A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Boldog, békés Karácsonyt Kívánok jómagam a három Tündérkém Minden Anyucinak, Gyerkőcnek és a további családtagoknak!

Sziasztok!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szép estét! már csak egyet kell aludni!

Vera tessék Kép
:lol:

Nagyon szépek a képek,

Csandi édes kis pocak lakó! én is nagyon szeretném már újra átélni a pocakos létet :lol:

Szisz de jó hogy megjött Borzas!
Vendég

Sziasztok!

Hogy nőnek a pocaklakók! aztaaa! vigyázzatok magatokra!

Sziszka örülök,h hazatalált a kutyus!

Nagyon guszták a sütik....

Barbi gratulálok a pocaklakótokhoz! mesélj mit szól az újdonsült apuka a hírhez? :)

Nem tudom,h jövök-e még így boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek! Laczkóék
makadu

Sziasztok!

Csandikám! Reszkess ;) Remélem lesz hó, amikor jövünk, mert pocak lakó ide-oda, ezt a hógolyót még visszakapod!!!! Nagyon tetszett! Szerintem el is lopom az ötletet! Nagyon édes a pocaklakó, még nem tudom eldönteni kire hasonlít, Csengiről nincs ilyen korú képed?

Köszönöm, hogy velünk izgultatok a kutyusért!

Én közben kidísztettem a mézeskalácsokat, aztán fel a fát, lesz meglepi reggel :D Apa Málnussal kipurcant már 8-kor, azóta húzzák a lóbőrt :D

Én még várom, hogy lejárjon a mosógép, aztán én is elteszem magam...

Holnap még leszek...

Pihentető éjszakát mindenkinek! Útra kelőknek pedig nagyon jó utat, és érezzétek jól magatokat, holnapra 18 fokot ígérnek! El is olvadt a hóemberünk....és a befagyott Duna holtág is felolvadt, ezen most nem fogunk korizni...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok csajok!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket szeretnénk kívánni!!!

Csandi, nagyon köszi a hógolyós linket, annyira jó, én is kedvet kaptam hozzá :lol:

http://sendables.jibjab.com/view/IdONFwK6fTxAsG1k

Nagyon örülök az újdonsült kismamiknak, nagy gratula, és vigyázzatok magatokra!!! jaj de írigy vagyok én is.

Mondjuk a hormonjaim nem jöttek rendbe, így kistesó nem nagyon esélyes nálunk...

Mi most már jól vagyunk, pár napig szenvedtünk a 15 hós oltás mellékhatásaival, hiába adtam kivezetőt, meg thuját, de sebaj, most már virgonc ez a gyerek.

Mi beadattuk az oltást hétfőn, szerencsére eddig semmi bajunk. Noel leghamarabb januárban kaphatná meg, ugye kell az egy hónap szünet a 2 oltás között.

Nem jöttem én sem mostanában, mert rengeteget rohangáltunk, ajándék stb. mg takarítottam.
Mi szent este itthon leszünk, de utána anyósékhoz megyünk.

Mindenki boldogságban ünnepelje a gyerkőcök 2. karácsonyát!

Sok puszi és ajándék mindenkinek :lol:

pöttömpanni

Jó reggelt! mi holnap reggel elutazunk, és csak 28én 29én jövünk vissza

Minden Kedves Cyber barátnőmnek és családjának Békés, Boldog, Meghitt Karácsonyt szeretnénk kívánni éteren keresztül!
Kívánom, hogy az angyalkáitok segítsenek valóra váltani az álmaitokat! Köszönöm,hogy vagytok és hogy lesztek!

Weöres Sándor: Száncsengő

Éj-mélyből fölzengő

- csing-ling-ling - száncsengő.

Száncsengő - csing-ling-ling -

tél csendjén halkan ring.

Földobban két nagy ló

- kop-kop-kop - nyolc patkó.

Nyolc patkó - kop-kop-kop -

csönd-zsákból hangot lop.

Szétmálló hangerdő

- csing-ling-ling - száncsengő.

Száncsengő - csing-ling-ling -

tél öblén távol ring.

.Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK ÉS KIS CSALÁDOTOKNAK!!!!

"Nem időpont vagy időszak a karácsony, hanem lelkiállapot. Békességben, jóakaratúan és könyörületesen élni - ez a karácsony igazi szelleme".

Kép

Kép
Kép
dia123

Áldott Boldog Karácsonyt Nektek!

LeviPetiPocaktesóZsó

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Nem volna más vallás,
Nem volna csak ennyi:
Imádni az Istent
És egymást szeretni...
Karácsonyi rege,
Ha valóra válna,
Igazi boldogság
Szállna a világra...

Ezzel az Ady idézettel szeretnénk mindenkinek nagyon BOLDOG KARÁCSONYT kívánni.

Szilvi, Laci, Málna

<
sziszka78
Tolna

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk mi is!

Vikica, Cintus, Andi

KépKép
jazmin2005

Nagyon Boldog Karacsonyt kivanunk Nektek!

Laura, Babo, Petra, Toomas

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Én is csatlakozom a minden szépet és jót kívánók táborához!

Legyen nagyon meghitt, békés, boldog és szeretetteljes ünnepetek!

- Csak ne gyötörne ennyire a hányinger... -
A páromnak becsomagoltama csíkosat. Nagyon örült neki, de gyanította már ill. ö már akkor tudta, hogy na ez olyan volt. :) Rajtam meg egyszerüen látszik, kikerekedett se perc alatt az arcom, még én is észrevettem magamon. Közölte, hogy nézzek akkor házat, mert lakás már nem kell nekünk. Vicces kedvében van. :)
Lényeg, hogy egészséges legyen. A többi meg majd kialakul.

Mi késö délutánra elörehoztuk az ajándékozást, mert elég rosszul állunk fénnyel, ha besötétedik, mert egyik oldalon se müködik a csillár, megdöglött a kapcsoló. Nagyon élvezték a gyerekek, sötétedés bekövetkezte után meg meggyújtottuk a gyertyákat és énekeltünk egy kört. :)

Tegnap beigli helyett pozsonyi kiflit sütöttem és isteni lett. Holnap megyünk egy számomra ismeretlen rokonhoz. Nem vagyok nagyon lelkes, de túl kell esni ezen is. A párom nagynénije, vagyis apósom másik lánytestvére. Anyósom tesója is telefonált ma, hogy szíve szerint jönne, de valami testi kínja van, ami miatt nem mer elindulni. Kár.

Megyek én is a róka komát is lefektetni, hátha nyugton hagy egy kicsit. Utoljára tényleg a csajok kínoztak meg ennyire... De mondtam a páromnak, hogy hátha mégis ikrek, mert más jelek, amik csak a fiúknál voltak, azok is jelen vannak. :) Szegény majdnem elájult. :) Azért nagyon jó, hogy van ö nekem. Mármint a párom. Is. A gyerekeknek még nem mondtuk meg, azzal még ráérünk.

Ágicám!

Neked külön köszönet a töltelékes képeslapért és igyekszem jelentkezni. Sajnos ebben nagyon akadályoz a telefontól való irtózásom, de mint mondtam, igyekszem! :)

Mecsi a domino anyámnál van!

Jó éjt!

Barbi
Vendég

lányok!

nagyon boldog karáscsonyt kívánunk nektek mi is! Beni, Gyuszi és Zsófi

Boni, nagyon jók a fotók! Csigusz milyen kis csinike!:)

pihenjetek sokat, legyetek együtt a családotokkal nagyon sokat!

mi is holnap kezdjük a családi találkozókat! alig várom!

most megyek, mert már késő van, legyetek jók!

sophie27

Sziazstok!

Indulunk Szegedre, onnan tovább Nyíregy, csak azért ugrottam be, hogy én is
Nagyon Boldog, Békés Karácsonyt kívánjak Nektek!
Pusz: Panna

panna1

Kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál, ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj boldogabb életet. Én pedig kívánok Békés, Boldog Karácsonyt Neked!

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok lányok!

Nagyon-nagyon boldog, békés karácsonyt kívánunk mi is nektek!

Nagyon jók az uh-os fotók, ahogy tudok, egy-kettőt én is majd bescannelek, bár mi még jóval kisebb méretekkel rendelkezünk:)

Sziszka, nagyon örülök, hogy meglett a kutyusotok, nagyon szorítottam, hogy így legyen:)

Barbikám, tegnap éjjel szolidarítottam veled róka koma ügyben, nem tudom mitől, de nagyon rosszul voltam, lehet túl jól esett a halászlé, vagy a majonézes krumplisaláta???!! de az is lehet, hogy a szaloncukor, vagy a bejgli volt a ludas. Nem tudom, mindenesetre éjjel 1-3ig a kanapén horpasztottam ugrásra készen:( ma már jobb:)

Szuszukám, ha olvasol, köszi a csirketorta ötletet, megcsináltam és isteni lett!!! :)

Mi egyelőre itthon 27-ig, utána 28-án indulunk Szegedre és 30-án jövünk vissza. Addigis jók legyetek és vigyázzatok magatokra! Főleg akik útra kelnek/keltek, vezessenek óvatosan! Ha tudok, akkor a napokban még jövök.

Holnap a Fregattban Ferciék karácsonyi koncertje, megyünk mi is Barnussal, aki itthon van és van kedve csatlakozni, szívesen vesszük, jelezze:) kb. 7-től már lent leszünk, 10-ig tart a buli:)

na mentem bejglit pusztítani!

sniky

sziazstok!

kicsit megtöröm a karácsonyi hangulatot. :oops: használ valaki mosódiót? jól emlékszem? szeretnék infokat róla. köszönöm!

micsoda idő volt ma nálunk! 15 fok... :roll: még jó,h tél van. :shock: :roll:
vigyázzatok az utakon azért!
makadu

Drága Lányok!

Mindannyiotoknak és CSaládotoknak nagyon békés, áldott, boldog karácsonyt kívánok!
:D
Vendég

Mi tegnap voltunk a szüleimnél vacsorára és ott is aludtunk, mert ma nagy össznépi, rokonos ebéd volt, ami nagyon jól sikerült, 6-ra értünk haza. Kisdedünk annyira eleven volt, nagyon élvezte. :D

MEnü (így utólag): szenteste: halászlé + lazac, tántott ponts és majonézes krumplisaláta + beigli, somlói és egyéb aprósütemények.
A mai ebéd: húsleves + a tegnapi és sült csirkecomb, töltött karaj(fokhagymával-kolbásszal), rizs, krokett, lapcsánka + töltött káposzta + sütemény.

Holnap meg apa családjához megyünk ebédre. Annyira örülök, mert az "eltünt" tesóm és családja velünk karácsonyozott, legalább 5 éve nem volt ilyen. Így ma 17-en voltunk.

Képek majd később. :shock:

Jó éjt, megyek aludni, mert rossz éjszakánk volt. .. :evil:
Vendég

Sziasztok!

Boni, elcserélted Zsigit??? A képeken egy komoly nagy legény van, aki csak nyomokban hasonlít a régi Zsigire, akit ismerünk ;) Nagyon szuperek a képek!

Utazóknak jó utat, vigyázzatok magatokra! Itt 18 fok ma....

Kitti, én használok mosódiót, amióta Málnus megvan, nagyon meg vagyok elégedve, bár néhány hónapja, amikor jöttek a keményebb foltok, és ez már nem volt elég, akkor vettem Persil-t ls Vanisht, hogy kipróbáljam...eredmény, amit a mosódió nem szed ki, ennek a kettőnek a párosítása sem, szóval vissza is tértünk gyors ütemben a dióra, továbbra is csak azt használok, mondjuk mi öblítővel, mert nekem hiányzott az az illat (persze Málnusnak sensitivet) Szóval két év távlatából bizton állítom, hogy nagyon meg vagyunk elégedve, biztos, hogy mi maradunk is ennél, de azt nem mondom, hogy minden foltot kiszed, bár szerintem nincs is olyan szer, ami igen. Soha életemben nem vettem Amway, elvből utálom az ilyeneket, de most kaptunk egy ilyen folttisztítót, a nagyon makacs foltoknál ezt szoktam bevetni, na ez sem szed ki mindent, de egész jó!

Niky, érezzétek magatokat nagyon jól holnap...mi holnap megyünk Pécsre színházba, én is nagyon be vagyok sózva már :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánunk mi is! :)

Kép

Kép
lei

Lei, édesek a képek ! :)

Jó nagy itt a pangás!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Bár ezer éve nem írtam, de azért remélem, hogy elfogadjátok tőlem a jókívánságaimat.

Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kép

Kép

szuszu

Sziasztok!

Nagyon jók a képek mindenkiről! Olyan jó látni, hogy ennyire tetszik nekik ami ilyenkor Karácsonykor történik, olyan izgalmasnak találnak mindent, csak úgy csillog a szemük!! :D

Remélem mindenkinek szépen teltek az ünnepek. Úgy sajnálom ilyenkor amikor már vége... :roll: Most meg már lassan itt a szilveszter!!

Nekünk jól telt a Kari, kicsit fáradt voltam már estére de igyekeztem tartani magam. Virág nagyon örült mindennek, csak úgy tépte az ajándékokat! Na meg ami annyira édes, amikor megkérdezem tőle hogy honnan jön a Jézuska, mutat föl az ég felé, zabálnivaló!! :)

Kép
Kép
dia123

Néhány kép:
Kép ünnepi ruciba
Kép megint összeöltözve :)
Kép csillagszóró
Kép tépem a csomagolást!
Kép baba (maci) kocsi
Kép holnap én főzöm a vacsit!

Kép
Kép
dia123

sziasztok!

jajj, annyira jók az új fotók! minden baba egytől egyik iszonyat cukika! :)

Benit annyira nem izgatta a sok ajándék, amit kapott, inkább a fával volt mindenhol elfoglalva! egyfolytában lámpa, meg fa volt ami mondogatott, persze az ő kis szavaival! :)

készültek fotók, majd hozok legközelebb!

apa még a jövő héten itthon van, ő csak jövőre megy dolgozni, szerencsére! mert van is mit intézgetnünk ünnepek között! szóval jobb is, hogy itthon van még egy picit velünk!

nagy kajálások megvoltak, bár az utóbbi napokban nem is voltunk nagyon itthon, szóval nekem csak 24-én "kellett" főznöm, de jól sikerült minden! férjem úgy döntött, hogy megtart! :D

hát kb. ezek vannak velünk! minden a legnagyobb rendben, szerencsére! attól függetlenül, hogy apa itthon van, azért igyekszem majd jönni!

jók legyetek! és nagyon szép hetet!

jaaaa, kibújt a 9. fogunk is! de még csak 1 csücsi, a jobb felső első örlő! :P

sophie27

Sziasztok! Mi is túl vagyunk a karácsonyon, jól telt, jó volt a kaja (+2 kiló)... Karácsonyfás kép nem készült :oops: de azért teszek képeket:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

yuyu79

Sziasztok!

Mi is hazaertunk szerencsesen Tallinn-bol. Ott meg nagy ho volt, amikor eljottunk - bar Laura nem nagyon baratkozott meg vele - olyan fura volt, hogy itthon meg ilyen meleg van.

Szenteste jott hozzank a telapo - az aposom oltozott be - Laura jatszott a szobaba velunk es amikor kiment a folyosora eppen jott a telapo es sikitva rohant be, ugy megijedt...eloszor az ajandekokat sem akarta elfogadni - de azutan csak megbekelt vele...:) O is orult az ajandekoknak - foleg a kiskonyha es a Lego tetszett neki. Majd teszek fel en is kesobb kepeket. (Virag nagyon aranyos ahogy foz a konyhajaban :) es Zsiga is a hintalovon, hihetetlen tenyleg mennyit valtoztak a gyerekek.) 25-en utaztunk, 26-an meg a szuleimnel voltunk -ugyhogy gyorsan eltelt a karacsony.

Karacsony kornyeken en sem voltam a legfenyesebben - de szerencsere rokakoma elkerult, de valahogy mas ez a terhesseg,mint Lauraval volt. Holnap megyek majd vervetelre, 15-en meg vissza a dokihoz. RItus-sal mi van? Remelem jol birjak meg...

Kellemes napot mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Aproo, nagyon, nagyon boldog születésnapot!!!! legyen szép napod! remélem, hogy a munkahelyi körülmények is rendeződnek pikk-pakk!!!

Mazska, édes lehetett Laura, ahogy megijedt a télepótól! :D tavaly is apósod öltözött be, igaz!?

én is jövök még képekkel aztán...

tényleg, Ritusékkal mi lehet!? nagyon a véghajrában vannak már...

most akkor kik is babásodtak eddig!? Ritus, Julcsi, Csandi, Mazska, Sniky, Barbi, Aproo!? bocsánat, ha kihagytam valamit... :oops: remélem nem, de azért jelezze ám! csak, hogy szoríthassunk mindenkiért!!!

sophie27

Sziasztok!

Kellemes Ünnepeket így utólag, most is csak kutyafuttában, mert rájöttem, hogy össze kéne raknom a kórházi cuccokat és nincs meg szinte semmi. Apa meg ma van itthon utoljára úgyhogy hajrá!

A Karácsony nekünk is jól telt, Zorkának csináltam én is cofit, bár nekünk csak 3 szál hajunk van, de olyan édi lett, majd én is hozok képeket. Zorka a babának és a porszívónak örült a legjobban, a konyha nem érdekli annyira. De jó volt nézni, ahogy a 7 és 5 éves unokatesói az ő, Zorka pedig a csajok ajándékával rohangált és játszott.

Még egyben vagyok, de én sem vagyok piskóta, mert 23-án majdnem megszültem a két napos főzés és sütés után estére 2 órán keresztül 3 perces fájásaim voltak, kicsit beparáztam, de megbeszéltem tökössel, hogy marad még legalább 2 hétig.
Nem panaszkodom, de sajna már nagyon szarul vagyok leginkább éjjelente, van, hogy ráfekszik valamimre és úgy fáj a hasam, mintha a méhem készülne kitépődni.

A fényképek nagyon édik!

Sok puszi mindenkinek és további kellemes ünnepeket, és drukkoljatok, hogy még 2 hétig egybe legyünk, most vagyok a 34+3 vagy 4 napon, már magam sem tudom. :)

Ritus

Kép
rituspoc

Ritus, mennek a drukkok!!! nem semmi csaj vagy! hattttalmas pocival sütsz, főzöl, pörögsz a konyhában! minden elismerésem! amúgy jobb most kismaminak lenni, mint nyáron? bár gondolom, hogy a meleg, meg vízesedés miatt mindenképp, de amúgy!?

Julcsi, Eni nagyon aranyosan játszadozik az új játékaival, és Ti is szépek vagytok!!!

sophie27

Panna, Apróó!!!

Eddig fel sem tűnt, hogy ti egy napon születtetek!!! Nagyon-Nagyon Boldog születésnapot mindkettőtöknek!

Ritus, lélekben veled vagyunk! Drukkolunk, hogy a kis tökös szót fogadjon, és kérünk képeket! El sem tudom képzelni Zorkát copffal :D

Nagyon szuper minden kép! Olyan jó nézegetni őket!!!

Julcsi, Dia, külön irigy vagyok a szuper családi képekért, nekünk május óta nem sikerült normálisat összehozni :( Eni haja annyira édes!

Mazska, mikor utaztok haza? Nagyon édes a télapós sztori!

Nekünk is hozott egy 5. fogacskát a Jézuska, de megint nagyon hülye helyen, a meglévő két alsó fogától kb. 3. fog :shock: :shock:

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, az annyira azért nem hülye hely... az az alsó őrlő, nem? :) mivel a szemfog lenne a 3., de az elég későn jön ki, azt hiszem...

de gratula hozzá!

sophie27

Sziasztok!

Nagyon köszönöm és Panna Isten éltessen sokáig Téged is!

Mi megvagyunk, bár még mindig állítom, hogy most sokkal nehezebb, mint Levivel. Tegnap a karácsonyi vendégség előtt sikerült mindent visszaküldenie Mazsolának. Pedig előtte már 2 órája nem ettem egy falatot sem.
És nagyon ciki, de alig bírom tisztába tenni Lecsót. Ez nagyon bánt, de evvan.

Ma végre eljutottam védőnőhöz, mekkora smuccer dolog, hogy az új terheskiskönyv kívülről úgy néz ki, mint a 60as évek környéki munkakönyvek. Semmi aranyos babafotó,csak egy sima karton. Hogy már erre sincs pénz, pedig ugye a miénket a hipp szponzorálta még, nem is értem, miért kellett változtatni. Tudom, kis dolog ez, de akkor is furi. :roll:

Nekünk sajna nincsenek fotóink ugye nincs gép továbbra sem, de ez lesz a közös családi karácsonyi ajándék, még gyűjtögetünk. De van egy képem, amit meg kell mutatnom Nektek amint megkapom. Két napja megérkeztek a nyári családi kirándulás képei Tihanyról és van egy mocis, ami magáért beszél. Szegény Marci fényképezte még mind, szóval olyan kicsit szívfacsaró volt nézegetni, de ugyanakkor olyan jó is visszaemlékezni azokra a napokra.

Nekünk még nem zajlott le a karácsony, mert még két helyen nem is voltunk, de már így sem férünk el a lakásban. Péterem kétszer akkora fát vett, mint tavaly, elképesztően szép, duci normand, de nem fért be a nappaliba....el tudjátok képzelni, 24.én mit összeszenvedtünk vele... :D
Levinek még tegnap is nyitogattunk ki csomagokat, most nagyon rá fokuszált a Jézuska, és Ő nagyon nagyon felpörgött ettől. :wink: :lol:

Sziszka, sztem is jó helyen jött ki a fogacskátok, és nagyon gratulálok hozzá!

Ritus, ujjaim keresztben Értetek!

Zsófi, apa mit szólt az ajándékához???

És persze nem utolsósorban csodás képeket tettetek fel, mindenki olyan nagyon nagyon szép!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Csajok, szerintem félreértettetek...szóval van két alsó első fogunk, aztán ha elindulunk balra, akkor jön két fognyi szünet, egy szemfog + még egy, és a következő bújt ki....

Apró, gyere te is a képekkel!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Nagyon boldog szülinapot a két ünnepeltnek!
Vendég

Jönnék én a fene enné meg, de a photobucket meghülyült és nem hajlandó méretezni, csak avatar nagyságban. Az meg pici nagyon.
Ti mivel méreteztek???

Szisz, aham, akkor lehet, hogy tényleg nem a sorban következő jönne ki, de ne aggódj.
Levi unokatesójának az a foga hiányzott, ami a szemfog utáni első őrlő. Viccesen nézett ki 2,5 évesen minden foga kinn volt, ott meg egy nagy szünet, de csak bal oldalt. És akkor egyszer csak kibújt, szóval ezekre nincs lefektetett szabály....

Barbi, Neked is köszi!

Megyek, mert apusom beállított egy nagy csokor virággal és marad fürdetésre is:-)
Meg takarítani is kell, ma már kétszer kifuttattam a tejet, eltörtem egy poharat, szétkentem Levitermést mindkettőnk ruciján és a boltban a legmagasabb polcról levertem zárás előtt fél órával egy nagy doboz tejfölt, kabátom, Levi kabátja és kb. a fél bolt tele lett. Gyanús, nagyon gyanús a dolog, hogy terhes vagyok.... :roll: :oops: :shock: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, a Te családod is tudja már a jó hírt!? :P pech-sorozat simán pocaktesó számlájára írható! :D

sophie27

Sziasztok!

na akkor a képek, van egy pocifotó is, de az kb 2 héttel ezelőtti.
Zsófi: igen én is kiakadtam a sütésen és nem is írtam, hogy ezt mind 3 lánnyal csináltam egy alig 1,5 évessel, egy 5 és egy 7 évessel. A végére a hajam szála égnek állt, mert összevesztek az utolsó lisztmorzsa szórásán is és Zorka meg nyakig a tésztában.

na akkor a képek

Ritus

Kép
rituspoc

hát most nem tudom felrakni, majd próbálkozom

Kép
rituspoc

hát most nem tudom felrakni, majd próbálkozom

Kép
rituspoc

Kiborít a net, nem tudom most felrakni

Kép
rituspoc

hol vannak a képek???? :)
-ritus minden OK?

nem semmi ez a főzés, nálunk szerencsére anyukák főztek, én csak ma csináltam fasirtot, holnap meg zöldség levest fogok. Eddig a maradékokat ettük,, mert mindkét nagyi felpakolt nekünk egy valag kaját. :)

Csabi leginkább könyveket kapott, nagyon szereti a mesekönyveket, állandóan hozza oda és mesélnem kell neki.
Ja és persze kapott egy xilofont, ami kicsit hamis, de nem baj, mert üti rendesen. És énekli tök szép tisztasággal a boci-boci első részét.
Ma meg megtanulta, hogy a kígyó sziszeg :)

szuszu: de jó, hogy erre jártál, nagyon rég hallottunk rólad/rólatok. Minden OK nálatok? Mesélj kicsit!

yuyu: Eni haja nagyon gyönyörű! Imádom a kis hajcsigáit! :)
lei

Kép
Kép Kép Kép

Kép
rituspoc

Kép
Kép Kép Kép

Kép
rituspoc

Kép
Kép Kép

Az előző adag kétszer ment el, bocsi

Kép
rituspoc

Ritus, szépek vagytok :D Drukkolok én is, hogy minél tovább bent maradjon az Öcsike!! Végül mi is lesz a neve?

Köszi lányok, én is imádom a haját (is) :wink:

Panna, Aproo, boldog szülinapot!!
:D

yuyu79

Málnusnak grat a foghoz :)

Barbi, Veletek mi van?? Hányinger nem javul? Képek?

yuyu79

Sziasztok!

Írok akkor pár sort magunkról, ha már ennyire eltűntem. Az eltűnés oka leginkább az időhiány, mert október óta 6 órában dolgozom, ami meg maradék időm van, azt próbálom Andrisra fordítani vagy utólérni magam a házimunkában. Szerencsére Andris továbbra is nagyon rendes gyerek és lehet mellette dolgozni (legalábbis az esetek nagy részében). Nagyon szépen fejlődik, rengeteget beszél, mert úgy tűnik, hogy ő az a típusú gyerek, aki beszédben gyorsabban fejlődik, mint mozgásban. Persze a mozgással sincs baj, mert már 13 hónapos kora óta tud járni, sőt azóta már szalad is. A súlya kb. 10,5 kg, de lehet, hogy hízott az ünnepek alatt ő is :oops: Nyolc foga van, a nyolcadik éppen múlt héten bújt ki. Kedvencei a könyvek és minden, amit 'nem szabad'. Az étvágya remek. Tud hisztizni, ha valami nem úgy történik, mint ahogy szeretné, ilyenkor csípked, harap és néha rugdos is, de próbálom leszoktatni.

Az egyetlen dolog, amit nem tudok elérni Andrisnál, hogy az alvás normálisan menjen. Bár kinek mi a normális. Szóval Andris utál az ágyában aludni, csak a mi ágyunkban hajlandó elaludni és ha utána át is tesszük a saját ágyába, akkor nagyon hamar felébred és sír, amíg vissza nem vesszük magunk közé. Így az éjszakák nagy részét velünk tölti. Legbelül tudom, hogy ennek nem így kéne mennie, de nem visz rá a lélek, hogy nekikezdjünk az átszoktatásnak, ami tudom, hogy sok-sok átsírt éjszakával járna.

Hát nagyjából ez a helyzet velünk.

Csak kapkodom itt a fejem, hogy már milyen sok kismama van itt nálunk. Mindenkinek nagyon gratulálok és persze irígy is vagyok rátok. Mi még várunk egy kicsit a kistesóval, majd ha Andris ovis lesz, akkor jöhet a következő, de addig semmiképpen sem bírok bevállalni mégegy babát.

Na és végül még sok boldog szülinapot kívánok Aprókának és Pannának!

szuszu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: