A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Zsu!

Kép

Azért elárulhatnád, hogy fiú vagy lány!
Vendég

Köszi csajok, olyan aranyosak vagytok!

Elárulnám én a nemét, de a dokik nem voltak valami meggyőzőek, ezért csak egye erős „talán”-unk van. (Emmánál a 90%-os tipp sem jött be). Azért azt majd elhisszük, ami a leleten lesz! Ígérem azonnal megírom majd!
Bár ahogy néztem, akinek ez második béb, egyelőre mindenhol uolyan nemű, mint az első, nem? (Kivétel persze van, Kikocska).

Hát, Dharma... nem egyszerű, válassz egyet és hallgass arra vagy menj el az Istenhegyire, Praxisba....

Zsu
svs

Gesztenye!

Majd megnézem a gyereküléseket.

Én csak a gyerek kakiját érzem meg előbb. Akár a szoba másik végéből is, úgy, hogy Apa aki mellete van észre sem veszi.

A mozgást lehet, hogy már érezted, csak nem tudtas, hogy az volt. Vagy nem vetted észre, mert másra figyeltél. Ne aggódj miatta!

Ha csak mozizni szeretnétek, és nem az a fontos, hogy Hajdú Krisztina csinálja, akkor szerintem menjetek el a Kleopátra házba. Ott is jó az UH-os doktornő, alaposan megnéz mindent, de lehet mozizni is. Az Istenhegyi nem ilyen hely, szerintem.
És talán valóban érdemes várni vele még pár hetet.

Tünemény!

A KRESZ szerint nem kell a buszokba gyerekülés és biztonsági öv sem, ha bizonyos év előtt gyártották. De nem 100%, csak valahogy így emlékszem.
A felnőtt méretű biztonsági öv pedig még veszélyesebb is lehet nekik.

Azért, ha a buszt kimondottan csak gyerekek szállítására használják, akkor lehetne ennyit invesztálni bele.

Dharma!

Péterfyben 10 nap az AFP. Általában 2 hét szokott lenni. A 3-4 hét nagyon sok.
Hol adtad le? Mit mondtak, kinek küldik az eredményt?
Nekem a kórházi védőnőhöz kellett levinnem a vért, és oda is mentem az eredményért.

A C&A-ban 10 ezer körül vannak a kismamnacik, de én akciósan kettőt vettem ennyiért.

Gabka!

Várjuk a képet!
Ha pisilni kell, mindig menj el. max igyál vizet még indulás előtt, és akkor az orvosnál/védőnőnél sem lesz majd gond.

Judy!

Építkezés miatt nem irígyellek. Hol tartotok? Mikor lesz kész várhatóan?
A megjegyzéseket engedd el füled mellett!
A mozgást még nem érzed mindig, főleg ha minden mással el vagy foglalva. Nyugi!
Vendég

Hű Kocska, gratulálok osztalytarsadnak a nagy babához!! jó fej anyukád van, hogy nézi nektek a vaterát, és biztos lecsap majd, ha meglát valami jót a kisunokának! :D :D

Dharma én mondjuk eddig a körzetis dokimhoz jártam, de ő a genetikai ultrahangokra mindig irt beutalót a kórházba!

Zsu, micsoda kis titkolózós tudsz lenni! :lol: :lol: én már nem tudtam volna magamban tartani a pocaklakó nemét, de te látom nagyon jól birod! remélem hamarosan szinezel és akkor már mi is tudjuk!!! viszont a lényeg, hogy a babó jól van!!! :D :D :D

a mammystic kismamarucikat mutattuk be pont, de a weboldaluk megváltozott, most már a www.kismamaruha.hu oldalon vannak, és végre a képek is felkerültek rólunk (az exták cimszo alatt van) :D :D a videót még mindig sasolom, de azt még nem töltötték fel. tényleg nagyon kényelmesek, és árban se rosszak, én is mindent tőlük vettem. akkor lehet hogy veszek inkább egy normál kabátot a piacon, márka nekem nem fontos, csak jó meleg legyen és takarja a pocakomat!

apa volt reggel a reumatológián, mert fájt a dereka néha...most elment végre, és mondták neki, hogy van valami gyerekkori vagy veleszületett fejlődési rendellenessége, hogy nyilt a gerinc (nem lehetett kivenni, hogy mit is magyarázott, mert ő se értette) vagy valami hasonló dolog van ott, ami a fajdalmat okozza, és most nem fog valami jót tenni neki az épitőipari munka, de mondta, hogy most kell a pénz, és legfeljebb lassabban gyógyul. mindig van valami... :roll: :roll:

Judy majd ha ti is mentek 4D-re vagy egy legközelebbi uh-ra, akkor már biztosra fogjátok tudni hogy ki van odabent!

Mó ugye minden ok nálatok? pocakod nő már? hogy érzed magad? majd ha tudsz egy pár sort irni, akkor jelentkezz ám!

Kép
tünemény

Sziasztok csajszik!

Nagyon nehéz ma itt a melohelyen, ha tízfelé osztódnék se haladnék :roll: :roll:

Zsu - NAGYON ÖRÜLÖK NEKED!!!!!!!!! El sem tudom képzelni, h milyen nezéh lehetett neked és a párodnak az elmúlt pár hét! De most már minden rendben lesz és ez a lényeg :lol: :lol: :lol:

Én mintha tegnap éreztem volta a pillangószárnyakat :lol: :lol: Meg is lepődtem, mert már előtte is éreztem valamit, de ez nem hasonlított hozzá....most majd esténként nagyon figyelem, mert úgy olvastam, ha egyszer elkezdi akkor már nem lesz megállás :lol: :lol:

Kép
padri75

Sziasztok!

annyi a munka hoyg csak olvasni van néha időm írni nem nagyon!

dharma, én is magándokihoz járok aki minden alkalommal megnézi a babát az UH-val ism, de a genetikai UH-ra akkro is kaptam beutalót a kórházba! Én nem tudom mi a különbség azon kívül hoyg a kórházinak jobb volt a képe, de biztos nem véletlen hoyg oda el kell menni!
Az afp-sdolgot meg nem értem, nekmemég 1 hét sem vbolt íg megkaptam az eredményt! ÁEK (úk honvéd), de én azt hittem hogy az a vizsgálat csak bizonyos héten ad megbízható eredményt ha előbb avgy később csinálják akkro már nem.
De lehet én értettem valami félre! :roll: :?:

Zsu én is örülök veled a jóhírnek, mindenkinek csak ilyet kívánok!

nézegessetek mindenféle szépeket a nbabáknak aztán majd a kiválasztottatakat osszátok meg velem is, mert sajnos most agyon nincs időm ilyesmire..... pedig mennyivel jobb lenne ezzel foglalkozni!

Tünemény apára vigyázz ez nem játék, sajnos a reumán már volt szerencsém 1-2-szer járni és az elején nem vettem oylan komolyan mondván hoyg msá is túlélte már, aztán mikor mecsípődött a derekam és sznte mozgásképtelen voltam akkor megtanultam hyog nagyon nem játék, ráadásul ha egyszer már kijött akkor egy rossz mozdulattól is kiújulhat! vigyázzatok nagyon! :roll: :(

Na puszi mindekinek, bocsánat de rengeteg a munkám... de azért olvasok lopva mindig néhány hozzászólást! :oops: :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Cat! Szerintem már a nehezén túl vagyunk az építkezésnek. Kívülről már színre is van festve. Még a víz, gáz, villanyt kell bevezetni az utcáról. A házban meg még belső munkálatok vannak. radiátorok, festés, burkolás stb. Karácsonyra terveztük a költözést, de sajnos nem jön össze. Reméljük legkésőbb februárban sikerül. De az biztos, hogy áprilisban már ott leszünk mire jön a baba! :D

Tünemény! Én is abban bízom, hogy majd a 4D-n ki fog derülni. De sajna csak dec 18 körül megyünk. Addig ki kell bírnom. :)

Az én barátnőm is a c&A-ban vett kismamaruhákat, tök jókat. Még mindig olcsóbb hely, mint pl. a brendon. Én sajna még nem jutottam oda, de tervbe van, mert már csak egy nadrág jön rám. Igaz, hogy vettem egy bandázst is, de pl. a farmert nem tartja meg. :(

Judy

Kép
judy_76

Sziasztok !

Ma voltam az Istenhegyi géncentrumon Hajdú Krisztinánál:

NB Orrcsont :látható
BPD Fejátmérő: 46,1
HC Fejkörfogat: 16,5
AC Haskörfogat: 14,7
FL Combcsonthossz: 30,3

Ép kopony konfiguráció.Arckoponya eltérés nélkül.
Gerincoszlop követhető, csigolyák zártak , megtartottak.
Szív: 4 üregű, billentyűk ábrázolódnak. Gyomor és hólyagtelítődés látható.Mko. normális veseállomány.
Végtagos csöves csontjai jól ábrázolódnak, épek
Súlybecslés: 292 g
Placenta hátsó fali.
Köldökzsinórban 3 ér.
Grav s: 19 hét+2 nap

Durva fejlődési rendellenesség nem látható.

Nagyon cuki kis fotókat kaptam, majd jövőhéten felteszem, mert itthon nem jó a scan.

Többszőr is kérdeztem az arcát, mert múltkor olvastam, hogy nem vettek észre valamit UH-n és arc nélkül született a baba.
Azt mondta és ki is merevítette a képet, hogy nagyon szép kis arca van, minden rendben rajta. :lol:

Láttam a lábait, kezeit, talpát!! :lol:

És..........amikor hazaértem itt várt a posta!!!!!!!!!!!!!!!

Minden rendben és kislány!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Bár eddig is ezt mondták, de ez már 100 %!!

Azt mondta a dokinő, hogy szép hosszú combjai vannak!

( végül is a férjem 195 cm!!!! :lol: ////igaz én meg 158 cm////

Szóval megnyugodtam egy kicsit!!!
Nyilván teljesen akkor leszek nyugodt, ha majd megszületik!!!!

Most már elkezdhetünk lányneveket keresgélni!! :lol:

SVS!

Neked is gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

És anyukámtól kaptam két kismamanadrágot és 3 felsőt tök jól néznek ki!! :lol:

Mivel ma vele voltam UH-n, nagyon örült Ő is , mert még nem is látott terhes UH-t ( akkor még nem volt, amikor mi születtünk)
Pedig Ő lesz az 5. unokája (4 lány+1 fiú) :lol:

Ajánlom a Baross u. 21 szám alatti MATERNELLE üzletet, múltkor ott vettem egy farmert és egy fekete bársonynacit és egy kardigánt, most meg egy 3/4-es csizmához való farmert és egy padlizsánlila bársonynacit.1 lilás és egy feketés felsőt, meg egy tök jó csíkosat a farmerhez....

Nagyon kedvesek és meg is varják ott ha hosszú .

Ja, és azt mondta a Hajdú Krisztina, hogy hogy ugrál, milyen kis mozgékony!!!!( én meg attól féltem, hogy majd alszik) :wink:

Most is érzem, hogy majd kirúgja a ház oldalát!! :lol: :lol: :lol:

És valószínű, hogy 3 nappal előbb fog születni az UH szerint!!!!

Bocsi, hogy most csak magammal foglalkozom, de most nagyon örülök!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

csak annyit akarok mondani, hogy :
Pisi oké
Afp:0.98 Mom
Vérnyomás:110/75

Kép

Kép
gabka7926

Tasin!

Kép
Vendég

TASIN!

ÓRIÁSI ÖLELÉS ÉS MÉG NAGYOBB ÖRÖM! GRATULÁLOK A KISLÁNYHOZ ÉS AZ EREDMÉNYHEZ!

Ismered a nótát: Csicsónénak 3 lánya.... :lol: :lol: :lol:
A Mamim is 3 lányt szült. A harmadikat már nagyon fiúnak várták. Nagyon azt szerettek volna. Mellette egy roma asszony szült. Ikerfiúkat! De jött az orvos a gárdájával és énekelték, hogy: Csicsónénak... na ennyi kellett a Mamimnak! Elég szomorú volt, akkor. De mind közül a legrendesebb gyereke lett. Az ÉDESANYÁM!

Kép
Kép
tisa

Gabka!

Jó eredmények! :D

Judy!

A burkolatokat kiválasztottátok és megvettétek már?
Színek vannak?
Belső nyílászárók?
Fürdőszoba berendezve?
Konyha?

Nekünk kb ennyi dolgunk volt tavaly, de ez is elég volt. Nem szívesen építkeznék magamnak.

És mi novemberben szerettünk volna költözni, de végül december 16-án sikerült. Viszont itt ünnepeltük a karácsonyt. :D Nagyon jó érzés volt saját házban...
Vendég

most néztem meg, hogy mi is az a bandázs és rájöttem, hogy nekem is van olyanom.Én nem vettem, hanem úgy varratattam és 1000 ft-ból meg is volt.Nekem sem fogja a régi nadrágomat meg, mert lecsúszik a cipzár.Képzeljétek, úgy égett a pécsi árkádban a fejem, mert majdnem leesett a gatyóm ahogy mentem. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Szóval azóta nem húztam fel. :D :D :D
Jó lesz majd télen a nagy hidegben, pluszba melegíti a babócát

Tasin gratula a kislányhoz!

Kép

Kép
gabka7926

TASIN!!! Gratulálok az egészséges picilányhoz!! De jó, hogy Zsuval mindketten ma tudtok végre megnyugodni! és legalább egy kicsit mozizhattál is :D :D és a jó hirre most aztán jól be is vásároltál!!! :lol: :lol: biztos a nagylányaid is nagyon várják már, hogy egy újabb csajszival gyarapszik a család! nálatok aztán tiszta nőuralom van! :lol:

Kép
tünemény

Gratula zsu!

Judy egyél csokit, vagy 1kis kólát akkor hátha felpörög és érzed. Valaki írta, lehet a másik fórumon, hogy neki 2naponta aktiv csak. Ha mentek 4D-re ott szokták általában megmondani, mit rejteget.
Én múlt 7en lettem mérges, mert 3napig nem éreztem,gyorsan becsokiztam(amit vittem anyámnak), de semmi, erre megráztam egy picit és bekopogtam, na abban a pillanatban ő is behúzott 1et!!!!!!

Hurrá még egy kislány!!! De jó neked tasin!!!

Gabka minden tökéletes.
:lol: :lol: :lol: :lol:

kocska

Nagyon aranyosak vagytok, hogy velem együtt örültök!!!

A lányok nagyon örülnek a huginak--a kicsi azt mondja, hogy legalább ő is nyúzhat valakit, meg majd anyáskodhat felette....
Kori ( a kicsi) igy is már a Tinát kérdezi meg, hogy mit vegyen fel.... :?

vagy ha valamilyen ruha nem tetszik neki, akkor ha azt mondom hogy a Tinának is ilyen van, akkor egyből oké.
Például vettünk most egy csizmát neki és nem akarta felvenni,
a Tinának mondtam hogy dicsérje meg, utána egyből jó volt ( az én véleményem már nem számít) :roll:

Gondolom a picilánynál majd a Kori tölti be ezt a szerepet!

Majd a Tina viszi bulizni a Korit, Kori meg a picit! :lol:

Kép

Kép
tasin

minden udvarlás nélkül te vagy a legszebb tünemény a bemutatós képen. Igazi tünemény!!Ott is sminkeltek?

kocska

Tünemény! Én is megnéztem, nagyon csinos voltál, osztom Kocska véleményét. :D

Kép
Kép
tisa

:D :D Köszi csajok! az első fotón, ami amolyan csoportképes, a fekete hosszú hajú a sminkes, a másik oldalon a szőke leányzó (ő is kismami, és akkor tudta meg hogy kislányuk lesz!) volt a fodrász, hát mondam is, hogy most kéne férjhez mennem gyorsan, mert sose voltam még igy megcsinálva :lol: (az első nap unokatesóm nagylánya (14éves :D ) sminkelt ki és csinálta meg a hajam, ő is ügyi volt, de hát azért ez a sminkes nem volt semmi! ti is jelentkezhettek ám! jó móka :D :D

Tasin, jó volt ez a szöveg, hogy rád nem hallgatnak a csajok ruhaügyileg :lol: :lol: remélem a következő nálunk fiú lesz, igy talán kivédjük majd ezt az esetet :lol: ha meg kislány, akkor bevetjük a taktikádat, hogy mondatjuk a nagyobbikkal hogy milyen jó! :lol:

képzeljétek ma majdnem végeztem az egyhavi elmaradt (fórumnézegetés, brendonnézegetés, gobelinminta nézegetés...) munkákkal! de azért reggel egy kicsit korábban bejöttem, és beirtam még egy óra tulórát mára! :D :D :D holnap be is fejezem az egészet, és jövö héttől már itt ül mellettem az új nőci, igy nem fogok tudni jönni, csak talán nagyon ritkán, igy majd irjatok sokat, én meg este elolvaslak titeket! :D :D

Kép
tünemény

Tasin de jóóóó Neked (Nektek) :) Én is gratulálok,nagyon mozgalmas volt ez a napod :) Egyébként pont én is azt a boltot javasoltam. Velem is nagyon kedves volt az ott dolgozó lány. Minden kérdésemre válaszolt (Neki is van egy kisfia) és segítőkész volt.

Kocska :D :D :D vicces,amit írtál,h nem mozdult,ezért megabajgattad. Én is kipróbáltam,de nem jártam sikerrel :D :D :D

Felhívtam végül a "magán orvosomat" és az asszisztense megnyugtatott,h vigyem jövő hét az AFP eredményt,mert a doki magánrendelőben meg fogja csinálni a genetiait. De akkor nem jövök ki,amig a mivoltát is meg nem mutatja :) Köszönöm a tapasztalatokat/javaslatokat :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dharma 2008.11.27 17:31-kor.

dharma

Csak gyorsan Tasinnak, mert megjött a családfő! :wink:

Szívből gratulálok, nagyon izgultam ám értetek is!!!!!! :D
És gratula a kiscsajhoz!!

Na, má csak Catnak és Ettinek kell drukkolni, de ahogy a dolgok haladnak, nálatok is minden rendben lesz! :)

Zsu
svs

sziasztok.

zsu,tasin:

gratulálok a jó eredményekhez!!!!

zsu:neked legyen igazad :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

hát ma voltam nőgyógyinál............hiába mentem nem volt ott,és az aszisztensek meg sem halgattak mikor nézték a kiskönyvem......(erre amúgy számítottam hogy ők bunkók lesznek)

nem baj keddig már kibírom valahogy.

egy nem babás kérdés:

eddig gáztűzhelyünk volt de vennünk kell másikat és ma nézegettem az elektromosakat meg az eladó is azt javasolta.
szerintetek melyik a jobb?(párom eonos így árban tökmindegy)
sokat sütök és főzök is.

na elfelejtettem mit akartam még.

megyek felmosok míg nincs Patrik és este még jövök ha tudok.akkor már jegyzetelek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Csak gyorsan Ettikének:

Ha mindegy milyet vesztek, akkor én a kombit javasolnám. Sütéshez ugyanis jobb a villany, főzéshez viszont a gáz.
Igaz, ebből kisebb a választék, de jobban jársz vele.
Vendég

Tasin: szuper, hogy jók az eredmények. :) Grat a kiscsajhoz! És várjuk a képet!!!

Bontok neked is egy pezsit.

Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Gratulálok Tasin a kislányhoz.mi nagyon fiút várunk,de nagyon örülök,hogy kislányunk lesz.

teszek fel egy pocakos képet ha sikerül.

valakinek van valami tippje hátfájás ellen,napokban kezdődőtt és iszonyatosan fáj. Kép

Andy

]Kép[/url]
békefiné

nem tudtam még végigolvasni, csak apa ma már fürdet, így ideültem gyorsan, és írom.

zsu!! örülök nagyon! megmondom őszintén, nem lepődtem meg, mert én csak addig aggódtam, amíg vissza nem tértél. Mióta rendszeresen jössz, tudtam, hogy minden rendben van :) szóval nagyon örülök, hogy megnyugodtál!!!!

tünemény, vegyél nagyobb kabátot, jövő télen ha kendőzöl, a baba fölé tudod gombolni, így nem lesz túlöltöztetve a babó sem, ha bemész egy boltba, egyszerűen kigombolod a kabátod... jól bevált recept :)

jaj, kocskának akartam még valamit... egyszer azt, hogy nekem ez a kismama mennyiség is sok, akik nem jönnek naponta, vagy naponta többször, nem is alakult ki róluk kép, meg nekem is ott a másik fórumom, bár ott aztán napi 3-4 hsz az átlag, van hogy egész nap senki sem ír. hiába, mindenki két gyerekes...
ja, és még azt akartam neked, hogy mikor réka megszületett, nekem az volt a legfurább, hogy úgy jöttek, hogy anyuka. És nekem referált a gyerekorvos egy kis életről. És még mindig fura, hogy a lakcímkártyákon az van, hogy anyja neve huszár ildikó :) most jól meg is hatódtam rajta :cry: :wink:

én is már augusztusban kinőttem a régi nacijaimat. és szeptembertől kismamanadrág. És újonnan vettem 3000-ért, és (alig) használtan pedig 1000-ért, és olyanok vannak nekem, amik kis és nagyterhesen is hordhatók... biztos szerencsém volt :) mondjuk tudom, hogy még szülés után is ezeket fogom hordani egy darabig :)

dharma, nekem nem világos ez az egész. De feledékenynek tűnik a dokid. Mondjuk az enyémet én is szoktam emlékeztetni, hogy még erre is adjon beutalót, arra is, de a régi dokim is első terhességnél tudta, mit kell, másodiknál én mondtam neki :)

Az másik fórumomon is, és itt is úgy nézem, hogy ahol fiú az első, többnyire a második is az. Ahol lány az első ott egy helyen lett megint lány, és 4 fiú, ahol meg fiú volt az első, csak két helyen lett lány a második, és 4 kétfiús anyuka. (egy fiúnál és egy lánynál meg nincs még tesó.) És mondhatjuk azt, hogy nem másodiknál vegyespáros, hanem az előzőhöz képest, és akkor zsu, nem kell velem kivételezni :D

a mi ovinkban, ha viszik a gyerekeket, szólnak előre, hogy aki akarja, otthagyhatja a gyerekülést. De ha nincs biztonsági öv, megette a fene... mondjuk átgondolhatták volna. borzasztó. Remélem megússzák egy rossz emlékkel :( .

na, csengettek, hajmosás is volt :) megyek is.
egyszer majd folytatom :)

kikocska

Zsu! Tasin! Nagyon gratulálok nektek! Nagyon drukkoltunk értetek! (mármint a férjem is)

Voltunk ma genetikain, kivártuk a jó hosszú sort.

Egyébként ez áll nekem a papíron:

Egy élő magzat. Lepény mellől.
BPD: 48 mm THQ: 42 mm FL:30 mm

Tudja valaki, hogy ez a lepény mellől pontosan mit jelent? Azt, hogy elől tapadt?

Annyira meg vagyunk illetődve, hogy sohasem jutnak eszünkbe ott kérdések, csak utána. Azt se kérdeztem meg, hogy vajon van-e elég helye a csöpségnek. Szegény ugyanis hátat fordítva fekszik a világnak, s nem úgy tűnik, hogy igazán sok helye lenne. :roll:

Akinek még nem mozog: Ne aggódjatok! Nekem is egyik napról a másikra jelentkezett, s azóta viszont nagyon!

Öltözködés: Én eddig csak egy farmert vettem, de ha bandázs nélkül hordom, akkor csúszik, sokszor pedig olyan érzésem van, hogy a babát zavarja az övrész. Az egyik barátnőmtől viszont kaptam egy vékonyabb nacit, amit itthonra hordok. Az nagyon kényelmes, s majd egy ilyen fazonút szeretnék venni vastagabb anyagból. Egyébként múlt hétig még tudtam a régi nadrágjaimat is viselni bandázzsal, de mióta szombat óta megváltozott a hasam, s a baba is mozog, már csak vagy szoknyát, vagy a kismamanacit viselem.

Etti! Nekünk egy kerámialapos villanysütőnk van. Az előző lakótól örököltük. Ő nem szeretett sütni-fözni, s szinte új volt mikor beköltöztünk. Nagyon szeretem használni, tehát én ezt a fajtát csak ajánlani tudom!

Sziasztok! Megyek, mert hazajött apa, s morog, hogy nem vele foglalkozok!

KépKép
annaszuszi

Etti, nekem villany mindkettő. A főzőlapot nagyon nem szeretem, de nem engedélyezték a gázt. A sütő viszont eszetlenül jó, sokkal jobban süt, mint a régi gáz. Sztem sütőből a villany a jobb.
Sajnálom a mai felesleges kört, de jövő héten majd megmondják a tuti jót! :wink:

Hozzám ma bejelentkezés nélkül beesett a védőnő egy gyakornokkal. :shock: Épp megjöttünk a piacról, szerencséjük volt, h már itt voltunk. Így jövő héten mennem kell a rendelőbe terhesrendelésre, meg Emmával pneumo oltásra. :(

Jaj, tényleg, ígértem egy eszkimó- fotót.
Kép

Judy, remélem a februárt tudjátok majd tartani, és szépen, nyugodtan elkészültök, mire jön a babó! Majd kérünk képeket!!

Jaj tényleg, de dinka vagyok, Tünemény is Mammystic ruhákban tündökölt! Én még a H&M-et szeretném megnézni, de csak a Vörösmarty téren van kismama- részleg.

Zsu
svs

holnap, majd teszek fel képet!
most elfáradtam nagyon és álmos vagyok, de minden rendben van odabent! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Lányok,mindenkinek gratulálok a jó eredményekhez!!!!!
Zsu,nagyon tündér a lánykád!!! :lol:
Mindenkinek jó éjt!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Tasin, Zsu!

Hatalmas Gratula a jó eredményekhez :-) Szívből örülök tényleg.

Sajnos ma kiderült, hogy jövő héten egyszerűen egyik nap se jó :-( így nem tudok találkozni veletek pedig nagyon szerettem volna....

Rémes 3 napom volt ezért nem tudtam jönni. Egyébként jól vagyunk. Próbálok a lemaradt oldalakat vissza olvasni.

Babakocsik nagyon jók. én is peg peregot nnéztem ki.

Ettike!
Nyugalom. Hiszem hogy minden rendben lesz. de ne hagyd magad kedden lerázni.

Cat!
Nem soká itt a szerda és végre megnyugodhatsz. Én meg remélem meg tudom mink lesz. nagyon depis vagyok :-(

na mennek
puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Végre valaki irt a másik fórummal kapcsolatban. Köszi kikocska!
Igazad van ott igen sokan vagyunk.De egyébként van,hogy egy nap 3-4 oldalt alig birok visszaolvasni és mire a végire érek mindenki alszik.Ma meg hogy ott voltam alig volt valaki.Érdekes,hogy itt majdnem mindenki pesti,ott meg mindenhonnan. Csak ott ha valakire nem emlékszem hirtelen,akkor megtudom nyitni a profilját. Olyan rossz,h.nemtudlak titeket nézegetni minden nap,hogy kik is vagytok.
Képzeljétek,kitaláltam,h.a párom 7főn éjszakás és alszik kedden délig,és még kényelmessen felérnénk pestre és eszembe jutott,hogy van fent 1haverja,akivel addig el lenne és náluk is alhatnánk.Erre kiderült szerdára beraktak neki egy eligazitást. Mondtam szóljon,hogy majd én eligazítom! Ilyen szemétséget, még a szabadnapját is beosztják. Most úgy bosszant ez a dolog megint.Úúúúgy mennék! :x :x :x :x :x :x

kocska

Kikocska,anyám most meséli,hogy amikor ő megszült és eléraktak egy papirt,amit kikellett tölteni rólam,annya neve: hát a saját annyájét irta oda,mert ugye azt szokta meg. Az ápolónő ismerőse volt és ő szólt neki,hogy nem a tied a gyerek,de hát persze ,éééés?Akkor ki az annnya?Alig esett le neki,hogy mit akar a csaj. Az annya rublikába neve 20évig ugyanazt irta.... :lol: :lol: :lol: :lol: Mire rá jött oda a saját neve kell.

kocska

Kép na itt is egy poci,csak hogy ismerkedjünk:)

kocska

Tasin: Annyira jó, hogy Te is jó híreket kaptál! Nagyon gratulálok és ahhoz is, hogy kislány :)

Zsu: Emma tündéri kislány, egyem meg, hogy kapaszkodik a kabátba :)

Kocska: Neked is de szép pocid van! Az enyém még mindig méreten aluli, viszont amit levág odabent a kiscsaj, az nem mindennapi :) Ha azt akarom, hogy mocorogjon, csak megsimizem a hasam és már jön is a válasz.

Annaszuszi: A "lepény mellől" helyett nem lehet, hogy azt akarták írni, hogy a lepény elől???

Ami a kismama rucikat illeti, a kis hasam ellenére m,ár én is kismamanacikat hordok, mert a régi nadrágjaim bár rám jönnek, de begombolni nem tudom már őket. Mindösszesen 2 gatyóm van, ezekben próbálom kihúzni. Az egyik kicsit variálható, mert fel lehet gombolni csizma nadrágnak.

Na, megyek, ledőlök és varrom a gobelint :)

Kép

Kép
sildi83

Gesztenye!

Megnéztem az ADAC honlapját, és a Chicco Auto-fx plus gyerekülés talppal ugyanolyan biztonságos, mint a Hauck Zero plus. Az utóbbi viszont olcsóbb, és ha kompatibilis a babkocsitokkal, akkor én azt venném meg a helyedben.

Íme a két ülés:

Hauck a Brendonban: (21990,-)
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =0&whid=32

És a Chicco egy webáruházban: (32130,-)
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... 6d575c593e

Ráadásul a Hauck csak 3 kg, míg a Chicco 4 kg.

Én ezt a kettőt ajánlanám.

Tasin!

Érdekes majd 3 lánnyal. :wink: Én el sm tudom képzelni, főleg így, hogy a második is fiú. harmadiknak már szeretnék majd lányt.

Zsu!

Köszi a drukkot! Már csak pár nap.
Kedden megyek sima UH-ra. Aznap a kórházban lesz egy olyan UH-os orvos, aki Benivel sokszor vizsgált, de már csak Tatabányán dolgozik. Az orvosom kérte, hogy jöjjön fel egy napra. Na nem csak miattam, hanem van még egy-ké kismamája, akit szeretne, ha Ő is megnézne. (Ikrek és hasonlók..) Én nagyon örülök neki, mert ebben a dokiban megbízom. Így kedden kiderül, hogy eltűntek végre a cysták Marci fejéből, szerdán pedig Hajdú Júliánál, hogy a szíve is makkegészséges.

Nem semmi a védőnő. :shock: És mit csinál, ha nem vagytok otthon? Vagy ha vendégeitek vannak? Vagy ha apával végre kettesben lettetek volna, mert Emma a nyaszülőknél lett volna? Szerintem még Ő sem mehet bejelentés nélkül.

Egyébként Emma édes kis eszkimó. :D

Andy!

Hátfájás nagyon sokmindentől lehet, és ettől függően kell kezelni is. Háziorovosod nem tud segíteni?
egyébként próbáld ki a kemény helyen alvást, a masszírozást, és valami izommelegítő krémet is akár. FLP Piros krém vagy nekünk van házorvos által kutyult is.

Kikocska!

Fórummal kapcsolatban hasonlóan vélekedem, mint Te. Itt is jó sokan vagyunk már, és nekem is van egy másik is. Ez így együtt épp elég.

Annaszuszi!

Szerintem a lepény mellől azt jelenti, hogy elől tapad.

Sziszike!

Mi a gond? Hátha tudunk segíteni. Vagy csak vígasztalni. Néha az is elég.

Kocska!

Szép a pocid!
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni jövő héten.

Sildi!

Kellemes varrogatást!
Vendég

Jaaa, ami a sok lányt illeti, nekem a nagy-nagy álmom 4 kislány, de a férjem nagyon szeretne egy kisfiút is, így belemegyek, hogy a 2. fiú legyen :lol: Attól tartok, hogy a 4 gyerek csak álom marad, mert ahhoz sokkal jobb anyagi helyzet kellene, de a 3-at nem adom fel!!

Kép

Kép
sildi83

Kocska
Nagyon jó ez a kép, és már a pocakod is igen nagy, legalábbid az enyémhez viszonyítva.
Ismerkedés gyanánt. este én is lefotoztatom magam a párommal és közzéteszem! :)

Békefine
Hátfájással sajnos nincs tanács azt mondták nekem hogyha elkezdem érezni akkor nagyon kell fiygelni a tartásra, én sajnos elég gyenge hát és derék résszel rendelkezem így is van minidg valmi... de egyenlőre szerencsére nincs baj!
Szerintem kérdezz rá a dokirtól, mert még sok van vissza ahhoz képest hoyg ezzel non-stop együtt legyél!

Lányok van valakinek olyan problémájua hogy az orra vérzik? Nem úgy hoyg elönt mindent.... de azért mégis, korábban nem volt iylen de mostanság már egyre sűrűbb? :roll:
Köszi

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sildi!

4 lány????
Azért jó jön ott majd egy fiú is.

Bogi!

Orrvérzés lehet egyszerű terhességi tünet is.

"Sok várandós nőt érint az orrvérzés, amely egyrészt a hormonoknak, másrészt a szervezet megnövekedett vérmennyiségének köszönhető. Az igen gyakori C-vitamin hiányos állapot is vezethet orrvérzéshez, ez extra adag zöldség és gyümölcs fogyasztásával orvosolható."

De érdemes a vérnyomást is megnézetni ilyenkor. Bár szerintem akkor erősebb orrvorzés lenne, ha magas a vérnyomás.
Vendég

Bogi! Nekem időnként előfordul, pl ma reggel is ébredés után. Nem vészes a dolog. Együtt járhat a terhességel, mert több vért termel a szervezeted. (Több lehet a mindenféle váladék, verejték is.) A vérnyomásod is magasabb egy picivel, mint eddig. Úgyhogy nincs semmi gond! :D

Tünemény! Most volt a TV-ben szó arról a hintáról, amit kinéztél. És a feltalálójával (magyar) egy riport. Nagyon egészséges és kényelmes a babának, már a Heim Pál Kórházban is vizsgálják a gyógytornászok a hatékonyságát. :D

Kép
Kép
tisa

Tünemény! Nem voltál/voltatok a WestEndbe megnézni a helyet? Én szombatra terveztem, hogy megnézem és ha jó foglalok is helyet. Szerited hány főre? Eddig kb. 10-en jelentkeztek. Számoljak még rá, hátha vki még visszajelez?

Kép
Kép
tisa

Cat! Múltkor írtad, hogy neked inkább a déli órák a jobbak. És apa? Nem tud vigyázni Benire? Vagy olyan sokáig dolgozik? Jó lenne, ha Te is tudnál jönni! :D

Kép
Kép
tisa

Köszi cat!

Vérnyomásom tök normális, inkább lacsony mint magas, azért nem aggódom. :)
De a vitaminhiány .... eszek néhány mandarint! :lol:
Abból hihetetlen mennyiséget tudok ennyi mióta ketten vagyok! :D

Na utánanéztem ennek a symbaba babakocsinak, nekem nem tűnik rossznak, bár nincs benne tapasztalatom, majd megnézem igaziba! :)
De ha van egy kis időtök légyszi nézzetek rá és véleményezzétek.
Annyi hogy nekem hordozóra nincs szükségem mert az kapunk! :)
Köszi

http://www.roan.hu/babakocsik.html

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Tisa!

Még az is lehet, hogy jövő hét kedd jó lesz. De csak azért nem írtam eddig, mert nem biztos.

Reggel kilenckor ugyanis UH a kórházban, azután haza kell mennem főzni, délután Beniért a bölcsibe. Ha nem leszek túl fáradt (és Ő sem), akkor talán visszamegyek vele Pestre, és odaadom apának. Akkor én is tudok menni. Márcsak azért is vonz a dolog, mert kedden délután jön anyósom... :roll:

Csak nem tudom még milyen hangulatom lesz két Uh között, mennyire leszek fáradt...
És Apa általában este hatig dolgozik.

Illetve utána még haza is kell jutnom. És ha hideg lesz és jegesek az utak, akkor az egész lefújva. Hozzánk ugyanis egy erdei úton lehet kijutni, ami olyankor járhatatlan. Múltkor kb. 60 autó akadt el a 7-8 km-es úton.
Vendég

Bogi: A mandarinnal én is így vagyok :lol: Szinte minden nap megeszek közel egy kilót.

Cat: Igazad lehet, no meg azért én is szeretnék kisfiút is. Igazából eddig 99%-ban kisfiúkkal babáztam: 2 öcsém van, az egyik 10 évvel fiatalabb, meg a munkahelyemen is (családi napközi) 99%-ban kisfiúk fordultak meg. Szóval hozzájuk lehet, hogy jobban is értek, de azért mérhetetlenül boldog vagyok, hogy teljesül az álmom és elsőre kislányom lesz :D

Kép

Kép
sildi83

Bogi!

Ugye nem kell majd emelgetned ezt a babkocsit?
18 kg... :shock: Nekem az nagyon sok.
Az egyéves gyerekkel már a PP 8,5 kg-ja is soknak tűnt...

De egyébként ez tényleg attól függ, hogy mire és hol szeretnéd használni.
Ha vidéki rioszzs utakon, és nem használod a tömegközlekedést, akkor szerintem jó. De Pesten BKV-val el lehet felejteni.
Vendég

Bogi: én sem vagyok nagy babakocsi szakértő, de némelyik symbaba modell számomra kísértetiesen hasonlít a Bergon babakocsikhoz.

Kép

Kép
sildi83

Ja, igen, igaza van Cat-nek, mert mi Bergont vettünk, ami szintén nem könnyű, de mi nem tömegközlekedünk vele és a 4. emeletre sem fogom felcipelni, viszont mégsem olyan drága, hogy agyon féltsem, hogy mi lesz vele a tárolóban és jó széles a fekvő része, így télen, amikor már elég nagy lesz a baba, kényelmesen elfér benne.

Kép

Kép
sildi83

Köszi lányok!
Aha ezt mondta aki ajánlotta hogy vagy ez a symbaba vagy bergon ami szerinte jó!
De ő nem BKV-zik, nekem meg majd kell.
Mondjuk emeletrecipelni nem annyira, mert van lenn kocsitároló, de akkor már megint +1 szempont amire nem árt odafiygelni!

Én is oylat szeretnék aminek nagy a fekvőfelülete, mert én 179cm vagyok a a párom meg 1848... szóval nem számítok pici gyerekre....

Jól van nézegetek tovább majd találok egy szuper valamit amit ki is tudunk fizetni! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

mennyi az elfogadható súly amit egy babakocsi nyomjon ha BKV-zo is majd?
10-12 kg ig vagy már az is sok???

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: