Erika: Nagyon vigyázz Magatokra!!! Drukkolunk, hogy minden rendben legyen! Én a Helyedben feltehetően már a holnapi nappal abbahagynám a munkát... Persze nem tudom, hogy milyenek a főnökeid és mire van lehetőséged... Írj majd mindenképpen, hogy hogy vagy.
Elif: Üdvözlet a büszke fiús anyukák táborában! Nem tudom emlékszel-e, de én írtam, hogy hasonló a mi pocakunk..

Tényleg, Gjéti mit írt? Lányos Anyukák, Elif tud kínálni egy gyönyörű fekete hajú sötét szemű Fiúcskát, én egy (remélhetőleg apai géneket továbbvívő) délceg, magas, szőke hajú, kék szeműt...

És akkor a fórum többi gyönyörű kisfiújáról még nem is beszéltünk ...
Andabella: örülönk Neked újra, Nálad mikor derül ki a Baba neme?
Voltam ma jógán, fantasztikus volt! Külön rákérdeztem Zetibebi és Andus miatt is a hasfeszüléses problémákra. A csajszi azt mondta, hogy a hasi légzés nagyon jó erre (ezzel mondjuk újat nem mondtam, Andus is ezt írta ma délelőtt), de mondott még egy gyakorlatot. Falnak hátradőlve úgy ülni, hogy a derekad egyenes legyen, talpaidat Magad előtt összeérinteni és a kezeiddel óvatosan a lábaidat lenyomogatni. Ez állítólag főleg a has alsó részének feszülgetéseinél nyújt segítséget. Gondoltam leírom, hátha valamelyikőtöknek segít.
Amúgy a jóga végén volt egy relaxációs rész, ahol a Kisbabánkhoz kellett beszélni, ölelgetni, mindent elmondani neki, amit érzünk Vele kapcsolatban... Lányok, nagyon durva volt, annyira átéreztem, úgy elkezdett folyni a könnyem, hogy azt hittem, hangosan felzokogok... Úgy szeretem ezt a Prüntyőgyereket!!! Erre a válasz: alul rugdosta a kis lábával (feltételezem hogy a lába volt

) a kezemet, ami végig a hasamon volt.

Ez egy olyan jófej Kiskrapek! Imádnivaló.
Ajánlotta a csaj, hogy otthon is gyakoroljam néha ezt a gyakorlatot, beszéljek sokat a Kicsihez.
Egyébként tudom, hogy sokan Pest megyeiek vagytok, meg nem a belvárosban dolgoztok, de egyébként ha valakinek jó lenne, nagyon ajánlom ezt a helyet az Arany János utcában. Torna, jóga, babás foglalkozások, csütörtökön pedig egy páros felkészítőn voltunk a Párommal (téma: szülés) és az is szuper volt, annyi félelmemet elűzte már egy hosszú beszélgetés is egy hozzáértő emberrel... Nem beszélve arról, hogyha valamelyikőtök tudna jönni valamelyik foglalkozásra, akkor össze is futhatnánk akár...

Minden a programról:
www.aktivszules.hu
Bocsánat, ez nem volt egy mértéktartó hozzászólás, de kissé túlcsordulnak az érzelmeim... Azt hiszem, Ti megértitek ezt.