Sziasztok lányok!
Nagy gratula a 2 utsó pocakosnak a bébik érkezéséhez, sok-sok tejcsit!
Vgayok én is, időnként jövök, olvasgatok, mert ez a babó minden időt lefoglal.
Nálunk is a tejcsivel van gond, először azt hittem, minden rendben, aztán megkaptuk a mérleget, ami szerint fogyott a kórházból kijövő súlyához képest (2850), ami meg a születési súlyához (3150) képest is kevesebb volt. 2700nak mértük, persze tudom, hülyeség a kórházi mérleghez viszonyítani, emrt az egy másik mérleg, de azért megijedtünk. Amúgy nem sír sokat, én azt gondoltam, ha éhes lenne, akkor sírna vagy jelezné vhogy.
Úgyh tápszer nekünk is befigyel.
Tegnap este 2790 volt, ettől nagyon boldogok lettünk. De nem tudom, milyen ütemben kellene nőnie, ez elég vagy ez nagyon kevéske?
Amúgy olyan gizda a csaj, hogy hiába 54 centi, az 56-osok lógnak rajta, elküldtem anyukámat, hogy vegyen 50eseket, véletlenül vett 44-eseket is és azok rá a legjobbak.
Viki, bealvás nálunk is megvan, most hétvégén pl 10-et, 20-at bír enni egyszerre, mert totál bealszik.
Nálunk időnként az válik be, hogy úgy csinálom, mintha átpelenkáznám, azt utálja és előfordul, h felébred tőle.
Amúgy fejek is, de nálam a 25ml már rekord.
Minden babóca gyönyörű ezen a fórumon!
Hogy elment november óta az idő, hihetetlen, aztán majd azt vesszük észre, hogy Henéék már szülinapi bulit tartanak a kis egyévesüknek!
Gizda csajszink: