A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Szép estét!

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a gratulációt :D még mindig olyan hihetetlen....
Cat! Igen, bizakodtam nagyon, de sokszor meginogtam...ezért is csináltam ma meg a tesztet, hogy lesz, ami lesz, kicsit lenyugodjak már :D hát, mit nem mondjak, sikerült :D
Remélem hamar elintéződnek a papírügyeitek

Pici! :cry: :cry: Sajnálom a kolléganődet! Tudom, ez most nem könnyű, de próbálj megnyugodni!

Törpiri! Tényleg velem álmodtál? :) és mit? De jó! :D Vigyázz magadra...mostanában nem nagyon aktívkodj, PIHIZZZ sokat és akkor előbb aktívkodhatsz újra a régi formádban!

Zsu! Jajj, de szépen alakul a pocakod :D Nagyon csinos kismami vagy!
Nika! Neked tényleg végtelen türelmed van...becsüllek érte!!! Mi izgulunk helyetted is :D De ne sokáig csigázz minket!
Nemlajos! :cry: :cry: Sajnálom a lányt...jajj, de rossz :cry: :cry:

Lányok! Búcsúzom egy kis időre...holnap utazunk HAZAAAA! :D így nem nagyon leszek internet közelben
Legyen nagyon szép hétvégétek
puszi a babáknak is!
Sziasztok!

afra.h

Afra!

Jó utat!
És vigyázz magadra nagyon!
Pihenj, és érezd jól magad itthon!

Nézte valaki a Doktor House-t?
Néha olyan hülyeségek vannak benne. UH-on nem lehet látni, hogy mennyire fejlett a magzat tüdeje, hiszen a pocakban nem használja.
(Ezt én is csak akkor fogtam fel, amikor pár hete az UH-os doktornő elmagyarázta, mert megkérdeztem, hogy Marcinak elég fejlett-e e tüdeje...)
Vendég

sissi: a Lágymányosi híd budai hídfőjénél van, ha Pestről jössz, jobbra le, át a híd alatt, és már ott is vagy, és van parkoló.
Ha bkv, 103-as busz, Pázmány sétánynál leszáll.

Cat, a vérnyomásnál a per után következő érték mi is? Na, azt nem tudták mérni a kicsinél, ezért feküdt be kórházba, és most úgy néz ki, rosszabb, mint mikor befeküdt. Asszem 27 hetes, a 30-ig kellene kihúznia a kicsinek, hogy a másik baba túlélési esélyei megnőjenek :cry:

Döme ma nagyon nyűgös, négy óta alig aludt, sokat sír... :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Az a diasztolés nyomás. Azt a nyomást mutatja, amelyet a vér két szívösszehúzódás közben gyakorol a verőér-falra.

Megnéztem az ideális testsúlyom 68,4 kg lenne. Tehát ha a ma reggeli adatokat nézem, akkor 29 kg-t kell még fogynom.
Vendég

óóóóóóó, én is fogytam már két kilót!!! :D
(lószart, reggel 76 vagyok, este 78...)

én sajna nem láttam a House-t, mert hát ugye Döme...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Nálunk szigorúan alvás van hétfő, kedd és szerda este fél tízig. Utána én tévézek. :D
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Zsuzska!
Szépen alakul a pocakod!
Csinos kismama vagy!!

Nemlajos!
Szörnyű lehet szegény lánynak átélni, hogy az egyik picit lehet elveszíti.

Afra!Hiányozni fogsz nagyon.
Vigyázz magadra!
és érezzétek jól magatokat!

Majd jelentkezz ám!! És hozz tesztet nekünk

Én már kivasaltam, porszívóztam.
Megyek majd fodrászhoz, majd jövök haza, és fekszem, filemket nézek.
Holnap lesz a temetés, este 19-kor.
Szeretnék elmenni, de pont akkor viszem sógornőmet nőgyógyászhoz.
Nem tudom mit tegyek

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Cat! Törpiri! Asyie! Nemlajos!

Hogy aludtak a picik éjjel?

Nócika! Gabi!
Jól vagytok??
Merre vagytok??

Arwen!!
Jobb kedved van már?

picimami

Jó reggelt lányok!

Én borzalmasan érzem magam, mert tegnap a kicsivel a karomban aerobikoztam-nem sokat csak egy 15-20 percet- és most
minden tagom sajog. de úúúúúgy hogy csillagokat látok! :x :x :x
Szemike is egy kicsit nyűgi, ami abból áll, hogy nehezen aludt vissza most reggel. :?

Afra!

Ilyen gyönyörű fotó rég volt ebben a topicban felrakva! :) :) :) :)
Köszi neked! és várjuk Nikáét is! :)
érezzétek magatokat jól a szülőknél! :) de jó! pár napig egy országban leszünk :roll: :lol:

Nemlajos!

Köszi a linket, nagyon csábító a hely

:wink: :)
lehet hogy mi is kicsábulunk apástúl-gyerekestűl a hétvégén.
és nagyon örülök, hogy szerencséd volt az uhuval :)
legalább nem kellett felesleges köröket futnod!

Cat!

Akkor nagyon ügyi vagy! ezek szerint 97 kiló vagy? :shock: gratulálok! :) :)

Picike!
Jó szépülést és azért vigyázz magadra jó??? :) :)
A te állatotodban nem biztos hogy jó lenne egy temetés, elég nagy megrázkódtatás. és hát senki nem vethetné most a szemedre.
Nekem Hamza 3 hónapos volt, amikor a nagymamám,akit nagyon szerettem meghalt. de nem mentem el! Január is volt. vidékre hogy menjek egy 3 hónapos nélkül? Vgay vgyem 170 kilóméterre minusz 12 fokban? És hát féltem hogy annyira megviselne, hogy idegi alapon elapadna atejem :(
és bizony volt aki a szememre vetettte, és fel volt háborodva! :evil:

Zsu!

Alakul az a poci!

:)
szerintem is kicsit korai a magzatmozgást megérezni, dehát ki tudja!
Azért mostmár figyelj nagyon, mert egy hónapon belül biztosan bejelentkezik a kicsikéd!! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Kép

Úgy néz ki, hogy ez lesz Dalma ágya. :D

picimami

Sziasztok

Pici,Lili aludt mint mindig..9-kor aludt 2-kor kelt..utána meg 6-kor..
Tegnap Lili is nyűgös volt,alig aludt,ahhoz képest amennyit szokott...

Már én is megfőztem...most várom a tesóm megyünk Lilinek fülbevalót venni mert holnap beszúrja neki a védőnő...

Ma megyek a dokihoz megnézi a másik lyukat a hasamon ,remélem nem lesz gáz..tegnap óta fájdogál is,de csak ott ahol nyitva

:cry:

Nagyon szép a kiságy :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!
Nekem egy órája sikerült felébrednem, de még nagyon tudnék alukálni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Igaz, tegnap éjszaka nem tudtam addig elaludni, amíg nem esett le az eső.... annyira fájt a fejem miatta. Szóval volt vagy fél egy, mire végre sikerült elaludnunk. Apát meg úgy sajnálom ilyenkor, hogy mennie kell dódozni.
Most megint szakad az eső.
Hogy énmennyire nem bírom az esőt és a szelet :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi pocakom nevében :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az az igazság, hogy 2-3 naponta ráállok a mérlegre, hogy figyeljem magamat. Igyekszem nagyon figyelni magamra. Már csak ritkán jön rám az ehetnék.

Cat!
Igen, én is ezen gondolkodtam, hogy elég korai lenne, de este megint ugyanazt éreztem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én néztem tegnap a House-t, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a doki meg a dirinéni között... úgy sajnáltam dirinénit, meg is sirattam. De ez a tüdő dolog eszembe sem jutott.

Sissy!
A Kopaszi-gáton mi is gondolkodtunk már, itt van egy köpésre nekünk. Azt sajna nem tudnom megmondani, hogy lehet oda eljutni pontosan :? :? :? :? :? :?

Pici!
Ezt a bútort mi is néztük már. Olyan kis uniszex szerencsére. Pont tegnap beszéltünk apával arról, hogy nagyjából mennyi pénzre lesz szükségünk, hogy mindent meg tudjunk venni a picinek? És miket kell vennünk, miket fogunk még kapni???

Törpiri!
Nagyon szurkolok, hogy a pociddal ne legyen semmi gond!!!!!
Tegnap nekem is fájdogált este a pocim. Biztos a front miatt, mert mára kutya baja.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt!
Jelentem, Döme éjfél és 10 között csak ötkor ébredt, és most is alszik!
(mondjuk mindjárt kel, én meg fekszem be vissza mellé, ilyen időben :wink: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Marci este kilenckor elaludt, hátromkor és hatkor evett, majd aludtunk kilencig. Na jó, csak háromnegyed kilencig. :wink:
Két gyerek mellett szerintem nagyon jó teljesítmény. :D

Most a változatosság kedvéért fő a tészta.
Kezdem unni, de Beni még nem. Nekem pedig könnyebb, mint mindig kitalálni valamit és órákig főzőcskézni. :oops:

Pici!

Nagyon jó a kiságy. :D
Pihenj ma.
És ne menj el a temetésre!em neked való ebben az állapotban!

Zsuzska!

Ha sokmindent kaptok, akkor szerencsétek van. Mert nem olcsó egy gyerek. Főleg, az első.
Én is kiváncsi vagyok mi lesz a következő részben.

Asiye!

Én nem tornázom, még nem is lehet. És minden nap tésztát eszem. de ma reggel már 96,8 kg-t mutatott a mérleg. :D

Megyek, mert ebédelünk, aztán Marci etetés, mese és alvás.
Vendég

Cat, de Marci azóta is alszik, nem? :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Délelőtt két és fél órát ébren volt. Nézelődött. Most néha felébred, de szundizik alapvetően. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Pici!
Nagyon szép a kiságy, és később ha lenne Dalmának egy kisöccse, Ő is használhatná, mert szép unisex színe van! :)

Örülök, hogy ma alvósak a gyerekek! :)
nekem a fiúk, most kinn vannak a kertben, Yasemin meg alszik az ajtóban, a babakocsiban :) .
én meg benyomtam a keményítő dús ebédet! :) lévén ma keményítő nap.
:) :) :) :)

olyan jó érzés, hogy olyan :) armering ami két hete be sem ért, most simán beér és be is tudom gombolni! :) :)

bár tudom, hogy akár mennyit is fogyok, az alakomnak lőttek. ezért kell a torna :wink:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Nagyon ügyes vagy!

Torna majd nekem is kell, de még nem lehet.
Én evezőpadot szeretnék inkább.
Vendég

Sziasztok!

Márk alszik a délelőtt egy kissé hisztis volt.De Ő nem birja az esőt(már piciként is órákig sirt miatta).
Ma megjött az egyik névnapiu ajándéka a bnőmáknél van,hogy addig se lássa meg.

Pici.jól néz ki akiságy.A temetésre ha lehet nem menj el.

Törpiri:remélem nincs gond a hasaddal.

Nócika, Gabi Arwen merre vagytok?
Nika???

Asiye:nagyon ügy i vagy,hogy ennyire csinálod a diétát és még tornázol is mellé.
Vendég

Megjöttem a fodrásztól.
Melírozattam most. Arra az estre ha nem tudnék menni, ne legyen nagyon csúnya a szőke lenövés.

Nekem is azért tetszik, mert a textileket lehet lányosat, és fiúsat is később variálni.

Örülök, hogy jól aludtak a picikék.

Zsu!
Örülök ha nektek is tetszik ez az ágy.
Bennem is vannak ilyenek, hogy miket kapok.. de nekem olyan ciki megmondani, mi kell még, és mi nem.
Anyóst nem érdekli.
Anyukám ő pénzt adja ide.

Megjött ma a szopi párnám is.
Tetszik nagyon. :D

picimami

Asyie!
Nagyon ügyi vagy, hogy tornászol, és diátázol.
Látod már van is eredménye.
Én is fogytam most, pedig eszem mindent.
Tény több a folyadék, és nem esik jól annyi kaja.

picimami

Asyie!
Nagyon ügyi vagy, hogy tornászol, és diátázol.
Látod már van is eredménye.
Én is fogytam most, pedig eszem mindent.
Tény több a folyadék, és nem esik jól annyi kaja.

picimami

Sziasztok!!

Bocsi, hogy nem jöttem, de azért még élek! Tegnap elég rohangálos napom volt! Jól el is fáradtam!!!

Nagyon köszönöm mindenkinek a névanapi köszöntést! Jól esett, hogy gondoltatok rám!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Cat! Egy talpig úriember a kedves párod! Fantasztikus ember! És örülök, hogy megismerhettem! Bár nem ilyen áron!!! Sikerült kellö képpen megbeszélnünk mindent és örülök, hogy minden sinen lesz!!!!

Ma láttam a zöldségesben kovászolni való ubit és gyorsan vettem is! Már az udvaron van, hogy kovászolodjon! Jó gyorsan el is raktam! Egyrészt imádom másrészt meg ezt ehetek böséggel a diéta mellett!!!! Bár mondjuk most elég borus az idő, de azért remélem holnap szépen süt majd a napocska és pár nap alatt elkészül az ubika!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Örülök, hogy jól vagy!!
Ügyi vagy a kovászos ubival.
Én is hétvégére terveztem hogy készítek.

Cat férjével már én is találkoztam, roppant kedves és aranyos.
Csakúgy mint Cat!
Remélem ha járnak Egerben, még találkozhatom velük. :oops:

picimami

Nika!
merre vagy ma??
Még nem írtál.
Jól vagytok??

Drukkolok ám neked, hogy te is szép zebrás tesztet hozzál.

Gege? Jól van?
Párodék tudtak már menni dolgozni?

picimami

Sziasztok :lol: :lol: :lol: :lol:

Itt vagyok ám csak mire végigolvaslak titeket mindig mennem kell valamiért :roll: :wink:

Először:

Afra, HATALMAS GRATULA A + TESZTHEZ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Picikém, sajnálom a kolleganődet, és hogy apa miatt is :twisted: :evil:

Cat, nagyon ügyi vagy hogy már ennyit fogytál :wink:

Asiye, nagyon édes Jázmin zabálni való!
Törpiri, Lilike is nagyon édi :wink:

Kép
Kép
minimano74

Zsu, szépen alakul a pocid és láttom nagyon elfoglalt vagy :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Nika, megy a drukk :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Nócika, BOLDOG NÉVNAPOT útolag is. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Na most is mennem kell, segíteni kell a férjemnek "wowozni" ez egy netes játék :wink: :wink: :wink:

Puszi!

Mindeniknek :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok

Voltam a dokinál,tényleg lett egy másik lyuk..és ez most tényleg lyuk,nem csak a teteje nyilt meg.Azt mondta jött ki egy kis belső varra,csipesszel még valamit matatott benne :?
Be lett ragasztva,továbbra is kötöznöm kell és sebhintőporozni...jövőhéten meg telefon,hogy milyen..

Hát eléggé türelemjáték :cry:

MEgvette tesóm a fülbevalót Lilikémnek,reggel 8-ra kell vinnem,már előre rosszul vagyok mennyire fog sirni :cry:

Asiye ügyes vagy nagyon....ma reggel végre én is alámentem a bűvös 75 alá :oops:
Meg is dicsért lent az egyik csaj,hogy mennyire jól nézek ki..hát ezt azért én még nem mondanám...a hasam meg a gyomrom még nem ment vissza teljesen,de mit várok 3 hete szültem...

Gabi örülök,hogy jöttél,remélem jól vagytok :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri.vigyázz magadra és tényleg próbálj pihenni.Nehogy gond legyen.

Lányok Nikával mi van??Ma még nem is volt.
Vendég

ziasztok!

Gabi jó játszadozást! :lol: :lol: :lol: :lol:

Törpiri vigyázz magadra nagyon, nehogy nagyobb baj legyen ebből a sebből!és gratula a kilókhoz! :)

igaziból azért jöttem hogy megmutassam mit vettem ma az én sokat untkozó, 3 hónapois nagylányomnak! :) :)

Kép

Kép Kép Kép
asiye

Nócika!

örülök, hogy a férjem szimpatikus volt, és tud segíteni.

Pici!

Május elején megyünk egerbe szerintem. Ha lesz időd találkozhatunk és akkor Marcit is megnézheted.

Asiye!

Nagyon fogja élvezni Yasemin az új játékot.
Pár hét múlva én is előveszemn a játszószőnyeget neki. MOst még elég a járóka oldalára felkötött textil... nem is tudom mi a neve. Állatok vannak rajta.

Nika!

Hova tűntél?

Sissi!

Nálatok esett az eső?
Itt nyomát sem láttam. És mind a két gyerek jól aludt.
Vendég

Jó reggelt!

Asyie!
Nagyon szép játékot vettél a kishercegnőnek.
Biztosan élvezni fogja, ha játszik.
Majd fotókat kérünk róla.

Törpiri!
Nagyon sajnálom, hogy így megszenvedsz a sebeddel.
Pihenj többet, hogy gyorsabban gyógyuljon.

Gabi!
Örülök, hogy jól vagy!!
De ne tűnj el ám!!!

Nika!!
Mi lehet veled??
Megint rosszalkodik a gépetek?

picimami

Cat!
Nekem jó lesz. Majd egyeztetünk időpontot, ha nektek is belefér majd.
Ejha. Hosszú útra indul majd a kislegény.
:D
Ne péntek délután induljatok el!! (M3) :?

picimami

Zsuzska!
Olyan kiváncsi vagyok a kis Ebihalad nemére.
Hogy vagy??
Mi jót csinálsz ma?

Lányok, ki mit főz??

Én megint csirke pörköltre éheztem, salátával. :oops:

picimami

bocsi csajok nálunk minden rendben csak szarakszik a net ezért nem tudtam tegnap jönni

piri még sehol :D

pici nagyon szép kiságya lesz Dalminak :):):)

én kis bugyborékolást éreztem gergővel annó

én tegnap réntott sajtot csináltam és jelentem előszőr volt hogy nem folyt ki a sajt :):) ma meg a szerdáról maradt csirkepörit esszük :)

nika70
Salgótarján

Szép napot és hétvégét mindenkinek!!!

Én hamarosan elmegyek a tüdőgondozóba, aztán suli, vásárlás, és holnap elutazunk négy napra. Majd szerdán jövünk haza és lehet, hogy csak csütörtökön leszek legközelebb. Addig is vigyázzatok magatokra!!!!!

Törpiri!
Gratula a kilókhoz!!!! Nagyon ügyi vagy!!!!

Asiye!
Nagyon tetszik ez a játék, biztos Jázmin is élvezni fogja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pici!
Köszi, nagyon jól vagyunk, köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már úgy várom, hogy Szalókon legyünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Terveztem egy csomó programot, de csak olyan sétálósan, lájtosan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk zöldborsófőzi lesz virslivel.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Egerszalókra mentek? Akkor Pici nem is lesz messze tőletek. :D

Tüdőgondozó jó ötlet terhesen? Nekem azt mondta a háziorvosom, hogy inkább hagyjam ki, nehogy elkapjak valamit. Nagyon sok ott a fertőző beteg ember. TBC...

Pici!

Én nem tudom mit főzök. Attól is függ, hogy a vendégeim mikor érnek ide, és meddig maradnak. De szerintem csak a fagyasztóból előveszem a lekváros gombócot, és azt csinálom meg.

Nika!

Jó hír, hogy piri még sehol. Még maradjoin is így minimum egy évig!
Vendég

Sziasztok...

Megjöttünk a fülszúrásból...nem sirt annyira mint gondoltam,és amikor hozta ki a védőnéni már majdnem aludt.
Nagyon kis ari lett a drágám :lol:

Hasam gáz..reggelre átvérzett teljesen a kötés :roll: Hivtam a dokit azt mondta lehet most löködött ki teljesen,már neki is vérzett egy kicsit tegnap amikor megpiszkálta...szedjem le és kössem át nyugodtan...

Asiye nagyon jó a játék hol vetted és mennyiért ha szabad kérdeznem?

Nika jó hogy még nincs piri..tesztelj már egyet.nagyon izgi :wink:

Zsuzska nálunk is borsófőzi lesz virslivel :wink:

Mentem a gyógyszertárba sebhintőport venni a hasamra,azt mondja a nő az már nem divat. :roll: ..vegyek sebkezelő gélt..mondom neki,konkrétan nem érdekel,hogy divat vagy nem az kell a hasamra :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici lábad????

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

most rendeltem tesztet mert nincs itthon (addig sem tesztelek :):))szerintem hétfő keddre itt lesz ha kibírom akkor nem tesztelek csak vasárnap ha nem akkor lehet ellővök egyet :D

nika70
Salgótarján

Bírka türelmed van :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

azért nem mindig :D:D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

na és akkor pár kép :)

gergőről apáról anyáról és a végén a polckészítés fázisairól :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

nika70
Salgótarján

Jó reggelt! :)
Köszi a játék dícséreteket, Én is nagyon várom, hogy itt legyen, mert Yasermin nagyon igényli a játszást és figyelmet, jár keze-lába, be sem áll a szája :) :) :) :) , és mikor dolgom van akkor legalább lefoglalja majd őt! :) :) remélem :wink:

Nika!
Nagyon örülök, hogy piri sehol! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Féltem kicsit, hogy tgnap azért nem jöttél esetleg....de huhhh....piri husss a ..... :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon jók a képek, szép lett a polc, és ... a türelmed :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Törpiri!

Hát előszőr a játékfutár oldalán néztem ki egyett, de az több mint 20.000 pénz volt :? aztán gondoltam megkeresem a teszveszen, hátha olcsóbban találok, de végül ez tetszett meg nagyon. vadi új, egy játékbolt forgalmazza, fischer price termék.
kereken 10.000 forint és utánvéttel 11.800. dehát házhoz jön :wink:

Pici!
jó étvágyat a csirke pörihez! :)
nekem ma szénhidrát napom van! :lol: :lol: :lol:

Cat!

Igen lassan Marcika is élvezni fogja a játékokat :wink: :)

Zsu! Tüdőgondozóban ugye nem szűrésre mész :shock: :shock: :shock: :?:

mert engem terhesen elküldtek onnan a ..csába!

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri! VAN kép Lilikéről fülcsiben? :wink:
Mi ha minden igaz mához egy hétre megyünk, kozmetikushoz, hogy kilője neki, olyan gyomor idegem van előre, mintha műtét lenne :wink: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Nekem azt mondták,hogy lőni csak 6 hónapos kora után szabad,addig tűvel szúrják... :roll:

Hát gondolhatod,én is hogy éreztem magam mikor elvitték és csak azt hallottam hogy sír.Még a tejem is beindult :?

Próbálok csinálni olyat amin látszik..mert csak egy pici kis köves fülcsije lett...de annyira megváltozott tőle.
Igazi kiscsaj..bár azt mondta reggel a fiam,hogy ő igy is jó csaj,és nem tudja elmondani mennyire szereti :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika szupi lett a polc,apa nagyon ügyi..és Gege tündéri :lol:

Sissi Márknak nagyon boldog névnapot..ma van jól emlékszem??? :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ezt most kaptam mail-ban :lol: :lol: :lol:

Gondoltam, bearanyozom a Ti napotokat is az alábbi kis történettel, amely
az egyik ismerősömmel történt ma, és megosztotta velem:
Időpont: ma ( április 19 ) délelőtt
Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút

Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb.

Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot..
Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval,
előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de
én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit
biztos egy dézsából magára borított Szóval jön ő a kutashoz:
Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci
Kutas: milyet?
Csaj: ccc nem tom. hány napos van?
Kutas: ilyen-meg ilyen.
Csaj: Ilyen jó lesz.
Kutas: ok, rendszám?.
Csaj: Most szívatsz?
Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám
erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért,
de ezt mondta a kislány ) és kirohant Nézzük a kutassal, hogy mit
csinál, mert eltűnt a kocsija mögött
3 perc múlva b***i, visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az
asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a
körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás
ez?
Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod Erre a csaj:
"úúú igen,?"
jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement,
megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a
röhögéstől, jó fej volt

Azt hiszem, ha a jövőben pályamatricát veszek, ez mindig eszembe fog jutni!
Csak el ne röhögjem magam vásárlás közben!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: