A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

és még mindíg nincs adááááás(tv) :twisted:
még szerencse,hogy a net nem kábelen jön
Vendég

mia ez szerintem is így van...
a lelki ok meg tuti ,mert én soha nem voltam beteges gyerekkoromban sem kaptam el semmit csak a barihimlőt..és mióta idegbeteg stresszes hülye vagyok azóta minden takonykórságot elkapok :?
Vendég

Hékás: a kimaradt adat: 3 hós súly 6640 g 63,5 cm :wink: Bocsi, hogy ideírtam, de nem tudom hovaraktam az e-mail címedet :cry: :oops:
bluebox

amúgy a betegességet itt mifelénk vidéken ,a dokrornénik eggyike másika, összefüggésbe hozza a bőrszín,szemszín,hajszínnel...azt mondják a "világos" fajták alapból betegesebbek..az olyan északiak
Vendég

Bari ez olyan mint a gyerekek időnkénti érthetetlen nyűgössége. lehet hogy a bux indextől függ.... :D

mia_snow

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:02-kor.
Vendég

de hidd el,hogy nem azért mert tápszeres volt :wink:
Vendég

tavaly elött még 2 éves sem volt dávidod..ezek szerint bölcsi...hát akkor meg külön ne csodálkozz...a bölcsi ilyen szempontból kis kivétellel mindenkinek egyforma :(
Vendég

Azért ehhez a szopitémához kapcsolódóan: van egy barátnőm, akinek a fia elég sokáig szopizott, és nem egy beteges gyerek!!! 8) De ki tudja, hogy minek mihez van köze. Én hiszek benne, hogy számít.
Részemről is lezárva a téma.

Monti: ma vettem ilyen Karamalz sört! Hát ez nagyon jó!!!!!!!! Olyan mint a citromos fanta. Köze sincs a sörhöz!!!! Még jó, hogy egy 6 db-os csomival vettünk, mindjárt iszok még egyet.
A védőnő meg jól megijesztett, hogy csak egy fokkal jobb mint a sör. :roll: :roll: Hát???? ég és föld!!! :wink: :wink: :wink: (SZERINTEM)
bszilvi25

Brigi: írok mailt.
bszilvi25

az enyémek meg táposok és nem betegesek...főleg nem a lányom akiről 3 éves korában megkérdezte a dokinéni,hogy hova hordom mert sose megyünk hozzá..hát sehova nem hordtam..
szerintem az anyatej kb addig véd amig van :wink:
és részemről is téma lezárva :lol: bár utálom ezt a dumát(65 éves apám szójárása) de ám legyen :wink:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:11-kor.
hékás

most küldtem el
bszilvi25

én itt küldtem el priviben az baj?? :oops:
ha igen akkor átküldöm emailben is
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:11-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:36-kor.
hékás

én arra gondoltam, hogy mi lenne, ha több adatot raknánk (majd) fel. sőt, (szakmai zizim van most), bevállalnám hogy csinálok 1-2 statisztikát is, ha akarjátok.

pl ki mikor kezdett el gyümit/főzeléket stb-t adni, anyatej vagy tápszer mellett. ki hány kg-t hízott terhesség alatt, mennyit adott le a 6. hétig, 3. hónapig, stb. ki hány éves korában szült, első vagy sokadik gyerkőcöt, szedtetek-e valamilyen vitamint a terhesség alatt, meg még ami eszetekbe jut.

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:37-kor.
hékás

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:26-kor.
pironya

piri: szép adatok... mi most értük el a 7 kilót. :D
66 centi meg szerintem félévesen lesz mert töpszli mint az apja. :lol:

na jó éjt

mia_snow

mia...ugye viccelsz??az én hájamnak a súlyát akarod rátenni a honlapra !!???? a zsírpárnáim növekedését ill.csökkenését(most újra növekedését) na neeeeeem...részemről TITKOS

hékás elkkondolkodtató..mármint a háttérszín... :lol:
addig vicceskedek ezen amíg azon kapom magam 18 év múlva dávidboy helyett dávidgirl-öm lesz :lol: :lol: úgyhogy marad a kék :? de a rózyaszín szebb akkor is :lol: :lol: :lol: :lol:

dávid 65volt 3 hósan de "csak 6950gr"

azt olvastam,hogy a tápszeresek könnyen elhíznak!!
MIÉRT HAZUDNAK!!!! :x
Vendég

ELGONDOLKODTATÓ ez már olyan elírás amit muszály korrigálnom..
azért ez már tőlem is sok lenne :lol:
Vendég

jó reggelt hétalvók. ritka hogy én írok elsőnek.... Bari? veletek mi van? a fiad reggel 6kor kelt, és azóta eszik, remélem... :)

mia_snow

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
5-kor kelt és nagy nehezen leszenvedett 100-at :? :?
kemény 11 óra kihagyás után ilyen nagyon éhes volt :?
Vendég

Jó reggelt!

Mondjuk a 100 tényleg nem sok,de amíg gyarapszik a súlya, addig nincs baj. Nyugi.

Ezek után én le sem merem írni, hogy a gyerek ma mennyiket evett EDDIG!! :shock: :shock:

És képzeljétek a mérleg szerint csüt. óta hízott is nem keveset!! :D
bszilvi25

Sziasztok!

Mi is ötkor keltünk. :( De 1-kor is ettünk.
Szilvi, látod, nem 1 napon kell aggódni, hogy nem eszik, szépen gyarapszik Mercike :)

Személy szerint én sem szeretném a saját adataimmal terhelni az étert.

Kép

Kép
[/url]
stella40

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:03-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Mindjárt visszaolvasok.
Ma szebb napunk van!

Kép
melike

Hát tényleg nagyon jó a honlap!Még senki nem küldött születéstörténetet?
Alig várom,hogy mindenkié meglegyen!
Azt hiszem Eyinél (nem biztos) meg van cserélve a két kép.

Kép
melike

Kriszti: Próbáld meg a Közép -Magyarországi Regionális Egazgatóság Családtámogatási Iroda Ceglédi Kirendeltség telefonszámát. Központi szám: 06-53/314745

Van egy közvetlen telószámom, de Ő a mi ügyintézőnk, de legalább ez közvetlen, hátha tudnak segíteni. Ha mással nem, akkor egy újjabb telefonszámmal :wink:
06/53-505363

Ja, egyébként mindenkinek jó reggelt, a hófordulósoknak, pedig nagyon BOLDOGAT :P
bluebox

Melike: hol látsz te képet?
bluebox

Kriszta!

én ide küldtem Brigi tanácsára, és sikerrel jártam

baba@allamkincstar.gov.hu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2008.10.05 09:12-kor.
bszilvi25

Szia Márti!

Az aláhúzott nevekbe már bele lehet menni és van oldaluk.

Kép
melike

Igen Melike azt én is láttam. (Eyi)
én küldtem szüléstörténetet...... de tegnap este nekem sem jelenítette meg.
Boldog Hófordulót Nektek, és Bogiéknak is!!!!
bszilvi25

Köszönjük!

Kép
melike

Megyünk anyósékhoz.
pussz

Kép
melike

megyek mert éhes már megint a kincsem....
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:38-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:38-kor.
hékás

10:32-kor jó reggelt????
most nagyon irigyellek!!! én 3/4 6-kor keltem!!
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:39-kor.
hékás

Hát akkor mégsem irigyellek! :oops: :oops:

Hol van mindenki??? már megebédeltünk, most várom, hogy majd keljen a gyerek... (mert nem alszik sokat sosem napközben)
Brigi: ma nem rizses kaja volt! :wink: :wink:
bszilvi25

Sziasztok!!!

Jó sokat irtatok.
De jo sok kaja ötletett kaptam,ki is irtam őket.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekünk nagyon jó éjszakánk volt,5:30 kor kelt,és 10:20 kor. Ugyhogy happy. :lol: :D
b.szilvi! Nagyon édi,Mercike a foton.
Nálunk is ugy van hogy Apa rizses,én krumplis vagyok.
Hűűűűűűűűű------------haaaaaaaaaaaaaaaa ,felébredt......

Kata&Milán

oszman777

"Jó reggelt!" :)

Hófordulósoknak nagyon boldogat!

Hékás, jó lett a honlap ;) Apa nagyon ügyi :)

Tejpép: Bence 2 napja este nagyon sír, amint leteszem az ágyikójába... Ma teszteljük, hogy esetleg a tejpép miatt-e, így ma tápot fog este kapni... Remélem nem az volt a baj, szegénykém annyira szenvedett :cry:

Kicsit szétszórt vagyok, nem tudom ki írta, csak azt, hogy valaki Hippes teát ad a csemetéjének. Leírná, hogy előtte milyen teát nem ivott meg a baba? Én most zöldteát (Pickwick, citromos) adok neki, minden ízesítés nélkül, és issza a csöppem... Remélem nem csináltam rosszat vele... Gondolkodtam, még a sima gyümölcsteán, de nem tudom, hogy abból van-e olyan, amiben nincs teafű..

Akartam még valamit...

Ja kajcsi... Apa nálunk is inkább rizst eszik, én meg a krumpliért vagyok oda :)
Ma töltött paprikát csináltam, tegnap apuéknál ettünk grillpipit sült krumplival, koviubival. Nyammm :)

A statisztikát jó ötletnek tartom, szerintem nem kell név szerint feltüntetni a honlapon (ha nem akarjátok), hogy pl. ki mennyit hízott és adott le ;) jó, mondjuk engem nem zavarna, ha a nevem mellett lennének ezek az adatok, mert nem tartoztam a "sokat" hízottak közé... Most viszont gebe vagyok, alig van tejem, azért ezt nem feltétlenül osztanám meg akárkivel :)

Én reménykedem benne, hogy Bencémnek jó lesz az immunrendszere az anyatejtől még jó sokáig, akkor is ha hamarosan már nem tudok neki adni. De persze szerintem is ez inkább alkatfüggő... nálunk jobb lenne, ha inkább a szopi miatt nem lenne sokat beteg, mert a párommal mind2en beteges picik voltunk, sajna ezt örökölhette is... :(

További szép hétvégét nektek!

Bari Dávidjának pedig hatalmas étvágyat :lol: Egyébként azt néztem Bari, hogy a te gyermeked nem volt sokkal könnyebb, mint az enyém 3 hónapos korukban. Szóval jó súlyban volt a picikéd ;)
A bőrére pedig irigykedem, olyan barna, mint aki végig napozta a nyarat :lol:

Kép

Kép
bettica

köszi bettica mi ilyen barnák vagyunk...mindenki :lol:

kajával kapcsolatban továbbra is el vagyok keseredve..mert persze,hogy beírtam a google-ba,hogy "étvágytalan csecsemő" és persze,hogy kiadott egy csomó szörnyűséget..minden féle szívbetegség,anyagcserebetegség,immunbetegség..és mintha sokat is aludna..olyan 30 perceket van fönt kb napjában 4-5-ször!!
na eddig ez nem érdekelt sőt örültem nekide azt olvastam,hogy ez sok az ő "korában"
kár volt olvasgatni :? :? :?
ma reggel 5-kor evett100-at
fél10-kor 10-at
fél 3-kor 70-et
főzelék sem kelett és gyümölcslé sem..egyre jobban érzem,hogy ez nem egy múló állapot és valószínüleg nem fogjuk anélkül megúszni,hogy kivizsgálják :(

amúgy a súlya nem érdekelne csak gyarapodjon..
de most azt sem fogom tudni,hogy hízott-e ,mert 13.-án fogják mérni..addigra kb 3 hete fog tartani a sztrájk..de mérni csak 5 hete voltunk..tehát 2 hétig még tökre jól evett..lehet,hogy tök jól hízott is..utánna elment az étvágya tegyük föl,hogy azóta nem hízik vagy még fogy is..de ki sem fog derülni mert leosszák a gyarapodást hetekre ,kijön egy eredmény és az lehet,hogy a minimumot még ütni fogja...közben a gyerek meg stagnál.

na ezt lehet,hogy csak én értem :oops:
Vendég

ÁHHHHHH Csajok!!! Igy sosem fogok lefogyni.
Anyós küldött tiramisut. :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock:
Vettem sok répát meg almát,azt dolgozom fel.
Fagyoba rakom el.
Apa meg megy thermálba. Hu de jo neki.
Na én mig le nem fogyok nem megyek. Anyós pedig mondta vigyem Milánt vigyázz rá.
Menjek én is,nahát én tuti nem megyek,ilyen hassal.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kata&Milán

oszman777

Bari: Menj le és méresd meg hétfőn, majd ha péntekig tart a sztrájk, akkor pénteken is. Így kiderül, hogy fogyott-e...
Egyébként talán a hétfői mérésen is már látszani fog valami, hiszen pár napja már szenvedtek...

Én ezt tenném ;)

Kép

Kép
bettica

Kata: a thermál nálam egyenlő a stranddal (mert én nem sokszor voltam thermálban) és én sem megyek (idén sem voltam) amíg nem hozom magam formába. Ami már most sem lenne egyszerű! na de hagyjuk.

Kérdésem mindenkihez AKI HASZNÁL LÉGZÉSFIGYELŐT!!!!!!!
Ti meddig használjátok??
Nekünk egyszer sem riasztott be tévesen (meg sehogy sem), így én mindig elfelejtem bekapcsolni. Van értelme még használni???
Ma ez a központi kérdés a fejemben!! :roll:
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:39-kor.
hékás

Brigi: ment pü!

én még látok a táblázatban egy-két nevet, akik ha jönnek is az max havonta 1 alkalom.... :roll:
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: