Sziasztok!
Látom a tegnapi eső mindenkinek bejött. A friss levegő, meg az eső utáni csönd kint a városban, meg a fejemben nagyon jól jött. Bár én most nem tudtam jót aludni, mert mindig felébredtem, egy dörgésre éjjel, de így is jobban aludtam, mint az elmúlt pár napban.
Örülök, hogy mindenki jól van, gratula Hariverának a majdnem biztos kislányhoz.
Ahogy olvastam, mindenki szépen pocakoskodik.
Két érdekes témát vetettek fel.
Sex: hát nálunk semmi változás, hogy elmúlt az első 12 hét, visszajött az étvágy, így visszaálltunk a „megszokott” mennyiséghez. Bár a nagy pocakkal egyre változatosabb a dolog, kreativitást lehet csillogtatni!
Ezt szerintem mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy vállalja a „dolgot” de én is úgy tudom, ha zárt a méhszájad, akkor nem lehet biológiailag gond. Tehát, hajrá!!!!
Szülés: Az mindenkinél természetesen, hogy parázik, én túl vagyok már egy szülésen, mégis időnként elfog a para. De velem korábban is az volt, hogy ahogy közeledett a szülés időpontja, úgy tértem át, a „mindegy, csak essek már túl rajta” állapotba.
Nálam a szülést megindították, mert túl hordtam, de ahhoz is már úgy álltam hozzá, hogy ennek így kell lennie, majd csak túl leszek rajta. És persze túl lettem rajta.
Minden elismerésem azoknak akik a szülést fejben végig tudják csinálni, én nem vagyok ilyen. Próbáltam lazzítani, átvenni a dolgot, technikákat ismételgetni. De nekem nem jött be, nekem ez nem megy. Én sem bírom a fájdalmakat, és én az elsőnél is úgy mentem be, ha kell kérek fájdalom csillapítót. Kértem is, igaz, nem a gerincemben, hanem vénásan, azzal kicsit jobb lett. És ez kitartott a szülés végéig.
Azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy a baba születését követően mindent elfelejtesz. Velem is így volt. Mikor kicuppant a fiam, megkönnyebbültem, már nem érdekelt, hogy varrnak, arra emlékszem, hogy kellemetlen volt ennyi… A manót néztem, csodáltam. Az más kérdés, hogy utána még napokkal éreztem a szülés okozta, deréktól lefelé a szaró tyúk effektust, de ez már csak a végkifejlett volt.
A sex-re visszatérve, nekem szülés után az első szex, na az félbemaradt, inkábba belső félsztől, mint az igazi fájdalomtól. Remélem most nem így lesz.
Puszi Nektek.