Nagyon szivesen csinaltam a tablat es orulok, hogy tovabbra is van ra igeny es folytatjatok.
Fenix,
Nem vettem at senkitol a tablazatot, en kezdtem el. Lattam hogy mas topikokban is van ilyesmi es megkerdeztem a lanyokat hogy szeretnek-e ha lenne nekunk is. Szerettek volna, ugyhogy megcsinlatam
A vitaminokkal kapcsolatban Nanettel es Bettivel ertek egyet. Tobb mint egy eve szedek magzatvedo vitamint (minden aldott nap) es sosem ijesztettek meg azok a bizonyitast eddig meg nem nyert allitasok, hogy elhizom, vagy nagy lesz a babam. A magzatvedo vitaminok szedese sok fejlodesi rendellenesseget szinte teljesen kizar, de persze nem mindet. A vitamin melle nem jar "garancia", de en ugy erzem, hogy ezzel is teszek valamit azert, hogy egeszseges babam szulessen. Amugy a terhessegem alatt eddig 6.3 kg-ot hiztam, ami abszolut nem sok, igaz meg hatravan bo egy honap. Szoval szerintem a gyermekvarashoz ugyanugy hozzatartozik a magzatvedo szedese, mint a helyes taplalkozas es a karos szenvedelyek elhagyasa. Persze ezzel nem azt mondom, hogy ha valaki nem szedi vagy rendszertelenul szedi, annak garantaltan problemaja lesz. Ki-ki merlegelje mivel jar jobban. Bar a bizonyitottan hatasos folsav vagy magaztvedo vitaminkomlpex eseteben nincs igazan sok merlegelnivalo, hisz tudomasom szerint attol meg senkinek sem lett semmi baja hogy ezeket beszedte...