A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Sajna Andi,én nem szoktam sírni,tán 9 éves korom óta igyekszem nem sírni,és mostanra már nagyon sok kell a pohárba,hogy kiboruljon,de egy jó sírós film szokott segíteni,na de arra nincs idő,még a házalakítás segíthetne,sokszor olyan megható,de addigra apa itthon,én meg néző előtt főleg nem sírok :?

sutimano76

Ha gondolod,holnap szívesen sírok Veled.:lol:
Viccet félre téve,szokj rá,mert másképp is kijöhet,lásd pánik;)

A kos és a hold miatt alszik este nyugtalanul Barni tegnap és ma??? :roll:

Kép
v.andi

Andi... és holnap telihold.... :? :?
vikiviktor

Andi... Te itt????? :shock: :shock: :shock: :shock: azt írtad, hogy Te 8-kor már alszol... vagy most alvajársz?????? Kép
vikiviktor

Viki Kép most hogy mondod. :lol: :lol: :lol: 6 körül ittam egy tejeskávét,szerintem azzé :roll: :lol:
Még úgyis felváltva ugrálunk be Barnihoz.

Kép
v.andi

Én nem ittam tejes kávét... de most tudnék.... :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: enyjebenyje én sem használom ki, hogy Dóri alszik... pedig már 2 órája azt teszi... asszem bebújok....
Jó éjt!!! Kép (Süti elloptam... :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :oops: )
vikiviktor

a letargia jellemzőbb rám,mint a pánik

sutimano76

Viki nekem van másik Kép
Kép

sutimano76

Nem baj Süti... ezt is ellopom.... Kép
vikiviktor

Kép

Kép
v.andi

elolvastam az esti mesét, és most mosolyogva megyek aludni!!!!
holnap jövök:)

Szebb álmokat!!

Kép

Kép
móka:)

Hellóka csajok!

Képtelen vagyok veletek lépést tartani… blogba beléptem, ott is rengeteg minden van… mi lesz itt… na próbálok visszaolvasni és reagálni, van 13 oldal brühühühühü

floranan

Sziasztok!

Látom még mindenki szunyál, tenném én is, ha a picikém aludna, de mivel egyszerre ébredt a nagyommal, így érdekesebb volt nézni,hogy kell oviba készülni, mint visszaaludni :D

Jajj,be vagyok tojva, éjjel éreztem, hogy fáj a nyakam kicsit és hát képzeljétek egy nyirokcsomó a nyakamon jól bekeményedett, van ott egy nagy kb. 1 cm csomó, ha hozzáérek fáj, meg úgy alapból is érzem, és nem a torkomtól van, mert hátrébb és kicsit feljebb.Mi lehet ez??? :roll: :roll:

Remélem jó éccakája volt mindenkinek. Nekünk 3.20-kor kinyilt a kis csipánk, de anya lecumiztatta babáját és így 6.30-ig aludtunk. :D

Kép
babcika

Jó reggelt!

Ejj,hogy megint hogy lemaradtam.. :shock:
Tegnap nem tudtam jönni már,kész vagyok,intéztem az önkéntes nyögdíjjamat,És ma is folytatnom kell a telefonálgatást.Szívatnak.Nagyon. :evil:
utálom hogy én rohangáljak a pénzem után...

Másik:hetek óta fáj a mellkasom,ott belül.Eddig elviselhető volt,de ma reggel már a sírás kerülgetett annyira. :cry:

Olvastam mindent,eskübecsszó,de már megint nem tudok reagálni,mennem kell kelteni a fiúkat.

Amit tegnap műveltetek itt,az nem semmi volt...feküdtem a nevetéstől. :lol:

Lehet hogy most hülyeséget kérdezek,de mondja már meg valaki hogy miért baj ha üresen megy a mikró? :oops: :roll:

Jaa és valaki lenne olyan kedves és elmondaná nekem hogy merre találom a profilomat? :oops:
bniki01

Alvás, mi háton alszunk, és "jézus" póznak hívjuk. Ha nagyon erölködne, már meg tudná így fogni a gyerekágy mindkét rácsát egyszerre.

Kép
babcika

Jó reggelt!

Laptetű nekünk nem jött be! MAci olyan vircsaftot lecsapott, hogy ki kellett hozni a szobából, hogy legalább Anna aludjon. Szóval végül mellettem aludt el, utána ment a kiságyába, de így meg negyed 3-id durmolt, akkor kaja, most meg csucsu tovább!
Én persze 4-kor keltem apával, aztán 6-kor Annával, szóval totál kialudtam magam :lol: :lol:

Most viszont ébred úgyhogy megyek Pussssssssz

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Tara!

Legalább a rokon gyerekek összetartanak, mert a laptető nekem sem jött be még soha, azért is ajánlgatom mindig másnak!!! :?

Kép
babcika

Jó reggelt!

Niki, felül a segédleteknél(legördülő menű) megtalálod a profilodat!
Beteg voltál mostanában h fáj a mellkasod?
Mikrót én sem tudom miért nem jó, talán mert nem nyeli el a meleget?

Scooper, örülök h minden rendben volt tegnap!!

Tara, mikor aludt el a drága?

Süti, lábújjat és apa nincs velem jóban szitut sajnálom!

Andi, én azt a másik ruhás linket már megnéztem múltkor is!!Az is tuti!

Babcika, toxoplazma is így kezdődik! No para!

Piciboo?

Képzeljétek éjszaka rájöttem nem kibukja a cuccost, hanem nem nyeli le és visszaereszti a szájából a végét. :shock:
Bal cici megint rendetlenkedik. Igaz nagyon sok a tej benne, éjszaka minden tejes lett, még a paplan is. Utálok melltartóban aludni. megoldást tudtok rá hogy ne legyen minden tejes, de ne kelljen melltartóban aludni?

Nektek nem szokott a hátatok bizseregni mell magasságban? kicsit furi érzés.

Kép
kata05

Toxoplazma??? Aztán az mitől lenne nekem???

Kép
babcika

olvasó üzemmódban megint ... 20 perc múlva indulnom kell.

.... Veronika a kezemben, míg olvastam, ittam a tejeskávém ... hát, persze, hogy lekávéztam a gyereket ... Kép

na megyek ... Kép

KépKép
KépKép
madar

Ej-ej, lekávéztad a gyereket :lol: :lol: , olyan vagy mint a fiam, iszik, de másra figyel :lol: :lol:

Kép
babcika

Jó reggelt!

Ááááá nem vagyok kicsit se ideges. Ma 10-re volt időpontunk Pécsen a szemészeti vizsgálatra. Erre 1/4 8-kor csörög a telefon (mi még az igazak álmát aludtuk)... lebetegedett a dokinő, így áttették jövő csütörtökre!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Most lehet még egy hetet idegeskedni. :twisted:
Így apika el melóba, mi ketten az öcsivel... Asszem elviszem ma hallásvizsgálatra, mert kettesben azért könnyebb, mint még pluszban Mírával.

Ébredés van, később visszaolvasok.

Kép Kép
manósziget

Senki senem nincsen itten Kép

Kép
babcika

Manó, lehet jobb így,minthogy attól a dokinénitől elkapjon valamit Ákos, mert hát egy szemvizsgálatnál elég intim közelségbe kerülnek!

Kép
babcika

Jó reggelt!

A telihód megtette a hatását Kép

Tara,látom nálatok sem játszik a laptetű.Napközben tudsz pihenni Marcival :wink:

Kata,okos ötletem nincs,de a fejés???Tudom kényelmetlen éjjel,de ...Nekem ilyen nem volt,de melltartóban ilyen nem történik?

Madar, Kép Kép :lol: :lol: :lol: Cegény kis Mogyoró.

Mano,egyetértek Babcikával.Persze hosszú lesz az egy hét,de ma megjárjátok a hallásvizsgálatot.

Én ma délelőtt elmenek a mutyiért,amit vateráztam,délután 3-4 között pedig jön a doktor bácsink oltani Barnit.Juj de jó lenne már túl lenni rajta.

Kép
v.andi

Kata,vegyél fel egy szorosabb toppot és hajtogass bele egy textilpelust......

Niki,csak nem otp....nekem váltanom kéne,mert a 10 év alatt nem jött össze csak 100e körül,holott 6 ×6 hónap alatt 60e fizettem be :cry: tudnám hova lett,ráadásul februárban igényeltem valami kártyát,amit azonosításra tudnék használni egyenleg lekérdezésnél,de azóta se jött meg :evil:
mellkasom nekem is fáj,elöl hátul,de nincs még csk hőemelkédesem se,így fogalmam sincs mi lehet ez,majd ha megyek az ujjammal,akkor megnézetem azt is.

bocs hív a főnök....a többit később

sutimano76

szép napot!

Tara, Babcika részvétem az éjszakáért, Babcika, ez biztosan a tegnapi szájalásod folyománya egyébiránt, szerény véleményem szerint ;);)

Manó, ne idegeskedj, semmi baj nincs Ákos szemével, s legalább a beteg dokker sem keni össze nyavalyával a kis drágát ;)

Kata, passzolom, amit Süti írt az nem rossz ötlet.

Andi, nyugi nem lesz semmi gond az oltással!

Lassan nálunk is jön a 3hós szuri, erősen gondolkodom, hogy kihívatom a dokkernőt, nem viszem be még egészséges tanácsadásra sem /Akkor adják az oltást/ biztos ami biztos... vagy nem tudom... mert ikeázni pl jön majd velünk, s ott kb ezerszer lesznek többen :shock: :shock: :shock:

Anna számítógépnek mi a nyűgje? Remélem azért nem purcant ki!

Telehold: nálam jelen van extrahülye vagyok miatta, szét tudnék robbanni reggel 6 óta 8) 8)

vicger

Lányok most szinte minden nyugdíjpt-ban kevesebb a pénzünk, mint amit befizettünk, hiszen befektetési alapokba helyezik el őket, amik részvényeket, kötvényeket tartalmaznak, és hát most ugye nem állnak, álltak túl jól a tőzsdék :?

Kép
babcika

Lina!

Hú, de fini lehet, kipróbálom. Csak a citromhéjjal nagyon kell vigyázni, minden szarral kezelik :cry:

Kata:

Találtam egy oltást, amiben nincs higany és már 6 hónaposnak is adható, ha gondolod, nézz utána. Nekem több ismerősöm i sezzel oltatta magát és a gyerekeket: FLUVARIX

Toxoplazma: nekem 2 terhességem alatt is volt, mindkét babát elvesztettem :cry: elvileg macsklától lehet kapni, de gyakorlatilag bármitől....
Terhesség alatt a legtöbb helyen nézik, sokat úgy átestek rajta, hogy nem is tudnak róla(infuenzaszerű tünetei vannak, nekem baromi erős torokfájásom volt

Tengdi!

Különóra: én is szeretnék valamit, de még nem tudom, mi legyen Balázsnak. Vikinél elcsesztem, mert mindig belekezdett velemibe, de abbahagyta. Az a baj, hogy aki CSAK sportolni akar , nem elég, mindig versenyeznek és csak az számít, ,nem az egészség.

Kép
arvaerika

Kriszti és mi a szájalásom eredménye, az éccaka, vagy a nyirok-dagadás???Csak hogy tudjam :lol: :lol:

Kép
babcika

Kellene egy kis segítség:

Szerintetek ennek a pihiszéknek hol a rezgő -kapcsolója,mert én eddig csak olyat láttam, hogy ott alul lent, namámost ezen nem látom, pedig eladó azt mondja rezegős ám :roll: :roll: Kép

Kép
babcika

Ja, mielőtt szörnyűségeket gondolnátok rólunk, tegnap este a 4éves intézte el a kádat, a ruháit viszont gyönyörűen kimosta, legalább azt nem nekem kell :wink:

Mennem kell, Samuka a wc-n ül 8) 8)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Móni, Veronika kacagás. :lol: Jaj, biztos nagyon édes lehetett. Úgy imádom ahogy már lehet velük kommunikálni.
Hidd el, attól ha lekávézod Veronikát még nem lesz belőle csokibaba. ;)

Anna, erre már sokszor gondoltam, higy nem lehet valami egyszerű ennyi emberre, főleg gyerekre főzni. :shock: Pihengess csak ma.

Prevenar
, ingyé van.

Ruhás boltok jók. Nekem van egy barátnőm, akinek van webshopja is meg bótjai is Pesten. http://babastyle.hu/web/index.php?res=1600 Lehet rám hivatkozni. ;) (Az igazi nevemre, mert ő Manóként nem ismer :lol:)

Süti, hála az égnek nem kell Ákosnak rózsaszínbe járni, mert 1. mindig kifordítva mosok mindent 2. újramostam utána kis fehérítővel, így már alig látszik... Csak elsőre kaptam majdnem agybajt.
Naaaagy simi a tegnaphoz, remélem a mai már jobb lesz. Szépen süt ma a napocska is.
OTP monnyon le! Annál carabb nincs. Nyugdíjpénztárat pont most váltok. ;)

Tengdi, szívesen a táblit. ;)

Kos-hold... nálunk is nyűgösebben telnek a nappalok és esték... tegnap is 11 körül aludt csak el. De szerencsére éjjel nem hat ránk semmi nyavaja. és alvás volt 6-ig és az előbb kelt.

Babcika, passz a csomóra. :? Pihiszék sztem nem rezgős... kérj róla oldalról is fotót. ;)

Niki, dokinál voltál? Nem vagy megfázva? Nem ám tüdőgyuszit lesz!!

Kép Kép
manósziget

Babcika,így nehéz megmondani.Talán a támla mögött??Milyen márkájú?

Németországban élő ismerősöm(kint doktorált genetikából) a következőket mondta a H1N1-ről:
itt nincs olyan pánik, hogy fü-fa oltassa magát. Ugyan terjed a vírus, de én személy szerint nem ismerek senkit, aki beoltatta magát (a páromat most kérdeztem, ö sem ismer, pedig ö egy klinikán dolgozik és a klinika felajánlotta mindenkinek). Itt nem kell az oltásért fizetni, a biztosítók állják. Én is voltam magam teszteltetni, amikor beteg voltam pár hete, sima influenzám volt. A doki nem ajánlotta az oltást. A saját unokái otthon feküdtek pont akkor H1N1-el, mégsem ajánlotta.

Niki,nem túl bíztató,doki látott már??

Kép
v.andi

Manó, kép oldalról, én is kétkedem, mert egyébként 2 óra mulva lejár és 2500 Ft-ért tudnám elvinni, de az eladó szerint rezgős...

Kép

Kép
babcika

FP Andi!!

H1N1 ,hát igen, én meg már kaptam tegnap a postaládámba is szórólapot, és rajta volt a MSZP-s képvisellő képe is, hogy ő ajánlja, hát Kép

Kép
babcika

Szóval, az előbb idejött és nyögött egy nagyot, gyorsan elvittem és a nagyja nem a pelenkába ment :D :D :D Végre!!!

Babcika, az nyirokcsomó :wink:

Kriszti, vedd egészen lazára a napot és a lehető legkevesebbet dolgozd és pihenj, amennyit csak bírsz! MA én is ezt csinálom :wink:
Kéne már egy szervíz a gépnek, ha egész nap megy, estére besokall, ez volt tegnap is.

Elfelejtettem írni, hogy a sütőtöklevesem fogyókúrázóknak is jó :oops:

KAta, én is csak az összehajtott pelenkát tudom ajánlani.

Süti, a körbe mellkasi fájdalom valószínűleg izomláz a súlyzózástól (babaemelgetés).

Manó, 10-re mennétek Pécsre és negyed 8-kor még alusztok? :shock: Repülőtök van?

Az én nagyom lehet, hogy elkapta ezt a hülyeséget. :( Most tömöm fokhagymával, de azért nagyon aggódom

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Sziasztok!

Megjöttünk, elvileg majdnem minden rendben van: az ökölszorítása szépen oldódik, nagyon alaposan át lett vizsgálva vagy 3/4 órán keresztü forgatta,nyomogatta, nézegette ... volt közben, amikor nagyon sírt, volt, amikor kevésbé ... annyit mondott, hogy van egy pici jobb oldali dominanciája, és a nyakát behúzza (nem pont így mondta, de nem emlékszem, a lényeg ez volt ... )

KELL pár alkalmas gyógymasszázs neki (SMT), de ő nem tud vállalni ... ha üresedik hely, felajánlotta, hogy telefonál ... és felhív egy másik SMTs szakembert nekünk, aki Veresegyházán van ... hátha, ő el tud vállalni ... fizetni így nem kell, SZTKra menne ... a gond ott van, hogy nincs autóm, és nincs, akire nap közben, mondjuk heti 2szer rá tudnám bízni Lillust ... elvileg csak pár alkalomról van szó: mondjuk max6-8, de nem várhatunk vele, még karácsony előtt meg kell kezdeni ... így arra gondoltam, talán találunk olyat a környéken, aki kijön házhoz ... tudom, ez egy halom pénz lesz, de nem látok jobb megoldást most ...

Azért nem mondom: nagy kő gördült le: van probléma, de egészen pici, és gyorsan korrigálható !!! :)

Köszönjük a drukkokat, és hogy gondoltatok ránk ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jajj tegnap itthon is röhögős nap volt :lol: :lol:

Apukával mikor lefeküdtünk beszélgettünk kicsit és szóba jött,hogy akkor most tekintve helyzetünket, karira egymásnak nem veszünk semmit,csak gyerekek, erre ő, de

-Te kapsz valamit,

- mondom de megbeszéltük,hogy nem veszünk.

-nem veszek, csinálok

-erre én gondolkodás nélkül : Gyerek nem kell most, azt csináltál tavalyra, (mert ugye Blankika dec. 22-én 20.17 perckor fogant )

hát úgy röhögtünk,hogy a nagy fel is kelt rá :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Babcika,a világért sem bántanám meg az eladót,de nézve az FP székeket,nekem ez nem tűnik rezgősnek.
Persze lehet én vagyok a béna :roll:

Kép
v.andi

BAbcika, miért üvöltesz?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Bibi :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna, nincs repülőnk, csak szűk 1 óra innen az út. ;)

Kép Kép
manósziget

Azért Anna mert már az oltás szórólapjáról is az MSZP-s képviselő néz a pofámba :lol: :lol:

Kép
babcika

Babci,most nézem a vaterán ezt a széket.Már más is kérdezte az eladót:
"Tisztelt csilike5! Csak még egy kérdés: a rezgő funkciónak hol a kapcsolója, mert amilyeneket én láttam azokon elől a lábrész alatt van, és ezen nem látom sehol?? "

Válasz még nem érkezett.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.12.02 10:03-kor.

Kép
v.andi

Brumi, de jóóóóó hogy nincs semmi komoly. Gondolom most megnyugi? :)

Kép Kép
manósziget

Andi!!!Az én vagyok T, csak nem válaszol az eladó :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Manó,sajnálom.....de legalább felhívtak és nem mentetek feleslegesen oda....

sutimano76

Andi szék ügyben egy véleményen vagyunk... Ha elölről nem látszik a kapcsolója, akkor tuti nem rezgős... mivel a popó alatt rezegtet... és az se látszik az oldalsó képen hogy lenne ott vmi...

Kép Kép
manósziget

[quote="babcika"]A írta:babcikandi!!!Az én vagyok T, csak nem válaszol az eladó :lol: :lol: :lol:

Mán leesett,mondom,h szőke vagyok!!!!

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: