A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Megkésve ugyan, de gratulálok minden kisbabához az újdonsült anyukáknak!
Örülök, hogy hiányoltatok! Jól esett! :)
Sajnos nem tudok annyit jönni, mint szeretnék, mert a kicsi fiamat utolérte a 6 hetes változás. Napközben nem igazán alszik. Volt olyan, hogy össz-vissz 2 órát, és már az éjszakáink sem olyan nyugisak. Az eddigi egyszeri éjszakai ébredés helyett az esti etetés után alszik 4 órát, utána 2 és fél, 3 óránkét fenn van. A minap éjféltől fél 2-ig ettünk, 3 volt, hogy vissza aludt, majd 4.10-kor már a kajcsiért nyöszörgött. Már többen kérdezték, hogy esetleg nem elég tartalmas a tejem? Az az igazság, hogy a párommal pont ezért mérjük még mindig. 7ről 7re hízik. (most 4,5kg)
Csak egy pár oldalt lapoztam vissza.
Andi, én elkezdtem szedni a gyógyszert, de lehet hogy abba fogom hagyni. És úgy vettem észre lazább a cicim. Valszeg azt kaptam, mint te, mert én is 7500Ft-ot fizette.

A pocifájás problémáját sikerült megoldani homeopátiás bogyókkal!! :D
Viszont nem tudjuk miért kezd el sírni minden átmenet nélkül. Gagyarászik, mosolyog, és a másik pillanatban üvölt. De szó szerint. Nagy nehezen tudom csak megnyugtatni. Van mikor nem is sikerül, csak apjának. Valaki nek nincs valami ötlete??

Végül két kép!

Így is lehet aludni! 8)
Kép

Kajcsi után, a nyoma még ott van a szája szélén!
Kép

KépKép
hene

Hene! Szia!!!
Milyen homeos bogyókkal oldottátok meg a pocifájást? Érdekelne a dolog!! Jó görcsoldó. de az mégis csak gyógyszer!
Gergő nagyon cuki! Imádni való!!Tök jó az a póz, amiben alszik.

Viki itt van az ölemben és szopja az ujját!! Pedig most evett. Jól elvan, csendben van, csak szopizik. A cumi bezzeg nem kell neki.

Egyébként ez a hirtelen sírás nálunk is megvan. Nyitott szájjal nevet, szinte kacag, aztán jön a sírás átmenet nélkül!

sz.andi

Andi, holnap hívj fel, és mesélek róluk. Úgy egyszerűbb!
Én is szedek bogyót a tejtermelődés elősegítésére.
Amúgy nem gyógyszer, mert természetes alapanyagok az alapjai.
Most megyek, mert apa megfürdette a legénykét, és most szopi következik! Jó éjszakát. Nekünk már jó lenne egy hosszab alvás! :?

KépKép
hene

Andi, holnap hívj fel, és mesélek róluk. Úgy egyszerűbb!
Én is szedek bogyót a tejtermelődés elősegítésére.
Amúgy nem gyógyszer, mert természetes alapanyagok az alapjai.
Most megyek, mert apa megfürdette a legénykét, és most szopi következik! Jó éjszakát. Nekünk már jó lenne egy hosszab alvás! :?

KépKép
hene

Szia, Hene,
rég voltál errefelé! Tünemény a kicsi fiad! Nem is olyan kicsi már!
Egyszer megkérdeztem a védőnőt, hogy lehet-e, hogy nem elég zsíros a tejem, azt mondta, ez nagy marhaság (de az az igazság, hogy a védőnőm információi nem voltak mindig helytállóak, hogy finom legyek).
Nagyon jó kis pózban alszik a fiad! Majd mi is kipróbáljuk :wink:

Patr,
ajjaj, én is attól félek, ezt meg fogom kapni, hogy a kicsivel foglalkozom... és hát nyilván igaz is lesz. Na, ekkor térhet vissza, hogy cumizik meg pelenkát akar Szonja is... de Zsuzska valószínűleg inkább csak megmondja, hogy mi nem jó neki. Ettől persze nem lesz az embernek több ideje :?
Elég nehéz időszak ez :(
Nálunk a férjem elvileg aug. 5-től 25-ig nem fog dolgozni (no fizetés!), de legalább itthon lesz, és valamennyit fog tudni segíteni. Utána meg kezdődik már az ovi lassan...
hú, de addig még szülni is kellene :lol:

Timi,
látod, azért halad ez a dolog a szülés felé!!!! Hajrá!!!

KépKép
szkagi

Köszi mindenkinek a dícséretet,én is meglepődtem hogy ilyen gyorsan lement a pocim,azért még egy kicsi van.Vérzés terén meg szinte alig-alig.

Hene:Nem semmi póz :lol:

Napirand még mindig nem alakult ki rendesen.eddig a locsi a biztos pont-az fél nyolc körül van.
Pedig ma azért kora délutánig sikerült tartani,hogy evett,aludt,nézegetett,aztán felborult a rend.Remélem majd azért alakul,végülis mit akarok,alig múlt két hetes.
Azt hiszem hamar túlpörög,és már túl fáradt,és nem tud elaludni.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!!
Remélem Anyjuk nem bánja, ha egy képet teszek Annáról! Ő is rakott míg még mi korházban voltunk. Csak egyet teszek, a többit majd ők!

http://farm4.static.flickr.com/3060/269 ... 597c_m.jpg

d.dodó

Csak igy tudtam feltenni a képet!

d.dodó

Kicsi fiam megint 3 és fél órája alszik, pedig csak 50-et evett... :) Nem baj, így legalább jó éhes lesz mire felébred (szerintem perceken belül) és akkor majd jól bekajál és talán jól alszik majd. :) De vicces, mert azt gondoltam hogy majd hamar felébred és nem lesz időm semmire. Ehhez képest elmentem vásárolni, hazajöttem, csináltam vacsit meg holnapra kaját a férjemnek, megmostam a hajam meg megfürödtem, fejtem, tv-t néztem és most netezek. :)
FÉrjem kitalálta, hogy csináljunk excel táblát a bébi evéseiről. (eddig papíron írtam mindig) úgyhogy azt is megcsináltuk. :) Melyik nap hánykor mennyit evett. :) Úgyhogy mindjárt csinál belőle mindenféle statisztikákat. :) Vicces lesz, mert ebből megtudom majd hogy mennyit fejtem amióta itthon van. :) (most is össze tudnám adni a papírról, de minek... így viszont egy mp. :) Na jó, befejezem a hülyeséget. :)
Anna baba is nagyon cuki, és hene, az a póz haláli! :)
Ma megmértem Eliotot és képzeljétek, egy hét és egy nap alatt 280 grammot hízott! :) Nagyon örülök neki, mert most neki ez a nagy feladat. A műtétre legalább 5 kg kell hogy legyen, de minnél több, annál jobb.
Azt meg szerintem még nem is mondtam, hogy most úgy néz ki, hogy lemegyünk Pécsre és ott is megnézetjük a száját és a jelenlegi állás szerint lehet, hogy mégis ott fogjuk műttetni. Van egy ismerősünk, akinek pont ugyanúgy nézett ki a gyerek, mint Eliot és nagyon szép munkát végeztek, viszont az itteni központban nem láttunk kétoldali műtét utáni munkát. Dehát majd meglátjuk...
Na megyek, még írok pár emailt amíg nyugi van. :)
Mindenkinek jó éjt!

KépKép
muffin

Hahó, anyukák,
tudom, hogy már fejtek-etettek-büfiztettek otthon, én meg itt ücsörgök a monitor előtt...
ma megint annnyira jól aludtam, hogy nem is tudom, mikor lesz ebből szülés... sehol egy fájás!
Ma még örülök ennek, de holnapra vagyok kiírva :shock:
Pénteken ctg, és hátha megvizsgál a doki 8)

Most már engem is naponta hívogatnak az ismerősök, hogy mikor szülök már - de az az igazság, hogy ki szoktam kapcsolni a telefont, ha alszunk, és ez tegnap szinte egész napos program volt :roll:

Tényleg, megint annyira energikusnak érzem magam, azt sem tudom, mihez fogjak ma. Szőjek, fonjak? Takarítani nem kell, tegnap mostam, főzni nem akarok, a kertben ugye esik az eső... vásárláshoz nincs pénzünk :oops:
ááá, megvan, szülni kéne!!!! :wink:

Kimma,
túlvagy az éjszakán? Most már akár mehetsz szülni!!!

