Sziasztok!
Bocsánat, az eltűnésért!
Dotildi! Ez nem volt semmi, amin keresztül mentetek! Nagyon sajnálom, hogy bekaptátok ezt a vírust! Tegyél fel Dorkáról képeket, olyan régen láttuk!!!!!!
Fleur! Jaj, pötyi Tazi! Az a lényeg, hogy Ő jól érzi magát, a pöttyök meg majd csak eltűnnek!
Annyira szép kék szemei vannak!!!!!
Timi26! Nagyon jók a képek, amiket feltettél! VikDan is mekkorát nőtt!!! Azért a csokis keksz bejátszik rendesen...
Vérző baleset: Az elmúlt három napban minden nap volt! Hol a kis ínye szakadt fel, hogy az ajka... Tényleg rémes látvány, egyszer majdnem vele sírtam, de tényleg nagyobb a füstje, mint a lángja.
Egy kis figyelemelterelés, és pikk-pakk már el is felejtette, mi volt a baj!
Regi! Gratulálok Szeli első lépéseihez!!!!!!!
Az első vendégeskedős kép nagyon jó! Ezt hogy csináltátok, hogy Te nyáriban vagy, Ő meg szinte téliben?
A "Nagytesó az isten" kép is szupi, nem beszélve a strandolósról!
lmóni! Hamar vissza fogtok állni!!!! Hát igen... Zsófi is hihetetlenül elvan az unokatesóival. Szereti a gyerekeket! Kíváncsi is leszek, hogy Kistesóhoz hogy fog viszonyulni.
Irina! Itt is pancsolós képek!

Bizony, üvegtető 35 fokban nagyon gáz....

De látom, Ádi jól érezte magát! A Kistehenes kép meg csúcs!
lmóni, Irina! Írtátok, hogy irigyeltek a pocakosság miatt. No akkor itt az ideje, hogy Ti is belevágjatok a tesóprojektben.
Egyébként - és ezt biztos alátámasztják a több gyerekesek - ez azért teljesen más, mint az első terhesség. És itt nem a rosszullétre gondolok.
Zsófival (talán még szedercsíra volt csak

) a zuhany alatt beszélgettem, simogattam a pocakomat, este is simiztem, úgy aludtam el, hogy a kezem a pocimon, Apának minden rezdülésrőkl beszámoltam, álmodoztunk, minden gondolatom körülötte forgott.
10-11 órákat aludtam, akkor pihentem, amikor akartam, nem idegeskedtem, én voltam a nyugalom és kiegysensúlyozottság mintaszobra. Az időmet én osztottam be.
Most meg (és ezt egyáltalán nem panaszkodásként írom

, csak a tapasztalataimat osztom meg Veletek), csak Zsófi van.
Vele játszom (még mindig eléggé Anyás), igyekszem vele pihenni, éjszaka kb. 7 órákat alszom, ami nekem kevés, mert vacsi után még randalírozik, és sokszor f10

után alszik el, reggel meg általában f7-kor kel. Nem jut eszembe sokszor Kistesó, nem simizem a pocim a zuhany alatt, mert sietek, nehogy Zsozsó felébredjen, nem simizem este, mert Zsozsót altatom, utána én is beájulok, nem számolok be minden rezdülésről, mert tudom, mi miért van (csak ha annyira nyillalnak a méhszalagjaim, hogy nem tudok kiegyenesedni).
Nem vagyok a nyugalom mintaszobra, mert ha Zsófit nem sikerül elaltatni, és Ő feszt felkel, akkor elfogy a türelmem

, mert én is hulla fáradt vagyok.Nem beszélve arról, hogy Zsófi állandóan mászik rám, nyomul a hasamba.. Szegény Kistesó, már tuti tengeri beteg!
Egyre nehezebb Zsófit emelgetnem.
Szóval ez egy más világ már, nehezebb így pocakosnak lenni, de persze nem panaszkodom, szuper jó dolog!
Anyu mondta, hogy ez természetes, hogy Kistesó "kicsit el van felejtve", de mikor megszületik, majd pont fordítva lesz. Utána persze idővel visszaáll a rend, mindenki egyenlő figyelmet fog kapni.
Viranka! Csatlakozom mellgyuszi ügyben az előttem szólókhoz, Ők már mindent leírtak. Ez tuti nem gyulladás, mert akkor lenne piros folt is és magas láz.
Az tény, hogy itt csak Bálint tud segíteni.
Írtad, hogy esetlen megkéred Mirát. De nem felejtik el a szopizás technikáját?
Heni! Látom, Péterke is egy kistehén, ahogy lógatja a lábát a járókában!
Kiskolbi! Remélem jóóóóó alaposan ünnepeltetek! Ahogy említettem, ha hüvibb lesz, megyünk Hozzátok randalkázni!
Máténagyi! Köszi a fotókat!!!!!
Az unokád egy igazi Vizipók, nem beszélve arról az angyali arcáról, mikor alszik!
Ma megyek a védőnőhöz a kiskönyvemért.