na, most értem a végére, sajnos most viszont kihullott a nagy része...
Tasin, neked is örülök nagyon, végre teljesen megnyugodhatsz, de te is egyértelmű voltál, hogy semmi gond nincs. Érzik azt az anyukák, ha baj van...
Tűzhelyet sokan írtátok,én is a vegyesre szavazok, és a forrólégkeverés (ha sok vendég van pl, egyszerre lehet sütni húst, pizzát,rakottkrumplit több tálcán is, vagy vaníliás kifli, mézeskalács, stb) és grillezés nagyon fontos!

és általában nem kerül többe. És a whirpoolt kerülném, a zanussik elég jók. zanussink volt, most whirpoolt vettünk, és rosszabb. (nyilván a drágább aeg és bosch és társai szintén, de engem nem győzött meg az árkülönbség) Az indesit és az electrolux sem igazán jók, ezeket meg anyukám utálja nagyon, én még nem próbáltam

Ha van mora, az sem egy rossz márka,de nem próbáltam. Érdemes figyelni arra is, hogy két tálcája legyen, és hogy milyen mélyek! csak grilltálca-e, vagy igazi sütőtálca, ha már forrólégkeverés...
és ha esetleg beépítitek, akkor nagyon praktikus, hogy magasabban van a sütő.
babakocsiban én annyit tennék hozzá, hogy nem csak az fontos, hogy hány kiló, bár a 18 horribilis, hanem hogy hogy lehet megfogni, és felemelni. Pl a mi 3,5 kilós esernyőkocsink nehezebbnek tűnik, mint az aria, mert nehezebb megfogni., és megtámasztani.
És még az is, hogy ha valaki két gyerekkel is a most vásárlandót akarja majd használni, akkor érdemes nem esernyőre csukhatót, mert azokat nehezebb egy kézzel tolni - fogni kell a tesó kezét. Vagy olyant, mint Cat választott, hogy van ilyen összekötője.
judy, igen, konyhabútort, egyéb beépíthetőt már most érdemes megtervezni, megrendelni, mert ha beépíti valami asztalos, rá is kell, hogy érjen, meg elkészüljön az anyag, ilyesmi. Szerintem egy jó konyhának (jó szakembernél, hogy rá is érjen) kell két hónap átfutás

talán ha készen veszi az ember, elég egy-két hét is. és durván sok, ami még hátra van, de remélem végeztek!
A sütőtök és répában talán még az a-vitamin is sok, ami nem tesz jót nagy mennyiségben, meg abban van az a színezőanyag, hozzátápinál is heti egyszer szabad csak adni, mert sárga lesz a gyerek, de hátha lesz valakinek ideje, és utánanéz. a déligyümik ilyen hibájáról nem hallottam... az enyémek is imádják egyébként, szerintem azért nem eszem én sokat, mert eleszik előlem. Nándi egyik első szava volt, réka meg margarinnak hívja
egyébként bőrgyógyászaton jártunk, sajnos plakkos ekcéma nándié, hormonos krémet kapott rá, amit csak a madarász patikájában lehet kiváltani, aminél lehalt a számítógépes rendszer, így bezárták. De az anyatigris előtört belőlem, szóval nem tágítottam, és végül elbőgtem magam, hogy nem tudok visszajönni két gyerekkel terhesen dunakesziről, hogy esetleg még mindig ne működjenek, gyereknek meg sebes a bőre, csak náluk lehet ezt kiváltani, így kikeverték végül, otthagytam 3000ftot, hogy majd jövő héten elszámolnak a férjemmel... sok felháborodott szülővel találkoztam, de csak ketten tartottunk ki. a dokival végeztünk 9-re, a gyógyszertár további másfél óra volt, jó, a kikeveréssel együtt, amire 20 percet mondtak, de fél óra volt, meg utána is csomó idő bejutni a patikába. nem volt túl jó program.
HOlnap börze, kaptunk vip jegyet, úgy örülök neki! 1200akárhányas aszalunk lett volna, és a réka ovónénije mondta, hogy mégsem megy, nem kell-e a vip jegye, és most a 45-46-os asztalok lesznek a mieink, a bejáratnál rögtön, szupi! remélem mindent eladunk... Ha valaki jön, látogasson meg

bébiruhánk minimális van, szóval azért nem érdemes, bár cuki bébijátékok is vannak, de csakúgy...
mennem kell fektetni, karácsonyi ötletekkel is el vagyok maradva, de egy oldalt írok, ott sok ötlet van,
http://www.canadahun.com/forum/ csak bogarászni kell, majd lesz több időm, teszek konkrétakat is. És még lógok tüneménynek a bonbon receptekkel is, nem felejtettem el, és még két likőr recept. Ha valaki áztatós likőrt szeretne csinálni, jövő héten érdemes már beszerezni az alalpanyagokat, sé megcsinálni, mert jó, ha 3 hetet áznak!!! (gyógylikőr, citromlikőr, stb. )Ilyesmiket találtok a mindmegitta.hu oldalon is, meg a korábbi linkeken is. A krémlikőr recept az pár napig állós, úgyhogy az még ráér
jaj, ugyanez van a fűszerolajokra, azokat meg még nem tettem fel. na, hétvégén mindenképpen majd, vagy hét elején...
likőrökhöz én sima félliteres üvegeket szoktam venni a boltban, vagy ami évközben szép üveg gyűlik, és az előbbieket kifestem üvegfestékkel, vagy ráírom, mi van benne. nincs kézügyességem, úgy is megy
na, húzok, fektetnem kell.
nem hiszem, hogy most pár napig jövök, de ki tudja...