Timi,
te hogy vagy? Szurkálás maradt?
Vagy annyira szerencsés vagy, hogy még sikerült a szülésznőddel szülni?

Teó meg eltűnt, talán babázik...

Anyukák, benneteket meg most már tényleg irigyelni foglak :D !!!

KépKép
szkagi

Szilvi,
nem küldted át a képet - vagy legalábbis nem kaptam meg.

KépKép
szkagi

Anyjuk,
nagyon édes kicsi lányod van!!!
már nagyon kiváncsi voltam!

KépKép
szkagi

senki...
hát akkor megyek reggelizni :roll:

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Hol van mindenki?!

Teó azt mondta nekem ír, de még nem írt semmit, pedig még éjszaka is nézegetem a telefonomat. Kétszer is! :lol:

Anna baba nagyon édes, köszönjük a képet Dodó! El is mentettem a tábliba.

Muffin! Hogy alakult az éjszaka egy ekkora esti alvás után? Volt már hogy én is így logikáztam mint te, hogy akkor most jól belakik és alszik tovább, de nem mindig jött be.
A jól belakásról jut eszembe, tegnap este a kislányom 160-at szopizott. Na ehez már kellett a két cici, mert délután már nincs olyan sok tejcsi. Csak lestem amikor megmértem. Erre is azt gondoltam, hogy most alszik vagy 3-ig, de fél egykor már fent volt. Igaz kilenckor aludt el.

Ramaty idő van. Tegnap is egész nap esett, meg szerintem ma is ez lesz.

Pedig ma mennem kéne tüdőszűrőre, mert már csak a héten lehet és kéne az igazolás a tejleadáshoz.

Ági! Rolinak is kellett a cumi nappalra is miután hazahoztuk Jázmint, de mostmár megint el tudom venni tőle. Ráadásul ő most szokik le a pelusról és egész ügyes.

Hene! Gergő nagyon ari a kis tejes pofijával! Lehet most van egy fejlődési hullám vagy mi nála és több tejcsit igényelne, azért szopizik gyakrabban.

Kép
szly27

Szebb napot mindekinek!

Hát ilyen idétlen időt! És naná, hogy ma is kell mennem, EKG lesz a házidokinál. Jó, busszal megyek, de ilyen hidegben még nem tudom, hogy mit húzzak a nagy valagamra... :roll:

Este Apa megmaszírozta a talpaimat, mire az én kis picurkám úgy elkezdett ugrálni, azt hittem egyszer csak kipattan az oldalamon4 :lol:

Tegnap este hívott a nagymamám, nem csörgött sokat a telefon. Nem tudtam felvenni, mert pont zuhiztam, de hallottam. Aztán felhívott Anyu, hogy a mama aggódik mert nem vettem fel! :shock: :roll: Kezdődik......
Mi lesz itt egy hét múlva? Le sem tehetem majd a telefont?
Mintha majd el akarnánk titkolni a baba születését!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Azthiszem felhívom a védőnőt,és megmondom hogy ilyan időben nem viszem be a Pici fiamat.Szerintem úgyis csak azért aklarták hogy vigyem,hogy lemérjék,de ilyen ocsmány időben nem fogom bevinni.Jöjjenek ki,hozzanak babamérleget,és kész.

Anyjukl pici Lánya nagyon édes! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Hírek TEótól: " Sziasztok! Hétfő délután +született Tamara lányunk, 54 centivel és 3180 grammal. Császár volt, én elég rosszul voltam, de ma már jobba helyzet. TEó"

Kép
szly27

Most kaptam az MMst. Van kép is, mindjárt töltöm!

Kép
szly27

Sziasztok!
Az éjszakánk megint jó volt szerencsére!! :)

Mi is ma megyünk védőnőhöz méreckedni 4-re. De azért mondani fogom a védőnőnek, hogy a csepp amit a pocijára kap, az nem igazán hat mindig. Nagyon hasfájós tud lenni és olyankor van hogy annyira sír, hogy levegőt alig vesz..... elég ijesztő! Most már mindig mielőtt elkezd enni, azelőtt fejek ki egy kicsit, hogy ne legyen annyira bedurranva a mellem, mert akkor mikor rácuppan, nagyon erősen elkezdi szívni, és sok levegőt nyel!

d.dodó

Nagy nagy gartula Teónak!! Jó egészséget nekik!!

d.dodó

Teó Tamarája:

Kép

Kép
szly27

Teó! Hatalmas gratula Tamara babához! :D Kis édes!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Gratula Tamarához!!! Teónak javulást, sok erőt, egészséget!

Potyka?

Kép
andkata

Teó!! Gratulálok!! Sok boldogságot, és sok-sok tejcsit! Gyógyulj meg hamar!

Csajok! Már nem sokan vagytok a várandós táblában! Hajrá.

Tényleg, hol van Potyka?

Ági! Szülés előtti napon én is tele voltam energiával!! Semmi jel nem mutatott arra, hogy éjszaka mennem kell!! Na hajrá!!! :lol:

sz.andi

szly, nem is tudom, hogy bejött-e a taktika... Tízkor ébredt fel, aztán fél 11-kor evett. Utána viszont alig akart elaludni. Na de 5-ig alvás volt. :) Utána meg még 7-ig. AZt hiszem nem panaszkodhatom... :)

teó, gratula!!! :) és mennyire cuki orra van Taminak! :)

Vicces volt, mert most reggel is evett a gyerek, és azóta megint nem akart elaludni. Nem sír vagy ilyesmi, csak nyűglődik. ERre jött a postás és mivel nem akartam az ajtóban állni a bébivel ilyen időben mondom addig gyorsan berakom a kiságyba. ERre mire visszaértem elaludt. Pedig előtte már vagy 3x beraktam... Úgy tűnik mindig hívnom kell a postást. :)

szkagi, mehetsz te is szülni! :) tetszett amit írtál arról hogy mit is csinálj ma... :)

Hozzám meg ma jön elvileg az egyik nagynéném meg a fia feleségének az anyja, csak nem tudom mikor... Úgyhogy most várakozó állásponton vagyok. :)

Pelenka. Ti milyet használtok? Mi kaptunk elég sokat, úgyhogy még nem kellett volna venni, de mindegyik 2-es volt, és gondoltam veszek egy 1-est, hátha az jobb lesz méretre. Hát semmivel sem kisebb mint az amit eddig használtam, viszont szerintem sokkal bénább. Eddig huggies volt, most meg pampers-t vettem. De nekem nem jön be... Tapasztalat?

andkata ne tűnj el!!! :) tessék jönni és hozni egy csomó képet meg mesélni! :)

wera, te sem vagy valami sokat... :)

Annyira vicces, hogy totál látszik hogy már többségében nem 'unatkozó' pocakosok vagyunk... Hirtelen mindenkinek annyi dolga lett, hogy nincs időnk jönni. :)

Na most megyek is. Nézelődök még egy kicsit a neten hátha akad valami érdekes. :)
Mindenkinek szép napot! (ne nézzetek ki az ablakon) :) amúgy vicces, hogy itt a lakásban csak 3 fokkal van hidegebb mint a harmincvalahány fokokban, mégis olyan érzésem van, mintha vagy tízzel lenne... furcsa dolog ez a pszichológia...

KépKép
muffin

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:01-kor.
Vendég

hali lányok!

nagy-nagy gratula teónak Tamarához! micsoda nózi :D zabálni való!

én megjártam a dokit, védőnőt is. a védőnő azt mondta hozzá már nem kell többet mennem (VÉGRE!!!), mert ugyis 2 naponta járok kórházba. nah ez az, akkor miért kellett mennem a multhéten is meg előtte is? már akkor is sokat jártam a kórházba is. nah midnegy.

és hogy nekem milyen mákom volt!!!!
ugyebár irtam hogy nem lesz a dokim. nah még jó hogy lépcsőztünk a 3.-ra és nem lifteztünk. összefutottam vele :D
be kellett jönnie. igy nst után még megvárt engem és megnézte a papirjaimat. nah és persze turcizott is meg nézett magzatvizet is.
pénteken kell mennem legközelebb akkor is igy fogja csinálni hogy beszalad olyan 7 óra körül és 8-ig bent lesz.

jaj a magzatvíz vizsgálat elég érdekes volt. egy az hogy rohadtul fájt, az ágyvasat szorítottam közben :twisted: hát a másik doki azért finomabban csinálta. mondjuk ekkora kacsát ti még nem láttatok mint amit bedugott :twisted: :twisted: az fájt nagyon. honnan szedte ezt az őskövületű kacsát??? nah mindegy.
erre nézi-nézi-nézi... bejön egy fiatal doki. odaszól neki hogy gyere már nézd már meg mert nekem már nem olyan jó a szemem, te is tisztának látod? :twisted:
hát marha jó... ott dekkoltak ketten a lábamnál és kukkoltak ezerrel.
de megbeszélték hogy ez bizony tiszta :D :D :D kristály tiszta :D :D :D

jah és 1111 :D :D :D mondjuk az első 1-es szerintem 2-es. legalábbis a másik dokinál 2-es volt, mikor ennél már akkor is 1-es. szóval az bizonytalan, de a többi remélem tényleg 1-es.

Kép

Kép
timi1982

Muffin, pelusból nálunk a dmes volt atuti befutó, de már nem emlékszem miért, viszont arra igen, hogy csaknem 5 éven át folyamatosan használtam... És ha mással kísérleteztem, megszíttam.

Teo, hatalmas gratula Tamarához!

Ja, a pillanatnyi állásfoglalás szerint én a tökutolsónak szülök címre török... Hát evvan. Azaz semmi nincs. De más nem bánom. :lol: Szerintem már annyi mindennek és mindenkinek akartam megfelelni, oszt nem ment, hogy végre magamra találtam, és hagyom a kölköt kibontakozni. :D Kép

potyka

Valaki segitsen mert en megorulok!!!!!! Tegnap este 7ota egyik gyerekem se aludt vegig egyhuzamban fel orat. Elkepzelni nem tudom mi bajuk lehet. -foleg minkettonek egyszerre. Semmit nem eszek lassan,nemhogy olyat amitol a pocijuk fajhatna. Ti mit isztok egyaltalan vizen kivul?

Teonak hatlalmas gratula Tamarahoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

muffin!
Nekunk a Libero bevalt,meg a bella,amit a korhazban is hasznaltak naluk. Kicsi is, jol is illeszkedik es nem er nyakig :D
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:01-kor.
Vendég

Maverick, egy ágyban vannak? Barátnőm ikrei csak úgy tudtak aludni. Ha elérték egymást. Van segítséged? Jó lenne, ha tudnál pihenni egy picit, mert biztos azt is érzik rajtad, hogy kimerültél. Drukkolok, hogy megnyugodjanak. Babakocsiban tologatni őket? Esetleg vmi hintáztatható akármi? Mi volt, hogy felakasztotttuk a babaülést, mózest.

potyka

Muffin! Nekem is pont így volt. Soká aludt el, de utána jó sokáig aludt. De azért mire elaludt már eléggé kivoltam.

Pelusok közül nekünk Pampers newborn van és Tescos. A pampersnek ilyen kockás vagy hálós a belseje. És ettől piros lett a feneke Jázminnak. Nem tudtam mitől piros, amikor mindig rögtön kiveszem a kakát, ha észreveszem, meg jól be is krémezem és mégis. Aztán elkezdtem a tescosat használni és megjavult a feneke. Szóval ennyit a drága pelenkákról. Nekem egyébként Rolinál is a tescos vált be. Sosem folyik ki belőle semmi, az a vékonyabb fajta és még szép is.

Timi! Jó rossz lehetett az amnio. Szerencsére nekem még egyik gyerekemnél sem csináltak és szerintem már nem is fognak, mert nemigen leszek már kismama.

Kép
szly27

kratula=gratula
Vendég

Maverick! Sajnálom hogy nem alszanak. Szerintem akkor már nemsoká kidőlnek! Nem éhesek? Tudom nem mindig éhes a gyerek ha sír, de tapasztalatból mondom, hogy 10-ből nyolcszor az. VAgy már annyira álmosak, hogy azért nyűgösek.

Kép
szly27

Teó! Még egyszer gratulálok!

Kép
szly27

maverick!
én is csak azt tudom mint potyka! hogy ugy általában megnyugszanak ha érzik egymást. ugyebár bent is igy volt.
persze ennek hátránya is lehet. ha az egyik megnyugodna a másik nyűglődése őt is felzavarja.

szóval ez is kétséges. de azért általában segít ha együtt vannak, látják, érzik egymást.

én igy hallottam...

Kép

Kép
timi1982

Köszi a hiányolást! Közkívánatra :D

Kép Kép Kép Kép

Volt egy kis eltűnés tényleg: kis " baby blues" és tejválság....
Most gyakran másfél-2 óránként mellen van a kisasszony és közben fejek. Másra jószerivel nem is jut időm, főleg hogy Adél éjjel egyben megalszik rendszeresen 6 órát (!) olyan rendes, de napközben nem nagyon szokott... de ez így is nagy szerencse. :)
A férjem annyira rendesen állja a sarat, borzasztó sokat segít. főleg a lelki részében.
És a leányzó egyébként tündérédes...

Timi! Potyka! kitartás!!!

Maerick! Én iker vagyok, van elképzelésem...Anyukám is fektetett néha minket egy ágyba és az tud segíteni...Tényleg ugye van aki segít? Egyedül iszonyat nehéz lehet...

Kép
andkata

Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

H.Szilvi! Még kérnék képet, és hogy hány centivel született a baba! Akkor javítom a többit is.

Kép
szly27

Adél nagyon aranyos! Milyen kis fehérbőrű!

Kép
szly27

Nem hiszem el!! Már megint vérzek. Vagy 3 napja semmi, most meg megint jön. Nem teljesen vér. Meddig fog még ez tartani? Holnap lesz 7 hete, hogy szültem! :evil:

sz.andi

Sziasztok lányok van kb 5 percem dobálok egy két képet de nemtudom egymás alá rakni így ahogy jön.Jó legyen mindenki sajna nincs időm olvasni meg ülni se bírok akadt egy két egészségügyi gondom a szüléstől így sak gyors bekuk és sipircwelek vissza az ágyba
Kép
tappancs28

Sziasztok lányok van kb 5 percem dobálok egy két képet de nemtudom egymás alá rakni így ahogy jön.Jó legyen mindenki sajna nincs időm olvasni meg ülni se bírok akadt egy két egészségügyi gondom a szüléstől így sak gyors bekuk és sipircwelek vissza az ágyba
Kép
tappancs28

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:02-kor.
Vendég

Kép
tappancs28

Kép
tappancs28

Kata? Tappancs: édesek a kicsikék!
Vendég

Ezek még kórháziak de ígérem itthonit is kaptok majd ha össze tudom szedni magam, hogy feltöltsem :( .

Mindenkinek gretula aki szült

rólunk annyit, hogy sokat hammol a pici, naponta 970-1000közt kajol 24óra alatt, fejni lusta vagyok de 3-4 dcl-ert muszály, mivel kis tejvámpírom a bal cicimen a bimbót megdarálta a kórházba ami azóta meggyógyult csak összeforrt kb 3 tejcsatorna kivezetés így nem tud leszívni sokat belőle és azt muszály valahogy rásegíteni az ürülésre . Jó mi kiaadtam mikor mgeláttam csak arra figyeltem fel, hogy iszonyú fájdalommal jár az etetés abból a ciciből.

S 3. gyerekként kiszúrt velünk nemtudom berakni a kiságyba mert végnélkül üvölt amúgy meg 2-3 órákat alszik így közös ágyba alszunk amitől kivagyok mert simán kicsomagol éjjel és sikít, hogy kajálni akar :lol: .Mennem kell bocsi, hogy nemtudok írni senkinek semmit demajd egyszer vége lesz ennek a sok gebasznak amiben vagyiok s akkor pótolom.
Puszi mindenkinek jók legyetek.
Láttam pár képet gyönyörűek a bébik .

Szly

kérlek rakd be valamelyik képet az apróságom mellé.Köszönöm.

Aki még nem szült annak kitartást!!!
tappancs28

Kata, Tappancs!
Nagyon édesek! Dóri hogy néz!!!:)

Kata
! Írtam...és Adél kép is van fent! :)

Kép
andkata

Jaj, de szép babák! Olyan jó nézni őket!

Tappancs! Örülök, hogy jelentkeztél!

Fáj a hasam. Meg a fejem. Elképzelhető, hogy annak a jele, hogy ez a vérzés menzi?

Megint az ujját szopizza Viki!

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: