Silka! Nagyon gusztákat sütöttél!
Szeli mostanában megtalálja a sütőporokat, és szeretettel játszik velük, már gondolkoztam is, hogy kéne valami finit sütni nekem is!
Szerintem hagyd Lizót, hogy a saját tempójában barátkozzon az új babataxijával, hagyd elől, aztán úgyis kíváncsi lesz rá!
Mi is rendeltünk járássegítőt, de nem olyat, mint amit mutogattok! Ha megjött, dobok képet! Én eredetileg nem akartam, de aztán Szeli elkezdte a konyhaszékeket tologatni, és úgy jár!

És igazgatja jobbra-balra, ha neki megy valaminek, és nem tud továbbhaladni... besz.arás!!!

Csak azt ugyebár a szőnyegen nem lehet húzni, a járólapon meg elég „kellemes” hangja van.
Én megkaptam a gyedet is meg a csp-t is időben! Mázlim volt!
Gyümölcs: Egyik nap beültünk Anyuval (meg Szelivel persze) egy gyümölcsös fagyikehelyre, és Szeli kapott belőle gyümölcsdarabkákat, azt elrágcsálta. Főleg almát és őszibarackot. Viszont a görögdinnye és a sárgadinnye nem ízlett neki. Én már darabkákat próbálok ezekből adni, mert meg tudja enni így is, feltéve ha ízlik neki. De azért az üveges a nyerő nálunk is!
Ágica! Édes vagy, hogy így aggódsz, de nyugodj meg, szerintem elég egyedi eset, hogy Szeli nem eszi a tápszert. Nézd meg mennyi baba közül csak Hajni Lillája és Szeli „mondta”, hogy köszöni, de nem ízlik neki...
Nagyon jó ez a huncut kép Petráról!!!
Szeli egyébként benyomta a tízórait simán!

Aztán mikor ebédeltünk, belenyalt a töltött paprikába (ízlett neki

), de kicsit kételkedve fogadta el a kanalat.

Szerintem, ha most egy kicsit békénhagyom a tápszerrel, helyreáll a rend.
Irina! Na, majd ha Ádó is elkezd mászni, bepótol mindent!

Szerintem ez a gyógytorna jó lesz neki!!!
Szeli néhány napja nem sír, ha elálmosodott, csak látom rajta, hogy dörgöli a szemét, és búj oda hozzánk, meg nekimegy dolgoknak, elveszti az egyensúlyát stb. Ezekből látom csak hogy álmos...
Ja! És napok óta csak 2x alszik! De nem többet, ugyanúgy másfél órát, Heni!
Apropó
mászás: A ti babáitoknak nincs kidörzsölődve a térde? Szelinek már kennem kell körömvirágkrémmel, mert kezd olyan lenni, mint a sarkon a bőrkeményedés, és kicsit pirosodott is

Ma inkább adtam rá egy harisnyát, úgyis hűvösebb az idő...
Kispocc! Én sokszor elfelejtem a Vigantolt beadni Szelinek...

Ilyenkor másnap 2 cseppet kap, többet nem merek egyszerre...
Éva! Ezt én is olvastam, hogy a kutacsnál ellenőrzik, kell-e még!
KÉRDÉS:
Cumi: Van még, akinek a gyerkőce cumizik éjjel? Szelinek gyakorlatilag egész éjjel a szájában van a cumi...

De nem tudok vele mit csinálni, viszont aggódom, hogy milyen fogai lesznek így...

Ez azóta van, mióta volt az a 3 hét anno, és óránként kelt éjjel, és cumival aludt vissza. Előtte mindig kiköpte elalvás után, most csak ritkán látom, hogy nincs a szájában alvás közben.