A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2018 Szeptemberi babàk

Kispuszedli?
Hogy vagy?
nyuszmusz82
Eger

@nyuszmusz82:
Lehet már a szülőszobán van
timcsimimcsi

Ja... Lehet...
annacska15

Sziasztok!
Úgy érzem kezdenek visszatérni a jóslófájások.
Csütörtökön mennék nstre,utána doki.
Pénteken meg védőnő.
nyuszmusz82
Eger

Ha nem jön közbe "senki" :-D
nyuszmusz82
Eger

Én meg 6.-an ultrahangra xD szülés előtt 2 nappal...
annacska15

Vettem még 6 body-t meg egy nadrágot a Milikének...Nem bírtam ott hagyni... Olyan cuki volt... Gyorsan mosom is ki... Hogy hamar megszáradjon...
annacska15

nyuszmusz82
Eger

Pedig már baromira nem kellene venni.... :( Párom nem is mondott semmit... Nehogy elsirjam magam xD
annacska15

Az enyém is úgy jön haza hogy azt nézi elsőnek milyen hangulatban vagyok épp :-D
nyuszmusz82
Eger

Hú nekem is rengeteg kistuhám lett így a végén, de én sem bírok ellenállni semminek. Én vettem egy terepmintás kis bodyt meg egy hozzá illő kisnadrágot. Olyan cuki lesz benne a kis Attila
timcsimimcsi

Elvileg én is várok egy fiús ruhacsomagot, amit ajándékba kapunk :-D
Kérdés hogy időben idekerül e.
nyuszmusz82
Eger

Nem birunk leállni :-)
annacska15

Sziasztok csajok!
Milyen éjszakátok volt? Nekem elég kemény.
Tegnap délután 4 kor le kellett feküdnöm, mert nem éreztem jól magam. Fájt a derekam, hányingerem volt, előtte 2x ment a hasam. Estére elkezdtem görcsölgetni, utána elkezdtek jönni fájások, amit éreztem a hasamban és a derekamban is. A baba közben eszelős módjára mozgott, egy-egy ilyen megmozdulásnál hüvelybe nyilaló késszerű fájdalmat éreztem, közben pedig elő-elő jött a hányinger is. Ez hajnal 4ig tartott. Közben el sikerült aludnom, de fél óránként keltem pisilni és akkor ezeken sorban végigmentem, mikor visszafeküdtem. Most ahogy felébredtem, azonnal bekeményedett a hasam, most sem vagyoo teljesen jól.
Fél 11-re megyünk NST-re, kíváncsi vagyok mutat-e valamit. Utána szülőszoba látogatás.
Ti hogy vagytok?
cherrybomb

@cherrybomb:
Az éjszakáim nekem is rosszul telnek. Aludni nagyon keveset alszom, folyton pisilni járok és a babó nem igazán hagy aludni. Már sehogy sem jó. Nekem a keményedések általában délután kezdődnek és én is érzem, hogy a hüvelyem majd szét szakad. Nagyon kellemetlen. Én majd csak pénteken megyek nst-re, holnap lépek a 39. hétbe. Megkezdődik a visszaszámlálás.

Mindenképpen írj mi volt nst-n.
timcsimimcsi

Kispuszedli várjuk a híreket! Remélem minden rendben veled!
timcsimimcsi

@cherrybomb:
Nekem is fájogatott a pocakom,de ennyire nem voltam rosszul mint te.
Majd írj hogy mit mondtak...
nyuszmusz82
Eger

Timcsimimcsi, Nyuszmusz!
Írok majd!
Ma is hasmenéssel kezdtem a napot..
cherrybomb

@cherrybomb:
Ki tudja már tisztítja magát a szervezeted, és lesz vmi? :-D
Ha igen, sok erőt és kitartást!
nyuszmusz82
Eger

Igen. A hasmenés erre utalhat Nyuszmusz. Mikorra is vagy kiírva Cherrybomb?
timcsimimcsi

Sziasztok!

Cherrybomb, Te érzel valamit...
Megmosolyogtam mikor ezt olvastam tőled: "Utána szülőszoba látogatás."

Lehet szó szerint kell majd ezt érteni.

Mindenkinek kitartást csajok! Mostmár tényleg csak pár nap és karjaitokban tarthatjátok a kis Drágáitokat. Olyan jóóóó, le sem tudom írni.
napsugar22

@napsugar22:
Köszönjük a biztatást! :-D
Neked további jó babázást.
Tudsz azért pihenni valamennyit?
nyuszmusz82
Eger

Sziasztok! Nekem szokásos haskeményedés... De elmúlik. Viszont erős folyasom van... És fájdogál ott... De gyerek mozog, kicsit hányingerem van este óta. Puszika
annacska15

Köszi Nyuszmusz!
Napközben semmit, mert a nagylányom ébren tart meg csinálom a dolgomat. Éjszaka tudok csak amikor a kistesó evett és visszaalszik. Ez van hogy 4 óra, de mostanában 3 óra hossza. De nem panaszkodom, mert mindent megérnek nekem
napsugar22

Hű Annácska!
Nálad is izgi akkor a dolog :-D
nyuszmusz82
Eger

Csináltam baba koktélt. Persze alkohol meg ricinus mentest. Finom lett... Tán segít... :-) nagyon fincsi lett :-) kb 3 dl meg is ittam.
annacska15

Sziasztok! Minden rendben volt az NST-n, és a szülőszoba látogatáson is. Jóóóó hosszú volt, de érdemes volt elmenni, mert mindent elmondtak. Kicsit szülésfelkészítő is volt egyben. Egyébként már rendben vagyok, valószínűleg a front visel meg, de az nagyon.
Timcsimimcsi!
19-ére vagyok kiírva. :)
cherrybomb

Nekem már csak 4 nap van...
annacska15

@cherrybomb:
Örülök, hogy minden rendben volt. Én 13-ra vagyok kiírva, az még 8 nap. Valahogy úgy éreztem, hogy most nem fogom addig húzni, Lacust túl hordtam és indítottak. Most már úgy érzem Ati sem akar időben kibújni és ugyanúgy fogok járni mint Lacussal. Sőt úgy érzem sosem lesz vége.

Annácska, te màr bármelyik pillanatban szülhetsz. Drukkolok, hogy mindenkinek könnyű szülése legyen!

Kispuszedli, rólad semmi hírünk, továbbra is várjuk a híreket!

Napsugár! Biztos nagyon élvezed a babázást, összeszoktatok már a picurral? Hogy érzed magad? Gondolom a két gyerkőc miatt gyorsan össze kellett szedned magad.
timcsimimcsi

Sziasztok!
Mi voltunk bent, mert megint magasabb lett a vérnyomásom.
Szerencsére minden rendben, vizelet negatív, az nst is jó volt.
Megvizsgált az ügyeletes doki, nagyon fent van még a méhszáj, és éretlen még, inkább jövő héten lesz szülés mint a héten.
Egy laborvizsgálat javasolt, arra holnap megyek.
nyuszmusz82
Eger

@nyuszmusz82:
Az a lényeg hogy jól vagytok! Ne terheld magad, inkább pihenj sokat!
De milyen furcsa ezt olvasni, hogy a jövő héten lesz a szülés. Az már mindjárt itt van
timcsimimcsi

@timcsimimcsi:
Ja, bármelyik pillanatban.... De mikor van az a bármelyik??? Meg bármikor?? Ma már azt hittük lesz vmi... De persze lopikula.... Elmúlt...
annacska15

Eddig kettő babánk van igaz? Harmadikról nem tudunk...
annacska15

Sziasztok!

Hú Csajok, nagyon itt vannak ám már ezek az időpontok. Tényleg bármikor jöhetnek a bébik.

Timcsi, köszönöm szépen jól vagyok. A gátsebem már egyáltalán nem fáj, szépen tudok ülni, járkálni. Sokat segített az Aloe Vera First spray, ajánlom mindenkinek, ha ilyesmire kerül sor nála is. Picurral összeszoktunk, olyan természetes, hogy van nekünk. Tesó is nagyon szereti. És bizony ám hogy lehet szeretni két gyereket is egyformán.....féltem ettől az új érzéstől, helyzettől az elején.

Én is megéreztem, hogy nem bírom a kiírig, lehet a Te megérzésed is jó.

Nyuszmusz, örülök, hogy végül minden rendben. Pihenj ha tudsz.

Annácska, már nagyon közeleg a nap, már csak 3....

Cherrybomb, szuper, hogy minden jó volt. Örülök, hogy az NST is jó lett.

Vigyázzatok magatokra és pihenjetek sokat.
napsugar22

Sziasztok!

Hű, nektek tényleg nagyon közel van már, nekem papíron még van 3 hetem... Nem tudom meddig visszük, pénteken kicsit körvonalazódik majd a helyzet, akkor lesznek vizsgálatok.

Nyuszmusz, a magas vérnyomásra mit mondtak? Egyszer nekem is szépen felugrott magamhoz képest, azóta is mérnem kell de 125 fölé sosem ment hála az égnek. Nekem még nst-m sem volt, pénteken töltöm a 37 hetet.

Igen, érdekes és izgalmas ez a várakozás... Az, hogy jön, de mikor!? Bármelyik percben, órában... :-D

Olyan sokszor feszíti lent a kislányom, mintha kést szúrkálnának a hüvelybe és a méhszájamba(gondolom az van olyan magasságban). Ugyan jelent mást is ez az érzés, vagy csak a baba alkot!?
Minden új, ismeretlen, csak tippelgetek
knegm

@knegm:
Nekem is ez van hetek óta... Tegnap olyan durva volt h azt hittük lesz vmi.
Párom ma kezdte a 9 napot... :'(
annacska15

@knegm:
Amúgy az az érzés az, hogy nyomja a fejével a méhszájat. Vajjudas alatt 100* rosszabb lesz. Úgyhogy kitartást. Én már alig várom hogy menjek. Holnap még ultrahangra kell menni délután... Ha addig nem történik semmi. De éjjel se volt semmi, csak a derekam fájt nagyon, de az nekem mindig.
:-) Kitartást mindenkinek!
annacska15

32 hetesen faros volt... Remélem akkor azóta sikerült megfordulni és tényleg a fejével csinálja
Az én férjem az 5. Napot kezdte, 12-14 orazik... De legalább öt elengedik a hó végére, amikorra várjuk a babát.... Mondjuk ezt ő akarta így, ő csinálja a beosztást és szándékosan húzza meg a hónap elejét, de baromi sokat vagyok így egyedül.
Arról nem is beszélve hogy sajnálom, hogy ennyit dolgozik.
Annácska, a párod jobban van már "lelkileg"? Te?
knegm

@knegm:
Nekem is 125 körül van általában a felső érték, tegnap este 158volt,
Nem is éreztem jól magam és bementünk.
De mostanában vacakol, gondolom a front meg hogy már itt vagyok a végén...
Ma ügyel a dokink, írt fel gyógyszert, ha még tartósan 140felett marad, reggel este egy egy szemet.
Pénteken megyek nstre legközelebb.
nyuszmusz82
Eger

Na most ezt jól leírtam.
Azért érthető? :-D
nyuszmusz82
Eger

Igen, érthető nyuszmusz! Remélem hogy nem lesz szükség a 2 szemre, most voltam a védőnőnél nekem jelenleg hála az égnek stabilan normális tartományban van. Mikor nekem magasabbat mértek, már akkor tudtam hogy nem lesz jó, mikor még nem szólt.. Én is éreztem hogy nem vagyok túl jól, mondjuk 135 körül volt de azelőtt végig 105... Szóval magamhoz képest felugrott. Azóta mérem 2x 1 nap utasításra de eddig 1x szokott fel megint, a többi jó. A pulzusom jó magas, az csak akkor van 70-80 körül amikor még az ágyban pisi előtt mérem, főzés vagy takarítás után 125 is volt már... Azt is negérzem, elvileg nincs vele teendő. :-)
knegm

@knegm: Nekem is mérni kell, délelőtt délután.
Sokat számít hogy "ketten vagyunk".
Remélem szülés után normalizálódik a dolog!
nyuszmusz82
Eger

Hát... Még mindig nem tudja a fizetetlent se megmondani a főnök. Úgyhogy vszleg egyedül megyek...
annacska15

Buli van a hasamba... Kár h nem hallom a zenét amire táncol... Nem tudok elaludni tőle... Simi se segít, nem nyugszik meg... Mindjárt kiszakad a hasam... Így 3 nappal szülés előtt... Ennyit arról h kevesebb a mozgás szülés előtt... Vagy csak az én berendezesem van gumibòl, de ez a gyerek táncolni is tud a hasamban...
annacska15

@annacska15:
Nem vagy egyedül én is csak forgolódok,nem hagy aludni ez a kis tökmag.
nyuszmusz82
Eger

Megpróbálok aludni, rögtön nekiáll... Már inkább filmet nézek...nyomkodja a mehszajam... Jó érzés...
annacska15

Én most ültem ki a konyhába, olvasgatok. Jobb mint az ágyban forgolódni..
cherrybomb

@cherrybomb:
Te mikor aludtál el végülis?
annacska15

Annacska!
Mikor utoljára ránéztem az órára majdnem 2 óra volt.
Neked mikor sikerült?
cherrybomb

Sziasztok!
Akkor hárman kuksoltunk, nagyon jó...
Én kb olyan három körül aludhattam el.
Viszont most fájogat a fejem, pihenek.
Még jó h tegnap megfőztem, párom kitakarított minden rendben van.
Ma menni se kell sehova.
nyuszmusz82
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: