A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok Júliusi Kismamik!
Csatlakoznék, ha van még felvétel :roll:
Remek, hogy ennyire pörög a topik, igyekszem memorizálni, és felvenni a ritmust. Látom, hogy többségetek már a 15.-ik hétben jár, de legalább ennyivel is előre kukkolhatok a saját jövőmbe :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Megpróbálom akkor a táblicskut feltölteni. Moncsy olvastam a kérésed, viszont arra kérek mindenkit, hogy aki a táblázatban szeretne változtatni, illetve a hiányzó adatokat kitölteni, az privátot írjon, mert nem hiszem, hogy minden nap fogok lenni és nem szoktam az összes hozzászólást visszaolvasgatni. Így akkor kapok értesítést a mail boxomba ha írt vki, és tudom módosítani a táblát!
Köszike

Moncsy, ne törődj semmivel, hogy ki mit mond, a lényeg, hogy a Babád szépen nő! Amúgy meg ma mondta egy genetikus, hogy merészség ilyenkor bármit is mondani a neméről (bár Ő is Fiúcskát lát(de egy nagyobb klitorisz simán nézhető kuksinak), és ne kezdjek el kék cuccokat venni) :lol: :lol: . Gabi is írta, hogy Nála is melléfogtak! Sőt én is hallottam már olyanról, hogy a kislánynak a végén kukija nőtt :lol: :lol: ! A Barátnőm Tesója a 26. héten sem tudta meg a nemét, mert a Baba szégyenlős és nem mutogatja magát!
A kínai+Jónás szerint Lányzónak kellene lennie, meg az álmom szerint is, bár hozzáteszem az előző Babánál, aki nem maradt velünk Kisfiút álmodtam! Mivel nekem első lesz, így annyira mind1 (és a második is olyan lesz, amit a Jó Isten, na meg a Baba karmája akar, bár jó lenne akkor egy ellenkező nemű Baba, mint "Gerzsike" :lol: :lol: Férjem találmánya a név)

Szép napot és jó növekedést :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Mindenkinek örömökben gazdag, nagyon boldog új esztendőt kívánok!
olvasom itt a szuper teszteredményeket, és közben azon gondolkodom, hogy nem maradtam-e le valamiről. Nem voltam kombinált teszten, viszont elmentünk integrált tesztre. Az integrált teszt második része még ezután lesz, úgyhogy végleges eredményem még nincs, de gondolom mindkét teszt ugyanazokat vizsgálja...?
Az ultrahangon rendesen beparáztattak, mert a szonográfus nő, aki egyébként teljes faarccal, egy megveszett kukk nélkül vizsgált, majd jó húsz perc után céltalannak tűnő tologatás után nagyon titkosan odahívta a főorvost, és végre kiderült, hogy a baba gerincét nem látják végig. A doki szerencsére nagyon intelligens módon viselkedett és észrevette, hogy én is ott vagyok.. Elmagyarázta, hogy először is nem kell kétségbeesni, mert ilyenkor még ez előfordulhat ( 12 hetes voltam), hogy beárnyékolnak a csontkezdemények, stb. Végül nagy nehezen a hüvelyi ultrahanggal sikerült megtalálni amit hiányoltak. A doki nekem is megmutatta, de azért kicsit felment a pumpa..
Első baba, sok para.

Kép
beyuska

Szóval várom Stike levelét a beillesztéssel kapcsolatban, viszont addig is a tábla megnézhető, menthető, de nem képként tettem be, mert úgy nem tudtam! Szép napot!

1231070101.0335.xls

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok
Én is szeretnék csatlakozni, hisz veletek együtt júliusra várom a babámat.
Nekem ő lesz a második, van egy örökmozgó 5 éves kislányom.
Hozzá teszem, hogy ez a várandósság egész más, mint a Nócival volt.
Moncsy78-hoz hasonlóan a rosszulléteim még vissza-visszatérnek, és borzasztóan idegesítenek az ismerősök - elsősorban kollégák -, hogy állandóan a baba nemét akarják tudni, meg hogy mikor kezd már nőni a hasam.
Szóval mindenkinek, meg magamnak is kitartást kívánok!

Kép
hendegabi

Sziasztok!

Breki! A táblával kapcsolatban írtam pü-t!!!

Moncsy! Én ugyanúgy látom a dolgokat, mint te. Engem is teljesen kiakaszt, ha a baba neméről kérdeznek, meg jönnek a fárasztó dumáikkal meg tanácsaikkal. Tegnap este azt kellett végighallgatnom, hogy az egyik ismerősöm megbeszélte az anyósával, hogy biztos kislányt hordok a szívem alatt, mert a hasam még alig látszik, de a fenekem az megnőtt, és köztudott, hogy a lányos anyukák farra híznak először. :twisted: :twisted: :twisted: Ezek után közölte, hogy nézzek rá, hisz neki is 2 lánya van, és a fenekére hízott legtöbbet. Hát alig bírtam tűrtőztetni magam, de közöltem vele, hogy a méréseim alapján 2-3 kg van rajtam. Erre ő: Na! Hát az a fenekeden! :twisted: Lehet, de én használom a centit, az sem mutat változást, és a régi nadrágjaim se feszülnek még fenéktáj sem. Na, erre nem tudott mit mondani.
Amúgy meg mi van akkor, ha híztam? Ez a dolgom. De azért mégse kéne így elemezni az életemet. ...és láttunk már fűben nyuszit... attól még lehet bármilyen nemű a babánk, ha én a fenekemre kezdek el hízni.
Na mindegy. Bocs, hogy zargattalak benneteket ezzel, de legalább nektek ezt leírhattam.
Moncsy! Nem tudom mikor megyünk legközelebb egerszegre, de szólok előtte, és ha sikerül, tényleg jó lenne összefutni! :D

Üdv az újaknak! Tök jó, hogy még most is csatlakoznak hozzánk!

Beyuska! Szörnyű lehetett az uh-s vizsgálat. Gondolom mit éltél át abban a pár percben. Remélem mostanra már megnyugodtál. Mikor mész legközelebb dokihoz?
Én is integrált tesztre szavaztam be :lol: ! Nálunk a 12. és 16. heti vérvételt és uh-t veszik figyelembe a vizsgálat során, nézik még, hogy hány kiló vagy, hány éves, dohányzol e, és még ilyenek. Ja! és nézik az AFP-t is. Ezek alapján fogjuk megkapni az eredményt, majd a 16. hét után.

Holnap kezdődik a meló 3 hét pihi után. :roll: Nem tudom, hogy fogom bírni. :roll: :oops:
Vendég

Kép

Tickerplayground.com
breki76

Norka!

Itt is szeretném megköszönni a segítségedet! Lehet, hogy következő alkalommal majd én is szétszedem, hogy nagyobb legyen!!!!!

:lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok

Breki köszi a táblát, szerintem jó lett, csak a betűk aprók. De lehet hogy ha kettőben van akkor jobban látszik.

Üdvözlök minden újat, gratula a pocaklakóhoz.

A chaten szoktam beszélgetni, és ott van egy anyuka akinek azt mondták hogy kislánya lesz, eddig minden uh-on, még a 4 d-n is. Erre a 30. héten kiderült hogy az bizony kisfiú aki a pocakjában lapul, és olyan egyértelmű képet kapott róla hogy azt nem lehet letagadni sem.

De amúgy az én dokim is mindig azt mondja hogy a lányokat simán lehet fiúnak nézni mert először aklitorisz jóval nagyobb mint a szemérem ajkak, és ettől olyan mintha fiú lenn.

Nekem is van egy ismerősöm aki amig nem jött össze a babó mindig azzal nyaggatott hogy mi van már miért nem sikerül, biztos a párom béna, majd átküldi a férjét. Először vicces volt, de amikor ezt már többször mondogatta akkor igen kellemetlenül éreztem magam. Most ugyan ő azzal nyaggat hogy mi a neme látszik már? És hogy hívjam mindenképpen mert ő tudni akarja. Az nem is érdekli hogy hogy érzem magam, vagy hogy minden rendben van e. Illetve hogy mekkora hasam van, biztos ikrek, mert ő ekkora hassal ment szülni mint most nekem van. Hát elég idegesítő tényleg. Szerencsére a rokonság többnyire normális és nem kérdezősködnek.

Na most megyek mert pogácsát süt apa, segítek neki.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Breki!

Nincs mit köszönnöd! Szívesen segítettem! :lol:
Tényleg 2-ben lehet, nagyobb lenne, majd próbáld ki! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Üdv az újaknak!
Csajok, ha ennyire idegesítenek, hogy állandóan a nemét firtatják, miért nem mondjátok, hogy nem akarjátok megtudni, és majd mikor megszületik, mindenki megtudhatja.
Egyébként gondolhatjátok, engem mennyi "jó tanáccsal" látnak el, hogy ikreket várok! És főleg az olyan anyukák, akiknek hiába van több gyerekük, akkor is más, ha egyszerre születik kettő! Már eljutottam odáig, hogy nem reagálok rá, akármit is mondanak. Mindenre csak olyan "mitérdekelengem" választ adok. Persze a család más, néha ők is elkezdenek mindenféle dolgokat előre megjósolni, hogy majd ez ilyen lesz, az olyan lesz. De nekik hamarabb megmondom, hogy ne haragudjanak, de én akkor is pozitívan állok hozzá, és majd akkor eldől, hogy mi lesz, amikor már megszülettek.
Amúgy írtátok többen is, hgoy ti inkább a bölcsőt tennétek a babaszobába, és a kiságyakat ki a nappaliba. De én úgy gondoltam, hogy a kiságyak azok olyan ágyak lennének, amiket nagyobb korukig is tudnának használni, szóval átalakítható, azok viszont a nappaliban biztosan nem férnének el. A bölcsőt meg faragtatja apósom, és egyedi méretű lesz, de még nem tudjuk, hogy egy legyen, és ketten elférnek benne, vagy hogy is legyen.
De miért írtátok, hogy inkább fordítva legyen?
Breki, köszönjük a táblát! Nekem úgy is tetszett, hogy nekünk kellett megnyitni, úgy normális betűméret volt, de így is jó, mert fel lehet nagyítani is. Majd a neveket változtatjuk, de egyelőre van vagy 50 női nevünk, persze a férfiből meg max 3. Előbb megvárjuk, hogy azért mégis milyen neműek lesznek. Persze tudom, sose lehet tudni, de olyan hihetetlen, hogy írtátok, a 4D sem biztos. Pedig úgy gondoltam, ott sokkal jobban lehet látni.
Beyuska, én fejbe is vágtam volna a nőt, hogy na, monggyá má valamit! ( na, jó ez csak vicc), de én is nagyon utálom ezt. Múltkor a dokim egy kicsit felém fordította a monitort, de először csak az egyik babát láttam, és ő meg nem szólt semmit, kb. 3 percig, de sokkal többnek tűnt, már majdnem megkérdeztem, hgoy mi van, mondjon már valamit. Amikor megszólalt, hogy akkor hány babának is kellene lennie? 3 v. 4? Hehe, jó vicc! Aztán utána viszont nagyon rendes volt, mert végigmutatta, hogy mi micsoda, mit kell egyáltalán néznem. A lényeg, hogy minden rendben! Ne idegeskedj.
Hú, most egy kicsit én is rosszul vagyok, megyek is lefekszem. Pedig azt hittem, már elmúlt.

Kép
pagika

sziasztok,
Breki, köszönjük, hogy gondoskodsz a tábláról, írtam neked privit.
Hát lányok, szerencsésnek érzem magam, mert az én környezetemben mindenki annyira normálisan reagálja le a terhességemet. A családomat csak az érdekli, hogy végre jól vagyok, ha minden igaz, a baba is jól van. Csak ez számít nekik is.
A munkahelyemen a kollégáim óvnak a széltől is, nagyon örülnek, hogy a nyári rossz dolgok után ilyen gyorsan sikerült ismét teherbe esni. Szóval egy szavam sem lehet.
A dokim meg ezek szerint egy igazi tündér... Egyrészt az uh-s ággyal szemben fel van függesztve egy nagy tv, amin én is tudom nézni az uh-t, másrészt még azt is megmutatja, hogy látja, nem mentem el pisilni. :)
Mindent elmagyaráz, minden apró foltot elmond. A múltkor kértem, hogy nézzük meg, hogy nem lehet-e ikerterhesség (nálunk minden ágon volt mindkét oldalról), és tök alaposan végignézett mindent.
Jó, a magánrendelőjébe megyek, de a kórházban is nagyon rendes volt nyáron, mikor a missed ab-m volt.

Légzésfigyelővel kapcsolatban kinek van tapasztalata? Melyiket érdemes megvenni?

Kép
katy76

Sziasztok!

Üdv újak,olyan jó,hogy bővül a kis topikunk :)

katy nekünk angelcare ac100-as légzésfigyink volt,a dokinőtől béreltük.Egyszer sem riasztott tévesen,úgy viszont mi is sokszor jártunk,ahogy jimbone :lol: :lol: .

Breki hozzánk fiúnévhez beírhatod ,hogy Bálint.A lány még bizonytalan,a kh, pedig mint Norkánál :).Persze,csak ha van kedved :oops: .

puszi nektek,kellemes visszazökkenést a hétköznapokba :roll:

Kép

Kép
lidike

Sziasztok!

Én is régen írtam már...
A folyamatos hányinger engem már majd' 2 hete nem kínoz, csak időnként kap el.
Voltam ma egyedül nagybevásárolni és semmi bajom nem volt, pedig eddig ezt is roszabbul tűrtem, de ma már meg sem kottyant :D ! Viszont a cicim időnként baromira szúr, és nem alszom túl jól :? ! De a kedvem sokkal jobb, és annyira nyúzott sem vagyok 8) !
Képzeljétek valamelyik este ki tudtam tapintani a méhem :D ! A köldököm és a szeméremcsontom között félúton érzem a tetejét...Anyu szerint ez reális. :D

Újabb hír, hogy a férjem 1.-e óta nem dohányzik :mrgreen: ! Nagyon remélem, hogy le tudja rakni végleg! Megfenyegettem, hogy véget nem érő cseszegetésbe fogok kezdeni, ha eszébe jutna visszaszokni. (megtehetem, én is leszoktam :wink: )! De én hiszek benne! Tök jól bírja, és bár van tapasz itthon, eddig egyszer tette fel kb. 1 órára, de annyira kiütötte, hogy inkább levette :twisted: !

Nekem az ismerősökkel/kérdésekkel nincs gondom! Mindig erre vágytam, és szívesen beszélgetek erről :D ! Viszont nekem kezd elmúlni a "durci" korszakom, lehet, hogy emiatt sem izgat.

Lányok! Én össz. 60 dkg-ot híztam (mióta nem rágcsálok a hányinger ellen, még ment is le, nem direkt), mégis olyan combjaim vannak, hogy tyhűha :roll: ! Én ezt nem értem! Mindig ugyanazon a mérlegen mérem, és mindig egy időpontban....Ráadásul reális is, mert nem eszem sokat, és arra is figyelek, hogy mit. 60 deka nem lehet ilyen látványos :( ....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.01.04 19:05-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pagika végül is attól függ hogy hova teszed a bölcsöd hogy nálatok milyen célra szolgál, mertha elfér a hálóban a rendes kiságy akkor azt tenném, és a nappaliba a bölcsőt. De mivel nekünk nem fért az előző házba csak a bölcső a hálónkba így az volt bent, és a saját szobájában pedig a kiságy.
Végül is nekem ez az egy ismerősöm van aki ilyenekkel traktál, más nem. Vele meg azért annyira sokszor nem találkozom, max heti kétszer, meg ha felhív telefonon valamiért.

Légzésfigyelő: nekünk is Angelcare volt, és most is az lesz. Nekünk sem riasztott be egyszer sem tévesen, csak ha elfelejtettük kivenni és nem kapcsoltuk ki.
Nekünk babyörző is lesz, mivel emeletes házunk van, és ha fent alszik el nekem meg le kell mennem akkor ezzel lent is hallom ha felébred.

Uh: Szerencsére az én dokim is nagyon rendesen végig elmutogat mindent amit csak kell, sőt ha a párom azt mondja hogy ő nem látja akkor elmutogatja mégegyszer, és magyaráz. Nála is úgy van hogy a monitor a fejünk mellett van, oda fordítva felénk, tehát mindent látunk. Én is magánrendelőbe járok,de voltam nála a kórházba is ott is ugyan ilyen.

Kép

gabi1

SZIASZTOK!
BOCSI, HOGY IDETOLAKSZOM, DE VAN EGY FELESLEGESSÉ VÁLT SZÍVHANGHALLGATÓ-KÉSZÜLÉKEM. hA ÉRDEKEL VALAKIT ÍRJON A NOI2005@FREEMAIL.HU-RA!KÖSZI
zsannus

sziasztok!
csak nagyon röviden, mert megyek is aludni: megérkeztünk ma este 7 órát vezettem autópályán, de teljesen jól vagyok. csak nagyon fáradt lettem mostanra de még meg kell várnom a 10 órát, mert akkor kell a gyogyszert bevennem, aztán reggel 6 kor. szóval nagyon kell figyelnem...
Minden annyira szép volt!

holnap kell hivjam adokim, hohgy mikor rendel mert ma nem tudta megmondani( tehát holnap nem vizsgál meg) ezért ugy döntöttem igénybe veszem a barátnöm ismerettségét és kikunyizz nekem egy uh-t a margit kórházban. annyira izgulok. kicsit kevesebbet van hányingerem mint az ünnepek között volt és annál enyhébb. de például ma igy is elég szarul voltam/vagyok. hát majd holnap meglátjuk. ja és akkora a hasam mint egy négyhónaposnak legalább, a köldököm már készül kifordulni..... iszoynyu nagy apocim, ez már nem hiszem hogy a belek..... ja és hiztam két kilot pedig alig ettem/ reggelire egy zsemle, ebédre szintén és egy kevés vacsi.../ hát ez van majd jövök. puszi
dukkoljatok kérlek!!!
és annyi mindent akartam mindenkinek irni, de bocsi most hulla vagyok. bocsi, bocsi, bocsi. holnap bepotolom. puszi, jó éjt mindenkinek

rabbe1

Rabbe! Megy a drukk :) :wink:

Kép

Kép
lidike

Sziasztok!

Elkezdtünk nézelődni babakocsi, kiságy, stb. ügyben de én a brendonon márkákon kívül létezik valami, ami szintén nem gagyi?Mert eddig csak azokat tudtam nézni..

Gabi1: bizti a múltkor nem láttad, de kérdeztem, hogy mi annak a Vichy krémnek a neve pontosan? Én is szeretném kipróbálni.

f.nikici

Sziasztok Kismamik! :lol: :lol:

Én a héten megyek védőnőhöz és péntek 12. heti :cry: uh-ra, pedig a ha nézitek a vonalzóm már rég elmúltam 12 hetes, de sajna a kilinkán csak ez az időpont volt :cry: na mindegy ugyis minden rendben van (lesz) :wink:

Kép
Kép
minimano74

sziasztok.
minimano:
én 11 hetesen voltam 12 hetes ultrahangon,szerintem ez az 1 hét nem számit.
nikici:
hol van szolnokon baba bolt,vagy ahol lehet ágyat vagy kocsit nézni?
krissy3

Minimano!

Eredetileg én is csak 19-re kaptam időpontot, és akkor nem is izgatott, de addigra már 13+4 leszek :? ! Szóval én ma megpróbálok kikunyizni egy korábbi időpontot.
(Én ugye protekciós vagyok, vlsz. könyebb lesz :wink: !)

Persze biztos nem nagy gáz egy hét ide vagy oda, de azért a 12. heti UH-t illene a 12. héten csinálni! Magyar EÜ :? !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok szép napot!

Niki!

A neten van 2 oldal amit én szeretek nézegetni:

http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/index.php

http://aprosagokboltja.hu/shop_start.php?shop_id=8881

Persze ha webáruházra gondoltál!
Ezen kívül még van elég sok,de nekem ez a 2 tetszik a legjobban!
20140328174041

Voltam reggel a védönönél,jövö héten hétfön megyek afpre!
Most szerdán pedig dokihoz!
Azért hihetetlen hogy mennek a hetek!
Lányok nekem ma is iszonyú hányingerem van,pedig napi 3X1 b6ot szedek!
De már nem tart(hat) sokáig,most abban bízok ha igazából megérzem a baba mozgását elmúlik!Legalábbis most ezt mondják!

Manó!
Minden okés lesz meglátod!
De hihetetlen hogy nem tudnak normálisan idöpontot adni!
20140328174041

Sziasztok kismamik!
Utólag is Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
Eléggé pötgös két hét áll mögöttem.szinte nem is pihiztünk.
gratulálok mindenkinek a12 hetes eredményért,én is múlthéten voltam a 12hetes szűrésen és már szombaton meg is kaptam az eredményt.kaptunk dvd-t is.nagyongyönyörű élmény volt.

PAPP-A szint: 1350.00 miu/L 0.64 MoM
Szabad ß-hCG szint: 45.00 Ng/ml 1.08 MoM
Tarkóredő vastagsága (NT): 1.00 mm 0.79 MoM

Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 11 000
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

szűrővizsgálat eredménye: negatív

CRL:54mm,azaz megfelelt a korának.

Boo igaz késve,de én csak ajánlani tudom a hepinet 4d ultrahangot.
óbudán és dunakeszin is van.keress rá a neten.
nagyon szépek a képek.nekem még mindig nem sikerült csinálnom képet.

most mennem kell,mert párom és köztem gondok vannak.kaptam ma egy emailt egy vad idegentől,hogy bizonyítéka van,hogy megcsalt engem az ő barátnőjével és ez egy "kicsit" felzaklatott,
megbízom a páromban,de ott van az a mi van ha...

most már kezdem érteni,hogy breki miért is törölte magát iwiwről.
lehet,hogy neked nem ilyesmi volt az okod,de már értem,hogy mennyire lényegtelen is ez az iwiw...

bocsi,ha csak a problémámat irogattam,de nem tudok most másra
koncentrálni,még a munkára se és idegeskednem se kéne,nehogy ártsak a babának...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Nekem ma elkezdődik megint a meló, hasonlóan Norkához több hét kihagyás után, de nincs is hozzá kedvem :x , szeretem, de jó volt itthon lenni. Mindegy, csak belerázódom újra...

Üdv közöttünk Hendegabi és Loislane! :D

Manó!

Szerintem sem probléma, hogy nem pontosan a 12. héten mész. Én olvastam valahol egy "tól-ig" időpontot, hogy mikor lehet menni, de sajna már elfelejtettem... :oops: Viszont tuti adtak volna előbb ha gáz lenne. Nekem az első vizsgálatom volt ilyen, hogy telefonon először csak a 10 hétre tudtak volna adni, aztán megkérdezte az asszisztens, hogy hány hetes lehetek és rögtön talált helyet mégis, így már 8 hetesen tudtam menni. Szerintem a doki nem szereti ha ilyen későn mennek csak hozzá. Pedig ahogy pozitív lett a tesztem telefonáltam, csak ilyen teltház van. :roll:

Nikici!

Szerintem rengeteg no name márka is van ami jó minőségű, egyáltalán nem csak a brendon, bár én ebben nem vagyok még tapasztalt, de hátha a többiek tudnak mondani neveket. Mások vagyunk az biztos, én egyáltalán nem a márkát nézem, hanem ha valamit konkrétan szeretnék, mondjuk bölcsőt, akkor beírom a keresőbe, megnézem mi hogy néz ki, mit tud, és esetleg a végén megnézem a márkáját. Olyan topicocba is érdemes benézni, ahol már megvannak a babák, ők tuti tudnak segíteni, már biztos ezerszer átrágták a témát. :D

Rabbe!

Megy a drukk! :wink: Mitől függ, hogy a köldök kifordul e vagy sem? :oops: Ez is alkat, vagy köldök kérdése? Ezt sosem értettem... :roll:

Kicsidodi!

Gratula a férjednek, hogy leszokóban van, és sok-sok kitartást kívánok neki!
Tapogatod a méhedet? :shock: Húha én nem merném, egyszer akartam, de férjem rámszólt, hogy inkább ezt hagyjam a dokira. :lol:

Jimbone!

És meggyógyult már a kisfiad?
Én is megfáztam picit ebben a hidegben, pedig jól fel vagyok öltözve, mégis néha fázom, de már több ruhát nem bírok magamra aggatni. :roll: Mindegy, nem vészes, csak elmúlik hamar.

Katy!

Nekünk nem lesz légzésfigyelőnk. Legalábbis eddig még így gondoljuk... :roll:

Pagika!

Én ugyanúgy vagyok vele, mint Kicsidodi, hogy nagyon vrtam már a babát és szívesen beszélek bárkivel ezekről a témákról. Mondjuk a negatív dolgokat én sem szeretem, szóval ha valakit a súlyával piszkálnak, meg hogy mekkorát nőtt a feneke stb. azt nem értem miért kell, meg útááálom, de másról szívesen. Viszont ha zavar a sok kérdés, akkor tényleg lehet mondani, hogy ti nem szeretnétek tudni a babák nemét, majd csak a születéskor. Amúgy - talán azért mert én így állok a dolgokhoz- amikor még nem voltam babás, tuti én is az őrületbe kergettem egy kolléganőmet. Én is mindig kérdeztem tőle, hogy tudja e már a nemét. És már mondta is nekem, hogy ígéri, ha megtudja azonnal elmondja, csak ne kérdezgessem állandóan. :oops: Aztán persze nem mondta meg :lol: mástól tudtam meg, fel is róttam neki, mire az volt a válasza, hogy máskor felírja a homlokára. :oops: :lol: Szóval szerintem nem szabad rájuk haragudni, mert (főleg aki még nem volt babás) ők nem tudnak másról kérdezgetni, csak a nemét, meg, hogy mutasd a hasad, ilyesmi. A vizsgálatokról, meg ami minket érdekel, arról fogalmuk sincs, hisz mi is csak most rázódunk bele. Kérdezni meg mindenképpen akarnak valamit, szerintem ez olyan, mint normál állapotú embernél a "hogy vagy" vagy mizujs jellegű kérdés.

Bölcső!

Nekem még tényleg nincs ebben tapasztalatom, de azért írtam, hogy a bölcsők inkább legyenek a hálóban, mert talán éjjel jobban vissza tudod őket altatni úgy, ha ringatod, még felkelni sem nagyon kell, nappal meg elvannak a kiságyban ébren is. De írtam már a kerekes bölcsőt, nekem az tűnik a legpraktikusabbnak. Nem kéred meg apósod, hogy rakasson rá azt is?

Moncsy!

nekem a Zsombor és a Luca jön be. De a LÉna sem rossz, viszont az Olivér szerintem nem illik a vezetéknevetekhez. O a végén meg az elején nem jön össze szerintem.

Kép
Kép
tabati

Csibe!

Húha!! :shock: Nem is tudom mit írjak! :shock: Lehet, hogy valaki csak szórakozik veled, vagy egy túlságosan féltékeny pasiról van szó, akinek a barátnője pont a férjed kolléganője és látta őket beszélgetni, teszem azt a kávégépnél. Vannak ilyenek sajnos... :evil: Ha megbízol a párodban (márpedig miért ne bíznál meg) vele beszéld meg először. Nehogy reagálj bármit idegen emailekre. Szerintem ha elmeséled neki mit kaptál, úgyis látod a reakcióján, hogy mi a helyzet. Drukkolok, hogy minden rendben menjen és ne idegeskedj feleslegesen!!
Természetesen gratulálok a jó eredményekhez is! :wink:

Moncsy!

Én már nem vagyok annyira rosszul, mint abban a bizonyos időszakban, de ez még mindig nem az az állapot, mint várandósságom előtt. :roll: Vagy nem is lesz? Csak mert én azt gondoltam (elmondások alapján), hogy ha elmúlik a hányingeres időszak, akkor minden olyan lesz, mint korábban, csak épp nagy pocakkal. :lol: Vagy túl naív vagyok? :lol: Pl. nem jött még rám az a nagy kívánósság, amit emlegetnek sokan. (bár azt azért nem bánom :lol: ) vagy az még később jön?

Kép
Kép
tabati

Csibe!
Nálam ilyen ok n em volt a wiwről való törlésemnek.
Nem Hála Istennek ilyet nem mondott senki, meg ki is nevettem volna (nem azért, mert ennyire magabiztos vagyok, hanem Ő olyan jó ember). Vakon bízom a Férjemben, mert régen lett volna oka (más csajnál), hogy megcsalja, mégsem tette, nálunk meg nincs ilyen ok :lol: :lol: !
Egyszerűen abból lett elegem, hogy 2 szót sem váltok valakivel életemben és bejelöl. Meg volt olyan is, akit ki nem álltam például általánosban, mert iszonyú büdös volt stb. és bejelölt...most én meg sértsem meg, hogy nem jelölöm vissza?? Az bunkóság...viszont én magamtól direkt nem jelöltem be, pedig megtaláltam. Hát ennyi...nem szeretem a képmutatást...igaz nem barátgyűjtő portál, csak ismerős gyűjtő...de akik számítanak azokkal levelezem stb., most minek egy rakat felesleges sallang ember! Akikre meg kíváncsi vagyok Férjem oldalán én megnézhetem.

Szerintem csibe hagyd a francba...sok irigy és boldogtalan ember van, akinek a legnagyobb szórakozása, hogy más boldogságába belekontárkodjon!!!! Volt egy pár ilyenben már részem, ha szebb, okosabb és boldogabb vagy mint ők egy pohár vízbe fojtanának meg. És megpróbálják megtalálni azt a pontot ahol a legsebezhetőbb vagy és a legnehezebb ellenőrizni! A Férjem ex csaja "szerencsétlen" is hasonló...próbált kavarni rendesen, még néhány hónapja is próbálkozott, de mi csak kiröhögtük és Férjem leszerelte! Számomra sajnálatra méltó, mint idegesítő :D :D

Gondolj a Babára, tudom, hogy nagyon bosszantó lehet az ilyen hír (az egyetlen dolog amiért kegyetlenül megaláztam és megaláznék egy férfit), de biztos vagyok, hogy megtalálod a helyes utat, hogy minden veszekedés nélkül rendezzétek ezt a kavarást!!!

Szorítok!!!

Tickerplayground.com
breki76

tabati:
mit dolgozol,biztos rossz volt munkába állni,föleg kismamásan,hála nekem nem kell.Mondjuk én meg egyedül vagyok itthon egész nap,az se olyan jo,de inkább ez.Az elsönél én is jártam dolgozni,elég gáz volt,igaz hogy csak asszem 3-4 honapig,aztán kiirt a doki táppénzre mert mindig keményedett a hasam,meg sokat bent is feküdtem a korházban emiatt.
Köldök,nekem elég mély köldököm van,és ahogy nött az fokozatosan fordult kifelé,de nem puposodott ki,csak kifordult,szerintem akinek pici,nem mély köldöke van az kipuposodik.De nem biztos,csak én gondolom.

csibe:
átérzem a helyzetedet,én is jártam ebben a cipőben,csak az én barátnömmel,de én időben közbe léptem,és ez még a kapcsolatunk elején volt,az egy jo lecke volt neki végülis,mert sok jo barátot elveszitett a hülyeségével,és azota teljesen ki van cserélve.
Egyébként nem szabad mindent elhinni másoknak,mert lehet hogy csak irigyek.

moncsi:
nekem is kavarog még néha a gyomrom,de néha meg olyan evés kényszerem van :? Az én babám már rendesen mocorog mindennap,tegnap éjszaka felébredtem,és akkor is ügyködött valamit :) De biztos te is most már megérzed hamarosan.
krissy3

Köszönöm a nyugtatgatást.
Természetesen azonnal felhívtam a párom és elmeséltem neki ezt és ő is mondta,hogy ez lehetetlen és ez tényleg így van és most ő is próbálja kutatni,hogy ki lehet ez és miért akarja tönkre tenni a boldogságunk,mert ráadásul sehogy sem ismerős nekünk és Barcson lakik.Viszont a párom is nagyon kiváncsi,hogy milyen bizonyítéka van arról,hogy megcsalt és majd délután küldi nekem a
"kedves" jó akaróm...

Kép
Kép
csibe83

Hidd el Csibe minden rendben lesz! Csak a szerelmetekre és annak Gyümölcsére gondolj!!!! Ez a "gonosz" meg majd megkapja a sorstól ami jár ezért neki...nem irigylem érte! A fagyi duplán nyal ám vissza!!!!! :D

Tickerplayground.com
breki76

Csibe!

Szerintem nem érdemes nyomozni, ki kell törölni úgy ahogy van, és akkor őt fogja idegesíteni, hogy nem sikerült a kavarása, mégcsak nem is foglalkoztatok vele.

Krissy!

Tanítok. Szeretem, gyerekek, főleg picik, de most olyan jó volt itthon. Végig akarom vinni a tanévet, remélem bírom, épp elég lesz nekik, hogy jövőre más tanárnénijük lesz nem akarom leadni őket. Remélem bírom majd, talán nyáron nagy melegben nagy pocakkal a bejárás lesz nehéz. Meglátjuk.

Breki!

teljesen igazad van az iwiwwel kapcsolatban, nekem is van olyan ismerősöm akivel valamikor összehozott a sors, bejelölt, de most azt sem tudom néha, ha rábukkanok, hogy kicsoda. Mit kezdjek pl. rokonom volt barátjával, akivel egy családi banzájon találkoztam egyszer, de a kapcsolatuk nem volt tartós. valószínűleg sosem beszélek vele többé. Szóval ilyenek. Mondjuk engem nem zavar, viszont az jó, hogy a régi ismerősökről tudom, hogy hogy alakult az életük, és könnyebb megszervezni mondjuk egy osztálytalálkozót is. Meg a mostani ismerőseimmel is könnyebb levelezni, nem tudom miért, mint emailen. Talán a fényképek miatt személyesebbnek tűnik... :roll:

Kép
Kép
tabati

Tabati!
Valahogy én is ugyanúgy vagyok,nem annyira rossz mint az elején de azért kínoz rendesen!
Valamelyik nap azt hiszem szombaton,alig bírtam fennt lenni!
Én is nagyon várom már azt a felhötlenül boldog idöszakot!
Nekem az elsö terhességem volt ilyen hogy elég sokáig kínzott a rosszullét,de arra már nem emlékszem hogy ugyanennyira e,hiába azóta eltelt 11 év!
Viszont Jázminnál semmi bajom nem volt!
Hát igen itt van az hogy minden várandósság és gyermek más és más!
Köszi a véleményt a nevekröl!

Csibe!
Szerintem is valami irigy rosszakaró ember lehet aki megkeresett,olyan aki nem tudja mások boldogságát elnézni!
Csak ne idegeskedj gondolj a babóra!
Azért szorítok!

Krissy!
A babát már én is érzem kb 2 hete de tudod olyan kis pillangószerüen ,vagy hogy is mondjam!
Arra gondoltam hogy talán amikor már úgy"igaziból"fogom érezni akkor talán elmúlnak a rosszullétek!
Legalábbis sokan azt mondják!

Breki!
Az elöbb elfelejtettem megköszönni hogy ki is javítottad a táblát,nem azért irtam,de nagyon köszi hogy már be is írtad!
Ha valami van akkor priviben fogom küldeni ahogy kérted!
Egyébként nagyon ügyi vagy!
20140328174041

Tabati!

Van 1-2 másik portál, ahol nincs akkora "tömegnyomor" ott is láthatom az ismik fotóját! De mondom a Férjemen keresztül minden megold6ó! Kezdetben, amíg csak tényleg "kedves" ismerősök voltak az ismik között mindig leveleztünk is, aztán amikor ez felduzzadt már majdnem 900-ra, akkor meguntam nagyon-nagyon. A gmailen meg chatelni is lehet az ismikkel és fotót is lehet feltenni...nem kell nekem iwiw!!! De persze megértem azt is aki rajta van, én is ott voltam 4 évig!!

Tickerplayground.com
breki76

Moncsy! Igazán nincs mit! Pont akkor olvastam amikor írtál!! Tényleg 1xűbb a privit olvasom és javítom, mint napokra vissza kibogarászni mindent. Persze amikor az ember sokat tud itt lenni (néha én is), akkor nem gond, de ha elutazik etc., akkor bizony tényleg könnyebb!!

Igen én is úgy érzem a Picikét ahogy Te, nem egyfolytában, csak néha-néha! Kis Buborékunk :lol: :lol: ! Tegnap éppen fejen állt és aludt! Nagyon csúcs volt, mire leimádkoztuk vízszintesbe....de ez a kulcsolós láb ettől kész vagyok...hogy lehet úgy aludni??? Nálunk Apum néha úgy alszik! Mondta is a Párom, na olyan lesz a Picúr, mint Apud!!! És még egy nagyon aranyos dolog, pontosan a Párom születésnapján leszünk félidősek!!! Kis CUKI

Tickerplayground.com
breki76

Én is azon gondolkodtam, hogy vajon meddig fogom még nézegetni, a volt osztálytársak most házasodnak, babáznak, mindenki ebben a korban van. MÉg érdekes. Lehet, hogy megunom én is egy idő után. :lol:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

BUÉK MINDENKINEK!

Breki köszi a táblázatot!

Valaki nem tud véletlenül valamit arról, ha a munkahelyemen bejelentem a terhességet, milyen nyomtatványt kell eléjük dugni? Hogy igen, tudomásul vettük..stb, s védettséget élvezek...
Vagy vmit egyszerűen csak fogalmazzak meg? Ti hogy csináltátok?

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!
szerintem nem kell semmijen nyomtatvány csak egyszerűen bejelented.legalábbis én így tettem.

Kép
Kép
csibe83

Engem is szoktak mindenféle idegenek jelölgetni,de engem nem érdekel hogy meg haragszik e vagy sem,én visszadobom,ugysem ismerem.

tabati:
És mit tanitassz?Tán busszal jársz?

moncsi:
hát én sem bánnám már ha elmulna,mondjuk már nagyon ritkán van,elötte is mindig gyomor égös voltam,igazábol már megszoktam.Többet van az most már nálam,hogy kivános vagyok,valamelyik nap olyan jot ettem savanyu káposztábol,füstölt kolbásszal,hogy akkora herpesz nött a számra mint az ágyu :?

ronmay:
szerintem a kiskönyvet mutasd meg.
krissy3

Sziasztok

Csibe szerintem se foglalkozz vele, biztos valami rossz akaró, írigy ember.
Nekem is vannak rossz tapasztalataim az iwiwel kapcsolatban, a páromat jelölte be egy régi barátnője aki előttem volt neki, és elég rendesen ráakaszkodott, aztán végül sikerült leépítenem. Ha titeket ez megnyugtat akkor járjatok utána hogy ki lehet az inkább minthogy utána meg ezen morfondírozz . Mert azért akárhogy is nézzük, az ember fejében csak ott motoszkálna. De biztos vagyok benne hogy valami írigy ember akar nektek rosszat.
Sajnos sok ilyen ember van. Én is találkoztam már egy jó pár ilyen emberrel. Igaz nem ilyennel kapcsolat a lényeg ugyan az.

ronmay szerintem sem kell semmi nyomtatvány, egyszerűen csak bejelented hogy kismama vagy és kész, max kérhetnek orvostól igazolást vagy kismama könyvet. De nem hinném hogy bármelyiket kérnék. Azt hogy mik a kismamák jogai azt tudják ők.

Vettem két felsőt majd lefotózom és megmutatom.

Én ma megyek este dokihoz.

Kép

gabi1

Krissy!Az idegeneket én is visszadobtam, de akiket én nem akartam bejelölni (attól még ismerem, csak nem éppen kedvelem), most az meg milyen már! De mondom ez mindenki saját döntése!

Amúgy Gabinak tök igaza van, nem szabad hagyni, hogy bármi is motoszkáljon, de sok a bunkó ember az biztos!!!

Nem kell semmit bejelenteni a Mtk. ide vonatkozó részei az irányadók!

Tickerplayground.com
breki76

Mármint nem kell semmit sem vinni!

Tickerplayground.com
breki76

A megnyugvásom miatt is járunk utána,hogy tényleg ne legyen ebből gond többé.párom egész jól utána is járt.már tudja legalább,hogy miről és kiről van szó.az ismerőse meg is lepődött,hogy mi is bele lettünk keverve...párom kb 2éve chatelt ezzel a csajjal,soha nem is találkoztak.de a csaj a barátját fűvel fával megcsalta és ezért is gondolta a srác,hogy vele is.

tömören ennyi a jelenlegi story.remélem azért érthető voltam és nem gond,hogy megosztottam veletek a gondom...

Kép
Kép
csibe83

csibe dehogy gond, azért járunk ide hogy a gondjainkat, bajainkat, örömünket egymással megosszuk.

Kép

gabi1

Csibe!

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Egyébként meg biztos voltam benne, hogy valami ilyenről lesz szó! A Páromnak meséltem és Ő is mondta, hogy Ő biztos mondaná, hogy konkrétumokat kér, meg szembesítést!

Nyugis Babavárást!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

köszönöm nektek,most teljesen meghatódtam és elérzékenyültem :oops: :oops: :oops: ...
hát mi is biztos kértünk volna szembesítést meg mindent.

Kép
Kép
csibe83

Hát micsoda kis szappanopera kerekedett itt, amíg én tettem-vettem :mrgreen: !
Szegény Csibe, szörnyű lehett amikor a levelet olvastad... :cry: :evil: !
De nagyon-nagyon örülök, hogy kiderült az igazság! :D 8)
Én amúgy eleve úgy vagyok vele, hogy ha párom ne adj' Isten pár éve megcsalt volna, most már senki ne állítson ide vele, mert leütöm :wink: !
Azon már úgysem lehet változtatni, vlsz. nem válnék el egy évekkel ezelőtti ügy miatt, a terhességemre pedig ez nem nyomhatja rá a bélyegét!!!!

Még ha igaz is lenne (de ugye nem az!), akkor is az a legfontosabb, hogy melletted van ma is, és tőled akar gyereket! Ennél nagyobb szerelmi vallomást egyetlen nő sem kaphat!!!!
:mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nikici bocsi itt a krém pontos neve:

VICHY
ACTION INTÉGRALE
VERGETURES
PRÉVENTION+ CORRECTION

COMPLET ACTION ANTI-STRECH MARK CREAM

Egész pontosan ez van írva a dobozra. De ha csak annyit mondasz hogy a terhességi striára kéred a vichy krémjét (én is így kértem) akkor is tudni fogják.

Kép

gabi1

teljesen igazad van kicsidodi!!!de ha igaz is lenne a 2évvel ezelőtti történet,akkor még nem voltunk együtt,hisz igaz lemaradt,de mi a párommal majdcsak 1 éve hogy 1ütt vagyunk...

Kép
Kép
csibe83

sziasztok
nem jártam sikerrel. az orvosom szabira ment és csak 21-től lesz, DE a szerdai magánrendelésére szivesen vár 8000 ft-ért
nem tudok mit tenni, mennem kell, mert igazolást is vinnem kell töle a körzetihez. sajna ma nem tudtak fogadni a barátnöm ismeretségén keresztül sem de holnap oda mehetek 11 re uh-ra. az legalább ingyen lesz.
napok óta nyuzom a férjem hogy már alig vagyok rosszul..... biztos baj van. na ennek dacára ma reggel elöször meglátogatott a rókakoma utálok hányni, de remélem ez csak egy jelzés volt a pici részéröl, hogy jól van és ne aggódjak.
nekem nincs még kiskönyvem ha most minden rendben lesz akkor megyek megcsináltatni. teszek fel képeket az utazásról ha tudok. ja és meg is méreckedtem +2,5 kg-mal vagyok több, mint amikor elmentünk. pedig szinte nem is ettem!! mii lesz velem . igy már 67 kg vagyok (161 cm magassághoz)

rabbe1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: