Hali,
na visszatértem én is, és írom, ami eszembe jut (olvastam is ám!!!)
Andi,
örülök, hogy velünk maradsz!!!! Ha apa időt kér, talán tényleg megéri kicsit várni, főleg, ha tudtatok is beszélgetni a dolgaitokról normálisan. Végül is ennél már csak jobb lehet, nem?
Anyjuk
te sem vagy itt
Linda,
a gyest meg az anyaságit szerintem postai úton is el lehet intézni, ahhoz nem kell annyi papír, mint a tgyáshoz. De amúgy én a tgyást szeméylesen intéztem, 6-szor mentem be az OEP-be, és mégis küldtek levelet a hülyeségeikkel, hogy mit pótoljak (és ráadásul azokat már elvileg el is gereblyéztük

).
Én postán intézném!
Marcsika,
milyen édes a hajasbabád!!!
És a többi babafotó is tündéri!!!!
Kriszti, gratulálok!!!! Éljen a topic utolsó babácskája is!!!!
Timi mikor jön vajon haza?
Patr,
igen, egy kis sírás is néha jólesik

legalábbis megkönnyebbül az ember.
Nagytesó-kistesó:
már írtam, nálunk is volt egy kis gubanc, amikor Nándit felvette az apja az ölébe, hogy megnyugtassa... de egyébként viszonylag békésen telnek a napok, szerencsére. DE! Szonja napközben nagymamázik, játszóterezik, nincs itthon (megbeszéltük vele, hogy ott nyaral ezen a héten, és beleegyezett, mert imádja a nagyit), és nem látja, hogy Nándival mit foglalkozom. Délután, mikor hazajön, addigra összeszedem magam (kialszom az éjszakát

), és akkor vele játszom, megcsinálom a családnak a vascit, és Nándi meg többnyire alszik, vagy ha felébred, akkor sem altatom el, hadd legyen velünk, ha akar. Ha meg bealszik, úgy is jó.
Szóval valahogy így jobban mennek most a dolgok, én napközben csak etetek meg pihenek, Szonja nagymamázik és kialussza magát, meg jól elvan, és este meg családi életet élünk - ez a bölcsi miatt neki már megszokott napirend igazából.
De ehhez kell egy nagymama, akihez el lehet menni
Szerintem ha Szonja egész nap itthon lenne velem, akkor eléggé problémás lenne! Haláli fáradt lennék, és nyilván türelmetlenebb is, és Szonja meg kikövetelné a neki járó figyelmet...
Úgyhogy minden elismerésem a tiétek, akik több gyerkőccel is talpon bírtok maradni, és nyilván főztök-mostok-háztartotok!
A jövő héttől mi is itthon leszünk, mert a Zoli már szabadságon lesz végre, úgyhogy együtt lesz a család.
Ja, a nagymama is csak azért tudja bevállalni Szonját, mert a tesómék (tudjátok, most vannak itt külföldről) elmentek az anyósáékhoz a Balatonra egy hétre
Végül is jól jött ki nagyon!!! Nekem meg minden nap ajándék, amikor ki tudom magam valamennyire pihenni!