A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Na jó van augusztusi topik :oops: :oops:
Vendég

Vagyok, azóta nem történt semmi különös.
Babóca most kezd mocorogni, egész nap meg sem mukkant.

Kike! Édes a kis professzor Domi baba! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:39-kor.
Vendég

Nálam most csend van,mindhárom alszik-kopp-kopp-lekopogom.Talán ma én is időben ágyba jutok :roll: És egyedül raktam le mind a hármat-ügyes vagyok,ugye? :lol:

Köszönöm a dícséreteket,a családra,és a professzor Domira is :lol:

Megyek,leellenőrzöm,tényleg alszanak-e és én is vetődök az ágyba :D Jó éjt mindenkinek! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Krisz vagyok Timi párja! Az ő nevében írok most nektek. Látom nagyon hiányoljátok.
Na a következők történtek.
Tegnap voltunk a szülészeten NST-n, voltak picic cikkcakkok. De fájást nem érzett. Görcs jellegű dolgok érződtek. Éjszaka - amit én most kivételesen átaludtam - ezeka görcsök erősödtek és sűrűsödtek. Timi nem aludt szinte semmit, éjjel kiment zuhanyozni, hajat mosni, stb - minderről én semmi tudomást nem vettem.
Reggel ujságolta nekem a dolgokat, na mondom készülődés és bemegyünk ma NStre meg a dokihoz. Beraktuk a batyut is mert mondtam is neki vigyük, mert a doki valszeg benn tartja. Hát így is lett. Nagy nehezen megcsinálták az NSt, aztán több órányi várakozás után megjelent a doki is - magyar egészségügy.
Doki megvizsgálta, már ahogy tudta 2 fájás között. Aztán mondta hogy így nem engedi haza, az éjjel akár meg is szülhetünk.
A fájások olyan 7-10 percesek, nyákdugó folyamatosan távozik.
Most beszéltünk telefonon. a fájások nem változtak a nyákdugó folydogál. ha éjjel nem történik semmi, akkor reggel megkérdi az orvost és a szülésznőt, hogy meddig akarnak várni még, mikor indítják meg a szülést. Na ha újabb fejlemény van jelzem neketek.

Üdv

Kép

Kép
timi1982

Szia Krisz!
Köszönjük a híreket Timiről!!!
Drukkolunk nektek! És várjuk a további híreket!
:)

Kép
Kép
patr

Kata, ezen a mindenki egy popót ráz-on jót nevettem. :lol:
Egyébként már fél órája rázom a popót, most apa felváltott! :?

Kép
Kép
patr

Hali Krisz!

Köszi szépen a híreket, drukkolunk neki! Te nem leszel ott a szülésnél? Vagy ha hív, akkor mész is?
Reméljük gyorsan előbújik Bence!

sz.andi

Szegénykéim! Én megfürdettem 3/4 9-kor, kaja és csucsu. Remélem így is marad! :?

sz.andi

Én nem tudom, de a fürdés alatt csend van, még talán élvezi is. De mikor a hálóruhát adom rá, olyan ordítást csinál! Pedig mikor öltöztetem úgy általában, akkor nincs semmi! Fürdés után meg mindig. Ki érti ezt...

sz.andi

de ott leszek!

ha csörög akkor 5 perc és ott vagyok

Kép

Kép
timi1982

Szegénynek tök szar lehet ott egyedül. Na drukkolok ezerrel!

Megyek aludni, jó éjszakát mindenkinek!

sz.andi

Akkor hat mennek a drukkok Timinek es Krisznek! :)

Babakepeket megneztem - alig lehet velük betelni!

Muffin - Eliot nagyon helyes - en is amondo vagyok, hogy egy elegedett kepet is kerünk rola!!
Zavarja öt a tapasz? Tapad rendesen? Nem jön le, ha nedves lesz? Vagy hogy van ez? Meddig marad fent, mikor cserelitek. Ti rakjatok fel - gondolom...???

Lea kengurubaba itt alszik a kendöben es epp kacag almaban - biztos valami vicceset almodik! :lol:

Joccakat Nektek!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

megnézem sikerült e az ujj vonalzóm!

Kép
linda24

Na, éjfélig ráztuk a popóját!
Aztán kettőkor már éhes volt, most meg fél hatkor kelt!
Megint nem aludtam bucira a fejemet!
És eszembe jut, hogy mi lesz majd szeptembertől, amikor Zsuzsinak kezdődik az iskola!

Timi, reméljük, már babázol!! Ha még nem, akkor kitartás!

Kriszti, veled mi újs?

Sose voltam még első! :lol: :lol: Ági, jó hogy otthon vagytok! De hol vagy, te szoktál első lenni :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Jó reggelt mindenkinek!

Timi! Hajrá-hajrá! ++++++

Én azt a 4 pisit leszámítva egész jól aludtam. Szegény Apa minden moccanásomra felriadt, hogy na megyünk?
Reggel meg a lelkemre kötötte, hogy ha van valami, akkor hívjam! Nem tudom mit gondol, hogy pont Őt hagyom ki? :shock: :lol:

Amúgy azóta semmi, sehol egy jósló, igazi meg pláne.
Na talán majd ma, mert megyek gyerekorvossal ismerkedni, visszafelé meg boltba be.

Ja és tegnap az esemény után szinte folyamatosan csörgött a telefon. Valahogy mindenki ráérzett. Még a dokim is hívott, hogy mi újság! :shock:
Előre félek a mai naptól... :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!
Timinek megy a drukk!!

Nekünk ugye a tegnap délután után,mikor is alig aludt a szentem,szerencsére jó éjszakánk volt,tényleg aludtak már nyolc után kicsivel mindhárman-aztán picuri egykor kelt,aztán háromkor,és most fél hétkor.Legalább kialudtam magam a mai menetre :lol: Bár azért tudtam volna még aludni-főleg az nehéz hogy álmomból felkeljek hozzá. :roll:

Linda:jó a vonalzód! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Timi! Megy a drukk! +++++++++++ De remélemmár túl is vagy rajta!

Éjszaka tűrhető volt. Most kétszer kelt a szentem.

Kike! Nagyon ügyi vag yhárom gyerekkel. Nekem a kettő is zokon esik,ha egyedül kell letennem őket. Most pl. Jázminnak kelett várni a kajcsival, amíg Rolinak megcsináltama kakaót. Nem nagyon tetszett neki, de hát Roli hangosabb volt!

Mára semmi extrát nem tervezek. Jó lenne már egy nyugis nap! Tegnap sem juottunk el a játszótérre sem.

Kriszti! Érik az egyszemélyes tábli! Remélhetőleg ma megkapod!

Muffin! Helyes a kis mérges Eliot!

Linda! CSak sikerült a vonalzó!

Kép
szly27

De megszívtam! A gyerekdoki csak délután van ma, mehetek vissza kettőre. Oké hogy nincs messze, de már az a táv is rosszul esik. :?

Na de beváltottam a lottót, a hatoson 3-at eltaláltunk! Kaptam érte 1660.-at.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

kryss a tapaszt mi rakjuk fel, pár órát tapad, pont azért, mert nagyon kíméli a bőrét. Elvileg annál jobb, minnél többet van fenn, de még csak egy pár darab van, most fogunk többet beszerezni. (50 db 16 és 18 ezer között mozog... még az a szerencse, hogy nekem van a legszupibb férjem és talált egy helyet, ahol az 50 db csak 1800 :) amúgy nem nagyon zavarja, azon a képen csak éppen éhes volt, azért reklamált. De vannak nem sírós képek is, tegnap megint csináltam, majd teszek fel.

tegnap volt 2 hete hogy hazajöttünk, és kereken fél kilót hízott azóta! :)

timi meg remélem már babázik :)

KépKép
muffin

Timi!
Drukk! De remélhetőleg már boldogan babázol! Remélem párod jön majd a hírekkel.

Kriszta!
Rajtad a topik szeme!!

Muffin!
Nagyon szépen hízik Eliot! és nagyon édes baba....várjuk majd a többi képet is!

Nekünk az éjszakánk aránylag jó volt.... most 1-kor kelt, meg 5-kor. Az 5-ös szopi után a nagyágyban maradt! :oops: (ritkán van ilyen, de néha ez is kell). Aztán meg 8-kor kelt.

d.dodó

Anyjuk!
Hogy vagytok?? Milyen baba Anna? Ha van időd, jelentkezz be!

d.dodó

sziasztok

hát mi gyarapitjuk a hasfájos babyk táborát

anyukák valami jo tipp ami beválik?

Képimg][/url]
Kép
ronix

[....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:19-kor.
20150601134430

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:40-kor.
Vendég

Viki: de jó, hogy alakul a tejcsi dolog!
Vendég

Viki! Jó hogy alakul a tejcsi! De én azt hallottam, hogy a homeós bogyó és a tea ütik egymást. Szóval egyszerre nem kéne használni mind a kettőt!

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:20-kor.
20150601134430

Halihó!

Timi, hajrá-hajrá!!! ++++++

Kicsit kikerültem a zombi állapotból :) A család egyelőre nehezen rázódik bele, hogy eggyel többen vagyunk, így mindig elcsúszik az esténk. Kiscsaj meg akkor van ébren, amikor épp aludnánk :) De nagyon édes!

Viki, írod, hogy mennyit adsz, fejsz neki... lehet, hogy nekem is így kéne? Bár nálunk evés után úgy kidől, hogy csak lóg, de pl. ma reggel is egy órával később megéhezett. Igaz, közben nyomott 2-3 rotyit... egyelőre bejön az a módszer, hogy Laktoherbet iszom, aztán etetem Natit, amikor éhes. Remélem, ez elég neki. Tegnap is 100-at elraktam a fagyasztóba.

Vkata, nem nevetlek ám ki benneteket, csak olyan aranyosnak tartom, hogy aggyal tudjátok, mit kell tenni, ill. mit javasolnátok a szülőknek, de a saját babátokkal kapcs. ugyanúgy elbizonytalanodtok, mint mi, nem-doktorok :)

Muffin, ügyes a férjed! Észrevettétek a különbséget a tapasz nélküi és tapaszos evés között?

Kike, ezek szerint Dominak tetszik a professzor-imidzs :D nagyon cuki!

Kryss, Lea édes lehet :)

Akartam képet tölteni a gyerkőkről, de a bnet egyelőre nem akarja. Majd próbálkozom még!

Kép
Kép
bondi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:20-kor.
20150601134430

Sziasztok, köszi a jókívánságokat, tegnap hazajöttünk. :) Gyerekek mind az öten jól vannak, és mind nagyon rendesek. :lol: Ki eszik-alszik, ki segít, szóval jó itthon, és hihetetlen túllenni rajta, még hihetetlenebb, hogy pár napja még a másik oldalon.

Szép napot Nektek.

potyka

bondi, nincs semmi különbség tapasszal vagy nlküle evéssel, mert a tapasz nem zárja a száját, csak összébbhúzza egy kicsit

SZIA POTYKA!!! :)

és akkor hoztam megint képeket.

Kép Kép Kép

KépKép
muffin

Sziasztok!

Mi jól vagyunk, egész nap szopi és fejek ezerrel...Éjszaka sikerült 35- öt lefejni, ez maximum eddig....Fagyasztani én szerintem soha a büdös életben nem fogok.
A leányzó továbbra is egyszer kel éjszaka utána meg reggel hét körül... szóval rendi...:)

Potyka, akkor minden rendben, üdvözlet újra köztünk... És Daninak is üdv!

Kép
andkata

Muffin! Milyen kék szeme van Eliotnak! Jázminé szerintem sötét lesz!

Potyka! Üdv újra itt! Milyen 5 gyerekkel?

Kép
szly27

Sziasztok!

már megint nagyon rég nem voltam, de szinte csak visszaolvasni van időm, írni nem... :(

Muffin!
Nagyon aranyos Eliot, örülök, hogy minden rendben veletek!

Potyka!
Gratulálok a "Kis Potyautashoz" ! Sok örömet, és egészséget kívánok mindenkinek!

Timinek drukkolok, de reménykedem, hogy talán már babázik!
:wink: :lol:

Velünk minden oké, de elkapott egy kis tejmizéria... :cry:

eddíg volt rendesen, most pedig szerintem kevés, amit tudok neki adni. Különösen az egyik mellemből, mert abban látványosan kevesebb van.
az éjszakáink jól telnek, este 10-es szopi után 5-kor én ébresztettem fel, ám azóta folyamatosan eszik.
Evett 1/4 8-kor, majd 1/2 11-kor, és egy óra múlva is...
Nem igazán értem, mi lehet a baja, bár most utoljára nagyon éhesnek tűnt... :roll:

Délután szerzek valahonnan egy mérleget, és kiderítem, mennyit eszik.
Tényleg! egy ekkora babának mennyit kellene egy evésre ennie?

Fejni én csak ritkán szoktam, de mától kezdve minden kaja után fejtem, hátha ezzel is serkenthetem a tej termelődést, meg fitolak teát is iszom, napi 1,5 litert. (ezt viszont a kezdetek óta...)
Remélem, ez csak átmeneti gond, és nem apad el a tejem.
De amíg eddíg majdnem szétdurrantak a cickóim, most olyanok, mint egy 70 éves néninek... :cry: :cry: :cry:

Tudtok, ezeken kívül valami jó megoldást?

Bocsi, ha csak siránkozni jövök, de most nagyon megijedtem!
Vendég

Muffin!
De jo! Eliotnak is ilyen mini frizkoja van. Mar azt hittem egyedul maradtam mindenki hajas babajaval szemben.

Potyka!
Udv ujra koztunk.

Gyakorlott anyukak SEGITSEEEEG!!!!!
A fiaim reggel 6ota folyamatosan orditanak. Minden letezot kiprobaltam mar. Seta,pocaksimi,hintazas,bohockodas,eves,eves,eves,pocakszirup,alvas anya pocijan....de csak max 3percet alszanak azt is csak erogyujteskent a kovetkezo menet orditasra. Egyeb otlet???????
Lassan megorulok :cry: :cry: :cry:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:21-kor.
20150601134430

Muffin!
Nagyon aranyos Eliot!

Nálunk nem tudom mi van, de nagyon nyűglődve alszik egész délelőtt...csomószor felkel közben, de vissza is alszik!
Ja, meg van hogy kaja után még tátog...de nem tudom hogy merjek e adni neki, mert tegnap is ezt csinálta, de aztán meg nem tudta a limitet, és mindent kihányt...nem csak egyszerűen bukott, hanem hányt. És ez elég ijesztő! szóval azt sem akarom hogy éhes maradjon, de azt sem, hogy úgy túlegye magát, hogy visszahányja, mert akkor egy fél óra múlva újra éhes lesz!

d.dodó

Sziasztok!

Minden újdonsült anyukának gratulálok, sajnos nem igazán tudok visszaolvasni még mindig nemtudom beosztani az időmet. Én is rakok majd fel képet nektek. Nálunk még nagyon jó baba Vivi, remélem ilyen is marad. :)

Muffin nagyon édes Eliot, és tényleg jó ötlet ez a tapasz, mert így legalább húzódik egy kicsit a kis szája.

Akkor majd hozom a képeket, meg a szüléstörténetemet is. :)

Kép
linda24

Kép

Kép

Kép

Kép
linda24

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:41-kor.
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:41-kor.
Vendég

Sziasztok!

Szoktam olvasni csak nincs időm írni.
Levente még mindig neccesen eszik, minden nap azért hajtok, hogy a minimum mennyiség meglegyen. Ami most 550 gramm, mert már 5500 gramm. Most még az elalvással is kűzdünk, mert nem megy egyből és akkor begorombúl. Tegnap este 6-kor evett és utánna fürdött próbáltam még neki adni egy keveset enni de nem kellett neki és aludni sem akart csak sírt egy idő után. Na én bepakoltama kendőbe és úgy mentem át egy kis időre a barátnőmhöz. Útközben elaludt a kendőbe és aludt miután hazaértünk és betettem az ágyába. Egy kicsit az ágyában is aludt, de 8-kor felébredt és evett még 60-at, mert csak annyi volt az üvegben, de amikor csináltam még hozzá az már nem kellett neki. Aztán be is aludt. Negyed 2-kor ébredt és megevett kb.: 80-at és nehezen aludt vissza, mert idegesítette a terpeszpelenka, úgyhogy le is kellett venni rüla, hogy el tudjon aludni. Fél 3 már elmúlt mikor elalut (2 után vettem le a terpeszt) és 5-kor kelt megint akkor megevett 100-at és negyed 7 volt mire elaludt akkor már fejnem is kellett mert majd szétszakadt a cicim. Lefejtem 150-et aztán lefeküdtem, de 10 perc múlva megjelent Olivér és már nem tudtam visszaaludni. Az ideális az lenne, ha Levente 6-kor kellne és addig tudnék aludni. Rossz, hogy ilyen nehezen alszik vissza.
Tök viccesen nézhetek ki éjszaka az etetésnél, van hogy bealszom közben és arra ébredek, hogy leesik a fejem. Levente meg szorgalmasan eszik az ölembe, ha épp van még tej a cumiban, mert néha azt is félredöntöm. Ezt többször is el szoktam játszani etetés közben.

Na befogom mert mennem kell, már megint sok voltam.

Ja van 2-es pampers pelusom bontatlan (apámék azt hoztak, de nekünk már kicsi) és még mindig megvan a 2-es liberonk is fél csomag. Ha valakinek kell szóljon! :lol:

Azóta mióta az elöbbi sorokat írtam már voltam Leventével a dokinál és azt mondta, hogy nem kell neurológushoz vinnem csak 5-6 hónaposan, ha nem múlna el a remegése, de ez még teljesen normális.

Most várom apóst, mert ő vigyáz Olivérre amíg elmegyek Leventével a 6 hetes kontrólra a nődokimhoz.

Na kíváncsi leszek milyen képet fog vágni, ha "fizetés" nélkül fogok távozni. Mint meséltem nagyon nem voltam vele megelégedve a mostani terhességemnél és úgy döntöttem nem "dolgozott" meg a plussz pénzért.

Képzeljétek a mellbimbóm udvara :oops: már teljesen ki van teljesen ki van repedve. Sajnos nincs ideje begyógyulni.
Muffin te hogy bírod az állandó fejést. Én ha nem akarnék ennyire Anyatejet adni Levinek akkor már nem is fejnék, mert ez iszonyúan rossz és utálok is fejni. Ha belegondolok, hogy még hónapokig kell folytatnom.

Na megyek itt van apósom.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na, megjártam megint a védőnőt, pontosabban találkoztam a leendő doktornéninkkel. Elsőre tök szimpi, aztán majd elválik, hiszen munka közben még nem láttam.

Hazafelé feltankoltam barackból. :P

Muffin, Linda! Nagyon édesek a babócák!

Eliotnak tényleg milyen kék szeme van! :D Ha ennyire világos, akkor nem lehet hogy ilyen marad?

Végül, miután több, mint valószínű, hogy már csak nekem van ilyenem:
Kép :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na, azt a fejemből kiálló tincset ne nézzétek! :lol:
Pocakkal együtt kezdett el nőni, és nem tudok vele mit csinálni, mindig bevizezem, az lehúzza, de megszárad és megint fülesbagoly vagyok tőle! :x :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Pocakom nekem is van, csak nem lakik benne senki! :lol: :lol:

Jó, hogy feltetted!

Timivel vajon mi lehet?

Potyka, hamar hazamehettetek!

Csodaszép, és tündéri babáink vannak! :)

Kép
Kép
patr

Titi! Na erre a nem fizetek dologra kíváncsi vagyok! Bár nálunk Apa rendezi az anyagiakat, de Ő kritikusabb mindenkinél.
Már most haragszik rá, mert egyszer az egyik kórházi uh-s napon nem ismert meg engem a folyosón. Úgy látszik nem voltam elég paramami! Vagy eddig túlzottan rendben ment minden.

Timi szerintem már tuti babázik, csak még nincs energiája tudósítani! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Potyka
De jo, hogy mar otthon is vagytok - akkor azert megis összejött, hogy szerda elött megszülessen ötöske! :D

Muffin
Köszi a nezelödös, bekes kepeket Eliot-rol!Eszembe nem jutott volna, hogy a mütet elött, ilyen tapaszos felkeszites van, de jo, mert akkor talan tenyleg a mütet utan nem lesz neki olyan kellemetlen. Remelem...

Hadd fejezzem ki csodalatomat minden anyukaval szemben, aki fej es ugy latja el a babajat! Gondolom en is kepes lennek ra, ha kell...De igy csak csodallak Titeket!

Mi voltunk ma hat hetes vizsgalaton - 4800 gr es 56 centi - ha mi ilyen ütemben nönenk... :shock:
Ja es megkapta a rota elleni ellenanyag elsö fejezetet....majd hat het mulva megyünk megint, most csak a csipö UH-ra kell ellatogatni meg.

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Előszöris Kriszta - gratulálok a kiváltságos óriáspocakodhoz! :D Nagyon csini!!!
[quote]K írta:inek írjak? Andinak, Vikinek és Werának bent van a száma a telómban, majd meglepi lesz.
NEKEM! NEKEM! :lol: :lol: Imádom hozni a babahíreket!!!!! :wink:

Gyönyörűek a babák, imádom nézegetni a fotókat!

Ronix - újra szeretném leszögezni, hogy a vérzés 4 hét után még normális! Én a 7-ediket töltöttem és ha hiszed, ha nem, még mindig van... :roll:
Hogy ez normális-e :?: Nos, lehet hogy ez már a büdös életben nem fog kiderülni mert a ROHAD BOMBA MIATT NEM BÍROK BEMENNI A DOKIMHOZ, PEDIG MA 6-RA VOLT IDŐPONTOM!!! Most megint várhatok egy hetet! :evil: :evil: :evil: Kell mondanom hogy szétb... az ideg?!?!?! Pont azok az utak vannak lezárva (az összes!!! :evil: ) amin oda lehetne jutni...

Andi - hát túl nagy okosságot én se tudok mondani a viszketésre. Lehet hogy érdemes lenne minden nap porszívózni + felmosni, mert néhány baba nagyon nem bírja még a pici port sem. Ilyenkor meg gondolom nálatok is nyitva van az ablak egész nap. Másra nem tudok gondolni. A mosószer inkább ott allergizál ahol a bőréhez ér, nem hiszem hogy a szeme viszkethetne tőle.

Vidokata - dehogy van nekem unatkozós időm! Asszem soha nem fogom utolérni magam az itthoni dolgokkal! A bezártságtól kattanok be meg a nemalvástól :roll:

Úgy izgulok már hogy Nyusziapu mikor jelentkezik a babahírrel!!!! :D :D :D Remélem azóta már kibújt és nem hagyták ilyen sokáig szenvedni! :roll:

Titi - csodállak a kitartásodért, ügyes vagy! Alakul azért, ahogy látom, de ez a sok fejés borzasztó lehet! :? Szerencsére nekem már csak ritkán van rá szükség. A Garmastan krémet próbáltad már??? Tényleg nagyon frankó!
A 2-es pelus 6 kg-ig jó, nem? Vagy már nagyon szorítja a combiját?

Ja igen, eljutottunk végre a gyerekszemészetre! Az van amit sejtettem is, ki kell mosni a könnycsatornáját! :( A Tömő utcai szemklinikára kell majd mennünk. Telefonon kell bejelentkeznünk, de előbb megvárom mi lesz ezzel a rohadványos bombával, majd utána hívom őket! :twisted:

És valami vidámat a végére: NÓRI ALUDT A SZEMVIZSGÁLAT KÖZBEN!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A doktornő könnyezett a röhögéstől. Azt mondta ilyet is ritkán lát... :P
Vendég

Wera, a 2-es pelus elvileg 6 kg-ig jó, de Zsoltinak már most szorítja a combját! Nekünk van majdnem egy teli 100 db-os csomag, és már nem tudom használni :evil:

Zsolti majdnem fél kg-ot hízott egy hét alatt! :shock: :shock: :shock:
Nem tudom, hogy ez normális-e???
Ma itt volt a gyerekorvos, de nem mondta, hogy sok lenne, azt mondta, hogy nagy baba és kész.

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: