A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

[quote="barbcsi"]
írta:
barbcsiNapsi! Puszi Borisz oltására! Reméljük, nem lázasodik be! De jó, mentek Bécsbe? Karácsonyi vásár? Azt mi is úgy imádjuk!!! :roll:

Köszöni szépen a kismanóm a puszit! Kicsit emelkedett a hője, de a homeos kúp használt.
Igen, szeretnénk menni Bécsbe, de nem hiszem, hogy Boriszkát elvinnénk a vásárba. Túl nagy a nyüzsgés, beteg, köhögő emberek... Nem hiányzik ez még neki! Tavaly persze elmentünk! :lol: Úgyhogy járt már ott... :wink:
Napközben a Vörösmarty téri karácsonyi vásáron voltunk, akkor legalább nincs tömeg. Mi meg Apával elnézünk majd valamelyik este kettesben, addig nagymama vigyáz a babára.

Kép
napsugar1123

Évi
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katka
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katus köszöni a köszöntéseket!
Megmuattam neki az aranyos képeket... és a szebbnél-szebb babákról készülteket is... alaposan megnéztük, megtárgyaltuk a kiskrapekokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
A kislányok képei is tetszettek, de mi ugye a fiúkat nézzük inkább :wink:

Tina
Kiskönyv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Napsugár
Nekem évek óta hozzátartozik a karácsonyi hangulathoz a bécsi kirándulás... nagyon szeretek csavarogni olyankor (is) Bécsben... sült virslit enni, forralt bort inni... :wink:
Lehet, hogy az idén is átruccanunk... (elkészült Katus útlevele, mehetünk nyugodtan)
Borisznak jobbulást!

Barbcsi
Fényképező, vagy telefon mindik kézközelben van nálunk. Így lehet a legjobb pillanatokat megörökíteni!

Dia
Jobbulást nektek!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

vagyok, csak sokszor annyi időm van, hogy átfussam amit írtatok, de írni már nem tudok. Nemrég mentek el Anyósék, picúr alszik, így engedélyezek magamnak egy kis pihit.

Évi,
Isten éltessen szülinapodon! Jó egészséget! :D :D Szegény Anyukád, mielőbbi gyógyulást neki! Tomi baba nagyon édes! Jók a szerzemények :wink:. Milyen albumot csinálsz? Én is adhatok képet? Nem láttam magam a hiányzók között.

Napsugár,
neked is nagyon boldog születésnapot, ugye neked is volt a napokban? :D :D Szegény Boriszka! Remélem gyorsan kikeveredik a kórságból! Nem tudom írtam-e már, hogy bocsánat a múltkori névkeverésért! :oops: :oops:

Ircsi,
Katusnak is nagyon boldog névnapot kívánok! :D

Katka,
ha jársz erre boldogat neked is! :wink: :D

Dia,
jobbulást neked és Bencének is! Próbálj még pihenni amíg otthon lesz a párod!

Barbcsi,
jó, hogy jöttél, már aggódtam mert régen írtál.

Woody,
nagyon szép lehetett a kirándulás, jók a képek! Nagyon édes Lili baba!

Olivér névnapi köszöntést köszönjük, magunkra vettük :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba
Napsugár
Nekem évek óta hozzátartozik a karácsonyi hangulathoz a bécsi kirándulás... nagyon szeretek csavarogni olyankor (is) Bécsben... sült virslit enni, forralt bort inni... :wink:
Lehet, hogy az idén is átruccanunk... (elkészült Katus útlevele, mehetünk nyugodtan)
Borisznak jobbulást!

Igen, az én lelkivilágomnak is szüksége van rá! :-)
Tavaly én is végig ettem a kínálatot, Leberkäse-től kezdve a kolbászig mindent... :oops: :oops: :oops:
Apa meg forralt borozott is, én már kimaradtam akkor a buliból... :)
Visszafele természetesen így én vezettem. Már sötét volt és késő, ráadásul szakadt a hó. Annyira elfáradtam, de megérte.
Az biztos, hogy kimegyünk idén is, csak nem tudom, hogy Boriszkát bemerjem-e vinni a tömegbe, vagy csak a vásár környékén sétáljak vele.
Na majd meglátjuk, úgyis valamikor dec. közepén megyünk.

Ilyen lett a személyibe készült kép:
Kép

Kép
napsugar1123

[quote="sucer"]
írta:
sucer
Napsugár,
neked is nagyon boldog születésnapot, ugye neked is volt a napokban? :D :D Szegény Boriszka! Remélem gyorsan kikeveredik a kórságból! Nem tudom írtam-e már, hogy bocsánat a múltkori névkeverésért! :oops: :oops:

Neked is nagyon szépen köszönöm! Igen, 23-án volt.
Írtad már, és nem történt semmi! :-) Annyi babócánk van, hogy sokszor én is keverem, hogy melyik baba melyik anyukához tartozik! :oops: :lol:
Boriszka köszöni szépen a jókívánságodat is!

Kép
napsugar1123

akkor folytatom:

Tina,
de jó, hogy van már kiskönyved! Örülök, hogy te is babás vagy már :D :D

Claire,
nagyon édesek az ikrek és jó olvasni, hogy minden rendben veletek!!

Tünde,
nagyon jók lettek a fotók Zoéról, gondolom ez (is) lesz a karácsonyi meglepi a nagyiknak :wink: :wink:

Szilvás,
részvétem a férjed nagyija miatt! :( :(

Barbcsi,
köszi a hiányolást :wink: . Nem kis izgalmak vannak nálatok most akkor a keresztelő miatt! A ruhával kapcsolatban még jó, hogy hallgattál a megérzésedre/álmodra. Hozzál majd képeket! Nagyon drága kislegény Bencéd!

Évi,
jó, hogy rendbejöttek a fog gondjaid! Aranyos a plüss holdacska, nem csodálom, hogy tetszik Tominak :wink: :wink: . Ami az éjszakákat illeti, én szolidálok veled, de már le se írom milyenek... maradjunk annyiban, hogy kakik...

Bévi,
annyira kívánom, hogy most már csak jó dolgok történjenek veletek!! Nagyon szép Lilikéd!

Szilvi35,
jó, hogy jöttél! Édes pofa Tiva! Ha majd lesz időd, na és szeretnél, gyere és mesélj mi volt veletek!

Csillag,
drága Gergő baba ahogy bealudt csörgővel a kezében :wink: :wink: Jobb már a kedved, hangulatod?

Csibuc,
sztem se aggódj Korinnád súlya miatt! Nem vagyunk egyformák, így minden baba is más és más! Kiskamaszkor: igazad van ezt túl kell élni, és ha lehet még jobban kell szeretni a gyerkőt, hogy érezze, ilyenkor is számíthat ránk. Nem könnyű időszak, de ilyenkor is gyerekem, nem csak amikor éppen cuki korszakában van.

Barbi,
nagyon édes a legkisebbed! Nincs képed az összes csemetéről egyben? Jobb volt a mai éjszakátok? Javult a krupp?

Pécsi csajok:
nagyon jók lettek a talis képek, mekkorát nőttek a gyerekek!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Napsugár,
de jó kis fotó lett Boriszkáról! Olivér útlevél fotóját majd megpróbálom beszkennelni, nagyon vicces... :lol: :lol:

Bécs: pár éve mi is voltunk kint az akkor 4 éves Ilanggal, akkor még a tesóm Sopronba járt egyetemre, így Sopronban szálltunk meg, így nem kellett sehova se rohanni. Szuper volt, én is nagyon szeretem azt a hangulatot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,naná hogy kell kép, nem soroltam fel a hiányzókat,a g-n van a megérkeztem albumban egy tabló,oda kéne Olivérről is :wink:
Éjszakák: :? részvétem

Ircsi köszi szépen!

Húúú de nyűgi Tomibaba,megyünk is sétálni...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi,
Apa most hétvégén már jön haza, igaz?? Katuson látod, hogy hiányolja Apáját? Az én párom minden héten megy vidékre és kezdem látni a picúron, mintha hiányozna neki az Apa. Esténként még van játék a nagyágyban együtt, de amikor Apa nincs itthon nem játszik, nem akar, csak cicizik és elalszik.... érdekes.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi,
oké, mindjárt töltök föl egy párat, azzal én még tényleg adós vagyok... bocsi :) :oops: :oops:
Nálatok milyen idő van? Itt fúj a szél és 3 fok van, brrrr...
Enyém gyerek is nyügi, már régóta nem alszik, most itt szuszog a karomban és ölelgeti a cicit, meg tudnám zabálni :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na, most jól kidühöngöm magam!!!

Nem elég, hogy szarakodik a két hónapos mosógépem (digitális a kijelzője és amikor visszaszámol, hogy hány perc van hátra a mosásból, menetrend szerint a 17. percnél "bekattan" és nem számol vissza, a visszamaradó 17 percből lesz vagy fél óra!!!!!!!)
most még a mellszívóm is bemondta az unalmast, így mehetek azt is venni újat!!!!!!!!!!!! Bár ez lehet, hogy jogos, mert nekem a Mini Electric van, amit nem állandó használatra terveztek, de ki gondolta volna, hogy ennyit kell majd használnom.
Mindegy, most kinéztem a Swing változatot, ami elvileg bírja a kiképzést, de dupla annyiba kerül... Hát hiányzik ez nekem karácsony előt????!!!

A mosógéphez meg hívhatom a szerelőt...

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
napsugar1123

Napsi,
ez tényleg gáz! A mosógéped gondolom még garis, nem? Ne idegeskedj, az nem segít, tapasztalat... :?

Tettem föl a g-re képeket :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Persze, még az, csak az a rohadt tortúra nem hiányzik...
Tuti, hogy még jön valami 3. dolog is...
Mostmár eldugulok, megyek és intézem a dolgaimat!

Szép napot Nektek!

Kép
napsugar1123

Napsi,jobbulást Boriszkának!
A tablóra jöttök?

Sucer,marha hideg van,20 percet bírtam sétálni :? na majd még megyünk egyet du.is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, Boriszka köszöni szépen!
Igen, mindjárt keresek egy képet és üldöm Neked.

Itt a pesti belvárosban is hideg van, kb. 5 fok... BRRRRRRRRRRRr....

Kép
napsugar1123

Napsi és van nekünk egy ilyen táblánk,beírnálak ide is :) ha megadod az adatokat

Kép

evilany

Sziasztok

Sucer-sajna még nem :(
Egyik baj a másikat követi... :(

(kezdődött: bolha,penész,víz,vizes fa vásárlás :( , bojler,és most a szippantás...vissza jön minden :( )
De majd csak kilábalunk előbb-utóbb :(

Évi még1szer Boldogságos Szülinapot!!!

Ledaráltam az ujjamat fűtés közben tegnap este :(
Ma a másik kezemre esett a fa-behordásnál (kék lila színben játszik)

Most mondjam azt,hogy a f... tele van?????????????

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Anyós ígérte,hogy lejön-de nem jött
Se tegnap se ma :(
Ez van

(Ági-ezt ne említsd Janinak)-köszike :oops: :?

Na mentem,mert az Úrfi ismét nyűgös :)

Puszi
Tünde-írtam pü-t

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, nagyon köszönöm, az adatok:

kor: (szüléskor még) 24 :D
lakhely: Budapest
nem: fiú
baba neve: Borisz
kórház: Szent Imre Kórház
kiírva: aug. 1.
hányadik: 1.
szülés: aug. 16.
mód: sima
méretek: 4270 gr / 58 cm

Gyorsan ezt a képet választottam:

Kép

Kép
napsugar1123

Csillag, akkor én inkább befogom a _ofám...
Drukkolok, hogy minél hamarabb vége legyen a pech sorozatnak!!! :roll:

Kép
napsugar1123

Hölgyeim, a legkisebbik topiklakó :D :lol: :lol:

Kép

Kép
xtina75

Krisztina:
Istenem, de fantasztikus!!!! :-)
Anyák, nosztalgiázhatunk... :wink: :)

Jó egészséget kívánok Nektek!

Kép
napsugar1123

Tina,
de jóóóóó!!!! Vigyázz nagyon magatokra!!! Rosszulléteid vannak? Kerüljön el a rókakoma :wink:

Napsi,
nosztalgia be is indult rögvest.... 8)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Csillag,
nagyon sajnálom! Csupa jót kívánok neked!!!! Puszi

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Képzeld, sucer, semmi rosszullét... néha egy kicsit gyenge vagyok, röpke émelygés, de rókát nem is láttam...!!! 8)

Kép
xtina75

Maradjon így Tina!! Nagyon örülök nektek!

Csajok,
nagyon jó hétvégét, indulunk Ilangocskáért a suliba!

Legyetek óvatosak ezen a téli 7végén!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Tina,csodálatos!!

Megkérdeztem a védőnőt,5 fok alatt javasolja a bundazsákot...tehát itt az idő...

Tomi ma elég aluszékony...én meg nekiláttam a naptáraknak..olyan öröm,mindig összekeresni a képeket,nosztalgiázni :)

evilany

Tina
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="sucer"]I írta:sucerrcsi,
Apa most hétvégén már jön haza, igaz?? Katuson látod, hogy hiányolja Apáját? Az én párom minden héten megy vidékre és kezdem látni a picúron, mintha hiányozna neki az Apa. Esténként még van játék a nagyágyban együtt, de amikor Apa nincs itthon nem játszik, nem akar, csak cicizik és elalszik.... érdekes.

Igen, jön már haza Ádám :lol: :lol: :lol: :lol:
Katus is észrevette a hiányát. Amikor apa hazajön a munkából, én csak akkor kapom meg Katust, ha szopiznia kell... egyébként apa babázik... :lol:
Nagy a szerelem nálunk apa és lánya között :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="xtina75"]H írta:xtina75ölgyeim, a legkisebbik topiklakó :D :lol: :lol:

Kép

Még egyszer SZÍVBŐL gratulálok!
Problémamentes,Kellemes,Örömökben teli babavárást kívánok!
:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Összeszorúlt a szívem :)
Nagyon jó érzés ilyen képet látni :)
Jaaaaaaaaaj... :oops: :wink:
Nekem több már nem lesz!
De akinek igen-HAJRÁ!!!! Szurkolok nektek csajok :)
Mindent bele!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nem tudok dönteni :(
Szívem szerint a zöldet venném....az tuti jól áll Gerinek

Kép

DILEMMA :(

Kép

Szerintetek? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, aranyos vagy, köszi!

Szerintem mindkettő űbercuki, és sem tudnék választani... mennyibe kerülnek?

Kép
xtina75

Csillag, én a zöldet választanám! :wink:
Aranyos nagyon!

Kép
napsugar1123

2000,-ft/ garnitúra :) + posta (persze újak)
Holnap reggelig kell választ adnom.
Több mint valószínű...marad a zöld :)
Ha valakinek kell a másik-dobom a linket :) csak szóljon

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,sajnálom nagyon a gondokat :( :( :(
Zöld a nyerő,nem kérdés!

evilany

Ünneplés (adventi naptár,tök jópofa,kis polc a mütyüröknek,-Kika szerint teatartó,hát nálunk meg vitrin :) stb...)
Kép

Tomi ilyet még nem látott :)

Kép

Kép

"anya ezt húzta rám valami koszmó miatt..."

Kép

evilany

Csillag:arrow: ok, köszi! :)
én a barna/bézs-t venném, de csak azért, mert nem szeretem a zöldet! :wink: :lol:

Tina még1x hatalmas gratula! vigyázz nagyon magatokra! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

sziasztok!

pont ma gondoltam, hogy benézek már, és adok némi hírt magunkról, de látom, Barbikám, megtetted helyettem is! némi frissítés... szülés még nincs a láthatáron! :S

Katalinoknak nagyon sok boldog névnapot utólag is! (anyukám is Katalin) :)

Évi, neked sok boldogat!!!

Tina, szupppper fotó! gratulálok! miden rendben lesz, ez nem is kérdés! :) vigyázz magatokra!!! puszi! annyira örülök, hogy semmi róka, és egyéb kellemetlenség! maradjon is így!

és akkor egy picit rólunk! hát, elvileg 23-ra voltam kiírva, de lehet, hogy el van 1 héttel számolva, mert az első 2 uh szerint kisebb volt Eszti, de a dokim ennek ellenére nem írta át a kiskönyvben a dátumot, szóval most már túlhordás gyanús vagyok. :( ami nem lenne baj feltétlen, csak én vagyok az utolsó mohikán kb., és ez elég szar érzés, vagy nem is tudom!? csak hülye vagyok! :P

ma voltam NSTn, nem annyira volt aktív a bébi, így az NSTs nőci csesztetett egy picit, meg átküldött az SZTKba is, hogy nézzenek meg (eredetileg nem lett volna ma a dokim, szerencsére mégis rendelt 2től...). meg is vizsgált a doki és szűk 1 ujjnyi méhszájat írt, de még éretlen, így nem tudom, hogy mennyit kell még várnunk, de mivel tegnap elment a nyákdugóm, talán lesz valami a 7 végén, ráadásul a havazás is jön éjjel...

egyelőre sok kellemetlen panaszom nincs. alul szurkálok időnként, meg elviselhetetlen vagyok, és én is nehezen viselem a környezetem, de ez van! :D ez már csak ilyen véghajrás betegség :P

Esztit is 4 kiló fölöttinek jósolják! hurrá! :)

Napsi, tőled szeretnék egy kis infót begyűjteni, ha lesz pár perced, és inkább priviben, ha megoldható, ne terheljük itt a csajokat. szóval, hogy mi volt, mikor túlhordtad!? mikor kellett befeküdnöd? mit csináltak utána? stb. minden érdekel... és köszi előre is!!!

lányok. ezek az augusztusi babócák ismét nagyon jól sikerültek! akárcsak a 2008-as széria is! :) minden elfogultság nélkül! :)

jók legyetek, ha lesz valami velünk, azért még benézek, ha nem bánájtok!

puszi mindeninek!!!

sophie27

Zsófikám, nagyon drukkolok neked!!! Mindennap kukkolom a novemberit, h mi van már... de tudod, repülő fent, gyerek bent még nem maradt :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként az apukán, 1-2 barátnőmön és a netes ismerősökön kívül még nem tudja ám senki. Anyám se, család se... karácsonyi meglepi lesz! 8)

Kép
xtina75

Sophie,héééé,a november végiek nagyon szuper emberkék!! :lol: :lol: :lol:

evilany

Sziasztok!
Sajnos már régen jártam erre, most benéztem, és nagyon örülök, hogy milyen szuper hírt olvasok. Tina! Gratulálok, és nagyon boldog babavárást kívánok! :-)
Sophie! Neked meg drukkolok, hogy most már hamarosan kezedben tartds a kislányodat.
Évi! Nagyon édes Tomi, ahogy "pislog" abban a sapkában. (Sajna mi is küzdünk a koszmóval) Ja, és isten éltessen sokáig!
A névnapi köszöntéseket köszönöm szépen. Nagyon aranyosak vagytok.
Mi jól vagyunk. Bogica tegnap volt másfél éves. Szerencsére már egész jól megszokta a kistesót. Sőt, olyan édesek mikor "beszélgetnek" egymással. Igaz én nem értek belőle semmit, de ők jól elcseverésznek. :-) Timi pedig egy tündér, nyugodt baba. És mindig mosolyog. :-)
puszi nektek, és további jó babázást!

Katka
KépKép
katka77

...

Katka
KépKép
katka77

Sziasztok!
Minden ünnepeltnek sok boldogságot!
Betegeknek gyóygulást!

Ircsi!
az úgy van rendjén, apa dolga, h lánya ujja körül "csavarodjon"!
Hurrá, h jön már haza!

Nem volt ma (azaz tegnap)netem, így most olvastam vissza, bocs, h csak ennyit reagáltam.

Havas a kert, az ablak.... itt a tél.

Claire
claire

Sziasztok

Hideg van ....brrrrrrrrr
Megvettem a zöld rucit :D
Katka jó látni-Még egyszer Utólag is Boldog Névnapot!

Évi-nyami a tortád :)
Praktikus a "vitrin" :D-csúcs ötlet.
Tomi édes a sapiban :)

Ircsi...most akkor öröm-boldogság :DApa a háznál :) :wink:
Zsófi-megy a drukk :)

Na puszikaaaaaa

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

gyors bekukk, mert pakolászok :arrow: utazunk egy hétre páromékhoz...
kívánjatok nekem sok türelmet! :wink:

ma már nem, de holnaptól leszek ismét gépközelben...

puszi!

Kép
gtunde75

Sziasztok
Tündi jó pihenést!Sok türelmet :) És jó utat! Kutyust jól dögönyözd meg.

Katka,huhh,nem semmi,egyik kicsi másik pici,nagyon ügyes vagy,de milyen érdekes lehet hallani hogy beszélgetnek!
Utólag is boldog névnapot!

tt nincs hó :) viszont hideg van :(
Ma ki kell végre vasalnom,elképesztő mennyiség jött össze megint(kb 3 mosás)ez ami minden héten a fejemre nő,lehet erre kéne valakit találni...anyukám az elején ki-kivasalt,aztán elmaradt...kérni meg nem fogom...na mindegy.

Voltunk már sétálni,bundazsákban kérem :) Most jön Miki bátyja,glettelni a leendő gyerekszobát.Du.anyósom,majd barátnőmék...du-ra lesz már játszószőnyegünk is :)

Odavan a derekam,tegnap fürdettem Tomit és félúton át kellett adnom mert annyira fájt :( nyilván a szoptatás közbeni nem megfelelő testhelyzet(most már fekve szoptatok általában,de már késő..)a 6 kg órákon át történő cipelése,és lehet h.már a kendőzés se tesz jót...van egy csontkovács ismerősöm,szóltam neki,remélem helyrerakja,és megtanulom azt hiszem a háti hordozást...pedig attól kicsit ódzkodok...de anno a kendőtől is ódzkodtam.

evilany

Évi vasalás :arrow: én tegnap estem túl rajta... 3 részletben, amíg a gyerek aludt napközben... 3x45 perc... úúúúúúútálom... csak a legszükségesebbeket vasalom: textilpelus, kifogó és a párom cuccait... de így is egy rémálom nekem! egyébként van egy cég itt Pécsen, aki vasal... szoktam látni az autójukat: "ne vasaljon, vasaltasson!" :lol: :lol: még ha olcsó, akkor se hiszem, hogy rájuk bíznám a gönceink vasalását..., az olyan intim... nem?
na, ezt most jól megbeszéltem magammal! :lol: :lol: :lol:

na, most már tényleg megyek... még van egy-két apróság...

Kép
gtunde75

Hmmmm...én rájuk bíznám :oops: :oops:

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: