A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Timi - megértem hogy rossz már ez a várakozás, de gondolj arra, hogy annál nagyobb öröm lesz a találkozás Bence babával! Most már jó lenne ha pihennél, mert aztán úgy fel fognak gyorsulni az események hogy időd sem lesz felfogni az egészet. És egyszer majd azon kapod magad hogy ülsz otthon az ágyon, karodban a kisbabád és el sem hiszed hogy ez veled történik, annyira jó... :wink: Nemsokára itt a Te időd, hidd csak el!! :D
Vendég

Lányok! Jól láttam hogy Palotás Petra megint babát vár, vagy csak a bő ruhája tévesztett meg?!? Nem hallottam róla semmit, de mintha úgy láttam volna... :?:
Vendég

Hát jó kérdés, passzolom..

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Apa olyan fincsit főzött vacsira és én úgy teleettem magam vele, hogy mozdulni alig bírok.
Azért elvontatom magam az ágyikóig.

Jó éjszakát!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

El se hiszem hogy 9 óra van és én vagyok az első! :shock: Mindenkit hagyott aludni a kis törpéje csak engem nem?! Mondjuk rendi volt mert 7-kor kelt, bekajált, kakilt és 8 után el is aludt! :D

Timi - küldelek ám szülési energiákkal! :wink:

Kriszta - remélem ízlett a vacsi Levinek is és jót tudtatok aludni ti is! :)
Vendég

Szép napot!

Hova tűnt mindenki? :shock:

Nekem este két olyan jóslóm volt, hogy azt hittem leesek a székről.
Aztán azóta semmi, de talán így reménykedhetek... :D

Timi! Te hogy állsz? :wink:

Ma még csavargunk egy jót Apával. Talán ez az utolsó kettesben töltött hétvégénk. Legalábbis remélem!
Lassan kezdjük is a programokat. 8)

Na felébredt a pocaklakóm. Örülök, mert az előbb tusoltam meg hajatmostam és semmit nem csinált, pedig ilyenkor hancúrozni szokott.

Na megyek is, majd este még jövök. Mindenkinek további szép napot!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kép Kép

Uncsitesómmal és a kislányával:
Kép
Vendég

Wera!a Heim Pálban nem szoktak olyan sokan lenni a szemészeten! Holnap mentek, ugye?
Nonó édes...

Kriszti! Én nagyon drukkolok!

Timi???

Kép
andkata

Sziasztok!
Nagyon édesek a babafotók.

Hát nálunk változatlanul hőség van. Ma grillezni fogunk. Ma van a páromnak a születésnapja!!

d.dodó

sziasztok!

köszi a biztatást. ma már jobban vagyok. sokkal jobban. lehet rajtam igy jött ki a front :D :D

voltunk nst-n. hogy ott mi volt :shock: :shock: atya ég!!!
annyi kisbabát amennyi az éjjel született!!!! meg mennyi vajúdó!!!!
huha...

és el sem hiszem :D :D :D végre van cikk-cakkom :D :D :D
és a dokim is elkezdett biztatni. volt vizsgálat és magzatviz nézés is. azt mondta hogy ez mostmár akár estére akármit is okozhat.
de ha mégse, akkor kedden reggel találkozunk, de valószínű hogy akkor már nem enged haza.
ugyhogy kedden motyóval megyek :D :D :D

mindjárt hozok képet a cikk-cakkomról. nem annyira látványos, de legalább van :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Kép Kép

a felső cikkcakk az a baba. az alsó cikkcakkos vonal az vagyok én.

vagyis az egyiken az vizszintes :D nah szóval eddig ilyenek voltak, és most az a kis hullámzás már nagyon jó jel :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok lányok!

Vagyunk mi is, csütörtök óta itthon, de olyan rövidek lettek a napok és én még mindig nyögöm a császár következményeit, úgyh sokat pihenek.

Úgy láttam, már csak 2 pocakosunk van, hajrá Kriszti és Timi, fantasztikus dolog vár rátok, mi férjemmel nem győzünk betelni a kiscsajjal, aki néha álomgyerek, néha hisztis Mirtill.

Gratulálok minden újdonsült anyukának, soks-sok tejcsit, jó egészséget nektek!

Picit olvastam csak vissza, azt látom, hogy aranyér volt a téma, hát az nekem is lett durván, csak azt nem értem, hogyhogy , mikor császár volt és semmi vajúdás.

Pár fotóval én is letámadlak titeket. Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
teó

Teo - üdv újra köztünk!! :D Gyönyörűséges pofija van a kislányotoknak, nem csodálom hogy nem győztök betelni vele!!! Tündéri! Császár és aranyér?? :shock: Uf! Szegénykém! Akkor úgy látszik te nem úsztad meg "olyan könnyen" mint én! Pedig én még 2 órán keresztül nyomtam is, csak aztán döntöttek műtét mellett... Szóval sajnálom! És jobbulást neked! Még pár nap pihi és tuti sokkal jobban leszel :wink:

Timi - szuper a görbéd!!! Nekem a fájások indulása előtt 10 órával még ----------------------------- volt!!!!! :D :D Úgyhogy hajrá!!!!! Ma már ne nyüzsögj, mert hamarosan szükséged lesz minden energiádra! :wink: Jujjjjjdeizgi! Kinek fogsz üzizni?
Vendég

Andkata - igen, holnap szerenénk szemészetre menni, de remélem lesz már rendelés itt a csepelieknél is és nem kell a Heim Pálba menni. Előbb letelcsizem majd a dolgokat és csak aztán kelünk útra, nem akarok potyára utazgatni.
Hogy van Adél? Jól aludtatok az éjjel?
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:34-kor.
Vendég

Hát Adél jól van, már 3 x evett mióta felébredt...
Viszont megint egyben aludt hat órát...Jó alvó szerencsémre ( csak el ne kiabáljam.... :D )

Kép
andkata

Sziasztok Lányok!

Látom már majdnem mindenki megszült,aki igen annak sok örömet a babócákhoz,aki még nem annak kitartást már nincs sok hátra!!!

Velünk helyzet egyenlőre gyerek téma fagyolva,sőt lehet hogy végleg.Nem tudom még mi lesz de nem nagyon javul a vérnyomásom gyógyszer nélkül.Egyenlőre hagyom az egész dolgot mert már elegem van az orvoshoz járkálásból,később talán elmegyek egy másik dokihoz.

Képzeljétek 3 hete a Domikámat megharapta a saját kutyánk.
az oldalából harapott ki egy kicsit,meg volt a cirkusz belőle. :evil: Gondolhatjátok,ha Anyu nem ugrik rá hogy védje a testével biztosan rosszabb lett volna a vége.Szerencsére a héten már elvitték itthonról,hála az égnek.A gyerek félt kimennei az udvarra is.

A munkahelyemen sajnos semmi jó nincs ,valószínű új munkahely után kell majd néznem.mert a kevés forgalom miatt be akarják zárni az üzletet.Hát már az agyamra megy ,én is vígan babázhatnék,és nem volnák ilyen szitu előtt már megint.
És képzeljétek talán a régiek még emlékeznek rá azok a köcsög előző főnökömék is jelentkeztek hogy kivennék :twisted: szerencsére túl magas bérleti díjat kérnek érte így elálltak az ötlettől.Különben mondtam a barátnőmnek ők bejönnek a bejáraton én kimegyek a kijáraton.Még egyszer nem dolgozok nekik semmi pénzért.
Hát röviden ennyi van velünk.Most nagy változások vannak újra az életemben.Remélem rendeződni fog a sorsunk a munkahelyen.

Vigyázzatok magatokra és a babákra!!!!!

KépKép
henka76

Hahó!

Először is: Potyka, hatalmas gratula a hatalmas babához!!! Nagyon jó egészséget!

Wera:
A Heim Pálban a gyulladt szemű babákat előreveszik, úgyhogy sztem biztosan nem fogtok sokat várni.
Lehet, hogy egy ottani fejlesztésű szemcseppet is fogtok kapni, az tényleg segít!

Teó, gratulálok az édes ifjonchoz!
Gyors javulást kívánok neked pocakhoz, aranyérhez!

Timi, Kriszti: kitartást nektek, már biztosan meg vannak számlálva a napjaitok :wink:
Drukkolok nektek!

Erről jut eszembe: amikor műtétre előkészítve feküdtem a szülőszobán, Nati nagyokat rugdosódott a pocakban. Apa erre azt mondta: az utolsókat rúgja odabent :roll: :D

Mi jól vagyunk, Nati irtó nyugis baba, nagyokat eszik, alszik. Ma reggel mi miég szunyáltunk, ő pedig csöndben nézelődött.
Nagyon jól megvagyunk! Egy gyerekkel is jó volt, de kettővel még sokkal jobb :)
A hasam is jól alakul, az orvosom nagyon jól kitakarított odabent, mert alig van vérzésem. Ma reggel már mosogattam is, és végre, végre hajat is mostam, mert tegnap kiszedték a varratot.
Viszont a kórházban sikerült összeszednem egy jó kis gombát, aminek nagyon nem kellene lennie, amíg még nyitva van az út a méh felé.... ezt a gondolatot persze rögtön törlöm is az agyamból :)
A cicik nagyon érzékenyek továbbra is, a bimbóvédőtől még nem köszöntünk el, de a sebek már hál'Istennek majdnem teljesen elmúltak.

Velünk ennyi dióhéjban.

Ha lesz időm, teszek fel képeket, de addig is várom a szebbnél szebb babafotókat, különösen a legfrissebb babákról! :D

Kép
Kép
bondi

Henka, de jó, hogy erre jársz!

Sajnálom a vérnyomás dolgot! Remélem, találsz olyan orvost, gyógymódot, ami mellett lehet még babád.

Domi megnyugodott már egy kicsit? Jobban van?

Kivánom, hogy találj még egy ilyen szuper munkahelyet, a volt főnököd meg húzzon a sunyiba :x :D

Elköszönök, mert az egyhetessel megyünk kirándulni: átmegyünk Anyuékhoz ebédre.

Kép
Kép
bondi

jaj milyen tünci babafotók!!!

kata!
nem bántás képpen de én most keltem fel egy órányi szunyókálásból :D
végre van valami előnye is még a pocakoskodásnak :D :D
tudom gondoszka voltam. :roll: 8)

bondi!
gratulálok a hétfordulóhoz! biztos rendben lesz a "kirándulás". mi finom lesz ebédre?

jah egyébként én is megfőztem és kimostam egy adagot. megyek is mert lejárt a gép és kiteregetek. aztán megyek mosogatok, ha már igy kipihentem magam.
eléggé feszített a hasim és azért dőltem le egy kicsit. hát be is aludtam 8)
most nagyon fitti vagyok, nyusziapunak tele a poci, kétszer is ebédelt ugyhogy tényleg mehetünk :D :D

Kép

Kép
timi1982

De jo vegre valami ami nekem nincs:)marmint arany erem-kipp kopp.

Alekula seb,legalabis ma mar sikkantas nelkul le tudok ulni :lol:

Szep napot mindenkinek.

Dori: Deskenek boldog szulinapot!
Vendég

Sziasztok!!
Na...apjukot elküldtem egyet biciklizni, míg a meglepit megcsináltam! :) Majd teszek fel képet, de most nem, mert van hogy ő is olvassa a babanetet! :lol:

Anyjuk!
Köszi... átadom neki!
Vonalzódat majd cseréld le valami Annásra, mert vicces a 42 hét terhesség :lol: (még akkor is hogy majdnem tényleg annyi lett!)

d.dodó

Hehe...pont ameddigre irtam, és frissített, már meg is változott a vonalzód! :lol:

d.dodó

Sziasztok!

Bondi, ez az utolsókat rúgja nagyon tetszik! :lol:

Henka, jó, hogy néha hírt adsz magadról!

Gyulladt szem: Én három napja feladtam a csepegtetést, kamillázást, mert úgy láttam, hogy semmit sem használ. Azóta csak anyatejjel kenetegem a szemét, és (nem akarom elszólni), de mára már sokkal jobb. Mi még nem is találkoztunk a gyerekorvosunkkal, mert szabin van, azt hiszem hétfőn már lesz, csak a helyettese volt itt öt percet, de majd tőle megkérdezem, hogy meddig várjak, ha nem gyógyul meg, mikor vigyem szemészetre.

Katák, hadd kérdezzek én is! :oops:
A hétvégén itt voltak Szabolcs gyerekei is (jó buli volt, most már négy gyerekkel!) Mindketten betegek voltak, kedden kezdték el szedni az antibiotikumot. Torokgyulladás. Aztán Misi szombat estére megint belázasodott, pedig aznap vette be az utolsó gyógyszert. A kérdésem csak annyi, hogy állítólag a babát védi az anyatej. Ez mennyire igaz? Szóval hogy mennyire próbáljam ilyenkor elszeparálni, meg főleg aggódni, mert arra sajnos hajlamos vagyok.
Valószínűleg sajnos ez gyakran elő fog fordulni, mert a Misi gyakran beteg.
Kösziiiiiiiiiiiiii!

Kép
Kép
patr

Látom, a gátseb továbbra is téma.
Nekem is lenne kérdésem: a varratok belső fele ugye felszívódik, a külsők pedig-ahol a csomók vannak- leesnek maguktól. Hát, nekem még mindig nem esett le egy sem. Oké, hogy nem fáj, de azért zavar, hogy még mindig ott vannak. (Lehet, hogy 6 hétig megőrzöm őket, és majd a doki szedi ki a kontrollon? :roll: Ki járt még így rajtam kívül?

Timi :P Kriszti :P
Kitartás!!! És pihi!!!

Véda
Vendég

sziasztok!

Végre sikerült benéznem, de nem tudtam visszaolvasni igazán, de köszönöm a gratulációkat. Megpróbálok egy képet felrakni nektek Vivi babáról! Egyébként csütörtökön jöttünk haza a korházból. Majd én is megírom a szüléstörténetem, csak még kicsit belekell rázódnom a dolgokba. :)

Szly egyébként sima szülésem volt, beírhatod majd a tábliba.

Kép
linda24

Véda!
Nekem egy cérnám van már csak..... de amugy van amikor éppen hogy csak észrevettem, hogy kiesett, mert zuhi közben jött ki, és épp lefele néztem, ezért vettem észre... 2 meg wc-zés közben.

d.dodó

Kép
Vivike[/img]

Kép
linda24

Valaki megtudná mondani hogy hogyan tudom a vonalzómat lecserélni? Az újat megtudom csinálni de ott alul nem engedi az email címemet beírni.

Kép
linda24

Sziasztok!Ki vagyok,ma olyan hisztike volt egész nap Dominik.....nem tudom mi van vele-talán az időváltozás-tegnapolyan hűvös volt,egész nap csak evett,meg aludt,ma meg nagyon meleg van,és most először alszik egy órája,eddig csak negyed-fél órát aludt,és állandóan kérte a cicit,már teát is adtam neki,de akkor is.

remélem elég neki a tejcim,bár szerintem a jobban kevesebb van-kakis-pisis pelus van bőven,akkor elég neki,ugye?? :roll: Állandóan az jár a fejemben hogy nem elég,mert nem tudok utána sokat,csak alig lefejni.De hát kétóránként rajta lóg,ma meg volt többször hogy óránként.Mondjátok hogy van elég neki. :(

Kép
Kép
Kép
kike

No,rákerestem,és megnyugtattam magam a tejcivel kapcsolatban,ha gondoljátokm,olvassatok bele,érdemes :D
http://www.kismamablog.hu/szoptatas/keves-a-tej

Kép
Kép
Kép
kike

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:35-kor.
Vendég

Otoske, a Potyautas:
Kép [/img]
zsuzsi74

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:35-kor.
Vendég

Potyka: hát tündéri ez az óriás baba! (ugye Potykáé??)
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzsi74

Vidokata,

Igen, igen, o Dani ohercegsege szemelyesen, aki elete elso perceiben maris tonkretette a korhazi merleget. :-)
zsuzsi74

Kata:Örülök hogy hasznosnak találtad az oldalt szerintem is az!! :D

Tündéri Potyka Ötöskéje! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,és köszi hogy megnyugtattál azért te is hogy elég a tejcim! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért. Rajtam maradt egy csomag Cerazette fogamzásgátló tabletta. Ha valakit érdekelne várom a privát üzenetét.

Előre is köszönöm, hogy beírhattam!

Nagyon édesek a babák!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vicki! Nekem is pont ez a bajom. Ugyanaz a fog. gátló a nyakamon maradt!

Potyka! Nagyon édes az Ötöske! Gyönyörű Nagylegény!

Linda! A Te lányod is nagyon édes!!

sz.andi

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:36-kor.
Vendég

Elvileg hasfájás miatt nem jó a narancslé. De én ittam azt is. Próbálkozom, hogy mitől fáj neki és mitől nem. De amikor semmi olyan nem ettem meg ittam, akkor is fájt, meg ha iszom akkor is. Na most legyek okos.

Nekem is van egy kérdésem: Szegény Viki állandóan vakargatja az orrát meg a szemét. Vagyis dörzsöli. Már tök piros neki. De a szeme nem csipás, nem könnyezik, nem vérbő. Csak miután megdörzsöli, akkor lesz körülötte piros. De mindig az orrát dörzsöli előbb. Szegénykém fel is ébred rá. Mi lehet ez? Mit csináljak vele?

sz.andi

Jó reggelt!

Kop Kop Kop, lekopogom, beállt az éjszakai rendünk. Este max 22-kor elalszik és hajnal 2-kor kel, utána 6-kor. TEgnap már az elalvás is simán ment egyedül a kiságyban. 21:30-kor már aludt, így én is!

Rolin meg tegnap egész nap nem volt pelus és ügyesen szólt, kakált pisilt a bilibe, egyszer sem ment semmi a gatyóba. Szóval egész nap egy pelust sem használtunk el. (hozzá tartozik, hogy délbennem aludt, mert anyóséknál voltunk, ezért nem kellett még az az egy pelus sem.)

Linda, Potyka! Nagyon édesek a picik!

Voltunk barátnőméknél , akinek 3 nappal fiatalabb a kislánya mint Jázmin. Aranyos a kicsi, csak már elfeküdte a fejét! Figyeljetek rá, nehogy ti is így járjatok!

Timi, Kriszti! Egyben vagytok még?

Andi! Nem tudom miért dörzsöli Viki az orrát. Nem látsz rajta valamit? Esetleg nem taknyos? Más ötletem nincs.

Kike! Én is elolvastam, szerintem is tök jó!

Linda! Ha kész a vonalzó, van kódja, ami URL-el kezdődik, azt kell a profilodban az aláíráshoz bemásolni!

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Jó reggelt!

Szly! Nincs rajta semmi, nem taknyos. Nem tudom mi lehet ez, de úgy sajnálom!

Nálunk is alakulgat az éjszaka. Elaludt 9-fél 10 fele szopi után, kb. 5 percre és 3-ig aludt. Utána szopi, alvás rögtön és 8-ig. Most még mindig alszik. Ha nem fáj a poci, akkor alszik a drágám. Ha fáj, akkor éjszaka kínlódunk, de azt is 3 után.

Húú, mekkora babás tábla! Az első meg tök vicces. Timi?Kriszti?
"Egyben vagytok még?" :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Azt akartam írni, hogy 5 perc alatt elaludt és aludt 3-ig.
Csak most jönni haza Amerikából, elfelejteni magyarul...

sz.andi

szisztok! a hétvégén nem volt semmi időm jönni.... azért nem hiszem, hogy a tegnapi éjszakát valaki utánunk csinálja... :) este 8-kor evés, aztán alvás. és 3-kor úgy ébresztettem, hogy egyen!!! aztán bekajált, és szunya tovább, fél hétig. :)
tegnap kaptunk kis tapaszt a szájára, ami elvileg a műtétre nagyon jól felkészíti mert kisebb lesz a sebhúzódás... majd teszek fel róla képet. nagyon cuki vele és ezt is jól viseli :)
most megyek egy kicsit a dolgomra, majd jövök a képpel :)

KépKép
muffin

Sziasztok!
Nekünk jól sikerült tegnap a szülinapi grillparty. De még jó hogy van a babakocsira ilyen szúnyogháló, mert én még ennyi darazsat egy helyen nem láttam, mint amennyi az asztalunk köré gyűlt. A torták is jól sikerültek, de végül elfelejtettük lefényképezni! :lol:

Az esti elalvással megint kínlódtunk rendesen. Fél 9-kor volt fürdés, de 11-ig nem tudott elaludni! megint nagyon meleg volt! Mondjuk mikor lementünk grillezni, elfelejtettük lehuzni a redőnyöket (ablak nyitva volt) és 32 fok volt a lakásban. Szörnyű!! És nagyon szenvedett szegény Laura.

Muffin!
Nagyon ügyes Eliot, hogy jól aludt...hagyta az anyukáját is aludni :)

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: