Sziasztok!
Előkerültem én is. Tegnap, mire hazaértem,nem volt net (biztos a szél)...
A vásárlás megvolt. Inkább magamnak vásároltam. Vettem két vastag kardigánt és egy poncsót, amit majd később is tudok majd hordani. Ez ma reggel jó szolgálatot is tett, nálunk 3 fok volt 7 órakor és apát vinni kellett a szervízbe a motorjáért...
A jóga is szuper volt, Marci is mindig élvezi. A dokim, mikor mondtasm neki, hogy járunk nagyon helyeselt! Azon az elven van, hogy kell a szoros kapcsolat már ilyenkor a babával! Vmi miatt eddig azt hitte, hogy nálunk ez nincs meg... de mondtam, hogy ne aggódjon!
Apának tegnap mondtam, hogy egyre erősödik az érzésem, hogy hamarabb szülünk, azt mondta neki is van egy ilyen érzése. Úgyhogy én kinéztem magunknak a november 2-3 napokat. Hamarabb nem jöhet, mert párom tegnap jelentette be, hogy okt 29-30-án Pozsonyba kell mennie munka miatt. És persze a munkahelye olyan kedves, hogy a mobilját letiltották külföldön. Ezen rágódtam hajnalban, hogy vajon mi lesz, ha mégis akkor jön Marci, mert ugyan mondta, hogy onnan hamar hazaér, de hogy szóljak neki?

Így megadta ma reggel a főnöke telefonszámát, hogy azon el tudom érni. Látszik, hogy ő is aggódik, mondta is, hogy azért csak nem születik meg pont akkor, mikor ő Prágában van... Na, azért apukámat riasztom majd, hogy akkor ő lesz az ügyeletes

Marcival meg megbeszélem, hogy várja meg apá és tartson ki no 2-ig
Kriszti, az 1 ujjnyi tágulás az már nem semmit! Ha van labdád (ez a fitball v hogy hívják), akkor ülj azon, az állítólag tágít! Nekem van és barátnőm figyelmeztetett, hogy ne ücsörögjek rajta, mert tágít, őt a szülőszobán annyiszor visszaparancsolták a labdára, hogy már nem is bír ránézni
Ha beleférsz a kabátokba, akkor nem gáz felvenni!!!
Kata, ment privi! Amúgy hozzánk jöhettek forró csokizni meg sütizni, szívesen sütök is. Van jó nagy hely

De komolyan! Azért néha csak tudunk majd személyesen is talizni. Milyen jól éreznék magukat a kis babócák is
Móni! Az új védőnőd legalább lelkiismeretes. Ne tartsd emiatt tolakodónak! Végülis ez a dolga, neked meg minél többet hallasz, annál jobb. A parkettázás meg hátha érdekli

Nálunk kb 15 percet volt, de azt mondta ez kötelező, be kell írnia a kartonba... Ja, és Dávid biztos kibírja még 1 hetet!!!
Nekem is előjön a kérdés egyre többször, hogy mi lesz, ha már itt lesz babó. Mikor megkérdeztem apát, annyit mondott, hogy mi lenne?

Jó, mert ő nem parázik és ez nyugtatólag hat rám is
Lányok, én mióta terhes vagyok sokkal fázósabb vagyok

Edina, te nem még rövidnadrágban...???

Rajtam meg nyáron is alig volt pl papucs, mert fázott a lábam
ToldiSzilvi, Tűzkőnek nincs fix díja, a szülésznő azt mondta ált. a vizitdíj 10xese. Azt javasolták mellszívót, ha van vigyek, de cumisüveget is (azt mindenképp). Ha gondolod összeírom neked priviben, hogy mit kell bevinni, amiket a szülésznő mondott. Szólj, ha kell és kiírom a füzetemből
Ja, és grat a jó eredményekhez!
Mi eddig csak 1x voltunk bent a kórházban uh-n, ott helyben a szülészeten, korábban fizetős uh-kon voltunk (Istenhegyi klinika és gólyafészek uh, mind speckó dokik, akiket a saját dokink ajánlott). Innentől már csak a kórházba megyünk uh-ra, jövő hét csütörtökön lesz az újabb kör. Már nagyon kíváncsi vagyok!
Mikor mész ctg-re, kaptál már időpontot?
Nekem az AVENT-es kézi mellszívom van, mindenki azt ajánlotta, ezért olyat vettünk
És a tea. Én feketeteát és gyümölcsteát nem szeretem, zöltteát ittam és iszom most is reggelente. És most még a málnalevél
Vérszegénységre vörösbort kell inni! Az a legjobb!!!
Ti hogy álltok a gátmasszázshoz? Én szeretném kipróbálni, párom is benne van. Tegnap a jógán az egyik kismama ajánlott olajat és beszerzési forrást is hozzá, meg elmondta hogy ők hogyan csinálják. Szerintem megéri, mert felkészül a hüvely a koponya méretére legalább vmennyire és kicsit rugalmasabb lesz: Ja, és mindenkinek csak ajánlani tudom az intim tornát! Sose késő elkezdeni!!! Szülés után kifejezetten hasznos!
Móni, tényleg nincs ma túl nagy forgalom. Kriszti, Vick, remélem nem indultatok el szülni
Szép napot mindenkinek!