd csak utána cserélni, de egyszerűen nem hajlandó elviselni.
(ebben asszem rám hasonlít :D én is igy vagyok a betétemmel... és mindig is igy voltam a nehéz napokon.)

jön ma gyerekorvos is. persze délután olyan 5 óra körül. miért is ne délután jönne hogy megint boruljon az éjszakai rend!!!! annyira bezavarosodik olyankor. inkább jönnének délelőtt mert akkor estére még helyre lehet hozni az időzavart.

jaj de hosszura sikeredett :oops: :oops: eldugulok. bocsesz!!

Kép

Kép
timi1982

timi!
Pelenkával kapcsolatban Laura is ilyen. Ahogy tiszta pelus kerül rá, tuti jó nagyot kakil :). Mondtuk is, hogy pelenkapazarló.

d.dodó

Jobb reggelt Anyukák,Babukák! :wink:

Pocsék éjszakánk volt, 23-kor Áron ébredt megette a lefejt 100-at + még cicit is kért,aztán szépen elaludt!
3-kor ébredt,cicizett majd kapálózott,vigyorgott össze-vissza!
Aztán persze sírt mert elfáradt,egészen 6:15-ig altattam! :twisted:
akkor mellettem aludt 7-ig :twisted:
Újabb cici,majd ájulás 9:15-ig,nyöszörgöt,bántották a szelek!
Szélcsővel leeresztettem szegénykémet,de persze most sem alszik,lassan kaja lesz! :twisted: :twisted: :twisted:
Amúgy reggel 80-at evett!

Wera! Örülök,hogy minden rendben volt,nem semmi programotok volt!
Bugri Nóri nagyon édes! És milyen ügyes,hogy ennyit alszik! :wink:
Áron remélem példát vesz róla,tudod 1 hét múlva! :D
Mikor mentek oltásra?

Lépnem kell,mindjárt dobok még fotót!

Kép

Kép
ibm

Kép Kép

játszom

Kép

elég volt a játékból,vegyetek már fel!!!!

Kép

Kép

Kép
ibm

csajok!

a lefejt tejet ha adjátok a babáknak milyen hőfokon teszitek? mert gondolom azért elhül a fejés után, és mennyire melegítitek fel??

Kép

Kép
timi1982

Ha a tábliba súlyt akartok berakni,én max csak havonta tudom elküldeni a súlyt.Az új képes megoldás sem rossz.

Testvérféltékenységről:Nálunk-még-nincs igazán.nagyon szeretik,puszilgatják,becézgetik,mindig örülnek ha látják.És csitítgatják,ha sír :D Szóval nagyon aranyosak,jól állnak hozzá a dolgokhoz :D

Babócik nagyon aranyosak :wink:
Nekem a kedvenc képem az amit tegnap felraktam,ahol Apánál van.

Kép
Kép
Kép
kike

Timi,
miért hagyod, hogy ellepjenek a látogatók? Minden nap megy valaki - hát én totál kész lennék tőle :shock:
holnap jön a védőnő hozzánk (na meg ma a szúnyoghálós), nekem már ez is sok...
hétvégén anyósomék valamikor

basszus, ez is minden napra valaki!!!! Hú, kit mondjak le????

Ronix,
micsoda történet az ortopédia!!!! Ezért kár elvinni a gyereket, ha összekeverik!!!! Csak beparáztatják az anyákat ezzel :shock:
Kiváncsi vagyok, mit fognak mondani a telefonodra - biztos azt, hogy "anyuka, nálunk nem keverik össze a gyerekeket... tegyen rá terpeszpelenkát, azzal nem árthat" - ezt tippelem! Mert azt biztosan nem fogja mondani, hogy bocsánat, tényleg valami gubanc van!
A tesókhoz: nem semmi reakció - de legalább őszinte! Kimondja, megéli, ez jó! Ha ennél nagyobb galádságot nem csinál, csak a cumiját teszi messzebbre, akkor még belefér a normális tesó-viselkedésbe...
(mi eleve nem adunk cumit a kicsinek, Szonja meg ezerrel cumizik... nem tudom, lehet, emiatt még sajnálja is talán a kicsit)

KépKép
szkagi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:48-kor.
20150601134430

Ági! A súly tényleg jó, szerintem! Többiek, vélemény? Beírnám a tábliba dátummal és így Kike a tied is ott lenne, meg a dátum is, hogy mikori. De persze egyszerre kéne elküldenetek, mert azért naponta írogatni kicsit necces. Mondjuk kéthetente megkaphatnám priviben mindenkitől.

Kriszti! Dobsz egy képet a kicsiről? És akkor berakom és cserélem egyúttal a többiekét, aki akarja.

Jázmin visszatért a régi kerékvágásba. Két nap után már nemis bánom. Most békésen alszik a kiságyában, amit az utóbbi két napban csak éjszaka csinált.

Áron és Lackó is nagyon cuki!

Viki!Ilyen hideg volt felétek! VAgy ezek nem mostani képek? Nálunk dög meleg van és tegnap is meleg volt.

Kép
szly27

Csajok!

Lenne egy kerdesem. Szerintetek mikortol lehet egy kisbabat vizbe vinni? pl Balaton,strand stb...

Nekem is a suly jutott eszembe tablinak,de az nem valos mert mindenki maskor meri,de a kep szerintem szupi :D
Vendég

Szly!
Ahol sétáltunk fújt a szél eléggé.
20150601134430

Maverick! Én az idén nem teszem Jázmint vízbe! Jövő nyáron már tuti fog fürdeni. Akkor már egy év körül lesz. De szerintem egy éves kor előtt is lehetne, csak ugye akkor nem lesz jó idő.

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:49-kor.
20150601134430

szio mindenki

na megjöttünk a védönötöl 4780g

irtattam másik tápot most milumilt eszünk mert az aptamilt nem gyártják állitolag
na mindegy
az ortopédián azt mondták hogy 3 honaposan mindenképpen menni kell ezért irák az idöpontot be a kiskönyvbe
a terpez pelenka meg nem kell bocsi ennyi

na??????????
a hasfájás válozatlanul meg van kezdek bele örülni

viszont egykor kell most egyen de én le fogok lépni
elmegyek masszörhöz egyet hmmmmmmmmmmmmmm

az ebéd lassan kész lassange lesz meg sült oldalas apának krumpli pürcivel

ja maradt 2 doboz beba ha start aktiv tápszerem jo a szavatossága de sajnálom kidobni mert elég drága
nem kell valakinek???????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Ha nem sikerül elpasszolni a tápot, kóstoltasd meg por formájában a nagyobb gyerekekkel! Én nagyon imádom, olyan finom mind. Amikor Rolinak csináltam tápokat, mindig ettem egy egy kanállal. Meg amiket kaptunk postán mintákat mindig én ettem meg. :lol:

Léna jó súlyban van! Szépen fejlődik! Amúgy már csak tápszert eszik ugye? MErt akkor ha most váltotok, lehet hogy ettől nem fog fájni a hasa. Egyébként a tápszeres babák kevésbé hasfájósak és hamarabb átalusszák az éjszakát.

Kép
szly27

Kaja kész, ettünk, Rolit letettem, Jázmin még alszik, de mivel 11 előtt aludt el, már nemsoká kel, úgyhogy én nem fekszem le, mert tuti rögtön felkel. Megvárom, megetetem, aztán hátha alszik megint!

De még hajat is mosnom kéne! :twisted:

Kép
szly27

Dominik, Viki, Nóri, Eliot, Laura, Áronés Lackó is nagyon ari!
:D

Wera! A tea megy postán!

Nálunk Vasárnap volt össze vissza evés hol 1 hol 2 óránként!

Timi! A lefejt tejet kb. 36 fokosra kell melegíteni! Amikor melegíted csepegtess a csuklódra és az a jó hőmérséklet ami a csuklódnak még nem meleg! Remélem nem írtam nagyon kacifántossan!

Vikim! Közkívánatra Szabi fotók!

Kép Szabi figyel
Kép Laza szerkóban! :D
Kép Mosolygok! :D
Kép Pancsolok :D
Kép Ritka pillanatok egyike! Hason alszik a legényke!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: