Sziasztok!
Nagyon köszönöm és Panna Isten éltessen sokáig Téged is!
Mi megvagyunk, bár még mindig állítom, hogy most sokkal nehezebb, mint Levivel. Tegnap a karácsonyi vendégség előtt sikerült mindent visszaküldenie Mazsolának. Pedig előtte már 2 órája nem ettem egy falatot sem.
És nagyon ciki, de alig bírom tisztába tenni Lecsót. Ez nagyon bánt, de evvan.
Ma végre eljutottam védőnőhöz, mekkora smuccer dolog, hogy az új terheskiskönyv kívülről úgy néz ki, mint a 60as évek környéki munkakönyvek. Semmi aranyos babafotó,csak egy sima karton. Hogy már erre sincs pénz, pedig ugye a miénket a hipp szponzorálta még, nem is értem, miért kellett változtatni. Tudom, kis dolog ez, de akkor is furi.
Nekünk sajna nincsenek fotóink ugye nincs gép továbbra sem, de ez lesz a közös családi karácsonyi ajándék, még gyűjtögetünk. De van egy képem, amit meg kell mutatnom Nektek amint megkapom. Két napja megérkeztek a nyári családi kirándulás képei Tihanyról és van egy mocis, ami magáért beszél. Szegény Marci fényképezte még mind, szóval olyan kicsit szívfacsaró volt nézegetni, de ugyanakkor olyan jó is visszaemlékezni azokra a napokra.
Nekünk még nem zajlott le a karácsony, mert még két helyen nem is voltunk, de már így sem férünk el a lakásban. Péterem kétszer akkora fát vett, mint tavaly, elképesztően szép, duci normand, de nem fért be a nappaliba....el tudjátok képzelni, 24.én mit összeszenvedtünk vele...
Levinek még tegnap is nyitogattunk ki csomagokat, most nagyon rá fokuszált a Jézuska, és Ő nagyon nagyon felpörgött ettől.
Sziszka, sztem is jó helyen jött ki a fogacskátok, és nagyon gratulálok hozzá!
Ritus, ujjaim keresztben Értetek!
Zsófi, apa mit szólt az ajándékához???
És persze nem utolsósorban csodás képeket tettetek fel, mindenki olyan nagyon nagyon szép!