A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

andkata: Hát ha este hazajön Olivérrel szokott foglakozni meg ő fürdeti és fekteti. Ígyekszik kivenni a részét a dolgokból, de hát ő is fáradt az egész napi munkától.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Emma tündéri!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:08-kor.
Vendég

kata ez az érett tej, nincs ve.e semmi baj, nem lightos

potyka

KRISZTA!! GRATULÁLOK! ÜGYES VOLTÁL. ISTEN HOZTA A KISLEGÉNYT!!

NINCS MEG MINDENKI SZÜLÉSTÖRTÉNETE!! AKINEK MÉG SARA VAN, AZ PÓTOLJA??

MARCSIKÁTÓL ELLESTEM, A NAGYBETŰ VIKI MIATT VAN. ITT ALSZIK AZ ÖLEMBEN.BOCSIKA!

sz.andi

NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK, KÖSZÖNÖM SZÉPEN.
AKKOR HELYZETJELENTÉS: HAZAJÖTT REGGEL ÉS PÁR NAP HALADÉKOT KÉRT. GYENGE KIFOGÁSOKKAL, HOGY A SRÁC, AKIHEZ MENNE ÉJSZAKÁS VOLT ÉS NEM AKARJA ZAVARNI, MEG MÉG VIKIVEL AKAR LENNI, STB.
A VÉGE AZ LETT, HOGY MA NEM KÖLTÖZÖTT, SOKAT BESZÉLGETTÜNK, TELJESEN KULTURÁLT, EMBERI HANGON.
ÉS A TÖKÖM TUDJA MI LESZ. TEGNAP NAGYON AZON VOLTAM, HOGY TŰNJÖN EL INNEN, DE MA ESTÉRE MÁR NEM ÍGY GONDOLOM.
ÉS MOST FOGALMAM SINCS MIT CSINÁLJAK!!!
MEGVÁLTOZNI NEM FOG, DE NAGYON BIZONYGATTA, HOGY IGEN. NEM AKAR ELMENNI, EZ LÁTSZIK. DE AKKOR MOST M VAN???
ÁÁÁÁÁ, NEM TUDOM.

AZ VISZONT IGAZ, HOGY JÓ VELETEK ÉS ITT TÉNYLEG JÓ BESZÉLNI RÓLA.
NAGYON SOK OKOS DOLGOT TUDTOK MONDANI, AMIRE ÉN SOKSZOR NEM IS GONDOLOK.
JELEN PILLANATBAN EGY KICSIT SEM VAGYOK JÓL!!!

sz.andi

TEJEM KEVÉS VAN SAJNOS, DE VIKI FINNYÁS ÉS NEM ESZI MEG A TÁPSZERT! MÁR E MIATT IS IDEGESKEDEM. TUTI, HOGY ÉHES MÉG, DE KIKÖPI A TÁPOT ÉS SÍR. KÉNYTELEN VOLTAM VIZET ADNI NEKI. DE ÁT AKARTAM VERNI ÉS GYORSAN KICSERÉLTEM A 2 CUMISÜVEGET, DE ÉSZREVETTE ÉS ISMÉT SÍRT.
DE A VÍZZEL MEG NEM AKAROM TÖMNI.
HA MEGFESZÜLÖK, AKKOR SEM KELL NEKI A TÁP!
MIT CSINÁLJAK??

sz.andi

Andi:szorítunk nektek,hogy rendeződjön minden.Kicsit próbálj nem annyit idegeskedni,mert bizony a tejci látja kárát.
Szerintem próbálj ki másfajta tápszert-lehet hogy azt amit használsz,nem szereti.
A Kristi is a másodikat amit kipróbáltunk,csak azt fogadta el.

Kép
Kép
Kép
kike

JAJ, MAJDNEM ELFELEJTETTEM!

MATCSIKA! EMMA ANNYIRA ÉDES A HAJKÖLTEMÉNYÉVEL!! TÜNDÉRI BABA!

HENE! JÓ, HOGY ÍRTÁL! SAJNÁLOM A TEJCSIDET, DE AHOGY ÍRTAD: TE IS AZT KAPTÁL. ÉS FELNŐTTÉL! :lol:
GERGŐ NAGYON BÁJOS BABA! FICKÓSODIK RENDESEN! :wink: VIKINEK MAJD MEGMUTATNÁM, HA NEM GOND! HÁTHA SZERELEM LESZ BELŐLE! :lol: :lol:
EGYÉBKÉNT VIKIM IS EGYRE TÖBBET BESZÉLGET! TÉNYLEG HIRTELEN KEZDETT TÖBBET BESZÉLNI! CSAK MÉG KICSIT MINTHA FÉLNE A HANGJÁTÓL.

sz.andi

Hene: Levente sem szopizik pont azért amiért Gergő. Én fejem a tejcit akármennyi is jön belőle, pedig a mellem már vérzik fejés közben annyire kikezdte a fejőgép. Tegnap óta kenem garmastan krémmel, de még nem lett jobb.
Te nem tudod fejni? Engem egyébbként megnyugtatott a sok nyüglődés után, hogy cumisüvegből legalább eszik. Sokkal jobban érzem magam és nincs rémálmom az etetésektől. Egyébbként azt tervezem, hogy ha végre rendbejön a mellem megint megpróbálom szoptatni addigra már úgyis ügyesebb és hátha elkapja a fonalat és tudunk szopizni. Mert ez így nagyon macera. Rossz belegondolni, hogy hónapokig fejegetek.
Leventéért mindent. :lol:

Szly: Jázmin tiszta Roli!

Kata milyen volt az első egyedül töltött éjszakátok Dóri babucival?
A Vasúttörténeti parkkal szemben fogunk lakni, a 120-sal 3 megálló és itt vagyunk a mostani házunk környékén. Persze, hogy lesznek közös séták!! Már alig várom, hogy talizzunk! :lol: Annyira kíváncsi vagyok Dóri babucira is!! :wink:

Levente fél 6 óta alszik, most várom, hogy felébredjen és etethessem, hogy én is le tudjak feküdni, mert ma már nagyon fáradt vagyok. Délután már majd leragadt a szemem, de itt voltak keresztanyámék, így nem tudtam lefeküdni.
Képzeljétek megjött keresztanyám Levente épp befejezte a kajálást és kűzdötta böfikkel, majd keresztanyám hangosan nagy mosollyal köszöntötte és Levente Teleszájjal elkezdett mosolyogni, időnként még hangot is adott hozzá. Azt hittem megáll az eszem én napok óta próbálok kicsalni belőle egy mosolyfélét erre megjön keresztanyám elősször látja és már nevet is. :lol: :shock: :lol: :lol: :lol: Azóta megy neki a nevetés.
Olyan gyönyörű ez a gyerek egyszerűen nem tudok vele betelni egész evés alatt csak bámulom ő engem és időnként potyognak a könnyeim a meghatotságtól. Múltkor mentünk valahova kocsivan és ahogy néztem a két gyerekemet ahogy egymás mellett ültek meghatottságomban bőgtem, a Tamás nem tudta mi van velem. Akkora boldogság tört rám....

Na megyek lezuhizok amíg alszik.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Emma gyönyörű!!!

Andi, nagyon örülök, hogy tudtatok beszélni! Látod lehet hogy van még visszaút! Persze nem minden áron! De Vikkért érdemes mindent megpróbálni....

Tita, nagyon édes amit írsz.
Én is ma annyira meghatódtam, mert Adél fürdés közben mosolygott. Hihetetlen még mindig hogy ő a mi leányunk :)

Kép
andkata

Kata, én eddig egyszer cseréltem lepedőt, a rácsvédőt meg még nem mostam ki....

Kép
andkata

Sziasztok!

Jaj nagyon édesek a babócák, minden babánk olyan szép! :)

A szopiztatással sajnos nekünk is bajok vannak, egyszerűen nem fogadja el a cicit, ugyhogy én is fejek. De nekem az a lényeg hogy anyatejet kapjon, bár tápszerrel kikell egészíteni, mert nemtudok annyit fejni, hogy elég legyen neki. Így egyik kajcsinál tejcsit, másiknál tápszert kap.

Jóéjt mindenkinek!

Kép
linda24

Linda: ügyi vagy, hogy így ogod fel a dolgot!!! :lol: :lol: :lol: Szerintem is az a lényeg mit kap (ha van anyatej!!!) és nem az, hogyhogyan. Persze a cicizés a legideálisabb, de nem lehet megerőszakolni a gyereket. Fejünk ameddig van mit és ez a lényeg! :wink:
Vivike nagyon édesen mosolyog a vonalzódon. Képzeld a húgomat is Viviennek hívják. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:26-kor.
20150601134430

hajnali 4 óta fent vagyok, akkoe ébredt Levi enni, Olivér 5-kor jött ki félálomban azt hajtogatta a másik mellényemet akarom felvenni. Sajnos már nem aludt vissza és követelte, hogy kapcsoljam be a kisvakondot. Levente viszont egész éjjel és most is nagyon rosszul alszik 5 percenként tekergeti magát éjjel meg még nyüszögött is hozzá. Sokat nem aludtam, de most meg kiment az álom a szememből. Most épp reggelizek aztán megpróbálok aludni is.

Remélem mindenkinek jó éjszakája volt, nem úgy mint nekem. Éjjel Szly jutott eszembe, milyen jó neki, hogy Jázmin eszik és alszik, nem kell éjjel altatnia. :lol:
Még éjszaka is ti jártok a fejemben. :wink: Ez hogy lehet? :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hali,
na visszatértem én is, és írom, ami eszembe jut (olvastam is ám!!!)

Andi,
örülök, hogy velünk maradsz!!!! Ha apa időt kér, talán tényleg megéri kicsit várni, főleg, ha tudtatok is beszélgetni a dolgaitokról normálisan. Végül is ennél már csak jobb lehet, nem?

Anyjuk :cry:
te sem vagy itt :cry:

Linda,
a gyest meg az anyaságit szerintem postai úton is el lehet intézni, ahhoz nem kell annyi papír, mint a tgyáshoz. De amúgy én a tgyást szeméylesen intéztem, 6-szor mentem be az OEP-be, és mégis küldtek levelet a hülyeségeikkel, hogy mit pótoljak (és ráadásul azokat már elvileg el is gereblyéztük :? ).
Én postán intézném!

Marcsika,
milyen édes a hajasbabád!!!

És a többi babafotó is tündéri!!!!

Kriszti, gratulálok!!!! Éljen a topic utolsó babácskája is!!!!

Timi mikor jön vajon haza?

Patr,
igen, egy kis sírás is néha jólesik :) legalábbis megkönnyebbül az ember.

Nagytesó-kistesó:
már írtam, nálunk is volt egy kis gubanc, amikor Nándit felvette az apja az ölébe, hogy megnyugtassa... de egyébként viszonylag békésen telnek a napok, szerencsére. DE! Szonja napközben nagymamázik, játszóterezik, nincs itthon (megbeszéltük vele, hogy ott nyaral ezen a héten, és beleegyezett, mert imádja a nagyit), és nem látja, hogy Nándival mit foglalkozom. Délután, mikor hazajön, addigra összeszedem magam (kialszom az éjszakát :) ), és akkor vele játszom, megcsinálom a családnak a vascit, és Nándi meg többnyire alszik, vagy ha felébred, akkor sem altatom el, hadd legyen velünk, ha akar. Ha meg bealszik, úgy is jó.
Szóval valahogy így jobban mennek most a dolgok, én napközben csak etetek meg pihenek, Szonja nagymamázik és kialussza magát, meg jól elvan, és este meg családi életet élünk - ez a bölcsi miatt neki már megszokott napirend igazából.
De ehhez kell egy nagymama, akihez el lehet menni :roll:
Szerintem ha Szonja egész nap itthon lenne velem, akkor eléggé problémás lenne! Haláli fáradt lennék, és nyilván türelmetlenebb is, és Szonja meg kikövetelné a neki járó figyelmet...
Úgyhogy minden elismerésem a tiétek, akik több gyerkőccel is talpon bírtok maradni, és nyilván főztök-mostok-háztartotok!
A jövő héttől mi is itthon leszünk, mert a Zoli már szabadságon lesz végre, úgyhogy együtt lesz a család.

Ja, a nagymama is csak azért tudja bevállalni Szonját, mert a tesómék (tudjátok, most vannak itt külföldről) elmentek az anyósáékhoz a Balatonra egy hétre :wink:
Végül is jól jött ki nagyon!!! Nekem meg minden nap ajándék, amikor ki tudom magam valamennyire pihenni!

KépKép
szkagi

Viki: köszi az infót, majd kipróbálom a következő fejésnél! :lol:
Hogy aludtatok?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Köldök:
Résen vagyok, mert a doki szerint minden rendben van a gyerkőc köldökével, de nekem azért gyanús. Szóval figyelek, de igazából nem váladékozik, csak feljött a bőr és piros ahol feljött :shock: Lehet, hogy tényleg a pelenka dörzsöli ki.
Azt mondta a doki, hogy még két napig kezeljem hintőporral meg alkohollal - ti mennyi ideig kezeltétek? Emlékeim szerint Szonjánál minaddig kellett alkohollal tisztoagtni esténként, amíg volt benne var.

Csajok,
nem jutottam sehová a fejéssel, mert tegnap borult a napunk. De annyit eszik ez a gyerkőc, és úgy tűnik, épp elég tejem van neki, én nem akarom szaporítani a tejcit. Amennyit eszik, annyi legyen.
Jaj, ez igazából lustaság, és Szonjával is megszívtam!!!
Na, igyekszem magam rávenni, hogy fejjek, de inkább pihennék ugyanezen idő alatt, akkor is több tejecske lesz...
(a mérlegelést meg hanyagolom, bár a gyerekorvos mondta, hogy mérjem) majd ha aggódni kezdek, úgyis fogom mérni.

Na, megyek, alszom még egy kicsit 8) amíg hagy a kölkem

KépKép
szkagi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:27-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:27-kor.
20150601134430

Ági: tök jó, hogy így meg tudod oldani a dolgokat és tudsz pihizni is. Olivér délig van bölcsibe és aztán itthon alszikde sajnos nem alszanak mindig egyszerre a gyerköcök. Jövő héttől meg 3 hét szünet lesz a bölcsiben. Na kíváncsi leszek hogy fogjuk bírni. :? :shock:
Jó, hogy anyukád tud segíteni.
Olivér is imád a nagyinál (anyós) lenni ezért nálunk sem volt gond amikor s.o.s kellett Olivérre vigyázni.

Marcsi: még meg sem dícsértem Emma babát milyen szépséges. Tegnap amikor olvastam Olivér itt ült az ölemben és ő is nézegette a képeket. Neki is nagyon tetszett. :wink:
Levente is elfordúl az ágyában egy idő után, ha teper álmában a pukik miatt. :lol:

na megyek elteszem magam amíg Levi alszik. Ki tudja mennyit engedélyez.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi :lol:
éjszaka nekem is eszembe jutott a csapat, és főleg Te!
A hasfotód miatt, amit nemrégen tettél fel elkeseredve. Na, látnád az enyémet (majd lefotózom, biztatásul), olyan, mintha egy szabályos fél kosárlabda lenne a hasamban, sörpocak!!!! Annyira vicces, nem dagiságnak tűnik, hanem olyan dilinyós dolog, még a férjem is inkább csak ámul-bámul, hogy mi ez itten. Szonjának is el kellett magyarázni, hogy a hasam csak szép lassan lesz kisebb, leereszt, mint egy lufi... :lol:

ha jobban belegondolok, azért csak remélni tudom, hogy tényleg lemegy majd... olyan, mintha félidős terhes lennék :shock:

Felölötözöm, és lefotózom, legalább nevetünk!!!

KépKép
szkagi

Ági: megvan még a csonkotok? Csináld azt a pelenkázásnál, hogy elöl a pelust visszahajtod, hogy ne érje el a köldököt, nekem ezt a doki mutatta amikor még fent volt a csonk és piros volt körülötte. Ha így sem múlik el a pirosság én kérnék a helyedben leoltást róla a biztonság kedvéért.
Akkor fej, ha úgy érzed kevés a tej és szaporítani kell, vagy akarsz tartalékot. amúgy meg inkább pihizz.

Viki. Hát igazából nem vagyok egy szorgalmas fejő, mert naponta kb.: 4x fejek. Általában 100-150 ml-t fejésenként, attól függ mennyi idő telt el 2 fejés között. Azért ilyen kevésszer mert nagyon brutálisan kikezdte a bimbóudvaromat a fejőgép és rohadtul fáj.
Már gondoltam lefotózom és megmutatom nektek, de nem akarok senkit sem sokkolni.

Andi: örülök, hogy "észhez tértél" és nem hagysz itt minket. Jó, hogy tudtatok apával normálisan beszélni.

Na mostmár tényleg megyek pihizni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Siasztok!
Titanilla:hasonló volt az éjszakám ,mint neked-négy körül átjött a Kristi Apa mellé aludni,csakhogy nemsokra rá Domi kelt enni,Kristit visszatereltem az ágyába,mondván hogy úgy nem fog tudni aludni ha a kicsi sírva kel.Nem ment könnyen a visszaterelés,és azt hiszem Domit is megzavarta a dolog,mert evés után sírva aludt el,ilyen még nem volt.Persze Apa felkelt,és fel akarta venni,de rászóltam hogy ne,mert most evett,meg nehogy megszokja hogy éjszaka is fel van véve ha sír-bár mondom ez volt az első eset.Szóval rászóltam,szegényem meg nyavalygott hogy nem tud aludni,mert sír a kicsi,de tudtam én hogy nem tart sokáig-talán két-három percig sírt és elaludt,és csak fél hétkor kelt fel enni.
Na,szép hosszú voltam.Na és persze a Kristi,miután a kicsi elaludt még háromszor átjött,én meg nem tudtam aludni,mindig kísérgettem vissza-persze kitalálta hogy látott valamit az ablaknál-de nem vett rá hogy ott aludjon mellettünk.

Kép
Kép
Kép
kike

Ági: én is csak remélni tudom, hogy lemegy a hasam, mert nagyon brutál és utálom mikor megkérdezik ilyen hamar jön a következő? :evil:
Nekem a gyomrom tájékán döl ki nagyon lent pedig jóg a bőr (de azért ott is dudorodik).

Na lássuk azt a pocakot. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Lányok!
Mi még nem intéztünk se anyaságit, se tgyást. Mi kell ezekhez?
20150601134430

a nyolcnapos hasam!!! Legalább van miből karcsulni 8)

Kép

KépKép
szkagi

Kike: ügyi vagy, hogy vissza tudtad vinni Kristit az ágyába. Én sajna nem és nálunk sem aludt már vissza Olivér. :? Ja és persze Levente is felébredt.

Na most is felébredt és nyüglődik. Adok neki enni, hátha megéhezett.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki,
az anyságihoz kell:
1. űrlap
2. személyi (a tiéd)
3. lakcímkártya
4. a gyerek születési anyakönyvi kivonata
5. mindkettőtök taj-kártyája
6. a terhesgondozást végző dokitól igazolás, hogy hányszor voltál terhesgondozáson

Ezeket vagy eredetiben bemutatos, vagy a másolatát elküldöd nekik (az orvosi igazolás eredetiben kell!)

A tgyáshoz olyan sok minden kell, hogy majd ha összeszedtem, leírom. De amit azzal szivattak engem, az nem mindennapi. Ha a munkahelyed intézi, jobban jársz, ők profik!

KépKép
szkagi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:28-kor.
20150601134430

A tgyáshoz kell:
1. űrlap (foglalkoztatói igazolás) 2 példányban. Ha jelenleg több munkahlyed van, akkor mindegyiktől kell 2-2 példány!)

2. a szülést igazoló kórházi igazolás (megkaptad a kórházban, eredeti kell!)

3. a gyerek születési anyakönyvi kivonata (eredeti kell, lepecsételik és visszakapod)

4. a terhesgondozási könyv másolata (asszem csak az első néhány oldal kell, de hogy mennyi?)

5. nyomtatvány: jövedelemigazolás egészségbiztosítási ellátás megállapításához A jövedelmedet visszamenőleg két évre kell igazolni benne, ha ezalatt több munkáltatód volt, mindegyiktől kell jövedelemigazolás.

6. Igazolvány a biztosítási jogviszonyról és az egészségbiztosítási ellátásról nyomtatvány (na ez nem is rémlik nekem...)

Nekem munkáltatóváltás miatt kellett szaladgálnom, meg a gyes lemondása miatt maceráltak, ja meg hogy melyik munkahelyemen hány órában foglalkoztattak :oops:

Ezek a szükséges csatolandók az űrlap hátulján ott vannak!

Kitartás! Állítólag gyorsan és könnyen is el lehet intézni! :D

KépKép
szkagi

Köszi ! ;)
20150601134430

Viki,
az OEP-nél kiadják azonnal a tajt, ha beviszed a születési anyakönyvi kivonatot (nekem a férjem tegnap elintézte egyben a születésit-lakcímkártyát, meg a taj-kártyáért is elment. Az Államkincstár és az OEP egy sarkon van! (Árpád hídi metrómegállóban)
Ha megvan a taj-kártya, azonnal lehet beadni az anyaságit, családi pótlékot az Államkincstárnál, az nem macerás! A tgyás viszont az OEp-nél intézendő.
Érdemes a félfogadási idő vége felé menni, akkor nincsenek sokan!
Az államkincstár félfogadási ideje:
hétfő,kedd: 8-15.30
szerda: 8-17.30
csüt,péntek: 8-12.00

Asszem az OEp rövidebb ideig van nyitva, a honlapjukon talán fent van.

Na, ez így elég zavaros lett asszem, bocs :oops:

KépKép
szkagi

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:09-kor.
Vendég

visszavonulok pihizni,
hátha alszik még egy kicsit a fiacska

KépKép
szkagi

Kata :D
de jó, már 3hetesen ekkorákat alszik a lányod
hát ez egy tündér :D
és milyen szépséges

KépKép
szkagi

Azt hogy kiadják-e a taj kártyát vagy sem,városa válogatja,itt nem adták ki,hanem postán küldték.

No,azok után hogy napokon keresztül nyúzta a Picuri a ciciket,másfél-két óránként,most hogyx evett belőle-azt is két részletben,mert elaludt rajta,úgy ébresztettem fel,hogy hamár kéri a cicit akkor legalább egyen rendesen,szóval utána még kifejtem 30-at belőle
:D

Bár gondolom ahogy melegszik az idő,ismét gyakrabban fogy hammolni belőle,de sebaj,legalább több lessz.

Nem tudom hány kiló lehet,de már olyan súlya van,hogy csuda :D

Titi:Próbálj kicsit pihenni :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Nagyon édes Dóri baba-és tényleg jó Kislány :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ági: Tényleg félidős pocakod van, de legalább te vékony vagy és máshonnan nem kell leadnod. A pocakpod meg ahogy látom a formáját le fog menni.
Én is lefotóztam az enyémet ruha nélkül, hogy látszodjon a formája, de olyan gusztustalan, hogy gyorsan ki is töröltem a gépből.
Ja és én használok haskötőt, ami nem tudom, fog e segíteni, gde szorgalmasan hordom nehogy rajtam múljon.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ági!
Mi nem vagyunk pestiek. :oops: De nagyon köszi ;)
20150601134430

Ági! A mi köldökünk is ilyen volt, szerintem is a pelenka csinálta...

Az én lányom is alszik este 9-3-ig, majd még kb 7-ig. Mázlista vagyok asszem...

Most kivételesen elaludt délelőtt, úgyhogy húzok fürdeni, mert különben nem tudom mikor jutok el...

Titi! Kike! Kitartás! Kettővel már sokkal nehezebb...

Kép
andkata

Jó reggelt!

Titi! Aranyos, hogy éjszaka is ránk gondoltál. Nekünk tök jó éjszakánk volt. Elaludt olyan 21:40 felé és 03:50-kor ébredt. Evett és aludt 07:30-ig. akkor mosdás, új ruha, evés és most is alszik. Csak sajna fel kell keltenem, mert megyünk boltba, ebédre pizzát akarok csinálni, de nincs hozzá minden. Sebaj, majd alszik a kocsiban!

Ági! Tényleg maradt még pocakod, de szerintem is le fog menni. Sajna én híztam a combomra is, fenékre is ami nehezen megy le. A pocakom nem gáz, de a comb+ fenék igen!

Marcsi! Emma nagyon aranyos! Nekem úgy tűnik, hogy nem sokat változott! Egyébként szép mennyiségeket eszik!

Ennek a maratoni éjszakai alvásnak köszönhetően reggel evett Jázmin és utána még két mellből lefejtem 300 ml-t. Máskor ez egész nap szokott összejönni. Legalább a mai leadnivaló adag már megvan. Lehet lusta leszek és nem is fejek majd csak este.

Dórika viszont sokat változott! Jó kis pofis lett.

Éjszaka Jázmint megcsípte a szúnyog. Szegényenk majdnem a szemhéját csípte, meg az arcán pár helyen. Szerencsére nem úgy reagál rá mint Roli, Jázminnak csak pici piros pötty, Rolinak meg hatalmas puklik.

Kép
szly27

Hene! Gergő is nagyon vagány kispasi.

TEgnap mértem Jázmint, 4640 g. Szépen hízik.

Én egyébként szeretek fejni! :lol: Valahogy olyan jó nézni ahogy spriccel ki a tej! Tudom, nem sokan gondoljátok így. Én ilyen csodabogár vagyok! Rolival is szerettem és már vártam is, hogy megint lehessen.

Kép
szly27

Sziasztok!
Az éjszakánk változatlanul jól telt. Laura 9-kor elaludt, 2-kor kelt, majd 5-kor. Aztán viszont 7-kor. Meg most evett.

Csajok, igyatok sokat, és akkor lesz tejcsi bőven. Nekem van állandósítva egy kancsó, amiben csak egy szívószál van, abból iszom, ahogy kiürül, már csinálom is bele a következőt.... és tegnap is alig vártam már hogy felkeljen, és egyen...majd szétdurrantak a cicik.

Anyjuk!
Ugy látom nagyon lefoglal Anna, mert rég jelentkeztél.

d.dodó

Kike: Pihiznék, de Levente nem hagyja. Már megint kűzd az elalvással. Most evett 100 körül amiből vissza is jött valamennyi és most nem tud elaludni. Vergődik az ágyában és nyöszörög.
Hajat is kéne már mosnom, de nem tudom mikor fogok tudni elvonulni. :roll:
Ingázom a számítógép és a kiságy között. Jó kis torna. Időnként visszaadom a cumit, de kivenni nem akarom. Meg kell tanulnia magától elaludni.

Kata: nagyon édes Dóri baba.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

KÖLDÖKre nekünk a gyerekorvos betadint mondott, és sokkal jobban szárad, semmi gond nincs vele.

potyka

Sziasztok!

Nagy-nagy gratula az új anyuciknak és bébiknek! :lol: :lol: :lol:
Visszaolvasni még mindig nem sikerült :?
nálunk még eléggé rendszertelen az evés-alvás
próbálom lehetőség szerint betartani a kb. 3 órát+-1
nappal nincs is gond, úgy látom estére-éjjelre kezd virgonc lenni :roll:
mit csinálhatnék hogy inkább nappal legyen aktívabb? :roll:

szopizás végre alakul, az elején sajnos nehezen indult be a tejci pár napig és eléggé be voltam pánikolva, bébi is eléggé lusta, bealvós, úgyhogy pótolom a szopit lefejt tejjel, remélem hamarosan már nem lesz szükség
csak egyelőre még picit sárga, valószínű ezért fáradékony még.

Én is sokat iszok, mindig elő van készítve lactoherb-tea, van hogy szoptatás köben benyakalok fél litert :wink:

Kép
kimma

Szly!
én is szeretek fejni :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

pont laptetőre :oops:

Kép
kimma

sziasztok! Nekünk is egész jó éjszakánk volt megint. Most egy kicsit megint elaludt, úgyhogy megyek én is fürdeni, csak előtte be akartam nézni. Ma fél kettőre megyünk fejlesztésre. Hát kíváncsi leszek!!!
Remélem mindenkinek jól telik majd a napja! :)
(amúgy lesz augusztusi babánk: nicike. :) Csak ritkán jön, meg nem volt benne a táblázatban...

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: