Lara! Üdv köztünk! Durván nagy haja van Hannának! Nagyon aranyos!
Szánkó: Végül is én letudtam, mert egy bobot vettem RÉkának. Tegnap húzgáltam is odakint benne vagy fél órát, nagyon tetszett neki, fülig ért a szája. Réka is olyan mint az apja (meg Málnus): imádja a havat, a telet, alig akar bejönni. Úgy kell vmi cselhez folyamodnom, különben hiszti van. Hiába van átfagyva Törpi, úgy kell győzködni, mert maradni akar.
Apró! Szerintem se foglalkozz ablakpucolással. Mondjuk nekem eszembe se jutna ilyen időben, meg mi családilag úgyis a tavaszi és őszi ablakpucolásra vagyunk ráállva.
Boni!
Megsütöttem tegnap a mézeskalácsot, felemás sikerrel: Nagyon fincsi puha lett, szépen megdíszítettem a tojásos habbal, viszont ez a kotányis mézessütemény fűszer nekünk nem jött be igazán. Ízre nekem teljesen olyan, mint általűában a bolti mézespuszedli. A sima mézesnél én azt hiszem csak a fahéjhoz szoktam. De azért el fog fogyni. Rékának amúgy nagyon ízlik, ennek kifejezetten örülök. Én nem raktam el, nálunk az a cél, hogy elfogyjon Karácsonyig, mert utána nem leszünk....
A nyújtásban, szaggatásban Réka is segített: olyan édesen nyújtotta a sodrófával a tésztát, hogy csak na. Tök komoly képet vágott hozzá, apja fel is vette videora. A szaggatás nem ment neki olyan jól, mindig csak félig sikerült benyomnia a szaggatót. UTána meg persze összenyomorgatta a formákat, ahogy rakta a tepsibe, de nagyon élvezte a dolgot, látszott rajta

, és ez volt a lényeg.
A mai napunk nem sikerült túl jól: intéznivalóm lett volna még a városban, meg apjával is mennünk kellet volna bankba, céges pénzügyeket rendezni. 10körül indultunk,Bearaszoltunk a városba (elképesztő mi van most!), az utolsó 500 m-t kb 15perc alatt tettük meg. Végre az Árkád sorompójához értünk, mikor RÉka fullra összehányta magát. Felmentünk, megvártuk apát a kocsiban, odaadtam neki amit kellett, és mentünk haza. Átöltöztetés, autósülés szétszedés, huzatkimosás. Intézve semmi. Na talán holnap.... Csak kicsit kezdek aggódni, hogy iylen sokszor hány újabban. Mondjuk még mindig köhécsl néha, de ez nem vagyok biztos, benne, hogy attól volt. Kicsit gyanakszok a tejes dolgokra, vagyis a tápszerre, mert ugye ébredéskor (9-kor) azt kapott, múltkor meg a joghurt után hányt a kocsiban. Próbálok odafogyelni, hogy ezen túl autókázás előtt min. 2 órával egyen csak, és az se legyen tejes. HÁtha elmúlik nála.
Na megyek rendbeteszem magam, apa lassan hazaér, mert megint cégesvacsiztak (most saját céggel), de Érden... Még jó, hogy az ónos eső nem ért ide.
HOlnap megyek kozmetikába kicsit szépülni.

Tegnap végrehajtottam magamon az eddigi legfájdalmasabb szőrtelenítést. Úgy jártam mint még eddig soha: hideggyantával akartam a hónomalját gyantázni (a lábaim után). Az egyik rendesen sikerült is, de a másikon rejtéjes okból rajtamaradt a gyanta nagy része, de azt elértem, hogy a széleken jól megrángatta a bőrömet. Most körben szép véraláfutásos a hónomalja. Szerencse, hogy azért nem valami publikus helyen van. Még jó, hogy bajuszt nem gyantázok...
Na ennyit a bénázásomról.
Andi! jobbulást a családnak!
Nem tudom, a frontot érezte e Tücsi, de ma egész nap hisztikirálynőt játszott ébredéstől kezdve. A hányás sem segített gobdolom útra erelni a dogokat,. Most estére kezdett már kicsit rendbejönni, de tényleg tiszta dilis volt egész nap. Remélem tényleg csak frontos volt, és holnapra elmúlik...
Na mentem, pusza mindenkinek!