Sziasztok!
Nekem ma elkezdődik megint a meló, hasonlóan Norkához több hét kihagyás után, de nincs is hozzá kedvem

, szeretem, de jó volt itthon lenni. Mindegy, csak belerázódom újra...
Üdv közöttünk Hendegabi és Loislane!
Manó!
Szerintem sem probléma, hogy nem pontosan a 12. héten mész. Én olvastam valahol egy "tól-ig" időpontot, hogy mikor lehet menni, de sajna már elfelejtettem...

Viszont tuti adtak volna előbb ha gáz lenne. Nekem az első vizsgálatom volt ilyen, hogy telefonon először csak a 10 hétre tudtak volna adni, aztán megkérdezte az asszisztens, hogy hány hetes lehetek és rögtön talált helyet mégis, így már 8 hetesen tudtam menni. Szerintem a doki nem szereti ha ilyen későn mennek csak hozzá. Pedig ahogy pozitív lett a tesztem telefonáltam, csak ilyen teltház van.
Nikici!
Szerintem rengeteg no name márka is van ami jó minőségű, egyáltalán nem csak a brendon, bár én ebben nem vagyok még tapasztalt, de hátha a többiek tudnak mondani neveket. Mások vagyunk az biztos, én egyáltalán nem a márkát nézem, hanem ha valamit konkrétan szeretnék, mondjuk bölcsőt, akkor beírom a keresőbe, megnézem mi hogy néz ki, mit tud, és esetleg a végén megnézem a márkáját. Olyan topicocba is érdemes benézni, ahol már megvannak a babák, ők tuti tudnak segíteni, már biztos ezerszer átrágták a témát.
Rabbe!
Megy a drukk!

Mitől függ, hogy a köldök kifordul e vagy sem?

Ez is alkat, vagy köldök kérdése? Ezt sosem értettem...
Kicsidodi!
Gratula a férjednek, hogy leszokóban van, és sok-sok kitartást kívánok neki!
Tapogatod a méhedet?

Húha én nem merném, egyszer akartam, de férjem rámszólt, hogy inkább ezt hagyjam a dokira.
Jimbone!
És meggyógyult már a kisfiad?
Én is megfáztam picit ebben a hidegben, pedig jól fel vagyok öltözve, mégis néha fázom, de már több ruhát nem bírok magamra aggatni.

Mindegy, nem vészes, csak elmúlik hamar.
Katy!
Nekünk nem lesz légzésfigyelőnk. Legalábbis eddig még így gondoljuk...
Pagika!
Én ugyanúgy vagyok vele, mint Kicsidodi, hogy nagyon vrtam már a babát és szívesen beszélek bárkivel ezekről a témákról. Mondjuk a negatív dolgokat én sem szeretem, szóval ha valakit a súlyával piszkálnak, meg hogy mekkorát nőtt a feneke stb. azt nem értem miért kell, meg útááálom, de másról szívesen. Viszont ha zavar a sok kérdés, akkor tényleg lehet mondani, hogy ti nem szeretnétek tudni a babák nemét, majd csak a születéskor. Amúgy - talán azért mert én így állok a dolgokhoz- amikor még nem voltam babás, tuti én is az őrületbe kergettem egy kolléganőmet. Én is mindig kérdeztem tőle, hogy tudja e már a nemét. És már mondta is nekem, hogy ígéri, ha megtudja azonnal elmondja, csak ne kérdezgessem állandóan.

Aztán persze nem mondta meg

mástól tudtam meg, fel is róttam neki, mire az volt a válasza, hogy máskor felírja a homlokára.

Szóval szerintem nem szabad rájuk haragudni, mert (főleg aki még nem volt babás) ők nem tudnak másról kérdezgetni, csak a nemét, meg, hogy mutasd a hasad, ilyesmi. A vizsgálatokról, meg ami minket érdekel, arról fogalmuk sincs, hisz mi is csak most rázódunk bele. Kérdezni meg mindenképpen akarnak valamit, szerintem ez olyan, mint normál állapotú embernél a "hogy vagy" vagy mizujs jellegű kérdés.
Bölcső!
Nekem még tényleg nincs ebben tapasztalatom, de azért írtam, hogy a bölcsők inkább legyenek a hálóban, mert talán éjjel jobban vissza tudod őket altatni úgy, ha ringatod, még felkelni sem nagyon kell, nappal meg elvannak a kiságyban ébren is. De írtam már a kerekes bölcsőt, nekem az tűnik a legpraktikusabbnak. Nem kéred meg apósod, hogy rakasson rá azt is?
Moncsy!
nekem a Zsombor és a Luca jön be. De a LÉna sem rossz, viszont az Olivér szerintem nem illik a vezetéknevetekhez. O a végén meg az elején nem jön össze szerintem.