A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Viszont látom,ti jól elvoltatok. :wink: Most pedig mindenki pihen. Nekem nagyon fájdogál a pocóm. Nekem is pihennem kéne...

Kép
flóra 11

Én már megpihentem. Most bedobtam egy gyors sütit,mert nagyon megkívántam. :lol:
Nekem ma, hogy megjött a pirim,lett hányingerem. Most pihenés után meg kívánós lettem. :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Te is nagyon változó hangulatban vagy állapotban vagy, Flóra! :D

KépKép
benó

Jön valaki?

KépKép
benó

Én megnéztem egy filmet, elmentem a boltba, és most csinálok egy olyat (nem tudom, milyen lesz :?), hogy a gombák kalapjába töltöttem túrót, és azt sütöm. Szerintetek? Meg még fogok csinálni egy karfiollevest is. Tancsu, Timi, ti használtatok leveskockát a terhesség alatt? Vagy ételízesítőt?

Kíváncsi vagyok, az Edina mikor jön legközelebb. Remélem, ő is aktív tag lesz, mint a Zsuzsi lett. :D :D :D

KépKép
benó

Sajnálom, hogy ennyire fáj a pocód, Flóra. :(

KépKép
benó

Na, jó, majd visszanézek később. Kiabáljatok, ha jöttök.

KépKép
benó

Hahóóóóóó!!!! Jöttem! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Na, rendben, pont most akartam lelépni. :D

KépKép
benó

Benó, hogy érted, hogy változó a hangulatom? Csak nem vagyok jól apocóm miatt. De most jelenleg már jobb valamivel.

Kép
flóra 11

Szuper, hogy így meghallottalak.
Tök jó, hogy lesz új tagunk. :D :D Én nagyon örülök neki. :D :D A túl sok tag nem jó, de egy-két új ember az csak színesíti a fórumot, nem igaz?

KépKép
benó

Sziasztok

Bocsika hogy szó nélkül eltüntem,de inaska olyan hisztis lett,hogy azt hittem kiejtem a kezemből....:(
Azóta evett már kétszer is,most alszik...
Meg közben megvolt az esti fürcsi is és lemértem....

6040 gramm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kerek 4 hét alatt ez 1310 gramm hizás......nem semmi mi??????????????

Kép

Kép[/
tancsu

Semmit nem értek, csak azt, hogy egyik pillanatban kívánós vagy, másik pillanatban hányingered van, mintha magamat hallanám. :D Változatos bajaid vannak, na. :wink:

KépKép
benó

Úristen, baromi nagy már Gergő! :D :D :D

KépKép
benó

Cupp, látom nem vagyok egyeül most sem...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Mindjárt jövök, felrakom a leveskét. Jó?

KépKép
benó

Benó

Én ugyanúgy használtam leveskockát és ételizesitőt is...
A lényeg hogy ne füszerezz erősen és ne egyél sok csipőset...egy pici még belefér.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Oksa...

De siess vissza...

Nekem meg most lett olyan mingyánmegjön érzésem...
Pedig még csak éppen most múlt el....
Elég volt 5 hét betétezés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Tényleg...ma az első nap,hogy végre nem egy betét fityeg a lábam között,erre lehet most fog megjönni rendesen???
Hoigy megyek én 6 hetes vizsgálatra jövőhéten igy??????????????????

Kép

Kép[/
tancsu

A répát felraktam főni. Itt vagyok.
Szóval Gergő most is makacskodott. :wink:

KépKép
benó

Csak nem jön meg most. :?

KépKép
benó

Tök furi, hogy te is menstruálsz vagy legalábbis majd fogsz valamikor. Te nem szoktál. Mióta én ide járok, te még nem menstruáltál. :roll:

KépKép
benó

Szilzi miért csak csütörtökön lesz, nem tudjátok? Ja, ment valami értekezletre vagy mire. Az most van, ugye?

KépKép
benó

Gy. azért nem jött el velem a boltba, mert hogy tanul a nyelvvizsgára, de csak magnón hallgat mindenféle béna mondatokat, amiket sose fog se megjegyezni, se használni. Most kést élez. Ennyit az angolról. Szegény. :cry:

KépKép
benó

Szundiztunk, közben szólt a rádió! Kimostam, elmosogatva, konyha kitakarítva.

Kép
muzsuzska

Jó sokat szól most a rádió, nagyon szupi! :D :D :D :D :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Pedig nagyon kéne az angol, sosem lesz diploma! :D Elküldjük Királyfit helyette nyelvvizsgára! :D

Kép
muzsuzska

Megnézem a gombát.

KépKép
benó

Ez a házi feladat, ezt adta fel a dokibácsi! :D Mi jó tanulók vagyunk!

Persze megint fáj a méhem! :D

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi!!! :lol:

Kép
flóra 11

Tancsu, te most pótoltad be a 9 hónap piri nélkült!

Kép
muzsuzska

Jó tanulók vagytok, igen. :lol:
Jaj, én viszont nagyon álmos vagyok. :roll:

KépKép
benó

Szia Flóra! Sajnálom a pocid! De tudod a mi meghozott vérzésünk gyógyszerrel más mint a normális, mi érzékenyebbek vagyunk és jobban szenvedünk! Szép a vonalzód! :D

Kép
muzsuzska

Én meg menek gyorsan tusolni,meg elpilledek kicsit a tv előtt végre...
:)

Szép álmokat majd mindenkinek!!!!!

Holnap jelentkezem..
Sziasztok..
Cupp....

Benó:amúgy 9 hónap után tudod mennyire idegesitő a betét???
Na majd megtudod Te is...nem is olyan sokára.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Szerintem is szép a vonalzód. Nem a Szilzinek volt ilyen régen? Vagy neked?

KépKép
benó

Elhiszem, Tancsu. :wink: Menj pilledni. :D Jó éjt nektek! Holnap tali! :D

KépKép
benó

Helló Tancsu!! Hát ez a Gergő egyre csak nő!!! Még ilyet! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Kicsit dolgozom, és szakad a víz rólam! :D :D Már csak zuhanyoznom kell és hajat mosni!

Kép
muzsuzska

Köszönöm a vonalzót! Azt hiszem volt ilyen egyszer a Szilzinek.

Kép
flóra 11

Zsuzsi! Háziból tőlem ötöst kaptok! :lol: :lol: :lol: Nagyon szorgalmas diákok vagytok. Reméljük a katonáitok is ilyen igyekvőek. :wink:

Kép
flóra 11

Flóra, úgy meglepődtem reggel a hőmre! Ilyen nagy ugrást sosem láttam! Nem valószínű hogy végig mérem csak most félidőben voltam kiváncsi.

Kép
muzsuzska

Lányok, én lehet, hogy mégse karfiollevest csinálok, mert bele fogok aludni. Marad répaleves. :wink: Dög álmos vagyok.

KépKép
benó

Ötöst? Akkor az nekünk itthon egyes! :shock:

Kép
muzsuzska

Ekkora nekem sem volt sose.Most ebben a hónapban csak nagyon kicsi. Ebből tudtam,hogy szerintem nem volt tüszőrepedés. :(

Kép
flóra 11

Jaj, olyan jó, hogy ennyire szorgoskodtok és még a hőd is jó! Csupa jó hír! :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Benó, én mindig egyszerre teszem fel a karfiolt a répát, a zöldséget kis foghagymát és vegetát, semmi olaj, sőt mostanában tészta sem kerül a levesbe!

Kép
muzsuzska

Jaj,nem!!!!! Én már a tiétek szerint osztályoztalak benneteket. Ha itt adnám a jegyet, akkor kapnátok egyest, de ti ott vagytok. :lol: így jó lesz? :lol:

Kép
flóra 11

Nagyszerű!!!!!!!!!!!!! Köszönjük!

Kép
muzsuzska

Hát, nem tudom, én úgy tapasztaltam, hogy a répa kicsit tovább akarja a főzést. Én se teszek bele olajat. Oké, akkor lehet, hogy belerakom a karfiolt. Mindjárt jövök.

KépKép
benó

Benó, dobálj bele minden zöldséget és kész! Finom lesz. :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: