A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

SZIASZTOK!

KATA! KÖSZI, NEM TŰNTEM EL, CSAK TEGNAP ANYÁÉKNÁL EGY KIS "BACON-PARTY" VOLT. SÜTÖTTÜNK SZALONNÁT. ESTE ELÉG KÉSŐN ÉRTÜNK HAZA, CSAK OLVASNI TUDTAM.

MOST MEG ITT VAN VIKIKÉM A KEZEMBEN, JANI EDZENI MENT. SZÓVAL NEHÉZ.

MA LEHET KINÉZÜNK A TÓRA, MERT MEGEMLÍTETTEM, HOGY ROHADT MELEG VAN ITTHON, ERRE KITALÁLTA, HOGY MENJÜNK KI. BÁR SZOMBATON ROHADT SOKAN SZOKTAK LENNI...NA MEGLÁTJUK!

A HELYZETJELENTÉS:
VIKIT HA LEHET, MÉG JOBBAN IMÁDJA, NEKEM MEG 1-EL TÖBB PUSZIT AD/NAP.
MA MEGY SZÜLINAPI BULIBA, AZT MONDJA NEM MARAD SOKÁIG, HÁT KÍVÁNCSI LESZEK...

A TEJCSI DOLOGBAN MEG EGYETÉRTEK AZZAL, AKI AZT MONDJA, HOGY MINDEGY, CSAK A BABA JÓL FEJLŐDJÖN.

NEKEM MÉG VÁLTOZATLANUL RITKÁN KELL PÓTOLNI.

KATÁNAK IGAZA VAN! AKIK RÉGEN JELENTKEZTEK, ADJANAK ÉLET JELET! DITTKE?

sz.andi

Sziasztok!
Nálunk ma ramaty idő van...esik az eső, és a levegő is lehült. Nem hisuem, hogy megyünk bármerre is. Mondjuk ugyis mosós napom van ma.

Éjszakánk asszem irigylésre méltó volt. Laura szokás szerint 9-kor elaludt... 11-kor én is mentem aludni. De Laura ugy döntött a fél 2-es evést kihagyja, és csak fél 5-kor kelt enni.

d.dodó

Jó reggelt!

Evelin, örülök, hogy jót tesz a masszás! Dévény torna egyébként tényleg csodát tud művelni....Szóval érdemes, habár az ára tényleg horror.

Pati! Tudtál pihenni éjszaka?

Kata! Milyen volt az éjszaka apa nélkül?

Andi
...Hátha...

Kike! csak nem lesz semmi baj...

Kép
andkata

Szép jó napot mindenkinek!

Bocsi lányok lehet hogy félreérthető voltam. Direkt kérdeztem, hogy ki hogy étkezik, nem pedig hogy mit ír a "szabvány". Összehasonlítási alapra lenne szükségem. A védéőnő és a dokinő szerint tápszert csak 3 óránként, legrosszabb esetben, ha nagyon üvölt 2,5 óránként lehet adni. Na most nem egyszer fordult már elő, hogy 2 óra elteltével Gergő sík ideg, üvölt, mert éhes. Van hogy a 100-at sem eszi meg, így 2 óra eteltével sír. De elvileg nem adhatok neki. Már elmúlt ugye 2 hónapos, és (a dobozon ez áll) 120ml-t kell neki bekeverni. Keveslem a 100-at, egy ekkora gyerekhez. Amúgy 4850g-ot mértek rá csütörtökön!

Ma kerti partyt rendez a sógorom. Ott alszunk, és csak holnap jövünk haza. De még olvasgatok, ha esetleg van itt valaki!

KépKép
hene

itt vagy még Hene?

sz.andi

Sziasztok!

Hene én nem akarok hülyeséget mondani, de nálunk két hetes a pici, és én adok neki 120ml 3óránként. Sajnos nincs nekem se tejem, ezért tápszerezünk. Nekem azt mondta a védőnő hogy azért 120ml nél többet ne adjak neki, de a jelenlegi testsúlyának ennyi kell. Most 4000grammos.
Szerintem nektek a 100ml kevés. Egyébként ti is csak tápszeresek vagytok?

Kép
linda24

Sziasztok ANYUKÁK!!!

Köszike a hiányolást,vagyok mindig csak ép nincs időm írni!
Hiányoztok ám! :wink:
Milyen jó volt a kismamis időben mikor reggeltől estig feltett lábakkal ülhettem itt veletek................. :roll:
Persze a mostani helyzet mindennnél többet ér,de akkor is nagyon jó volt!
Most Anyu elvitte sétálni úgyhogy van egy kis szabadidőm,mosok,kocsimat szeretném kitakarítani mert már kiráz a hideg ha bele kell ülnöm! :oops:
Du.-ra megígértem pótfiamnak egy medencés délutánt,addig nővérem figyel Áronra!
Aztán Anyu itthon lesz 2 hétig és persze pótfiamnak szünet van úgyhogy amennyit csak lehet medizni fogunk!
Már nagyon várom,nincs semmi színem,hajam iszonyat!
Jövőhéten muszály elmennem a fodrászhoz is!

Ruha:
Én is kismamanadrágokat hordok! :lol:
Pedig már lement 16 kiló,még van 8!
Itthon meg Apa rövidgatyójában vagyok! :wink:

Tej,Tápszer: Én is adok időnként pótlást és mikor táposan jöttünk haza a kórházból sem estem kétségbe,egyszerűen úgy voltam vele,hogy ha nincs hát nincs!
Mindent megtesz az ember,dehát nem csak azon múlik!
Aztán egyszercsak rendeződött a helyzet,bár nálunk a családban mindenki 3 hónapig bírta a szoptatást,hát ha addig hát addig!

Képet most nemtudok tenni mert egyik nap betámadott valami vírus és valahol megvannak de nemtudom hol,majd hozok ha lesz friss!

Minden baba gyönyörű!!!

Áron babánál is kezd valami rendaszer alakulni,bár tegnap este megint produkált egy nem veszem levegőt sírást!
Nagyon megijesztett,olyan volt a feje mint a cékla,hang már nem jött a torkán,ráfújtam és visszajött a hangja!
Adtam neki e egy kis gyógyvizet meg pukizott egy csomót,aztán szopi és végül 23:30-kor elaludt,de velünk a nagy ágyban egész 6:15-ig!!
:wink:
Aztán szopi és 8:30-ig újra aludtunk!
Már több mint 5 kiló!

HENE!!!! Nekem soha nem ette meg a könyv,védőnő által diktált adagot!
Most 2-3 napja nem 7X eszik hanem kb.12-13X és egyszerre csak 50-ket,de az a max!
Van hogy csak 30-at és alszik tovább!
Eddig 100-120-kat evett,de gondolom a meleg miatt van ez így,mi sem eszünk egyformán!
Én itatgatom vízzel is ebben a kánikulában.
Te adsz neki valamit?
Szerintem ha nem eszik csak 50 tápot és 1-2 óra múlva újra kér nyugodtan adj neki,vagy próbáld csak megitatni hátha csak szomjas!

Andi! Örülök,hogy alakul a helyzet,remélem minden okés lesz!

Többiektől bocsi,hogy nem írtam mindenkinek,de örülök,hogy ennyit sikerült!

Anyu meghozta a "kisbabámat" úgyhogy lépek!

Szép napot mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra és a babákra és persze nem utolsúsorban APÁKRA is!!!

Pussz mindenkinek

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

Hene, nálunk Zsolti átlagban 100-at eszik egy étkezéssel. De ő még mindig 7-8-szor eszik egy nap.

Tiszta hülye vagyok egyébként, mert az első két hétben állandóan azon paráztam, hogy keveset hízik, ill. hogy az elején fogy, aztán mikorra éri el újra a születési súlyát, stb. Most meg azon, hogy túl sokat hízik, nem baj-e!! Semmi sem jó! :lol: :lol:

Tej mennyiség ügyben meg Áginak igaza van, nekem aztán tényleg rengeteg tejem van, már egy jóideje nem is fejek, hogy ne legyen még több, csak ami lecsöpög azt fagyasztom le. De néha pl. tegnap van olyan (gondolom amikor már nagyon fáradt vagyok), hogy érzem, hogy kevés, Zsolti ordít, én meg szenvedek. Na meg persze ő is!

Kata, köszi a kérdést :D , tudtam aludni, Szabolcs teljesen átvállalta tegnap este óta a gyereket, engem csak szoptatni keltett fel éjjel, aztán 6-kor, és 9-ig még aludtam! :)
Így el tudnám viselni a dolgot! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Amikor Gergő cicizett igény szerint evett. De állítólag tápszernél ezt nem lehet! Adok neki vizet napközben, eddig kamilla teát kapott, de a védőnő leállított vele, mondván nem egészséges. Anyu meg azt monja én is azt kaptam a tápszer mellé, és semmi bajom.
Totálisan elegem van az egész tápszer dologból. Szívesebben szoptatnék ezt mindenki elhiheti. Minden szempontból jobb lenn!

KépKép
hene

Hene! miért is ne lehetne két óránként enni tápszert? Napi mennyiség meglegyen...Igény szerint lehet ugyanúgy.
Adél például délelőtt főleg szopizik, kb 2 óránként, kap plusszban némi tápszert, délután meg kb 4 órát is alszik, néha egyben és nem lehet megetetni. Semmi rendszer nincs még, csak éjszaka a fix, de mit várhatnék egy 3 hetes gyerektől?
Szerintem etesd meg Hene nyugodtan két óra után is, maximum kisebb adagot kapjon! Úgy tűnik neki nem elég 3 óránként....

Kép
andkata

Hát igen. Biztos hogy hozzá van szokva az igény szerinti etetéshez.

KépKép
hene

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Hali lányok!

Itthon vagyunk végre. Nagyon rossz volt nem itthon. Majd mesélek.
Nem volt egyszerű menet, már amire emléxem belőle.

Tejcsi van, de még mennyi... huha... ezek a cicik... ezek nem is cicik!!!
Ugy beindult! Nem is merem inni a szopiteát. 2 napig ittam, de már nem merem.

de még annyi mesélni való lesz :D és hozok képeket is. nyusziapu nem tudom mit irt,vagy mit mutatott.

remélem mindenki jol van! puszi nektek és babáitoknak!!!!! igyekszem visszaolvasni.sokat gondoltam rátok.

Kép

Kép
timi1982

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:32-kor.
20150601134430

jah és vonalzót is cserélek majd :D :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
Sajnos nincs időm visszaolvasni. Az én pici lányom 24 órából 25-öt fenn van! :wink: Nem lehet lerakni, mert sír. Időm 0. Gratulálok mindenkinek, akinek még nem gratuláltam.
Linda! Milyen volt a klinikán?
Viki! Nálunk nyitva az ablak. Mi is panelba lakunk.

Kép
dittke

viki!
mi is panelban 4.-en lakunk...ablakot én sem merek este ott nyitni ahol Laura alszik...napközben meg nem ott alszik, hanem babakocsiban. Multkor is 32 fok vol a szobában estére, hiába volt lehuzva a redőny.....egy ujatlan bodyban és zokniban alszik.....se kis gatya, semmi....se takaro, mert hiába takarom, lerugja.

d.dodó

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:20-kor.
Vendég

Jaj képzeljétek...ma "megajándékozott" Laura az első igazi mosollyal....olyan aranyos volt.

Anyjuk!
Láttam a fotoalbumban a képeket..... tündéri baba Anna!! Nagyon szép és formás. És szép szemei vannak.

Én amugy ánizs teát adok Laurának...de nem minden nap. Nekem a kamillára azt mondták, hogy allergizálhat. Na de régen tényleg mi is ittunk ilyeneket. Bár szerintem lassan mindenre azt mondják hogy allergizál.

d.dodó

Egyaltalan nem vita cellal irtam amit irtam, csak azert tettem, hogy kicsit belelasson a nehezsegekbe az is akinek ilyennel nem kell kuzdenie.
En elhiszem vannak szakirodalom szeruen "mukodo" anyak es csecemok, de a valosag sokszor kanyarban nem ez!
szerencsere en ezt mar szules elott belattam tobb ismerosom esetet hallva!
Szoval Dori nem kell durculni, orukj nektek nincs gond az evessel alvassal( mert hogy nekunk azzal is van boven :evil: ).

Hasfajos babas anyukak!
SEGITSEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VAn valami ami tenyleg hat? Masszazs, hastartas, cseresznyeszsak, seta, hasonfekves kiprobalva eredmenytelen :cry:
Minden este 8tol 11ig uvolt, en vele bogok, es ugy szenved hogy szivem szakad meg!
Van valami csepp ital, tea, gyogyszer...tudom is en ami konnyit rajta! Olyan belgorcsok kinozzak, hogy orulet.
Sajna azert van mert Anna nem tud bofizni, egesz nap max 2-3 bofi van, igy estere tele van levegovel a kis hasa. es ugy erolkodik, es emelgeti a labat, ja igen tornat is probaltam mar, az sem segit.
HA valkinek van bevalt modszere kerem irja meg, mert ezt meg 12 hetig nem birom nezni! Koszonjuk!

Muffin: tok jo ez a masszazs dolog! Nem lehet megtanulnod? Jo bizti ver profin nem, de hogy te is csinalhasd otthon akkor hatha maga a fizetos kezeles lerovidulne.

Mi amugy megvagyunk, az ugyeim intezese szarnyal, mar csak az adokartyam van hatra , sot Annanak is, minden tamogatas ami jar egigenyelve, meg ha meglesz az ado kartyaja a babakotveny van hatra es kesz!
Meg a pirosan villogo lampam a tbnel is rendezve van. es ma eletemben eloszor olyan pozitiv elmenyem volt ugyintezovel kapcsolatban. Mentem utalni penzt, meg csinaltatni uj bankkartyat, de ez ket kulon illetonel lett volna, viszont mikor latta a srac az ideiglenes szemelyit utalasnal kerdezi miert, mondtam roviden mi a szitu. erre atalltam a masik sorba, kerdi mit akarok intezni, mondom neki, erre mondja menjek, o megcsinalja nekem. Hat nem edi?Szoval fel ora alatt vegeztem a bankban is, addig apa szepen elbabusgatta kinn a babyt.
Most ok sziesztaznak, en picit probalom behozni onmagam:)

Tovabbi szep napot mindnkinek!

JA igen szuletestortenet. Igazibol meg van irva kezzel, de azert ahhoz tobb ido kene begepelni. Szoval majd az egyik hosszbb alvasanal( ami Annanal a mx 2 ora...) nekiesek:)
de igazibol annyira nem nagy elmeny :? Meg hat kezdek nem gondolni ra!
Vendég

Viki: nalunk nyitva az abalak a szobaban, muszaly, igy sincs semmi levego. Csak furdes idejere csukom be. Aludni bodyban zokniban, hajnalban radobok egy pelust.

Fix ejjszaka? NA annak a titka engem is erdekel?:) NAlunk a fix a 11ig ordit, es akkor kap 60 tapot, amugy semmi sem fix. Alt 2,5 orat alszik utana, de tegnap aludt 5ot, csak epp utana mar nem aludt vissza, csak fel orakra, es hajnal fel ot ota most lszik eloszor hosszabban mint 1 ora. en nem tudom ennek a kiscsajnak nincs alvasigenye.

Dori: gigi neni szeretne kepeket latni Laurarol!:)
Itt a forumon mutattam neki, oda volt meg vissza, mondta tiszta apja:)
Vendég

sziasztok

mi hasfájosok vagyok de már jo illetve jobb

én elöször vettem hipp édeskömény teát azt most is issza igaz 4 honaposkortol lehet adni ez van rá irva de én adtam a másikaknak és nem lett bajuk
aztán kiprobáltuk az infacol-t de semmi azon kivül hogy jo drága :twisted: :twisted:

aztán vettem espumisant de nem volt az igazi
végül tápszert váltottunk ugy néz ki ez bejön most is fáj a hasa
de messze nem annyira mint elötte
kézben elalszik és utána leteszem a kiságyba
ja és én ugy csinálom a tápot hogy 100 viz hez teszek 3 kanálal

lehet ez is segitett talán nem olyan tömény

anyjuk eddig mi sem böfiztünk söt pukizni se nagyon tudtunk

Képimg][/url]
Kép
ronix

amugy mi családi házban lakunk és nyitva van az ablak

éjjel rövid ujju bodyban alszik és pelussal betakarva

miota tápot váltottunk azota este 9 körül eszik leteszük kb 10 ora mire elalszik és 3-fél 4-ig birja

mi van hogy 6szor eszünk de van ugy hogy 7-szer attol függ

80-120ml-ig terjedö mennyiséget eszik

Képimg][/url]
Kép
ronix

Viki! Zsolti is egy szál bodyban alszik ebben a melegben zoknival, nagyon vékony takaróval, mert nálunk a hálószoba aránylag hűvös, nyitott ablaknál. Most még bölcsőben alszik az ágyunk végénél. (kivéve amikor a hasamon :oops: :shock: :lol: )
Ha kicsit huzat van, akkor ráteszek egy takarót az ágy szélére, a rácsot eltakarom, hogy ne legyen huzatban.
Elég kimerítően válaszoltam? :lol: :lol:

Timi, üdv újra itt! Majd mesélj! :)

Kép
Kép
patr

Kata :D
én szerintem a terhesnadrágjaimat fogom még vagy négy hónapig hordani :D Szonjával is így volt...

Linda, nálunk éjjel nyitott ablaknál alszanak a gyerekek, irtó meleg van (27 fok kb.). Ráadásul Nándi mellett van az ablak, de nem zavarja. Úgyis felkelek hozzá háromóránként, és akkor takarót váltok rajta. Este body+vékony hálózsák van rajta, éjszaka ráteszek egy fürdőlepedőt takarónak, hajnalban meg ráteszem a vékony nyári takaróját (akkor lehet olyan 24 fok körül).
Biztosan magamból indulok ki, de én nagyon szenvednék ilyen melegben... Nálunk nappal van minden zárva, éjszaka meg végre kiszellőztetünk.

Még egy a kaja témához:
szerintem az is nagyon fontos, hogy nyugi legyen, kipihent legyen az anya! Ha stresszeli magát bármi miatt, hiába eszik-iszik-fej, nem lesz több teje.
Take it easy, és csak amúgy hippisen, lányok, nem kell görcsölni!!! Tündéri kicsi babáink vannak, ez a legfontosabb!!!!!

Ma délelőtt családostul, gyerekestül kivonultunk a Balatonhoz (=Omszki-tó), ott jégkrémeztünk. Egy órát ejtőztünk, mire hazaértünk, eléggé véreztem :oops: meg alig volt tejem :oops: Fejest ugrottam az ágyba etetés után, és két órát aludtam, máris helyreállt a világ rendje!
De marha nehéz két gyerekkel, Szonja elég hisztis volt délelőtt, mert nem engedtük fél óránál többet rajzfilmezni :?
eddig nem volt ilyen, ezt tuti az új helyzet hozta ki belőle! Most alszik, hátha megnyugszik egy kicsit ő is. A tótól sem akart hazajönni :shock:
Legfőbb szava a "nem akarom", a második favorit az "akarom" :evil:

Ja, tea: én csak sima vizet adok Nándinak - na, ez így olyan szépen hangzik :D de az az igazság, hogy nem kell neki, nem issza, de nem is érdekel. Van pisis pelusa, sőt, rendszeresen lepisil ezt-azt pelenkázás közben, úgyhogy működik a gyerek :D

Timi, mesélj, ha van időd!!! Lassan már nosztalgiázunk... :lol:

KépKép
szkagi

Nálunk ablak nyitva éjjel nappal,de elég hűvös a szoba és szúnyogháló van az ablakon.
Amelyiken nincs azt ki sem nyitom! :oops:
Tudjátok a darázsparám!
Szerencsére csak 2 ablakon nincs,ott viszont lehúzom a redőnyt és úgy kinyitom!
Már csak badyban alszik,eddig volt rajta zokni is,de 2 napja azt sem adok,szegény így s izzad mint a franc!

Anyjuk! Hasfájás! Nehéz ügy,kinek mi jön be!
Infacol,Espumisan,Gripe Wate,szélcső!
Mi ilyen sorrendben próbáltuk és még most is van,hogy üvölt!
Ha tele van gázzal a szélcső gyors segítség,tök jól letudod vele ereszteni! :lol:
Ez most viccesen hangzott,de tényleg!
Kaptunk a dokitól görcsoldós keveréket is,de azt mondta azt csak akkor adjam ha már nagyon brutális a helyzet,úgyhogy nem adtam,pedig tegnap este is levegővétel nélkül sírt!
Nagyon ijesztő!
Remélem lassan elmúlik!

Sok sikert és kitartást nektek is!

Kép

Kép
ibm

Jaj, Ronix, de jó, hogy írtad, én is akartam mondani: Szonjának a tápot én is hígabbra csináltam kicsivel (nem volt tele a kanál, hanem egy kicsit kevesebb port raktam mindig bele), és így jó volt!
Hátha ez is segít valakinek... csak egy ötlet a sok közül

KépKép
szkagi

Koszi a tippeket! Pont ettol tartok en is h mindent ki fogunk probalni, de semmi nem fog segiteni.
Ugy sajnalom h meg ez is elert minket....Hiaba, a sors ugy gondoja mnden teren a legnehezebbet erdemlem(a nem tul knnyu 9 honap, tulhordas, iszonyat szules, utana komplikacio, taskalopas, nincs tej, hasfajas)neha rettegek mi lesz a kovetkezo! Bar ezekkel mind meg lehet kuzdeni, lehet elni, csak az egeszsegunk jo legyen!
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:21-kor.
Vendég

meg egy kerdes: melegkiutes.....
ugye semmi nem kell ra?
gyakoribb lemosas esetleg segit?
es az normalis h nem csak az arcan van?
Vendég

Anyjuk!
itt van hasfájásra egy jófajta csepp..... Laura sem tudott eleinte egyáltalán böfizni...ezt is tanulniuk kell állítólag, most meg már ő maga áll megy evés közben ha böfiznie kell. Küldjek olyan cseppet?? egy na csak 5 csepp kell összesen. Én mindig rögtön a reggeli ciczés előtt adom be neki! Ezen kívü néha előfordul, hogy mégis kínozza, akkor "lajhár" (más néven repülö tartásban) tartom. De ha gondolod pufiborítékban küldök olyan cseppet. Ez egy kis üveg, de mivel csak 5 csepp kell, elég sokáig elég... és hütőben kell tárolni!

d.dodó

anyjuk!
Laurának is csak az arcán van melegkiütés....én nem rakok rá semmit....

d.dodó

Hat ha szerinted tenyleg hat...Mi a neve, itt nem kaphato?
Vendég

Á b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:21-kor.
Vendég

Anyjuk!
Ird meg priviben a mailcímed, akkor küldök még képeket, és akkor tudsz a Gigi néninek mutatni. Amugy mindenki azt mondja tiszta apja.
Ráadásl azt vettük észre, hogy hullik ki a babahaja, és alatta szőke nől :)! Az apja volt kiskorában tejszőke.

d.dodó

Anyjuk!
Szerintem sokkal jobb lett...már neki is ez a második fajta csepp, az első nem használt...most már inkább akkor szenved ha félrenyel, mert akkor nehezen jön a büfi...
amugy Magdroppar a neve...ha lefordítom, ez annyit jelent, hogy hascseppek :) és ujszülöttkortól adható. de ahogy megkapod rakd hütőbe. Ati parázik is ezen, hogy hogy postázom, mikor hűteni kell. De gyorsposta 1 nap alatt otthon van.

d.dodó

ahha ez itthon nics. Hat megkoszonom ha kuldesz, en szivesen kiprobalom, hatha segit!

HA egy nap, bizti nem romlik meg!

Jokuldom mindjart az emlicimet a Riszto bacsinak, kuld rogton nekik:)
Vendég

Annacska babzsakfotelban pihen:)

Kép
Vendég

csajok!
Mitől tünhetett nekem az a rész a fejlécből, ami kijelzi, hogy van e privát üzenetem vagy nincs. csak azt irja regisztráció...de hisz regisztrálva vagyok

d.dodó

nekem is eltunt
Vendég

valami baj van az oldallal, az alja is tiszta csikos
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:22-kor.
Vendég

Sziasztok! megjöttünk úgy fél négy körül.
Dodó:én is kérnék olyan cseppet!!!!Léci-léci!!! :( Babómnak nem megy a büfi,és a puki is nehezen,és visít mikor pukiznia kell :(Tegnap este is azért kelt fel fél tízkor mert fájt a pocak.

Kisség nyügi volt ebben a nagy melegben szegényem,sokat ivott teát-olyan gyógynövényes teát,ami állítóleg jó a hasfájásra is.

Egyébként nálam sincs kinn hogy jött-e privim,vagy nem.

Kép
Kép
Kép
kike

Melegkiütés szegényemnek van a mellkasán,hasán,hátán is :( Most csak egy szál pelusban van az ágyában.

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
Majd ha egyszer működik a privát üzenetek rész (lehet hogy most irni lehet, de elolvasni nem, mert eltünk felülről az ikon) akkor ird meg a mail címed!

d.dodó

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást! Igyekszem jönni, de hát nem mindig jön össze...

Örülök, hogy elrendeztétek magatokban a "mit egyen a gyerek" kérdést. Tényleg csak az a fontos, hogy elégedett legyen, nőjön rendesen, és a mami is megnyugodjon!

Anyjuk - meg a többi tejgonddal küzdő anyuci -, azt nem próbáltátok megnézni, hogy ha esztek-isztok, kb. mennyi idő után érzitek, hogy meglódul a tej? Mert ezzel talán lehetne sakkozni. A keresztanyámnak anno az jött be, hogy negyedórával a szoptatás előtt (akkor még háromóránként kellett etetni) megivott egy pohár innivalót, és etetésre szépen jött a teje.

Amúgy nálunk is össze-vissza evés volt ma, biztosan az irtó meleg miatt.
Voltak itt sógornőmék babázni, képzeljétek, ő meg január végére vár babát :D tiszta babaeső van a családban :)
Ebéd után meglátogattuk tesómékat, az ő kislánya is nagyon cuki, végre élőben láthattam :)
Most meg szalmázunk Natival, a fiúk elmentek kirándulni: bemetróznak a városba, átsétálnak a Lánchídon, fölmennek siklóval a Várba, sétálnak, aztán jönnek haza. Apa tök jól kitalálta :)
Szóval ezért van egy kis időm - ahogy hallom, nem sokáig, a lánykám felébredt.

Sikerült képet föltennem Natiról: tegnap Anyuéknál koccintás volt Nati és az unokahúgom tiszteletére, ott motorozott Oti a nagybátyámmal :D

Mennem kell, sziasztok!

Kép tegnap Kép Vad motorosok

Kép
Kép
bondi

Dodó-ok,köszi :)

Kép
Kép
Kép
kike

Dori: ha ramegy mondjuk az en nevemnel a privatra, mintha irnal el tudod olvasni amid van:)
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:32-kor.
20150601134430

Viki!
Minden szoptatás után fejsz, ugye?

Nekünk szerencsénk van, lekopogom, mert nincs hasfájás, csak ritkán kaki előtt.
A fix éjszaka meg ki tudja mitől, szerencsém van, de mi is 8-kor fürdetünk utána szopi, kis táp és kb 9.30-tól alvás( de ha nem is alszik el, csöndben nézelődik az ágyában- meg tudnám zabálni ilyenkor)...3 körül szopi, majd ilyenkor szoktam neki egy kis lefejt tejet is adni és így kb 7-ig alszik még. Én éjfél körül kelek még fejni, de azért ez így is istenes. És már 2 hete ezt csinálja...Remélem már így is marad.
Mi is panellban lakunk, de én rugiban altatok. Takarót lerúgja, vékony hálózsákom meg nincs.

Mi a Margitszigeten voltunk ma kb 2 órát, kisebb társasággal. Volt Vadasparknézés, séta is. Kisasszonynak hangja nem volt, nagyon élvezte....

Néhány kép:
Kép Kép Kép

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: