Halihó!
Vagyok, vagyok, csak tegnap állati sűrű napunk volt! Voltunk a Tömő utcában a szemészeti klinikán és nem fogjátok elhinni, de 2 és negyed órát kellett várnunk az 1 perces könnycsatorna tisztításra. Az idegösszeroppanás kerülgetett, komolyan azon csodálkoztam hogy nem apadt el a tejem!!

Direkt felhívtam őket előtte való nap, hogy mikor menjünk vagy adnak-e i.p-ot, azt mondták bármikor mehetünk 8 és 14h között. 11 után értünk oda, erre közölték h az egyetlen orvos aki ezt meg tudná csinálni épp most ment be a műtőbe és kb 1 óra mire visszajön. Tanakodtunk, de mivel apósom utsó szabadnapja volt a héten (amúgy nem tudunk autóval menni) így maradtunk. Erre visszajött a dr-nő és behívtak előttünk egy 6 éves kisfiút. Gondoltam oké, biztos hamar végez. Rá 10 percre behívtak minket is, ugyanabban a vizsgálóban várattak, ahogy a kisfiút még vizsgálták... még 50 percig!!!!!!!! A hordozót kint kellett hagyni, úgyhogy a kezemben tarottam az 5 és fél kilós gyereket. (Még jó hogy aludt szegénykém!!

) Frankón majdnem sírtam a végére az idegtől és a kimerültségtől! Aztán mikor végzett a dr.nő megkérdezte nekünk mi a panasz, aztán mondta hogy ő erről nem tudott, különben előre vette volna! Hát kösssssszszééééééépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként, mint kiderült ő egy nagyon híres-neves orvos, úgyhogy végülis jó hogy hozzá kerültünk, pikkpakk megcsinálta a könnycsatornákat. Kérdeztem h örökölheti-e a szembetegségemet és azt mondta vigyem vissza ha 8 hónapos! Ez szuper hír, mert az eddig megkérdezett 4 szemész azt mondta, hogy ezt csak 3-4 éves korban tudják vizsgálni!! Ráadásul azt is mondta hogy szinte teljesen korrigálható ha olyan korán észre veszik!

Nem is tudjátok mennyire örülök!!!
Én az egyik szememre majdnem teljesen vak vagyok, mert nekem 6 éves koromban vették észre...
Délután meg nődokinál voltam, így 8 hét után igazán ideje volt már

. De szerencsére mindent rendben talált, csinált rákszűrést is, jövőhéten lesz eredmény. Mondtam neki hogy egy hangyányit még mindig vérezgetek, azt mondta nem baj.
Úgyhogy végülis sikeres nap volt, csak rohadt fárasztó.
Ami, Vidokata - én már többször írtam hogy Nonó irtó keveseket eszik egyszerre napközben! Gondolom ezért kér 1,5 - 2 óránként, nem nagyon szoktam ugyan mérni, de 5-10 perc alatt kizárt hogy nagyobb mennyiséget bevágjon és nem is nyel olyan sokat. És nem alszik csak 10 perceket. Vannak jobb napjai, akkor tök más a rendszer, nagyokat alszik és eszik, de 10 napból kb 2 ilyen van és 8 strapás.
Estére viszont nagyon feltankol, akkor aztán ájulásig eszi magát, mert van hogy fel sem kel enni reggelig! (Ezért mértem le kíváncsiságból valamelyik este, akkor lett 190

) Most pl éjféltől alszik!!!! Csoda hogy még nem halt éhen
Na befogom végre
Cuppa