A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jaj, Te szegény lány! Az nem lehet,hogy ennyi szenvedés után feladod. Szerintem most már mindenképp menj végig az úton.És egyelőre még várjuk ki a szombatot,hogy akkor mit lát. Addig edd a vitaminokat,idd a teákat,bigyókat szedd.

Kép
flóra 11

Megfulladok a kajától, még a másik oldalt vagyok és ott várlak! Jó vagyok!

Kép
muzsuzska

Flóra, a dufastontól volt nálam émelygés,hányinger, zabálás stb...........

A negatív tesztnél való elmaradt kiborulást most élvezem......

Kép
muzsuzska

Na de más:

Le volt némitva a telefonom, barátnőm hivott. Most szült a lánya délután. Senkinek nem szóltak semmit, beszéltek egy pesti dúlával, aki ma lejött ide és otthon megszült!

Kép
muzsuzska

Őrület! Ilyen is van? Én nem merném bevállalni az otthonszülést.

Kép
flóra 11

Pár hete fent voltak Pesten és ott beszéltek a dúlával és bárhová az országban elmennek szülést levezetni. Végig jár orvoshoz, de a dokinak sem mondta hogy nem fog bemenni. Jól vannak, nem volt komplikáció, szerencsére!
De én azért felelőtlennek tartom őket!
Holnap megy ki a gyerekorvos megnézni a babát! Azt se tudják mennyivel született mert nincs otthon mérleg!

Az én eredményeim után, erre a hírre padlót fogtam.

Kép
muzsuzska

Hát szerintem csak jobb lenne egy orvosnak látni mindkettőjüket, tudod szóhoz sem tudtam jutni amikor mondta! Majdnem lehülyéztem őket!

Kép
muzsuzska

Igen Zsuzsi, enyhén nekem is volt a múlt hónapban is émelygésem, pici mellfájásom,szédülés. Éhség nem volt. Ez most új volt, de ma nem is jelentkezett. Pisilés is normában van ma. Tehát az a megfázástól vagy a hidegtől volt.

Kép
flóra 11

Hál istennek a mi korunkban nem is engedik meg az otthonszülést!

Kép
muzsuzska

Nem csodálom,összejön nekik, ennyit kiállnak érte és kockáztatja,hogy esetleg valami történik? :shock: :shock: :shock: :shock: Szerintem sem egészséges dolog.

Kép
flóra 11

Én hamarabb sem szültem volna itthon. De szerintem nem is megengedett nálunk.

Kép
flóra 11

Alig várom már Benót!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Én is!!!! Pedig olyan álmos vagyok. Csukódnak a szemeim. Nem tudom miért rakták a BK-t isát ilyen későre.Egyre gyakrabban fogok rajta elszundítani.

Kép
flóra 11

tudod Flóra, van még valami ami bánt, Királyfi makk egészséges, mi lesz ha eljön az az idő hogy a fejemhez vágja hogy miattam nem lehetett gyereke!
Ha ezt most olvasná akkor nagyon leszidna! :oops:

Kép
muzsuzska

állandóan az első exem jut eszembe ,amikor megtudtam hogy gyereket csinált a barátnőmnek! Egy világ omlott össze bennem!

Kép
muzsuzska

Benó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

És igaza is lenne! :x Mi a fenének töröd ilyenen a fejed? Erre egyáltalán ne is gondolj. Emlékezz, hogyan jöttetek össze. Azzal a tudattal,hogy nem lehet gyereked. Ennek ellenére mit harcoltál érte! Mennyi mindenen keresztül mentél,megcsináltál. Én azt hiszem,hogy már a szándék is nagyon szép téled. És hidd el,hogy Királyfi ezt legalább annyira értékeli, mintha szültél volna neki.

Kép
flóra 11

Tudom Flóra! :oops: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Na látod! Nagyon szeret ő téged gyerek nélkül. Vagyis csakis így szeret,hiszen az még nincs, azt nem tudja szeretni, viszont téged imád. Talán nem kellett volna ennyire belelovallnod magad ebbe a babába. Próbáld kicsit sportosabban felfogni és a sorsra bízni, persze amellett, hogy teszel is érte valamit. Ha jön,jön,ha nem nem. Valahogy próbáld lazábban venni.

Kép
flóra 11

Igyekszem! Veszek egy új ágyat és azon sportolunk! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hát azért lassan tényleg jöhetne a Benó.

Kép
flóra 11

Ez az, Zsuzsi! Ilyennek szeretlek! :wink:

Kép
flóra 11

Hogy könnyebb legyen elárulom,hogy nekem is van egyproblémám,ami elég nagy.

Kép
flóra 11

:shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Benó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

A F. az utóbbi időben egyáltalán nem érez kedvet a szexhez. Én azt hittem, az nyomasztja,hogy pé-kor kellett csinálni. És ha valamit kell,akkor az nyomasztó. Ezt meg is értettem volna.Deelmúlt apé-més nem rendeződtek a dolgok. Tegnaprákérdeztem,erre azt mondja a bizonytalan jövő aggasztja,mert ezen a munkahelyén úgy néz ki, télen nem lesz munka. Vagyis nincs kereset. És előre fél.Pedig ő ügyesés mindig talál munkahelyet magának,tud helyezkedni.

Kép
flóra 11

Ezért mondom,hogy ebben a hónapban tuti nem voltunk sikeresek, mert már pé-kor is úgy zajlott a rádió,hogy nagy nehezen kicsikartam valamit belőle. :(

Kép
flóra 11

Sejtettem! Szegény, túl sokat agyal mindenen, pedig mindig lesz valahogy......

Kép
muzsuzska

Tegnap mondtam is neki,hogy így aztán szedhetek akár tripla adag Clostit is, ha ő nem adja bele a magáét, akkor felesleges. Kár a gőzért. De akor minek tömjem magamba a bigyókat? Szóval én most ilyen dilemma előtt vagyok. Szedjem, vagy álljak le. Viszont a korom miatt nem várhatok, nem állhatok le. Ha nem lennék ennyi idős,a F. azt mondaná, várjunk, míg nem lesz egy biztos munkahelye. De ilyen ma már úgy sincs.

Kép
flóra 11

Ugye sejtetted a néhány elejtett megjegyzésemből. Igaz?

Kép
flóra 11

Sajnos ilyen munkahely nincs!
A clostiyt szedd végig, hátha a ciklus rendezésre is jó lesz!

Kép
muzsuzska

Igen! csak ez a férfiaknál rosszabb!

Kép
muzsuzska

Flórián se 20 éves,hogy várhatna! :lol:

Kép
muzsuzska

Vagy majd megint fogyaszt belőlem valamit, hogy a Dufastontóllegalább ne jöjjenek rám a plussz kilók. így pont jó. Closti alatt párkilóle,Dufaston alatt vissza. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Mondjuk csak egy jött vissza, eddig...

Kép
flóra 11

Megyek ráállok a mérlegre! :evil:

Kép
muzsuzska

Vége a BK-nak. Báélintnak fél tizenegykor kell bevennie a gyógyszert, addig még vagyok, aztán elvonulok. De akkor jön neked is a Királyfid.

Kép
flóra 11

107 :D

Kép
muzsuzska

Benó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Na,én csak 20-al vagyok kevesebb, viszont legalább 30cm-vel alacsonyabb. 160cm vagyok.

Kép
flóra 11

Akkor most eszem egy csokit is! :D

Kép
muzsuzska

Nem tudom, hol vannak a Benóék. Talán valahol ünnepelnek,vagy megálltak anyukáéknál. Már rég otthon kellene lenniük,ha rögtön jöttek volna.

Kép
flóra 11

Én az előbb ettem rizskenyeret bébi papival.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.10.09 21:04-kor.

Kép
flóra 11

Hát én nagyon várom!

Kép
muzsuzska

Vigyázni kell a nehezen megszerzett kilókra!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Hiszen több év munkájának az eredménye. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Hazajön Királyfi, odabújok hozzá és megnyugszom! Sosem voltam bújós , de most nagyon! :D :D Nagyon sokat változtam, mellette megnyugodtam, nő lettem...............

Kép
muzsuzska

Kétpetéjű ikrek vannak a pocakomban! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Ez így jó. A F. mellett én is ezt érzem... :wink: Ha nem agyal,akkor nagyon férfi... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Hurrráááá!!!!! Benóóó!!! Zsuzsi megbűvölt téged!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Csak kettő!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: