A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Egész jó volt az éjszakánk! :D Durván három órát már aludtam is! Na persze nem egyben! :shock:

Ági, nem tudom igazán miért borultam ki, de mindenesetre jól esett!
Kimentünk végre a kertbe, Zsuzska medencézett, és volt időm egy kicsit gazolni, mert anyu meg babázott. És akkorarumli van a kertben, meg a pincében, hogy már attól rossz kedvem lett, hogy mennyi mindent kell csinálni! És sose fogunk a végére jutni.
Aztán Zsuzsi tiszta bolond, visszabeszél, nem fogad szót, szemtelen stb. És ráadásnak Zsolti csak a hasamon hajlandó elaludni és ha letesszük az ágyba rögtön felébred. Szóval összejött minden. Nincs dráma, csak kijött. :)

Szly, igen Zsolti szopizza az ujját, már három naposan megtalálta. Most már az egész öklét a szájába dugja, meg mindent amit talál.
Valamelyik nap úgy kiszívta a karját, :lol: , hogy a védőnőnek magyarázkodtunk, hogy nem mi voltunk! Adok neki cumit, hogy inkább azzal cumizzon, ne az ujját szopja, de néha még így is bekapja az ujját is! Arról nem is beszélve, hogy akkor a legboldogabb, ha cicizhet. (és valljuk be nem is keveset teszi naponta :D )

Kép
Kép
patr

Hatalmas Gratula Krisztinek Leventéhez!
Vendég

Krisztaaaa!
Gratula! Isten hozta Leventét!

Nem lett augusztusi babánk! :lol:

Kép
Kép
patr

Krisztina:Hatalmas gratula!!!

Most már csak babás táblink van!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Szóval jóreggelt!
Tegnap valószínűleg az volt a baj a tejcsivel h keveset ettem és még kevesebbet ittam :oops: de hát Nóri egyszerűen 1 percet se bírt ordítás nélkül egyedül lenni. Én meg ilyenkor jól elfeledkezek minden másról. Minden cicire tevésnél 1 korty jött neki, a következő üresjárat volt és nem is volt hajlanó tovább próbálozni. Így szép du-unk volt :evil: . Végül nem adtam neki tápot, volt még 40 tecsi a hűtőben, azt fürcsi előtt lenyelte, utána 100 fagyasztósat, aztán már nagyjából megindultak a cicik is és még vagy 2 órát csócsálta azokat is! :shock: És éjszaka is volt fenn 2x habzsolni + most is azon van! Nem kis mennyiségekett ehetett, mert 2-3 óránként emberes adag kakikat produkál! :lol:
Szóval egyenesben vagyunk, hála a magasságosnak... :wink:
Vendég

Hu, mennyit irtatok már!! :)

Kriszta!!
hatalmas gratula nektek!! sok boldogságot, egészséget, és sok tejcsit kívánok!!

Andi!
Ne tűnj el!!!

nekünk az éjszakánk megint jó volt. Fél 2-kor kelt, majd fél 5-kor. És 8-kor. Viszont nagyon szenved a pocakjával most. Épp mondjuk most elaludt. Pukizik rengeteget, de látom, hogy küzd a kakával!

Pelenka: Hát én ugy látom a Pampers felejtős lesz nekünk. Eddig Liberót és Huggist használtam. Aztán barátnőm mondta, hogy hogy bevált nekik a Pampers, milyen jó nedvszívó. Na ez eddig okés. Csak Laura feneke kiütéses lett tőle. :( Szóval marad a Huggis. Azzal is meg vagyok elégedve. És biztos a pelenkától lett olyan. Mert volt még egy pár darab Huggis a pelenkázó táskában, és éjjelre azt raktam fel, meg bekentem neki Sudokremmel, és reggelre el is mult. Bár azt a pár db Pampers már el fogom használni. Majd vegyesen Huggissal.

d.dodó

Kriszti!!!!
GRATULALOK a nem augusztusi babadhoz, LEVENTEHEZ!!!
:D

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

wera!
De jó! Látod, van ott tejcsi rendesen. Amugy tegnap délután nekem is ugy néztek ki a melleim mint egy 70 éves öregasszonynak....én is keveset ettem, ittam, mert a drága lányom egész nap nyűgi volt, kézben akart lenni, meg cicizni. Aztán nekiálltam inni..megittam 3 kancsó szörpöt, meg ettem 2 tál spagettit, hajnalban meg tök kemények voltak a melleim.

d.dodó

Kriszti: Nagyon nagy gratula Levente babucihoz!!! Nagyon jó egészséget és sok tejcit kívánunk nektek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera: örülök, hogy rendbejött a tejcid!!! Már annyiszor akartam írni, hogy Nóno annyira hasonlít rád, le sem tagadhatnád, hogy a tiéd!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt mindenkinek!

Kriszti!!! Óriás gratula!!!

Hát igen, Andi, egyetértek Patival, el ne tűnj! szép lenne ha itt csupa kiegyensúlyozott kismama lenne, de ez nem így van...Én is elég sokat sírtam már mióta Adél megszületett, pedig visszatekintve tuti ez lesz életem egyik legszebb időszaka...Szóval nagyon hallanánk Rólatok, bárhogy alakul!!!

Wera
! mi van a könnycsatornával? Örülök, hogy rendbejött a tej- gond!

Pati! Képzeld ilyet Adél is csinált, lilára szívta a kis kezét....

Titi! Örülök, azért jobb lesz 70 nm-en. Apa azért rendes mostanában? Várunk Rád, majd jössz mikor tudsz!

Babu! hidd el a kakilás egyre jobb lesz....

Ági! Drukk, hogy ne legyen nagy baj a köldökkel, nekünk is lejött körülötte a bőr- szerintem a a pelenka dörzsölte ki...hátha nem gomba...!

Tamara? Evelin? Dóri?

Kép
andkata

Kriszti! Gratulálok!

Kép
szly27

sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Szerintetek az anyaságit meg a gyest
érdemes postai úton intézni vagy jobb személyesen? Megvan minden nyomtatványunk, szóval csak felkéne adni, de nemtudom megéri e, ha esetleg valaki így intézte, később kapok így pénzt?

Kép
linda24

Kriszti!
Gratulálok!!!!! sok örömet, egészséget nektek!

Andi!
NEHOGY ELTŰNJ!!!!!!!!! NAGYON HIÁNYOZNÁL! ÉS AHOGY A TÖBBIEK IS ÍRTÁK, MI AZÉRT VAGYUNK, HOGY MEGBESZÉLJÜK/KIBESZÉLJÜK A GONDJAINKAT!

Nem tudom, mi van Emmával...
Tegnap összesen 750 g-ot evett, ezen kívül még 100-at tudtam lefagyasztani, de este kb 3/4 órán keresztül visított. Persze a cicimen is... így nem igazán tudtam mit kezdeni vele, semmi sem segített. amikor berekedt, elájult, és aludt 10-től 3-ig, majd 1/2 8-ig.
Ma már összesen evett 350g-ot.
Sajnos estére kevesebb volt a tejem, de még így is tudott enni 130-at, ezért nem értettem a sírást. :roll:
Vagyis hisztit, mert szerintem az volt... :roll:

Ma főzök, úgyhogy rohanok is... később még bekukkantok
májgombócleves+rizsfelfújt.
Vendég

Linda! Én nem tudom, hogy később kapsz-e pénzt, de valahol olvastam, hogy talán nem.

Kép
szly27

Sziasztok :P
Olvasok csak, de írni :oops:

Kata :P
Köszi a hiányolást! Te mindig figyelsz mindenkire? :D

Igazából Patríciához hasonló gondjaim vannak. Lévén, hogy hasonlóak a gyerekeink is... Szóval a kislányomat eléggé megviseli ez a tesó ügy. Na, nem mondja persze, de én tudom, hogy ezért csinál ennyi rosszaságot mostanában. Próbálgatja a határait, hogy így is szeretjük-e, meg így is kell-e nekünk, hogy van egy másik kisember. Persze, hogy szeretjük, és persze, hogy kell, de erről neki meg kell gyződnie. Különböző embertpróbáló módokon :? Majd túl leszünk rajta, de most nagyon nehéz ezeket a kirohanásait tolerálni, főleg kialvatlanul, és főleg ebben a kánikulában :evil:

Azért nem panaszkodom sokat. boldog vagyok, de erre időnként emlékeztetnem kell magam!

Kriszti! Gratulálok a kis Levi születéséhez!!! Sok boldogságot nektek!

Andi :(
Sajnálom, és kívánom, hogy valamilyen módon rendeződjenek a soraid.

Véda
Vendég

És akkor jön a teljes babás táblink:

Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Kriszti! Gratulálok sok boldogságot és jó egészséget nektek.

Milyen furi mostmár mindenki megszült a topikból! :D

Kép
linda24

Lányok! Azt vettem észre, hogy a nagyobb tesók, nehezebben viselik a kistesó érkezését, mint mondjuk az én 2 évesem, vagy a Titié, vagy a Bencurié! Pedig engem riogattak, hogy majd milyen nehéz lesz, mert Roli milyen féltékeny lesz , miket fog csinálni stb. Hát úgy látom és a környezetemben is tapasztalom, hogy jobb ilyen szempontból a két év korkülönbség mint a hat például

Kép
szly27

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:25-kor.
20150601134430

Andi - most olvasom hogy Te meg el akarsz tűnni?!?! :shock: Naneeeeeee! :evil: Ne legyél már hülye, nem rontod a levegőt! Pontosan azért vagyunk így együtt egy jó kis csapat mert összetartunk jóban-rosszban! Mondom rosszban is!!!! Senkinek sem fenékig tejfel, szóval gyere és panaszkodj, mi meg jól ellátunk bíztatásokkal és minden mással, amire csak lehetőségünk van! MARADJ!!!!

Ági - már tegnap is akartam neked írni a tejgyűjtögést! Én is pici adagonként tudom csak eltenni és az egyik Aventes tájékoztatón nagyon jól le van írva hogyan kell, ott olvastam: hűtőben 72 órán át tárolható (legfelső polcon, mert ott van a leghidegebb!), fagyasztás előtt 24 óráig, fagyóban 3 hónapig. A meleget nem szabad a már lehűtöttre tölteni, mert a hőmérséklet-ingadozás rövidíti az eltarthatóságot. Én 2 edénykébe gyűjtöm. Az egyikbe mindig beleöntöm a meleget, ha lehűlt, mehet át a hideghez és a helyére mehet újra a meleg. És naponta sterilizálom az edénykéket.
Köszönjük a képeket Nándiról, gyönyörű kiskrapek! És a Szonja fürtjei... mint egy kis angyalka!! :D

Bondi - Nati-pogi annyira édiiii!!! És nagyon hasonlít a bátyusra! :D

Érdekes hogy a nagyobb gyerekek nehezebben fogadják a picúrokat! Pedig azt hinné az ember hogy mivel ők jobban megértik a dolgokat, nekik könnyebb... Viszont az biztos hogy tovább voltak egykék, így nehéz lehet beletörődni anya és apa most figyelme most már megoszlik és néha nem is ők kapják a többet... nehéz lehet velük...

Azért is kérdeztem hogy Ti mennyi korkülönbséget terveztek, mert én a lehető legkevesebbet. Na persze ez az anyagiaktól is függ sajnos... :roll:

Patr - Zsolti is nagyon tüneményes kisfiúcska!
Nórinak lesz miből válogatni! :wink:

Marcsi - nem semmi hogy Emma micsoda mennyiségeket eszik! :shock: Nem lehet hogy ez a kelleténél kicsit jobban megterheli a pocakját és fáj neki? Vagy lehet hogy nekem tűnik soknak, mert Nóri meg sokáig nagyon keveseket evett, azóta meg nem mérem :twisted:
Végülis hiszti is lehet, én is sokszor azt veszem észre Nórin hogy inkább csak unatkozik... de hát őt még nem könnyű szórakoztatni, leginkább az köti le csak ha sétálok vele. Na pehhheeeerszeee... :lol:
Vendég

Marcsi - téged is ki akartal emelni :oops:
Vendég

akartalak :lol: Basztikuli de béna vagyok!!!! Inkább befogom! :twisted:
Vendég

Sziasztok ANYUKÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minden újdonsültnek hatalmas gratula!
Nincs több pocakuknk????????????? :cry: :wink:
Milyen gyorsan elment az idő!!!
Jó k9s csapat összejött itt!

Remélem Andi olvasod te is!!!
Emlékezz csak vissza,hogy a mostmár 10 hónap alatt mennyit panaszkodtunk és mennyit vígasztaltuk egymást és adtunk jó tanácsokat,de ha mást nem is egyszerűen csak volt kinek kiönteni a szívünket!!!
Én nemtudok sokat jönni,de mindig olvasok és tényleg nagyon hiányoznál!!
Így vagyunk egy csapat!
Ne tűnj el!!!

Remélem minden redeződik, azért még biztos van rá esély!
Szorítok,hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd!!

Most nemtudok többet írni,de majd próbálok még jönni!

Amúgy jól vagyunk,úgy néz ki lassan összeszokunk és Áronbabám egésszen kezelhető kisbabci lesz,lett!!

kopp-kopp-kopp

Wera! Mi is kis különbséggel szeretnénk,de egyenlőre nemtudom elképzelni,hogy mi csinálnék ha egy ilyen pici mellett még egy nagyobbat is el kéne látnom!

meglátjuk!

A szülést bármikor újra végigcsinálnám bármennyire is brutális volt!
Sajnálom,hogy amikor ott voltam nemtudtam úgy felfogni,hogy mi is történik velem,mert pörögtrk az események!!

Na pussz mindenkinek!!!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Latom nem maradt kismamink. Krisztinek gatula!

Mi most voltunk a vedoben es elertuk fejenkent a 3500g-ot. Dupla annyit eszunk es hizunk mint kene. Es meg igy is mellenkent 100akat fejek szopi utan. Szerintetek mit csinaljak ha azt tanacsolta a gyerekorvos hogy ritkabban etessek? De ki is jon beloluk egy csomo. Nem tudom nezni ahogy orditanak,mert ehesek. Mar 4naposan is 80-100-120-kat ettek. Most meg se mernem merni.

Linda!
Postaztam en is. Szerintem egyszerubb mint maszkalni,foleg a pici mellett.

Viki!
Nagyon cuki Lacko! Az elso kepen a pofi nalunk is allando,es zabalni valo!!!!
Vendég

vagyok én is, csak néha nehéz az időt beosztani, és mindig inkább megcsinálom először az itthoni teendőket aztán mire idejutnék, addigra megint dolog van... Most épp minden kész és a kislegény alszik, úgyhogy gyorsan benézek.
kata, köszi a hiányolást! a hétvégén valószínű arra járunk, de még nem 100... majd szólok. :) adél tündérbogár. :)
nekem az a bajom az anyaságival, hogy elvileg együtt kell intézni a családi pótlékkal, ugye? Csak mert mi emelt családit fogunk kapni Eliot után, de ahhoz viszont kell orvosi igazolás, ami viszont csak szeptember elején lesz. Vagy szerintetek addig igényeljem meg a rendes családit és majd utólag benyújtjuk az emeltet? Nem tudom mit csináljak. Azért jó lenne már ezt is elintézni...
Holnap megyünk az első fejlesztésünkre... Vicces, mert dévényezni fogunk, és gondolom emlékeztek a kis esetemre a dévényes honlapon... :) igazából valamilyen szinten tök független a kettő egymástól, de akkor úgy éreztem, hogy na én ezeknek tuti nem fogok egy fillért sem adni és csak azért sem viszem hozzájuk a gyerekem. Dehát hogy a fenébe ne ha ez kell neki... :) Kíváncsi vagyok mit fog mondani a nő. Majd beszámolok.
Amúgy Eliot már kétnapos kora óta napi szinten elég sokat mosolyog, de ez még nem az a kommunikálós fajta. Azt várom már. Így is cuki a kis egyedi szájával ahogy mosolyog, de majd ha konkrétan nekem szól... :)
Andi nagyon sajnálom ami történik. Csak azt kívánom, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy neked és a kicsinek a legjobb. Persze egy teljes család a legjobb, de nem minden áron. Azért remélem hogy lesz valami megoldás a szitura...
Na most megyek mert nemsokára felkel a fiam és addig azért még szeretnék enni is valamit...
Szép napot nektek!

KépKép
muffin

Halihó!

Kriszti, Isten hozta Leventédet! Nagyon sok boldogságot nektek!

A babák nagyon cukik!

Wera, örülök, hogy lett tej. Hát igen, a testünket még most sem mi uraljuk, muszáj odafigyelni...

Titi, gratula a lakásotokhoz, jó kényelmes lesz a feleakkora után!
Babuli, nektek is gratula!
Remélem, azért benéztek, ha tudtok!

Andi, ne tűnj el! Szerintem ezek a babás-mamás örömök és sirámok is segítenek elterelni a figyelmet, nem? És ha nem, nyugodtan panaszkodj!
Amúgy Otival nálunk is döcögősen indult az apaság, Apa sokszor eltűnt zenélni, vásárolni, mert ő nem az az otthon ücsörgős fajta. Én meg otthon maradtam az érzéseimmel, fáradtságommal, felelősségtudatommal.... Nagyon nehéz időszak volt, sokszor kiborultam, olykor elküldtem a fenébe, és Apa annyit jegyzett meg belőle, hogy én sosem örülök, ha ő elmegy valahova, olykor még most is hallom tőle.
De túléltük, és most ő az apák és férjek gyöngye, mos, mosogat, pakol, foglalkozik Otival, éjjel hullafáradtan is fölkel pelenkázni, ha csak megnyekkenek, hogy húz a hegem... :) Nem győzök hálás lenni érte, nem is tudom mit csinálnék nélküle, de úgy látszik, kellett neki egy gyereknyi idő, hogy megérezze, mit is jelent ez az egész.
Igyekszem szeretetteli lenni Apával, a nem tudom, honnan előhalászott utolsó energiáimmal is, mert neki is sok van a vállán, csak ő nem beszél róla vagy hisztizik miatta. A pasik már csak ilyenek.
Bocs, ha hosszú vagyok, csak azt akarom elmondani, hogy az apáknak több idő kell, hogy szülővé érjenek - persze tisztelet a kivételeknek.

Korkülönbség: nálunk a 3 és fél év nagyon jól jött ki, bár Otira nagyon kevés figyelem jut a részemről. Remélem, hamar újra energiáimnál leszek, mert nagyon sajnálom szegényt. De nem féltékeny, nem rosszalkodik, a szokásos zsiványságait leszámítva, persze.
További korkülönbséget nem tervezek :D Érdekes, hogy a férjem, aki a szülésig arról beszélt, hogy elég lesz két gyerek, szülés után elkezdett harmadikat rebesgetni, a dokinőm meg négyet emlegetni... erre azt mondtam Apának, hogy ha netán valaha akarnék harmadikat, emlékeztessen rá, hogy nem akarok :D ez a kába, olykor fájdalmas gyermekágyas időszak egyáltalán nem a kedvencem. A gyerekeknek minden korszakát imádom, de akkor lélegeztem fel Otinál is, amikor már egyedül közlekedett, rendesen evett, és kezdett beszélni.

Dodó: hogy forrázod az actimeles flakonokat? Én ma megpróbáltam, és deformálódott a műanyag.

Megyek, kicsit kidőlök, mielőtt az elsőszülöttem hazajön a mamáéktól a vízibombázásból :)

Kép
Kép
bondi

Kis statisztika:

40 babánk van, 21 lány, 19 fiú.
Átlag súly: 3400 g
Átlag hossz: 53 cm
Legkönnyebb: H.Szilvi Bendegúza: 1800g
Legnehezebb: Tappancs Dávidja: 4840g

Átlag születési idő: 38,9 hét
Leghamarabb született: H.Szilvi Bendegúza: 35+5
Legkésőbb született: Babuli Szabolcsa: 41+3

27 sima szülés és 13 császár

Kép
szly27

Dávid és Bendegúz súlykülönbségéből még kijönne egy harmadik baba :lol:

Kép
szly27

Viki! Haláli az az arckifejezés az első képen! Nagyon cuki!

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:25-kor.
20150601134430

Berepült a képbe egy légy:

Kép Kép

Kép
szly27

ma megjött az Anyasági :D

Kép
Kép
Kép
kike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:26-kor.
20150601134430

Ági! Akartam írni, hogy milyen szépségesek a gyermekeid....

Viki! Köszi a pü-t és Lackó nagyon- nagyon cuki!

Anita! Te tényleg, igazán, két gyerek táplálása mellett még lefejni is tudsz??? Őszintén irigyellek!

Kike látod, ezt legalább gyorsan küldik!!!

Wera! Mi van a szemecskével, nem kaptam választ irgumburgum!

Kata! Dóri hogy nyugodott meg végül?

Csilla! Úgy tünik Tiéd a férjek gyöngye, ha rögös is volt az út....:)
Jó ilyet olvasni!

Evelin! Remélem akkor a hétvégén tali!

Adél semmit sem alszik napközben. Csak séta alatt, lehet hogy kénytelen leszek kétszer sétáltatni egy nap...mondjuk éjjel meg továbbra is tündér, úgyhogy nem szólok...

Kép
andkata

Bondi!
Ha már forr a víz, akkor beledobom a kimosott üveget...."megforgatom benne, aztán ki is szedem. nem kell hosszu percekig forrázni!

Sikerült ma vennem egy szuper kényelmes szopis melltartót! :)

d.dodó

a.kata!
Laura ugyanilyen. Csak séta alatt alszik napközben... éjjel viszont gyönyörűen alszik, és csak kétszer kel, akkor is ha megkajolt, akkor már alszik is vissza.

d.dodó

Viki! Sajna a fülbevalót nem tudo lefotózni, soha sem lesz éles. De ilyen karika jellegű, amiben pici fehér kövek vannak.

Kép
szly27

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:06-kor.
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:07-kor.
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:07-kor.
Vendég

Tényleg hasonlít! Csak a homloka más.

Kép
szly27

Sziasztok!!!

Kriszti, hatalmas gratula Leventéhez!
Remélem nem haragszol meg ha azt mondom mi vagyunk a csapatot összefogó kapocs. Én kezdtem, te zártad a sor.
Vigyázzunk nehogy elszaladjanak a gyerekek, az anyukák meg utánuk.
Ez mindenkire vonatkozik, de úgy érzem most főleg Andi és Viki akar szaladgálni. Sehova!!!!!!!
(Bagoly mondja...... mostanában alig vagyok)

Rólunk: már teljesen áttértünk a tápszerre. Gergő el sem fogadja a cicit. Az idegtől már nem is nagyon van tejcsi. Kezdek belenyugodni. Én is tápszeren nőttem fel. Most jobban aggaszt az, hogy sokat sír. Ma megkapta a 2 hónapos oltását. Nagyon sírt, és ma egész nap alszik. Anyu foglalkozik vele, én pihenek, mert készülök az éjszakéra. Mondták, hogy lehet be fog lázasodni. Úgy gondoltam ma velem alszik, ami azt jelenti, hogy minden mozdulatára fenn leszek. De ez így lesz jó. Ja és lemérték Gergőt, 4850g. Szép lassan növögetünk!!

Képek:

Kép
Kép
Kép

Ja és minden baba naon cép

KépKép
hene

megvagyunk mi is, és gratulálunk. :lol:

még kicsit húzós az ötgyerekes műszak, de Aprócska nagyon rendes :lol:

andi, sajnálom, azért próbáljatok még sztem dolgozni, ez az időszak nagyon embertpróbáló. a pasinak is,

potyka

Milyen szép kis formás Gergő,és ami feltűnt hogy neki látszik a szemöldöke,Dominak még nem :)

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, anyukám mindig azt mondja, hogy olyan a szemöldöke, mint akinek fazonra igazították. Én a szempilláján bvettem észre, hogy nagyon sokat nőtt, és sűrűsödött is! Domi még csak 3 hetes, majd ezután fog neki is nőni biztos!

KépKép
hene

Hene, Adélnak máris nőtt és sűrűsödött a szempillája....Csak csodálom...:)
Gergő 2 hónapig kapott megfelelő immunanyagokat, az nagyon jó!!!

Kép
andkata

Mire jön valaki mennem kell! Indulunk haza anyuéktól, és ugye otthon már nem lesz időm a gép elé ülni!

Puszi mindenkinek!

KépKép
hene

sziasztok csajok!

Gyors bekukk mertnembírokjönni és olbani Babuval beszéltem Ő mondta nincs több pocaklakó mert kibujtak :lol:

Hatalmas gratula mindenkinek aki utánam szült , így egybe ha nem gond!

Mi jól vagyunk kicsit váladékos a szemünk ma kaptunk szemcseppet az istenér se sikerál belőni pedig5*kéne de próbálkozok :P 5550gra súlyunk és megint felkelt mennem kell. Jóók a kölkök de 3-m nekem sok per pill. egyedül kimerítő.

remélem mindenki jól van, aki nem annak jobbakat, szorítok,hogy ne legyen galiba.
jaj mennem kell, mert etetek.Sok puszi mindenkinek, kitartást az északás műszakokhoz, testvér féltékenységhez st....

majd igyekszem jönni de sajna nem ígérhetem , hogy aktívabb lennék mint eddig.Pá-pá :wink:
tappancs28

MEGÉRTELEK, TAPPANCS, ÉN MOST BŐGŐMASINÁVAL A KAROMON JELENTKEZEM.
HOZTAM KÉPEKET:
Kép Kép Kép MOSTANÁBAN MÁR ILYET IS TUD...
(AZÉRT CSUPA NAGYBETŰ, MERT EGY KÉZZEL PÖTYÖGÖK...)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: