A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Sensi:Elhiszem én is nagyot nevettem magamon amikor megláttam mit is csináltam :lol: Hát igen az én fájdalom küszöböm is elég kicsi és úgy látom ezzel nem vagyok egyedűl.Értem akkor ti csak gyűjtögetni mentetek ki ez is jó dolog :) Sokan csinálják így.Én is sajnálnám itt hagyni a családomat,de itt már nagyon kezdenek el dúrvulni a dolgok.Meghát,ha sikerűlne a kinti lét akkor én ki csábítom majd anyuékat :) De persze téged is megértelek nehéz lehet a családtól távol meg a barátoktól.De azért kint is vannak barátaid?Mióta is éltek kint?Meg kérdezhetem,hogy mit dolgozol?Hogy hogy kint csak egy napot kell bent lennetek vagy csak pár órát?Mondjuk én is örűlnék neki,ha nem kéne olyan sok napot majd bent töltenünk.De végülis anyum mondta,hogy már 3 nap után haza engednek,ha minden oké.Végülis kibírható valahogy :) Minden esetre előbb megkérdezem a dokimat meg a védőnömet,hogy mehetek-e vízbe és ha zöld utat adnak akkor megint usgyi a Balcsi :D Igen én is hallottam,hogy olyan tiszta,hogy még inni is lehet belőle.Na ezt inkább én kihagyom :D :lol: Szerintem szép név a Réka :D Bár nekem akkor tetszett meg nagyon amikor a kishugommal voltam a játszótéren és egy nagyon aranyos kislányt láttam és úgy hívták,hogy Réka akkor eldöntöttük a párommal,hogy ha lány lessz akkor Réka lessz :D Igen tényleg lehet becézni bár szerintem mi nem fogjuk szerintem így szép a név ahogy van :D Akkor neked is szép neved van :D A párom először azt akarta,hogy Renáta legyen ha lány lessz,mert ugye engem így hívnak,de nem mentem bele,mert én nem nagyon szerettem a nevemet.Holnap kiderűl remélem,hogy Lacika lessz-e vagy Réka :D Meg vissza térve a fürdéshez én azért nem mertem bemenni,mert néha nem mindig,de van olyan,hogy valami vízszerű folyik belőlem és nem tudom,hogy mi lehet.Ezért is megyek el a héten a dokimhoz.Esetleg,ha valaki tudja megmondaná nekem?Előre is köszönöm.Persze,hogy holnap hozok képeket :D

Itt is elég furi az időjárás mostanában bár én mindig örülök,ha kicsit hűvösebb az idő,mert a nagy meleget nem nagyon bírom.Sensi és te tudod,hogy mitől van a szívdobogás?Igen elég kellemetlen.

Kép
Kép
reni_24

Olyan büszke vagyok most magamra!!! Szombaton is és ma is 30 percet mozogtam elipszis gépen. nem nagyon intenzíven, de csorgott a víz rólam. Végre lement az ujjaimról a dagadás!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok.Voltam ultrahangon nagyon jo volt,nem sikerül képet raknom mert mindig azt irja hogy hiba .tudtok segiteni?

000kata

000kata
Le kell kicsinyíteni a képet. nem lehet nagyobb 250kb-nál és 600x600 pixelnél. Ha van ilyen progid, akkor pillanatok alatt meg tudod csinálni.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Mennyit írtatok két nap alatt.)))
Nati
Én megkérdeztem nőgyógyászt és azt mondta, hogy lehet krémet használni. Márknál is használtam és hát nem lehet semmi baja:)

Védőnőnél nem kötelező 12. hétig jelentkezni és a támogatásokhoz nem kell a kiskönyvet bemutatni, hanem a dokitól kérjél szülés után igazolást, hogy a jogszabályben előírt alkalommal megjelentél terhesgondozáson, így elkerülheted, hogy idegenek "csámcsogjanak" a kiskönyves adataidon:)

Szülés
Érdekes, hogy most nem izgulok annyira, bár én tudom előre, hogy ismét császár lesz, és hát az első is nagyon fájt...Amikor tavaly évvégén a barátnőm tesója szült (ugyanaz a dokink) és előre tudta a császár időpontját, tök beleéltem magam és iszonyú ijesztőnek találtam az egészet, még eszembe is jutott, hogy mi lesz ha ismét babát várok biztos, hoyg mindig szembe jut az egész esemény, de most ha eszembe is jut vhogy nem félek tőle annyira:)
Mindenkinek szép estét!
bea
kumpibogar

Sensi
örültem a témának, csak annyit írtam h. én még nem paráztam rá...de persze jól tetted h. felvetetted.Ezért is kértem Ancsától is dr. Spock-ot is.
Láttad élőben a másik kocsit? :shock: Milyen? Ja valahol olvastam hogy a Peg perego és a mama's and p..ugyan az valójában?! :?:

Reni
küldök majd privit a korházról ok?

Kép
katica_75

Végre megvolt a nagy eső felüdülés :)

bár ilyenkor meg a kuytát utálom levinnni mert tiszta dzsuva lesz...nosebaj legalább jól alszunk ma éjjel csajok 8)

dobok még egy pocot ez mégicsak kulturáltabb felöltöztetett verzióm :lol:

Kép

ti hogy álltok a szecxxel csajok? nekünk az elején nem vót szabad azóta sem mertünk belevágni a lájtos tinédzser verzióba se, pedig olyanoookat álmodok hogy jesszumpepi.... :lol: 8) uramat nem féltem egyrészt megértő másrészt nyilván önellátó 8) , de már rám is nagyon rámférne....na legközelebb rá is kérdezek a dokkernál mit gondol erről 8)
Vendég

Legyekmami
Szerintem ha zárt a méhszájad akkor nincs ok a tilalomra. Egy kicsit tényleg lazábba kell venni a dolgokat, mert hát vicces is tud lenni. Főleg ha akció közben kezd el mocorogni a baba. nekem ilyenkor mindig a hólyagomat kezdi nyomni amitől persze azonnal mennem kell wc-re.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok

Tegnap siófokon voltunk. Jó hideg volt a víz de az volt a jó mert ugye a melegbe nem szabad bemenni.

A mai uhun a barossba én hamar végeztem. 2 óra alatt. Elég rendik voltak csak felületesek és nagyon gyorsak. De minden rendben volt ott azt mondták.

Most vessetek meg de ez nekem nem volt elég és így elmentem a genesisbe és ott a csajszi annyira korrektül megnézte tetőtől talpig a manócskámat hogy még a szájpadlását is láttuk meg mindenét. Szóval tényleg rendben a babó. És mondta hogy nem azért nem látni rendesen mert vastag a hasfalam hanem mert még minidg hátrahajló a méhem eléggé plusz a gyerek lent fexik totáll a medencémbe.

És még anniyt hogy úgy néz ki hoyg rózsaszínesedem :lol: :lol: :lol:

Szülés. Nekem a www alatt elolvashatjátok a szülések címszó alatt. Van 4 darab :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Nálunk égszakadás volt most este.NAgyon király volt!!!!!!!!!

Melus:ne izgulj kikezelik a gombát és nem lesz a babának semmi baja.Nekem épp van vagy volt egy hugyuti fertőzésem amihez társult egy kis gomba is.Gondolhatod mennyire örültem én is.Ilyenkor sokkal hamarabb el lehet kapni ezeket a dolgokat azt mondta a dokim is.Kaptam bogyót,krémet,kúpot.Most minden ok.

Zsé:végre megint itt vagy.Ne haragudj de én is röhögtem a leírtakon de persze tudom hogy nem lehetett vicces.Én a Lilivel kaptam el egy hasmenéses fertőzést és szó szerint össze f....tam magamat hajnalra mert a hasam miatt csak nehezen tudtam felkelni az ágyról. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratula a fiúhoz.Név választásról annyit hogy nektek kell hogy tetszen mert úgy se lesz olyan hogy mindenki azt mondja hogy ez jó név.Sőt inkább lefikázzák az emberek.Nálunk most még megy a vita hogy mik legyenek a nevek.Nem lesz egyszerű már látom.

Harivera:szerintem tuti kislányotok lesz. :lol: :lol: Ha kisfiú lenne vmi csak kilógott volna alul neki nem?Szégyenlős kislány!!!!!!!!

Borotválásról annyit hogy nehezen megy de még vmennyire megtudom oldani.A vége elég gáz lesz.Tavaly próbálkoztam hogy legyantáztatom majdnem befostam annyira fájt.Úgy hogy erről lemondtam

Szülés:aki azt mondja hogy nem fáj az hazudik.Viszont el se lehet képzelni hogy milyen is ez az egész ameddig nem élitek át.Én jobban féltem attól hogy a gerincembe tűt szúrjanak mint az ismeretlen fájdalomtól.Persze mindenkinek más a fájdalomküszöbe.Előre teljesen felesleges hogy vki stresszeljen úgy is mindenki segíteni fog majd hogy könnyebb legyen.Nálam is voét olyan amikor azt mondtam a dokinak hogy császározzon meg.Nézett is rám hülyén miről beszélek.Aztán mondta hogy 45 perc és baba lesz és ettől teljesen megnyugodtam.Másnapra el is felejti az ember ezeket a fájdalmakat mert akkor mindenkinek kb 1 gyereke lenne.Ugyhogy no para csajok!!!!!Még ha fájni is fog megéri az a pillanat amikor elősszőr meglátjátok a babátokat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Legyekmami:szép a pocid de rakok majd fel én is az enyém hatalmas a tiedhez képest.Én nem is tudom hogy mi lesz velem a végéig.HAnyadikára vagy kiírva?Egyébként nekem is azt mondták hogy ha az A baba fejvégű lehet rendesen szülni ha nem akkor császár mert úgy se lesz helyük befordulni.Igazából ezen se izgulok az a lényeg hogy minden ok legyen.Ha császár császár ha rendes akkor rendes.Sexről annyit hogy mi is nemrég voltunk együtt a férjemmel.4 hónap után nagyon király volt!!!!(bocsika)De én is azt mondom ha zárt a méhszájad akkor csináljátok pótoljátok be a hónapokat.De azért mondta az uramnak utánna hogy remélem nem lettek hatos ikrek belőlük.Hahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Egyébként minden ok mocorognak felváltva.Föleg mikor fürdök velük.Egyre többször görcsöl be a vádlim alvásnál holnap veszek magne B6 ot.Sajnos a lábamon egyre több hajszálér pattan el.Nincs vkinek rá vmi tuti szere.Krém vagy vmi?Na ennyi csajok

mindenki vigyázzon magára.

Kép
Kép
mesi01

Sziasztok Lányok! :)

Köszi mindenkinek a megnyugtató szavakat a gombával kapcsolatban.
De miloyen fura, szex sincs a babavárás óta(én nem merek) :?
strandon sem voltam, idegen wc-n sem ültem, úgyhogy nem értem.Az egy dolog, hogy én mindig is hajlamos voltam az ilyen fertőzésekre.

Vera!
Hát ez szuper(mármint a kislány)!Jó lenne, ha 100% lenne tényleg! :D
Vendég

Melus
Gombás fertőzést úgy is össze lehet szedni, hogy nem csinálsz semmi különöset. Tudod a nagy melegben bugyi, naci, és ennek következtében befülled és attól alakul ki. Na de tényleg!!! Főleg, hogy most megváltozott egy kicsit a ph. Semmi para a sex csaj jót tesz.

hancúr: Azért ajánlják a dokik és sok könyv, mert a vér letódul az alsó térségbe, elönti a méhfalat , több oxigén megy a babának, és a méhed is "gyakorlatozik" a szülésre. Szóval totál hasznos. A vége felé meg, ha már nagyon akarsz szülni azért jó, mert a kisfickók felpuhítják a méhszájat, így a tágulás könnyebben megy majd. Persze szerintem ehhez a vége felé igen rendszeresen kell gyakorolni.
Csak gondoltam leírom amit sokan mondanak. Dokik is!!!

Harivera
Gratula a lánykához!!! Teszel majd fel képet?

Mesi
Látod én is úgy vagyok vele, hogy jobban félek a tűtől, mint a szülési fájdalmaktól.

Szülés: Én egyenlőre egyáltalán nem parázok rajta. Tudom jó kezekben vagyok és mindent meg fognakl tenni odabent értem. Azért sem akarok még ezen ennyit gondolkozni, mert az aggodalmainkat a babák is megérzik. Inkább mindig csak arra gondolok, hogy MEGCSINÁLJUK!!! Közösen!! És utána együtt lehetünk végre szemtől-szemben is. Nem ámítom magamat, hogy nem fog fájni, mert tudom hogy fog, de ott vissza már nem lehet csinálni. Valahogy ki kell jönnie a lánynak és mivel császárt nem akarok, se szurit, így totál természetesen kell véghezvinnem.

Kép
Kép
nati80

Sensi: Igen a Hanna is császáros volt!Azt mondta a dokim,hogy valószínű,hogy most sem fogok tágulni!Igaz 100%-ra még nem mondta!

Nati: Én is most fogok újból tornázni,vagyis kardió biciklizni!Hetente 3x30 percet!Biztos jól leizzadok én is majd!

Borotválkozás: Már nem megy olyan könnyen,mint eddig,de megoldom! :? Tükörrel könnyebben megy! :D :shock:

Szex: Mi nem visszük túlzásba!Havonta 1-2x van,de most ennyi is elég!Férjem félti a kislányunkat,meg pozitúrákat sem lehet nagyon variálni! :oops: Annál jobb lesz a szülés utáni első :D Vagyis nekem az volt,de én császáros voltam!

Szülés: Ne féljetek csajok,arra gondoljatok,hogy most már visszaszámlálás lesz lassan és alig várjátok majd,hogy megláthassátok a piciteket! :D Én csak erre gondoltam a Hannánál,igaz az utolsó 2 hétben már én is feszült voltam egy kicsit!

Kép

Kép
melcsi82

Sziasztok,

Igyekszem én lépést tartani veletek, de valahogy mindig összegyűlik 2-3 oldal, mire jövök... :)

Borotválás: én nem birom, sajnos nagyon bántja a bőröm, tiszta persegés leszek tőle, így marad a gyanta. Néha parázok, hogy nem elég higénikus, de megbízható kozmetikusom van (aki szintén kismama :D ), úgyhogy bízom benne, hogy nem lesz baj.

Nevek: Nekünk eddig két favoritunk van, de nem tudunk dönteni, úgyhogy azt beszéltük a férjemmel, hogy amikor megszületett a kicsike, akkor ha ránézünk, úgyis lesz valmilyen érzésünk, hogy melyik lenne jó neki...ha szerencsénk van egyforma érzésünk lesz :D :D :D :D
Mi egyébként nem mondjuk meg senkinek, csak, ha már megszületett. Én pont azt nem akarom, hogy még a pocimban teleaggassák hülyébbnél hülyébb becenevekkel... :?
Meg nem is vagyunk nagyon kíváncsiak senkinek a véleményére...ezt nekünk kell eldönteni, másnak az a dolga, hogy úgy szeresse a picit, ahogy van. :)
Lehet hogy most úgy gondoljátok ez nem szép dolog, de nálunk egyik család sem egyszerű...nekünk pedig így jobb, mert sajnos minden téren nehéz megtartanunk az intim szféránkat, ezért néha ilyen megoldásokhoz folyamodunk :oops:

Szülés: én rettentően félek. eddig a legnagyobb beavatkozásom kb az influenza oltás volt, még egy infúziót se kaptam sose.
szóval fogalmam sincs, hogy mennyire tűröm az ilyen nagy fájdalmat, de egyenlőre úgy gondolom, hogy szeretnék természetes úton szülni.
Szeretném, ha a férjem ott lenne, de ő nem szeretné, szóval nem tudom hogy lesz, még van egy kis idő.
De nagyon jók az írások, jó olvasni az okos dolgokat...felkészültebbnek érzi magát tőle az ember.

Szép napot.
Lovani

Kép
lovani

Lovani

A névvel és a többivel is totál egyetértek és nálunk is pont ez a helyzet. Mi is titokban akartuk tartrani, de a család csak kiharcolta, hogy elmondjuk. Nem tudtak beletörődni, hogy meglepetést akarunk és még 4 hónapig ki kellene bírni. Ez nekem marhára rosszul esett és nem is tudom sokszor elfogadni, hogy ilyenek. Na de ezen túl kell lépnem.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Látom a tegnapi eső mindenkinek bejött. A friss levegő, meg az eső utáni csönd kint a városban, meg a fejemben nagyon jól jött. Bár én most nem tudtam jót aludni, mert mindig felébredtem, egy dörgésre éjjel, de így is jobban aludtam, mint az elmúlt pár napban.

Örülök, hogy mindenki jól van, gratula Hariverának a majdnem biztos kislányhoz. :D

Ahogy olvastam, mindenki szépen pocakoskodik. :)

Két érdekes témát vetettek fel.
Sex: hát nálunk semmi változás, hogy elmúlt az első 12 hét, visszajött az étvágy, így visszaálltunk a „megszokott” mennyiséghez. Bár a nagy pocakkal egyre változatosabb a dolog, kreativitást lehet csillogtatni! :lol:
Ezt szerintem mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy vállalja a „dolgot” de én is úgy tudom, ha zárt a méhszájad, akkor nem lehet biológiailag gond. Tehát, hajrá!!!!

Szülés: Az mindenkinél természetesen, hogy parázik, én túl vagyok már egy szülésen, mégis időnként elfog a para. De velem korábban is az volt, hogy ahogy közeledett a szülés időpontja, úgy tértem át, a „mindegy, csak essek már túl rajta” állapotba.
Nálam a szülést megindították, mert túl hordtam, de ahhoz is már úgy álltam hozzá, hogy ennek így kell lennie, majd csak túl leszek rajta. És persze túl lettem rajta.
Minden elismerésem azoknak akik a szülést fejben végig tudják csinálni, én nem vagyok ilyen. Próbáltam lazzítani, átvenni a dolgot, technikákat ismételgetni. De nekem nem jött be, nekem ez nem megy. Én sem bírom a fájdalmakat, és én az elsőnél is úgy mentem be, ha kell kérek fájdalom csillapítót. Kértem is, igaz, nem a gerincemben, hanem vénásan, azzal kicsit jobb lett. És ez kitartott a szülés végéig.
Azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy a baba születését követően mindent elfelejtesz. Velem is így volt. Mikor kicuppant a fiam, megkönnyebbültem, már nem érdekelt, hogy varrnak, arra emlékszem, hogy kellemetlen volt ennyi… A manót néztem, csodáltam. Az más kérdés, hogy utána még napokkal éreztem a szülés okozta, deréktól lefelé a szaró tyúk effektust, de ez már csak a végkifejlett volt.
A sex-re visszatérve, nekem szülés után az első szex, na az félbemaradt, inkábba belső félsztől, mint az igazi fájdalomtól. Remélem most nem így lesz.

Puszi Nektek.

Kriszti
Kép
Kép
macsiv

Gröni
végre hogy jelentkeztél :lol: Örülök,hogy jól vagy :lol:
Azért írhatnál gyakrabban is :shock:
Megy a drukk a holnapi UH-hoz!+++++++++++++++++

harivera
de jó hír :lol: :lol: :lol: remélem rózsaszín is maradsz :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 16:12-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Most látom,beléptem a 23. hétbe :lol: :lol: :lol: juhéjj,de jó :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Lányok, valaki ilyen vagy hasonló tesó babakocsit tud? Persze jó áron? Használt is érdekel! Nekem csak az lenne a lényeg, hogy lehessen normál babakocsinak is használni ha Kyra nem igényli, tehát ne csak testvérként! Mert ez olyan, hogy ha kell fenn van mindkét ülés ha nem kell akkor csak egy van fent! És ez bazi praktikus, nem kéne még két babakocsit venni :?

Valaki tud segíteni? :roll: :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Akíra
sajnos ebben nem tudok segíteni :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 16:13-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 16:14-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Hello,
Nati, az EDA a gerincbe egyáltalán nem fáj, sokkal kevesebb, mint egy fájás. Persze érzem, de nem olyan rossz, nem csípős fájdalom, hanem tompa.
Szex: A terhesség alatt kb 5x volt eddig, mert apa parázik, hogy bántja a babát. Kész őrület!
Név: úgysem lehet olyant találni, ami mindenkinek tetszik. Annak idején az én nevem volt "túl különleges" (Dalma), a lányomnak így egyszerűt választottunk (Panna), ez meg "túl egyszerű".
Melus,
Nagyon szép nevet választottatok!
Császárosok!
Nektek tutira mondta a doki, hogy ismét az lesz?
Felteszek egy linket ha sikerül, hogy a nagyobb tesóval hogy kell bánni a kicsi érkezéséig, illetve utána:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... ent=196600

Kép
Kép
dalminha

Dalma: Nekem nem mondta még tutira a dokim,csak olyanokat mondott még a 2. terhesség elött,hogy a második vágásnál majd szépen megcsinálják a varratot meg ilyesmi! 16 hetesen,amikor voltam nála,azt mondta,hogy mivel az elsőnél is túlhordásom volt-zárt méhszájam és a szülőszobán sem tudtam tágulni,ezért valószínű,hogy most is császár lesz! Én teljesen beparáznék,ha azt mondaná,hogy próbáljuk meg rendesen megszülni :shock: Csütörtökön megyek hozzá és azért még 1x megkérdezem,de nem hiszem,hogy kockáztatnak a dokik!Úgy tudom 3 év korkülönbség alatt nem!

Akíra: Sajna nem tudok segíteni a babakocsi ügyben!Van ikres barátnőm,de neki egymás melletti babakocsija van,amit külön is lehet használni!Az egyiket az apuka tolja,a másikat az anyuka!

Kép

Kép
melcsi82

Akkor azt hiszem el kell mennem egy babakocsi szaküzletbe és meg kell érdeklődöm, hogy milyen lehetőségek vannak :lol:
Talán van más is amit lehet külön használni és nincs arany áron :lol:
Az egymás mellettivel csak az a gondom, hogy azt egyedül nem igen tudom használni....boltba meg járdán....kivitelezhetetlen....de legalább tudom, hogy van más is ami szétszedhető! Köszi a tippet Melcsi :)

Dalma, nekem a dokim ismerve a Kyrával lévő szülésem történetét mondta, hogy nem sok esélyem van simán szülni, de én mondtam neki, hogy nem is akarok, én már tudom milyen ez, és ez jó nekem! Szóval nálunk "közös megegyezésre" lesz csaszi :lol:

Én észre se vettem, hogy belém nyomták a tűt....szóval nekem semmi fájdalmam nem volt :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Az eda nekem se fájt, inkább ijesztő volt két fájás között arra figyelni, hogy ne mozduljak, beszívjam, vagy éppen kifújjam a levegőt. Én a férjem arcára kiült rémületből tudtam igazán, hogy komoly dologról van szó... Engem egy vérvétel sokkal jobban megvisel, mint egy ilyen injekció!
Üdv

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Bár a két implantátum (fog, mielőtt valaki másra gondolna) beültetését is tök jól viseltem, sőt a műtét után még egy Algopyrin sem kellett....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Akíra
Szerintem jó választás lenne az a kocsi. Én is jobban szimpatizálok az ilyen egymás előtti ülésekkel, mert a legtöbb üzletbe be tudsz vele menni, de az egymás mellettivel nem biztos. Spt azoknál az ülőrész sokkal keskenyebb is. Van itt a fórumon kínál rész és ott lehet tudsz keresni eladó ikres kocsit.

Én most azért néztem a Bertini kocsit, mert arra később lehet testvérülést tenni, vagy fellépőt.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

A testvér/iker babakocsis témáhzo nem tudok hozzászólni, nekem még a kis szimpla kocsink kiválasztása is komoly gondot fog okozni...

Sensi, azé vagyok piros a tábliban, mert mi nem akarjuk tudni a nemét a babónak, és ez lett a jelem :)

Teszek fel pocifotot, bár a fotó nem adja vissza jól. (és azt se nézzétek, hogy izzadt a polóm, épp hazértem a dögmelegben)

És képzeljétek, lehet hogy lesz végre dokim, bár csak jövő hét péntekre kaptam időpontot, és utána döntöm el, hogy maradok a réginél (és megpróbálok nem délelőtt szülni, mert akkor nála nem lehet), vagy lecserélem. Bár a kórház az fix. Ha jól láttam, senki más nincs, aki a Szt. Imrében szül majd.

Pipal

Kép

Kép
pipal

Pipal!
A barátnőm ott szülte a második gyerekét, kérdezzek tőle egy-két dolgot, vagy inkább tájékozódsz a fórumokon?
Üdv

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

irusc!

igen, igen kérdezz!!! és köszönöm!!! :)

Kép
pipal

Kép Kép

Ezeket a rucikat most hozta tesóm. Unokahugomé volt mind. Csak párat teszek fel, de majd megzabálom mind, olyan cukik. Van vagy 3 köbméter ruha egy ládában amit kaptam tőlük.

Kép
Kép
nati80

Nati!
Nagyon aranyosak a ruhák. Anna is kapott egy csomót, és kb. amíg feküdt, addig tudtam ráadni, mert amikor elindult (kúszás, mászás), mindig útban voltak, folyton rátérdelt stb. Most viszont nem győzzük kielégíteni ezt az igényét (reggelente rendesen válogat a vállfákon lógó ruhái közül).

Pipal!
Most csak a doki nevét és az "árát" kérdeztem meg. Küldöm priviben.
Üdv

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Reni
küldök majd privit a korházról ok?[/quote]Oké előre is köszönöm :)

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Ma végre voltam ultrahangon :D Nem bántam meg,hogy a genesisbe mentem :) Tényleg nagyon aranyosak.Én a Csillánál voltam és tényleg nagyon aranyos.Jól megnézte a babót.Mindenét meg mutatta.Még a kis ujjacskáit is megszámolta :D De nagyon kis rafinált volt a babó,mert a fejecskéjét elbújtatta a lepénybe és nem nagyon készűlt róla így jó kép.Meghát szinte végig alukált nem lehetett felébreszteni :) És a kezecskéjét mindig az arcocskája előtt tartotta :) Egyszóval jól elbújt :D Végre a nemét is megtudtuk :D Kisfiú :D :D Azt mondta a Csilla,hogy ez 100% :D Így most nagy az öröm a családban :D Rakok fel róla egy képet remélem kivehető valamennyire. Kép Kisfiunk:D
A dokim kicsikét tévedett,mert kiderűlt,hogy 20hetes és 5napos a babó :D Legközelebb a 28.héten megyek megint UH-ra azt mondta a Csilla,hogy akkor már szépen fog látszani a babónk :D De így is megérte elmenni,mert láttuk,hogy megvan mindene és egészséges :D És ez a lényeg.

Szex:Hát nálunk se olyan sűrűn van.Pláne amióta egyre nagyobb a pocim.Párom azt mondta,hogy azért nem nagyon van kedve hozzá,mert fél nehogy a babónak baja legyen.Meghát nekem se sok kedvem van hozzá.Pláne,hogy estére mindig hulla fáradt vagyok.Így hetente 1 ha van.De én is hallottam,hogy jót tesz ilyenkor a szex.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

[color=darkblue]Sziasztok!!!
Bár nem hiányoltatok :( , de nekem nagyon hiányzott már a csapat!!
Akírával üzentem, hogy költözünk és nem tudom mikor lesz netem legközelebb...(Orsi, még júni 5-én írtam Neked privit, nem kaptad meg?)Júni 7-én költöztünk és ma estére lett...hála a matávnak...Komolyan már elvonási tüneteim voltak :roll: Nagyon hiányoztatok!
Próbáltam visszaolvasgatni, több-kevesebb sikerrel.
Bővebben most nem reagálnék, csak be akartam jelentkezni, de holnaptól jövök!!
Annyit csak, hogy kislányunk lesz!!!!!:D Helga lesz a neve, Akíra légyszi színezz ki a táblában. Ő általa folytatódhat nálunk a sorminta :) Pont így szerettük volna, nagyon boldogok vagyunk!
De mesélek majd még és reagálok felétek is!!!
Judit

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Reni
Gratulálok a kisfiuhoz :lol:

Judit
üdv újra itt :lol:

Én az éjjel megint felébredtem :? hogy miért nem tudok egy jót aludni? :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Nati
Édesek a rucik :lol: zabálnivalóak :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Akíra

Találtam olyan Bébé-s kocsit az outletben. Valamivel olcsóbb és legalább új.

http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 4&mainid=8

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Reni, gratula a kisfiúhoz!

Judit, nem kaptam meg a privit, aggódtam is, hogy mi van veletek, mert még a vonalzód se működik, féltem, hogy baj van! :?
Gratula a kislányhoz! :) Gyere most már minnél többször :)

KépKép
KépKép
akíra

Köszi Nati, tündér vagy :)

KépKép
KépKép
akíra

nem tudom mi van velem, de mintha orrba vágtak volna. Nagyon rossz kedvem van. Lehet belejátszik a dologba, hogy alig látom a páromat. Tudom, hogy az átlaghoz képest több időt vagyunk egymás közelében, mert itthon van az irodája, de ha véletlenül napokig külső melója van, akkor majd megbolondulok a hiányába.

Még mindig babakocsi téma. Kezd nagyon elegem lenni, hogy van 3 kocsi és nem tudom eldönteni melyik lenne a legjobb nekünk. Hétfőn meg tudjuk nézni az egyiket, és ha összejön esetleg délután elmegyünk megnézni a másik kettőt is. Már jó ideje megvan a tökéletes, vagyis majdnem tökéletes, de a színe aggaszt egy kicsit. Már írtam többször is, hogy sajnos szürke-fekete. Egyébként mindenben klappolna az igényeinknek, de félek, hogy nyáron túl meleg lenne Fanninak.
A másik kocsi színben, felszeretségben, árban tökéletes, de sajna elég nagy összecsukva.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Örjöngeni tudnék most! Nem csak e miatt, hanem mert megint padlót fogtam hangulatilag. Pedig lehet semmi okom nincs rá és magam sem tudom miért van most ez. lehet csak a bezártság teszi.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Sensie, nekem annyit mondott a doki csak, hogy meglátjuk hogy tágulok és annak függvényében eldöntjük, hogy kell e. Gondolom, ha gyors lesz, akkor nem kell, ha lassú lesz akkor úgy is kérem. :roll:

Szex: Hááát. Építkezés, babavárás.... Este 9-kor hazaesünk, lefürdünk és alszunk. De már én is vadakat álmodom.... 8)
Én amilyen nimfomán voltam annyira megváltozott a helyzet. De azért igyekszünk. Apa nálunk nem önellátó. Ellátást igényel... :oops: :lol:

Pipal, tök jó a pocid!

Tegnap végre apuka is láta, hogy hullámzik a hasam, ha rúg a pici fia!!! De ha ráteszi a kezét még mindig nem érzi. De ennek is nagyon örült!

Vera, Hajrá rózsaszín!!!!!!! Drukk ezerrel!!! Különben én is hallottam, hogy aki "husisabb" annak nehezebben látják a babót. Én is cáfolom. Nekem is azért nem láttuk egy idő után, mert bebújt a csontom alá. Meg különösen lennt volt. De pl. a lába, meg lábaköze tökéletes volt, mert az fentebb volt.

Judit, de jó, hogy vagy megint!!!!

Nati, tündériek a ruhák!

Valaki kérdezte, hogy van az ágynemű... :oops:
Itt van infó:
http://www.babaagynemu.hu/

Kép
Kép
gabi82

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 16:17-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 16:18-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Akíra, és nincs ötleted mi lehet vele?Mármint a vonalzómmal...

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 16:18-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Szijasztok!

Micsoda szééép rucik, ez igen...

én is megvettem az első adagot, a tescoban összecsomagolt rövid ujjú bádik ( 8) ) 1900 ért összesen...na ez az összeg amit reálisnak tartok, fölötte semmit...ebben nagyon skót vagyok pedig egyébként hajlmaos vagyok rendesen költekezni :oops:

de rájöttem hogy sikerült rövid ujjú bádikat beszereznem...kell az egyáltalán télen???jesszumpepi, nincs valakinek valami listája hogy miléyen rucik kellenek a téli babáknak??? ebben (is) marha nagy szakértő vagyok :lol: 8)

az én kis makimajmaim még mindig nem rugnak de most már szinte folyamatosan érzem hogy csikiz a hasam....azok ők ugye????nyugtassatok meg :)

nem leszek pár napig mert jön a kerilányom an yukájával gyakorlok megint 8) addig is pocakosodjatok szépen :lol:
Vendég

Legyekmami
Igen kell télen rövid ujjú body. Ha hosszú ujjú a rugi, akkor alá elég rövid ujjú kombi. Én is így tervezem az öltöztetést. Majd én is szétnézek a tescoban. mennyi body volt egy csomagban? 2-3? Mert az tényleg elég jó ár érte.

Kép
Kép
nati80

Nos téli babák ruhatára:
4-6 kombidressz
1 kocsikabát
2 vékony sapka
1 vastag sapka
4-6 rugi
2 hálózsák vagy pizsama
1 overzsák/ overál/ babazsák (lényegében kezeslábas a babakocsizáshoz)
2 zokni

szerintem még hasznos lehet harisnya is, pulóver

Kép
Kép
nati80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: