Sziasztok!
Szép jó reggelt Lánykák!
Először is Nagyon Boldog Születésnapot Bea!!!!
Sajnálom, hogy nem tudtad meg a nemét a manónak, de a legeslegfontosabb, hogy minden okés odabent és az eredményed is jó lett!!
Hatalmas gratula Adryn a kis Nicolay Lucashoz!!!! Minden kívánságod így teljesüljön! Édes a bodyka nagyon!
Húú, nagyon klasszul összefoglaltatok mindent.
Nekünk is előfordult egy kis koszmó, de a sima babaolaj is bejött. Én az elején a hajlataikat is áttörölgettem fürdés előtt.
Mi nagyon rövid ideig használtuk a gyógyszertári fürdetőt, én nagyon nem szeretettem.
Szájpenészt szerencsére megúsztuk.
A köldökcsonk a Domcsinál 1 hétig volt meg, Vikinél két hétig. Sokkal rosszabbra számítottam, de nem kell annyira félni tőle, az ember azt hinné, hogy fáj ha alá nyúlunk meg ilyesmi, de ugye az már egy elszáradt, elhalt vmi, így nem érzékeli a manó.
A kórházban tényleg mindent szépen megmutatnak, az első popsis hőmérőzés alkalmával a Vikus sikeresen rám produkálta a kis kakiját..... No de hát előfordul az ilyen.
Eddig két nevet már előjegyzésbe vettünk, ha tényleg legény lesz: Dávid és Dániel. Aztán majd meglátjuk!
Tegnap délután a Viki kijelenetette, hogy szeretne visszamenni a bölcsibe, úgyhogy vigyük már vissza. Majd megzabáltam. Ja és van neki két barátnője, az Anita és a Varga Viki. Tündéri volt, ahogy előadta. Domcsi meg lényegretörően minden bölcsis kérdésünkre azt válaszolja, hogy semmi, semmit, senki.
Rszg, várjuk a babakocsis és majd a babaszobás képeket is. Annyira izgalmas dolog a kis manóknak vásárolni.
Szerencsére ruhák azok vannak akár fiú, akár lány lesz, viszont a nyáron adtuk el mindkét kiságyat, így azt venni kell + a babakocsi és egy fürdetőkád.