A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na,és élj egészségesen. :wink:

Kép
flóra 11

Rendben, nem gondolok semmi rosszra és nem is olvasok ilyeneket, nem is nézek ilyeneket, oksa? Etetem őket, itatom őket, rendesen felöltözök, szedek vitamint, minden rendben lesz. :D

KépKép
benó

A F. már felöltözött, itt áll felettem.Megyünk drága ikermami. Vigyázz többedmagadra.
Pá...

Légy jó kislány. :lol:

Kép
flóra 11

Hopp, még egy tetű ma reggel, Flóra! :lol: :lol:

KépKép
benó

Oksa. :D Ti is vigyázzatok magatokra. :D

KépKép
benó

Hát ilyen nincs!!! :lol:

Talán szerencsém van ma. :wink:

A Tancsu biztos többet tud mondani,mégiscsak ti éltek Magyarországon,ő tudja,mi a szokás nálatok.

Kép
flóra 11

Na amit rendelni akartam,az nincs most a boltban,viszont felkelt a fiam,mennem kell...

Majd még jövök...

Sziasztok..

Cupp..

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, elmegyek én is öltözködni, de még elolvasom, ha írsz.

KépKép
benó

Puszi, majd valamikor tali. :D :D

KépKép
benó

a fenébe, lemaradtam
van még itt valaki?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

cupp timi i8tt vagy?:

Kép

Kép[/
tancsu

bocsi 1 kézzel vagyok
büfiztetek

találtam a tesz-veszen 1 kis kabátot inaskámnak..
megvettem
1199 volt és új, next márka
tök édi
még kabátja úgysincs

Kép

Kép[/
tancsu

na végre elcsiptelek társam! :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

asszem lekéstelek...
pill és jövök vissza
ha vagy várj meg

Kép

Kép[/
tancsu

Kabátból már én is beszereztem. 56,62-es méretböl is. meg overálból is.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

oké, várok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

vagyok
Letettem Gergőt aludni,m,eg elinditottam a mosógépet...

Nekem is van 62-es kis széldzseki és a pulcsira már most sem tudom ráadni...:(
Már kinőtte amikor megkapta...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Olvastad amiket irtam neked tanácsokat a kórházról???

Kép

Kép[/
tancsu

Overálunk az van 4 is,de az most még meleg....:(

Kép

Kép[/
tancsu

Szigetelők tegnap akarták csinálni belülről az erkélyünk...
Mondtam, jöjjenek ma,mert nem tudok egyedül kipakolni...
Roli tegnap este kirámolt mindent,azt mondták ma 8-ra jönnek,erre sehol senki!!!!!

Totál hülyének néznek komolyan mondom!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Timi

Akkor most mégsem vagy itt?????

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor menek vasalni,meg összeszedem a tegnap mosostt ruhákat...

Majd jövök...

Jah Benó mit is akartál kérdezni Tőlem?????

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

a francba, csak kerülgetjük itt egymást :evil: :evil: :evil:
igen olvastam, köszi. fel is irtam öket.
csak arra nem válaszoltál, hogy betétböl milyet vegyek.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

a bokám egyre roszabb. kedden megyek CTG-re, utánna beugrom a dokimhoz, megmutatom neki, nehogy baj legyen belölle.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

bizom benne, hogy majd nem akar befektetni, mert kedden növérke vizsgált vizeletet, negativ volt, úgyhogy ez nem lehet toxéma. nem?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Megjöttem!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Van egy 17 mm es érő tüszöm, ésa nyálkahártyám két nap alatt 7mm lett!!!!!!! :D Hétfőn délután megint uh és tüszőrepesztés! Szurival!

Kép
muzsuzska

Azt hiszem sikerült a dokinak lelkiismereti problémát csinálnom magamból, a helyzetemből, a nem akarós lombikból!

Felhívta a pécsi klinikján levő lombikos kollégáját, mit lehet tenni a méhnyálkahártyámmal. Van egy gyógyszer ami kisérleti, azt kell megpróbálni. Végül is igazat adott, hogy a lombiknál is a hártya szarakodhat, csak az már félmillióba kerülne.Ezért nem akarom.

Tehát megint kaptam egy ló adag biztattást, és lecseszett hogy most nehogy feladjam. Na ezek után én már gondolkodni sem merek. Megcsinálom amit mond , lesz ami lesz. :roll:

Pénzt nem fogadott el, azt mondta hogy már csak a siker érdekli és a kihívás! :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ebbe bele lehet dilizni!!!!!!!!!! van remény, nincs remény.........sírjak, örüljek? őrüljek?
Leszarom.......... valami lesz majd.........

Kép
muzsuzska

Timi, igyál rengeteg ásványvizet vagy teát minimális cukorral vagy anélkül, vagy mézzel! 2-3 litert, átmos és pisiltat. Mivel te vízhajtót nem szedhetsz! Szénsavast ne!

Kép
muzsuzska

benó! örülök, hogy tetszett a fogadás! :D :D :D :D

Nem tudom mibe fogadjunk! :D :D :D :D

Tancsu, ne semmi a kisinas keresete! Csak sajna nem lesz rendszeres! Van mire költened abban biztos vagyok! :D

Kép
muzsuzska

Megjöttünk a bevásárlásból,ki is pakoltunk, meg is ebédeltünk. Most pihi,mert szörnyen elfáradtam.

Kép
flóra 11

Zsuzsiiiiii!!!!!! :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :lol: :lol: :D :D :D

Látod, Te lány!!!! És hogy el voltál keseredve. Komolyan mondom,potyognak a könnyeim örömömben. Én komolyan boszi vagyok? Téged is megsámánkodtalak? Bevallom innen távúton gondolatban növeltem a méhnyálkádat, csak nem akartam szólni, úgyis hülyeségnek tartottátok volna. Szerintem most is annak tartjátok,de én hiszek a pozitív erőben, az agykontrollban meg ilyesmikben. Csak magamra sose gondolok. :D

Kép
flóra 11

Na, de ekkora hír!!! Ilyen rohamos javulás!!! Puszi a hasadra Zsuzsi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Látod, csak segít asok vitamin meg a tea.Lehet, hogy többet,mint a Duphaston. És ezktől még csak felsleges tüneteid sem lesznek.

Kép
flóra 11

Mint nekem pl. Nekem ez a Duphaston egyre durvább. Most z üzletben annyira fájt a mellem,de csak a bal, rendesen szúrt, szaggatott benne,meg émelyegtem. Aztán elmúlt,mintha elvágták volna.
Hát ebbe az üzletbe sokszor nem fogok menni, biztos.Messze van, hatalmas üzlet, sokáig tart, míg végig megy rajta az ember, és nagyon hideg van benne. :evil:

Kép
flóra 11

Szörnyen elfáradtam,mire kiértünk. Aztán megláttam ott egy kávézót, gyorsan meghívtam a páromat egy kávéra,hogy kicsit pihizzünk a visszaút előtt. Nagyon jól esett végre leülni.

Kép
flóra 11

Tancsu , nagyon ügyi vagy,hogy ilyen jó áron vettél kabátkát. :D

Kép
flóra 11

Timi, Zsuzsi jó tanácsot adott. Biztosan a víz gyűl tössze a lábadban.Serkenteni kell a veséidet, dolgozzanak jobban.

Kép
flóra 11

Most tényleg azt kéne kitalálni,miben fogadjunk. És aztán fogadhatnánk abban is, hogy ki lesz a következőkismami. Aztán meg minden kismami babanemében. :lol:
Hú, nyitok egy fogadóirodát! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Hajrá Flóra!!!!! :D

Szilvit felhívtam uh után, mivel amikor a doki elkeseritett és elküldtem az smst ő hívott, gondoltam most a jobb hírrel én hívom!
Szilvi épp úgy örült a hírnek mit te Flóra!
Legalább ti örültök helyettem, én semmit se érzek, tök közöny!

Szilvi mindenkit pusziltat!!!!!!!! :D
Azt mondta apránként csak összeszorítunk egymásnak egy egy sikert!

Kép
muzsuzska

Halálra zabáltam magam! Zöldségleves, rakottkelkáposzta, fasírt, savanyú krumplifőzelék. Persze ez a menű holnapra is! Lehet hogy hétfőre is! :D

Kép
muzsuzska

Pihegek egyet!

Kép
muzsuzska

Flóra két variáció van: vagy a dufaston kínoz, vagy valaki(k) ! :D Pár nap múlva kiderül! :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi! Nagyon kíváncsi voltam, mi van veled, ezért innen anyuéktól jöttem! És elmondhatatlanul örülök a jó híreknek! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Annak is örülök, hogy végre a doki rájött, hogy nem csak egy eset vagy, hanem a te életed is egyetlen és megismételhetetlen élet, amiben segítségre szorulsz, úgyhogy végre tesz is valami kézzelfoghatót. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Nagyon-nagyon örültem! Ha te segítettél rajta, Flóra, akkor csak csináld tovább! :D :D :D :D Ártani nem árthat! :D

KépKép
benó

Szia Zsuzsi! Vagy még?

Kép
flóra 11

ÁÁÁ, Benó,Te is megjöttél!! :D

Kép
flóra 11

Nagyon jó áron vettél kabátkát, Tancsu! :D

KépKép
benó

Helló, Flóra, itt vagyok anyuéknál, megjöttünk a hajókázásból.

KépKép
benó

Zsuzsi,szerintem ez Duphaston. A múlt hónapban hasonló tüneteim voltak, talán nem ennyire erősek, de voltak. Most már a harmadik adag dufaston is bennem,lehetnek a tünetek erősebbek.

Kép
flóra 11

Hajókázás? Az is volt?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: