A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Azoknak, akik ugyanolyan fanatikus rajongói voltak, mint én:

http://automenedzser.hu/sport/20090501_ ... na_f1.aspx

Kép

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Látom tegnap mindenki kinn volt , mert hogy nem itt az biztos! :) nem baj, így helyes! :)
csak hozzatok élménybeszámolót és képeket! :)

gyerekeke alszanak , apának meg be kell mennie 5kor hívták, hogy megjött az árú , átkell venni :? ugyhogy összecsődülnek és remélem hamar végeznek, és siete vissza! :) :) :) délután nem tudom még mit csinálunk, de jó lenne menni valamerre, csak hát 3 gyerekkel oly nehéz elindulni :?

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Én most itt vagyok.
Elromlott a kisebbik fiam. :( Éjszaka olyat tett, amit még soha, nappal sem... Három óránként kelt enni. :shock: :shock: :shock:
CSak az abaj, hogy többször előfodult, hogy g óra múlva aludt csak vissza. Én nem ehhez vagyok szokva. Fáradt vagyok.

Azt hiszem alszom is tovább.

Mi ma elmegyünk, és veszün Beninek napszemüveget.
Jövő hét végén 3 napig cseppenteni kell a szemébe, pupillatágítás miatt. A gyerekorovosunk pedig azt mondta, ahogy adjunk rá napszemüvget, mert fájni fog a szeme a napon, mivel nem tud összehúzódni majd a pupillája a szer miatt, mint normálisan tenné.
Vendég

Beleszerettem egy telefonba... :oops:

Csak az a baj, hogy nem pár nappal ezelőtt...
Na mindegy, most egy ideig marad a régi...

Egyébként Samsung Ultra Touch... Tegnapláttam a reklámját a évében. MA megnéztem, és mindent tud, ami nekem fontos.

http://www.samsung.com/hu/consumer/deta ... 8300LRAXEH
Vendég

Jó reggelt!

Lassan jön apum és megyünk a telkre.Remélem nem lesz eső.

Cat.jól néz ki a telefon. Remélem tudsz pihenni.

Szép napot mindenkinek este jövök.
Vendég

Szép napot Nektek :lol:

Cat szuper a telefon...kár volt megmutatnod..én telefonb...zi vagyok és általában évente lecserélem.Igaz én Nokia párti vagyok,de általában azt veszem amelyik tetszik és nem a márkája a fontos...de ez nagyon pöpecen néz ki :wink:

Látod milyenek vagyunk,el vagyunk kényeztetve a jó gyerekeinkkel...Ha Lili is 2-kor kel a mostani 1/4 4-ek helyett én is el vagyok hülve,pedig még örüljünk,hogy ilyenek.

Apa mesélte,hogy az egyik barátjának a kisfia annyi idős mint Lili és 2 óránként szopizik 1 órán keresztül :shock: :shock:
De szegény csaj nem jön rá,hogy talán akkor valami gáz van a tejcivel mert az a szerencsétlen gyerek nem lakik jól???

Sissi jó kirándulást Nektek a telekre.

Mi tegap anyuéknál voltunk,apukám olvadozott az unokájától :wink:
Én hülye nem csináltam képeket :cry:

Asiye szegény apát sajnálom..remélem hamar végez és otthon lesz veletek :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Én is itt....pedig már elvileg Madridban kéne lennünk. Nem mentünk el mégsem, mivel éjjel állandóan szúrkálgatott a hasam lent (és még most is)..aludni meg nem bírtam :cry:
Állandóan éhes vagyok...de olyan szinten, hogyha rögtön nem etetem meg magam, akkor úgy elkezd fájni a gyomrom, h ihajj :shock:
Ugye ez a pocakszurkálás nem gáz? :o :(

Sissi! Sajnálom, h nem tudtál képet felrakni...megjavult már az a kütyü, ami miatt nem sikerült?
Cat! Lehet, h Marcinak megjött az étvágya??
Nagyon szép a telefon...én is elfogadnék egy ilyet.
Nika! Mi újság nálad????????

afra.h

Afra én is voltam igy az előző terhességemné,hogy ha egyből nem ettem nagyon fájt a gyomrom,igy mindig sokszor ett kicsiket.

Annyira szurt,hogy amiatt nem aludtál vagy csak ideges voltál??

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nem volt olyan intenzív, inkább idegeskedtem kicsit :oops:

De olykor most is tompán szúr

afra.h

Jaj nem is mondtam,hogy a hasamon a lyukak hajszálvékonyan vannak csak nyitva,igy már csak egy ragtapaszt tettem rászerintm 2 nap és begyógyunak teljesen :lol: :lol: :lol:

Lilikém olyan édesen nézeget már...és ezek a kedvencei.
Inkább a fiút nézi,gondolom az sötétebb szinű,azért tetszik neki jobban :wink:

Zenélős mind a kettő,de szerintem kifogyott az elem,majd valahogy meg kell berhelnem őket,mert a fülükben van valahol a cucc :roll: :lol:

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

De ne idegesitsd magad,mert azzal csak ártasz magatoknak.

Szerintem normális ha kicsit szúrkál,de ha megnyugtat hétfőn nézesd meg magad a dokival.

Fel a fejjel,nincs semmi baj a kis csöpséggel :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ez nagyon jó hír, h már jobban van a hasad :D A kis állatkák is aranyosak!

Alapvetően nyugodt vagyok, nem idegeskedem sokat, csak most a madridi kirándulás miatt voltam kicsit feszült...hajnalban indultunk volna és késő estig....

afra.h

sziasztok ma nem nagyon leszek lassan jönnek a barátnőim pestről majd estefelé leszek

piri nincs még mintha kicsit émelyegtem volna regggel de lehet csak bebeszélem maganak :)
Gergő jól van nem lett semmi következménye hogy fejre esett tegnap :(

cat: ez nagyon szép teló :)

törpiri az tök jó hogy gyógyul a seved :)

képzeljétek majdhogynem száraz volt Gergő pelusa reggel gyorsan ráültettem a vbilire trónolt rajta vagy húsz percet de volt eredmény :):)

afra: szúrkálás lehet a méhszalagok nbyúlása is :) ne izgulj ha görcsölne ngyon akkor irány a doki de ha csak szúrkálgat akkor nincs baj nyugalom :):)

nika70
Salgótarján

Kép Kép Kép

pár friss képe :) bilizős ma reggeli :):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
No, én már ott tartok, hogy hajnal fél ötkor átestem a horror szaporító fejésen, biztos, ami zicher. 3 fejésből összesen 70ml-t tudtam lefejni két mellből... Most vagy Döme szopik nagyon intenzíven, és szinte mindent kiszív, vagy nem tudom. Éhesnek nem tűnik, de furcsa, hogy egyik pillanatról a másikra nem hogy egy mell, de majdnem kettő sem elég...
Úgyhogy minden második szopi után fejek is.
Cat, törpiri, Nektek is kitartást (nekünk legalább az alvás nem gond, minden este az ágyába teszem le, és 4-4.20 között jön közénk az éjszakai szopira.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sissi!
Sajnálom, hogy nem sikerült a pocakfotót feltenni.
Remélem párod majd kiügyeskedni, és hozni fogod hamarosan.

Cat!
Köszi a Senna linket. Én imádtam őt.
S sokat eszemben van.

Afra!!
Jobb is hogy nem mentetek, tessék pihenni sokat.
A picurkád erősödjön szépen.
Nem lesz semmi baj.
Csak ne emelj semmit.

Törpiri!
nagyon édes Lilike játéka.
Örülök, hogy már szépen gyógyul a sebed.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nika!
Gege nagyon aranyos.
Tetszik nagyon az új sérója.
Nagyon jó jel, hogy piri nincsen. Biztató nagyon!!
megadrukk neked.

picimami

A szomszédban most folyik a megnyitó. Tele van fekete öltönyös emberekkel. Köztük Platini is...

Egyik oldalamon alszik Beni, a másikon sajnos nem alszik Marci. De mit várok tőle, mikor egész nap aludt eddig.

Telefon: nagyon tetszik, de Apa nem érti miért akaro újat megint, mikor a mostani is tökéletes. Ebben igaza van, de már lassan másfél é ve ezt használom.
Én Samsung párti vagyok, a mostani G800.

Megvettük Beninek a napszemüveget Chicco, és 3500 Ft volt. Láttuk máshol is, de 6000, 7000 és 9000 Ft-ért ugyanezt. :shock:
Vendég

Nemlajos!

Nincs otthon mérleged, hogy néhányevésnél megmérd mennyit eszik?
Ők egyébként sokkal jobb vákumot képeznek, mint bármelyik mellszívó. Amikor Te nem tudsz semmit lefejni, ők még 30-40 ml.t is képesek kiszívni. :o :)

Törpiri!

Valami tényleg nincs rendeben ezzel a kétóránkénti egyórás szoptatással.
Nálunk a maximum fél óra. Tovább nem hagyom. Beni miatt is. És annyi idő alatt, tényleg meg kell tudnia enni annyit, amennyitől jóllakik. Utána pedig cumi. Pedig ellenkezik az elveimmel, de két gyerekem van, és nem hagyhatom a cicin lógni állandóan. Beni nem díjazza.
Vendég

na itt voltak a barátnőim nagyon jó volt anniyt nevettünk :):): hiányzik azért nagyon a társaságuk :) Gergő elvarázsolta őket nagyon :)

Kép

nika70
Salgótarján

Nika!

Látszik, hogy jól éreztétek magatokat!

Afra!

Az elkövetkező pár hét az aggódásról fog szólni. Érzel majd szurkálást, enyhe mensis görcsöket, de ez természetes. A méhszalagok nyúlnak. Csak ránkhozzák a frászt. :roll:

Szóval nyugi! Jó helye van az a baba, és majd csak 8 hónap múlva bújik ki, teljesen egészségesen. :)
Vendég

sziasztok
ne drukkoljatok tovább.
szokász szerint a 27 nap délelőttjén megjött.
bocsánat, de nem tudok többet írni

Kép
arwen***

jaj arwen! :(
Kívánom, hogy a nyári szünet hozza meg a nyugalmat, és vele a zebrás tesztet!
Én a ballagáson lepődtem meg, hogy bakker, egy éve volt a nagy sírás a vetélés miatt, s ha valaki azt mondja, hogy 1 év múlva egy két hónapos gyönyörű fiam lesz, biztos nem hiszem el! :shock: :roll:
afra, én is akartam írni, hogy tuti a méhszalagok!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Afra: Én csak most pislogok , hogy van egy újabb kismama:) Gratulálok :)

Kép
csucsu05

arwen sajnálom :(:(:( akkor már csak én maradtam hogy ketten legyünk friss kismamik afrával????
egyenlőre piri nincs teszte csak hétfőn csinálok :)

nika70
Salgótarján

nika, és mikor mész dokihoz...?

Dömét leraktam, míg teregetek, sírt, de csak méltatlankodva, benézek, látom, a lepkének panaszkodik, egyszer csak csend, egy pillanat alatt, és azóta is:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Megjöttünka telekről jól elfáradtam.
Márk is oda és vissza fele is aldut az autóban.
Néztünk pacikat nagyon tetszett neki ill. beült egy kisautban egy körhintán azt pedig nagyon élvezte.Én ott álltam mögötte,hog ha leakar szállni ne engedjem de erről szó sem volt.

Apa ma és elvileg holnap is dolgozik igy csak utána fogja tudni megjavitani az eltötrött alkatrészt.Most nagyon fáj a hasa lehet,hogy holnap nem is tud bemenni majd kiderül.

Arwen:?sajnálom a pirit,de mostanában feszült is vagy ez nem segit a babábnak.De hamarosan itt a nyári szünet és lehet,hogy arra az alkalomra vár a baba.

Nika.jók a képek Gegéről.Örülök,hogy jól telt a napod.
Vendég

Apa már jön is haza :D most hamar végeztek!

Lassan viszem Márkot fürdetni este még megpróbálok benézni.
Vendég

nemlajos egyenlőre nem megyek dokihoz még kb két hétig mert ha jól sejtem lehet most lesz pém holnap :) el is kapom holnap apát most nagyon fáradt már alszik :):):):):)

nika70
Salgótarján

Arwen!

Sajnálom. :(
De majd a nyári szüntben lesz időtök kikapcsolódni, elmenni valahova romantikázni... Nem az iskola jár majd a fejedben, és akkor jön az a baba. Főleg azért, mert akkor Te is jobban hiszel majd benne.

Csucsu!

Veled mi a helyzet?
Mikor hozod nekünk azt a pozitív teszet? Én nagyon várom már!

Nemlajos!

Döme nagyon édes. :D Beszélget a lepkével. :)

Én pedig megyek és megnézem a 24 legújabb részeit. :D

Sissi!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

Nika!

Várom a + tesztedet nagyon.
Vendég

Cat Drága! Én szeretném a világon a legjobban mutogatni azt a bizonyos pozítív tesztet. De sajna ilyenről szó sincs. :(
Ezért is nem jövök sűrűbben hisz mindenki szinte babás lett és sokan meg is szültetek?
Én max arról tudok irni milyen az ha megjön.
De nem panaszkodok ezért nem is írok.
Azért szeretlek titeket.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Tegnap már 10 előtt aludtam :D ilyen se volt kb 1 éve. De nagyon fáradtnak éreztem magam.

Nika:akkor ma kapd el apát!!!!

Nemsokára megyünk anyuékhoz apa megint dolgozik :( de ebben a hónaőban legalább nem lesz több vasárnapja.Csak szombatja 3 :(

Ki mit csinál ma?
Vendég

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT MINDEN ANYUKÁNAK ÉS KISMAMÁNAK!!!!! Kép
Vendég

Sziasztok

Mindenkinek boldog anyáknapját :wink:

Cat Lili is max.fél órát va cicin,tovább én sem hagyom mert az már csak szórakozás..nekem meg rossz :?

Úgy látszik nekünk a hidegfront nem jön be...tegnap egész nap nem aludt Lili és rengeteget sirt...aztán 34/10-kor fürcsi és evés után bealudt reggel 3/4 5-ig majd fél 6-tól 10-ig... :shock:
Bepótolja a tegnapi kiesést :wink:

Szerintetek hülye vagyok???
Ugye anyós még nem látta az unokáját,de most azért küldtem neki egy kis virágot,mondván anyák napja van és van egy unokája...
Hmm????

Nem tudtam mit csináljak..olyan szar helyzet ez,de ha őt nem érdekli mit eröltessem..vagy már nem is tudom mit gondoljak.

Arwen nagyon sajnálom a pirit,de meglátod majd a szünetben a nyugi meghozza az eredményt :wink:

Csucsu,gyere nyugodtan..hiányzol ám....ha bánatod van ird ki azt is,az is segitség mi meg itt vagyunk és meghallgatunk mindenkit és mindent.Ezért jó ez a kis csapat :wink: :oops:

Ma mivel jó idő van és Lili talán nyugodtabb mint tegnap kipucolom a szőnyegeket,délután meg jönnek a barátnőmék babanézőbe :wink:

Majd még jövök..mindenkinek szép napot!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

csucsu ne csináld már ezt hiszen vagyunk még páran akik nem babásak vagy nem tudnak róla

nekem meg nincs pém csak azt hittem de azért elkapom apát:):):)

BOLDOG ANYÁKNAPJÁT MINDENKINEK AKIK MÉG POCAKOSAK ANNAK IS HISZEN ŐK MÁR ANYÁK :):):):):

nika70
Salgótarján

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT!!!

Döme negyed hétig aludt a szobájában :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

http://www.youtube.com/watch?v=onhrVSDLovA

Boldog Anyák Napját Kedveskéim! :)

Kép Kép Kép
asiye

Döme és az új pihenőszék:
Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog anyáknapját kívánok!!!

Én elég ramatyul vagyok! Fáj a fogam amit a terhességem elején gyökérkezeltek! És jól meg is vagyok fázva! Fáj a fejem és csak úgy húz elöre a fejem!!! Nem is írok most sokat asszem megyek vissza az ágyikoba!

Remélem mindenkinek jól tellik a 7vége azaz ez a kevés isdő is ami még hátra van!
Na látom leleraktam helyesírási hibával, de most nem javitgatok! Legyetek jók!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

nemlajos ennek a pihenőszéknek nagyopn fog örülni Döme Gergő még mindig használja :) nekünk is ilyen van csak nekünk nem volt hozzá ez a játék ív mondjuk lehet ezért volt csak 8000 ft :):):):)) ti mennyiért vettétek?

nocika jobulást

azt hiszem Gergő is megint orvosnál fog kikötni most fogom mérni a lázát szerintem a fagyitól amit anyósnál evett megint mandullagyulladása lesz :(

nika70
Salgótarján

na megmértem gyere lázát 38.8 fenékben vagyis kapott lázcsillapítót holnap megyünk dokcsi nénihez tuti mandullagyulladás alig eszik valamit :(

nika70
Salgótarján

jaj, mandulagyuszi monnnyon le! :(
5-ért vettük :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na akkor ti jobban jártatok igaz nekem ebben a postaköltség is benne van hiszen én az e-bayról rendeltem

nika70
Salgótarján

hát, az üzemanyagot látod nem számoltam, meg a telefonköltséget :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

de németországból :D:D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

gondoltam :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nagyon Boldog Anyáknapját Kívánok Én is!!

Arwen!
Nagyon sajnálom a pirit!!
De ne légy elkenődve. Mi nagyon szeretünk, és szeretnénk ha jönnél, ha jó kedvű lennél.
Sikerülni fog neked is a picike. Hidd csak el.

Nika!
Már úgy izgulok érted.
Jó lenne már tudni, hogy a tesó baba ott növekszik a pocakodban.

Csucsu!
Nagyon örülök neked.
A pirit neked is sajnálom. Amúgy jól vagytok?? Szabina?
Sokat dolgozol még?
Mesélted hogy lehet mész majd orvoshoz, azzal, hogy állsz?

Nemlajos!
Nagyon szép baba Döme.
Milyen nagy már ő is.
Nem semmi azért, hogy milyen nehéz ez a cicizés.. Én már félek előre tőle.
Nagyon tetszik a pihenőszék amit Dömének vettetek.
Apa is nézegeti Dalmának.

Cat!
Nagyon szép a telefon. Tetszik nagyon nekem is.
Régebben én is szerettem volna, állandóan cserélgettem volna, de most már nem érdekel annyira, mivel telefonálok.
2,5 éves a samsungom, csak akkor veszek ha elromlik.
Apa azt akart nekem szülinapomra, de én mást kértem inkább. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára picimami 2009.05.03 15:43-kor.

picimami

Egész nap takarítottam, vasaltam, és főztem.
Nagyon finom húslevest.
Sütöttem gesztenyés sütit, most alig élek..
De jönnek hamarosan vendégek. Nyársalunk.
Van finom újhagyma és retek a kertben. Házi szalonna..
Friss fehér kenyér.. Nem egy diétás este lesz :D :wink:

picimami

Kép

Dalma első majálisa :oops: :oops: :roll:

picimami

Hú, mekkkkkkkkkkora pocak!!! :D
A szopizástól meg ne parázz, annál rosszabb, ahogy mondják: minden fejben dől el, különösen ez.
Nálam akkor lett baj, mikor elkezdtem aggódni, hogy talán baj van.
És hát most már nincs is semmi, megint elég egy cici, csak pár napig figyelni kellett mindenre :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: