A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Pannica homeopátiás bogyó neve CHAMOMILLA 9 CH ilyen kis golyócska és teában vagy vízben kell feloldani 3-at és megitatni a babával de jó még hasfájásra meg minden olyanra ami nyugtalanságot okoz a babucinak. Nekünk bejött :D Kicsit beborult megint meg baromira fúj a szél de így alszunk most kajcsi után :D Kép Kép
Vendég

Ja Dorina mindig cumival alszik el és persze ő is kiköpi miután mély alomba zuhant! :D DE ÉN IMÁDOM HOGY CUMIZIK, olyan édes ahogy mozog a szájában ,már legalább 10 külömböző cumija van,anya mindig vesz neki újat ha meglát valami olyant amilye még nincs! Cumis babák a kedvenceim ,biztos azért mert én nem cumiztam. Cumi fanatikus vagyok!!! :oops:
Vendég

Nálunk most megy a szörcsögés ezerrel voltam dokinéninél azt mondta azonkivül hogy szörcsög ö nem hall nem lát semmi eltérést lehet a foga miatt van.Orrszívózom ebbe az anyós ismét beleszólt hogy kiszívom a gyerek agyát én meg legyintettem rá még a védönénit is felhívatta velem de hát nekem volt igazam :):):):):) kaptunk rhinatiol köptetöt ennyi

Ha már ott voltunk le is mérték 8200 g és 70 cm
3 hét alatt 400g és 2cm +

nika70
Salgótarján

Bacsbern: koszi a homeobogyot. A kezet egyebkent Athina olyan 3 honapos koraban kezdte felfedezni. Elobb csak koordinalatlanul kalimpalt vele, de mar egyre pontosabban nyul a jatekok fele. Olyan jo, mert most mar jatszik a jatekaival es ezzel eleg sokaig lefoglalja magat! :D Naprol napra konnyebb vele. A legjobb jatekok, amit konnyen meg tudnak fogni a babak: gumikarika, ragokak, vekony labu pluss allatok :D, anyagdarabok :D. Most a kedvenc a vizesflakon, amit gorget elore es viz meg buborekok vannak benne. Egyszeruen nem tud betelni vele :D Szoval csak kreativan anyukak!

KépKép
KépKép
pannica

Nika: ez nem igaz hogy no Gege! Jobbulast a kicsinek.

Athina meg tudjatok milyen rafinalt mostanaban? Kohecsel. Na erre en szetizgultam magam mar jo par napja, hogy mi van a gyerekkel. Orvos semmit nem talalt, persze ott nem is kohogott. Aztan rajottem. A kis rafa eszrevette, hogy amint kohecselni kezd en lelekszakadva rohanok hozza. Szoval most ha egy kis figyelmet szeretne nem bombolni kezd hanem kohecselni :D :shock: :D :shock: :D :shock:
Hogy lehet az, hogy egy 4 honapos baba ennyire rafkos????

KépKép
KépKép
pannica

Sziasztok!
Már jó régen voltam utoljára és még pár napig nem is leszek, mert hétfőn államvizsgázok és próbálok tanulni ezerrel.
Lilo hogy sikerült a vizsgád? Remélem jól, mert akkor én is kérnék a többiektől a drukkokból, hátha nekem is bejönnek! Bakker, nagyon nehéz baba mellett tanulni, eddig mindig ment simán, de most... :? De annyira nem érdekel, csak görbüljön a jegy, ha már idáig eljutottam, csak nem fogok megbukni.

Ja, és nagggyyyyon-nagggyyyon boldog vagyok! A hugicámnak megint kisbabája lesz, januárban. Már van egy tündér kislánya, Janka. Dobok fel egy képet róla. Kismama, neked tutira tetszeni fog. Ez itthon készült május 1-jén, a kis manó kiment a Mamival a sportpályára, egyenesen a lovakhoz. Egy fickó feldobta az egyiknek a hátára, és mentek pár kört. Anyum majd infarktust kapott, de a leányzót nem lehetett leszedni, csak hosszas könyörgés után. Na, ezt a tesómtól örökölte, mert Ő is ilyen lóimádó.
Kép

Na lelépek, legkésőbb hétfőn jövök, de addig is olvasgatlak benneteket, csak soxor nincs időm írni!

Puszi mindenkinek!

sch.judit

sziasztok!!

Nem volt jó a netünk, épp az előbb ment el a szerelő!!De most már jó, HUUUURRRRRÁÁ!!!!
Tegnapi NST-nk jó lett, voltunk UH-on, akis drágánknak a következőek az adatai:
BPD:94 mm
Thorax AP:94*94 mm
Femur:69 mm
s a lepény III. fokban érett!!!

Most már nagyon fáj a derekam, sűrű jósló fájásaim vannak, tegnap is azt hittem, hogy lesz valami!!Bár közben rimánkodtam Zsebinek, hogy ne épp most, mert apa hajnalban Veszprémbe utazott, s majd csak most késő este fog hazajönni!! :( Az Ultrahangos nőcike meg is jegyezte, hogy jó kemény a poci, meghogy mennyire sűrűek ezek a keményedések? Mondtam, hogy most már eléggé sűrűn jelentkeznek, s nyomja rendesen a medencefenékizmomat is a kis drág, olyan mintha egy teniszlabda lenne ott lent a lábam között mikor lépek!!!
Talán már hétvégén vagy jövő hét elején babázunk???

Csak tudjátok olyan bizonytalan vagyok a fájásokat illetően!!Nem tudom, hogy pontosan azok-e , vagy hogy mikor kell elindulni a kórházba?? 25 km-re lakunk Debrecentől. Elég ha az 5 perces fájásoknál indulunk, vagy az már nagyon későn van???

Cukik a babók!!Mindenkinek sok puszi!!
Szép estét!!!

Kép
Kép
judithappy

pannica: köszike remélem nem lesz semmi komolyabb:) az én fiam is köhécselt kicsit amúgy olvastam valahol hogy 4-5 hónaposan már téynleg rafkósak és néha direkt köhécselnek mert igy akarják magukra vonni a figyelmet :):):):):):

Judit:Szerintem az 5-10 perceseknél már indulhastz.Igaz én nem tudom ezt pontossan mert én termnus kiirásakor mentem be de szülni még nem akartam:):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a szopis hozzászólásokat, bár sajnos fejni nem tudok, meg nem is nagyon akarom forszirozni a cumisüveget, mert azt mondják, hogy elképzelhető hogyha nagyon rászokik akkor nem fog kelleni a cici.
Tényleg szerintetek baj, hogy én nem adok a Dávidnak cumit?

Nagyon aranyosak a pici babák, és iszonyú mennyit változnak. :lol:

Én mondjuk kb. 15 kg híztam a terhesség alatt és azota 12 kg ment le, de én amúgy is jó nagy túlsúllyal kezdtem.

Ez a babaúszás tényleg jó dolog lehet :lol:

Minden kis lurkónak mielőbbi gyógyulást kívánok. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Hajhullás:az én hajam is nagyooon hullik,tele vele a lakás-utálom!!!

Az én kicsi lányom is aranyosan köhécsel de csak mókából!!

A kezeit olyan 2-3hete kezdte felfedezni és amikor nézi édesen bebandzsít,már semmit nem lehet bennt hagyni a kiságyba a pelust és minden mást a fejére gyömöszöl,a takarót magára húzza és nem érti utána miért nem lát ki!

Nikky:már nekem is csak 5-6kg van de +2vel kezdtem!

Judithappy:kitartás már nem sok van hátra:szorítok nagyon,hogy minden rendben legyen és mielőbb babázhassál!

KépKép
vicuska

Vitte? Ozi? hol vagytok? nagyon eltuntetek :roll:

Krisy: azt mondjak, csak az elso honapban nem szabad a babanak cumisuveget adni akkor szokhat at re, de ennek ellenere sztem nem baj ha nem adsz neki uvegbol. Teat sem adsz neki ha meleg van? Hany honapos most a babad? (szarakodik nekem a babanet es nem mindenki vonalzojat latom...)

KépKép
KépKép
pannica

Sziasztok! :lol:

Az én hajam is hullik,de nem újdonság,mert a fekete festéktől mindig szokott.
Új lakok költöznek a velünk szemben lévő lakásba. Egész nap megy a fúrás-faragás,de jó hangosan. :evil: Ez akkor a legjob,mikor majdnem elalszom! :twisted: Meg a lomokat is majdnem a mi ajtónk elé rakják,meg olyan por van! Nem semmi! Nem értem miért nem tudják egyből levinni?! :evil: 7végén vendégeink lesznek,és marha jó lesz,ha még lomok lesznek ott! Esküszöm szólni fogok! :twisted:

Rólam egy friss kép
Kép

Édesem
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi: nalunk meg 2 hete megy a legkalapacs a szomszedban. Tegnap ota meg sztereoban, mert egy kozeli utcaban is elkezdtek valami epitkezest. Tiszta szikla ez az egesz sziget es az alapasashoz legkalapacs kell :shock: Utalom en is, olyan zaj van it mintha nem is egy faluban laknank hanem Athen kellos kozepen.

Edes Gabika, mennyi jo kis ragcsalnivaloja van!

Hat nem tudom rajtad hol van a felesleg, de ahogy igy elnezem semmi pocid nincs :D

Judithappy: nagggyyon drukkolok! Szerintem hamarosan te is babazol :D

KépKép
KépKép
pannica

Pannica van hasam,csak a kép messziről van! :lol: Sőt még csíkok és barna csík is! :? Tehát az a +5 meg is látszik!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Lányok: jövö7en mi is megkapjuk a lakásunk kulcsát, aztán mi is belekezdünk a felújításba, szóval a szomszédok nekünk is örülnek majd!!!
Tegnap voltak rokonok babalátogatni és olyan sok mindent kapott Réka!!!
Most mostam hajat és szörnyűűűűűű, sztem már látszik is hogy kevesebb!!!Két akkora kupacot halásztam ki a lefolyóból, meg aztán a kifésülésnél is....áááááááá!!!!Megyek veszek valami homeós szert rá! Remélem van!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Pannica: Dávid jővő héten lesz két hónapos, teát néha kap, de nem igazán akarja elfogadni a cumisüveget így örülök ha 10-20 ml-t megiszik. Van amikor pici pohárból probálok neki folyadékot adni amiből sokszor az van, hogy több van a ruháján mint a szájába. :lol:

Nikol: Jó utat nektek (bár már lent vagytok). Remélem jó időtök van és tudtok fürdeni is. Marci hogy viselte a vakációt? :lol:

Úgy írigyelem azokat a családokat akik el tudnak menni együtt nyaralni. Nálunk sajnos a férjem vállalkozó ami azt jelenti, hogy nincs szabadsága és reggel 7- este 7-ig dolgozik, ami szabad az a hétvége illetve karácsonykor 1 hét. Így nálunk a nyaralás kimarad. :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Sziasztok!

Látom mindenkinek valami lakásfelújításos-költözéses pörgése van.. Hála, mi ezt szülés előtt megoldottuk,bár rohamköltözés volt...
Apropó: Livi????

Samu ma reggel kapta meg a 2 hónapos oltást,hát volt egy kis visítás,de már attól a pillanattól,hogy lefogtuk,szóval nem tudom,hogy mennyire fájhatott neki. Azt mondták,nem jellemző,hogy megviselné a babákat,ezek már új vakcinák,hát reménykedek.

Egyébként 6200g, 60 cm,és mindenki a csodájára járt,forgott ide-oda,a fejét úgy emelte hason,hogy mindkét karja ki volt nyújtva+ a lábát is emelte hozzá. A szomszéd rendelőből is átjöttek csodálni. Marha büszke voltam,na nem mintha az én érdemem lenne...

Most alszik a kis büdös,biztos sok volt azért neki.

sziasztok!

Kép
babzsák

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Bocsi 2 v-el írtam 2 z helyett! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

hali...
megjöttünk a csípőszűrésről..azt mondta a doki nem kell uh sem m nincs eltérés...szóval negatív,de a pavlik kengyelem miatt megyünk még kontrollra egyszer júli 20án...
olyan szép idő van,végre nem esik...

holnap megyünk esküvőre,és dóri a nagyiéknál alszik..már alig várom :lol: ..végigszunyózom az éjjelt! :wink:

Kép
nikky

Nikky:
Jaj de jó!! Na,ennek nagyon örülök!! (De jó nektek :roll: ..)

Babzsák:
Éppen tegnap beszéltem a Bacilivivel.. Próbáltam beszervezni a talira :D :D :D .
Szegények el vannak havazva,nem egyszerű ez a felújítás-dolog.. És még nincs netük,ráadásul jó ideig nem is lesz.. :?
DE PUSZIL MINDENKIT!!!!!

Tegnap voltunk 6 hetes kontrollon.. (Nekem is felírt 3 havi Cerazett-et..)
Tegnap volt a párom szülinapja is,úgyhogy így a 6 hetes kontroll után volt programunk este.. :oops: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

sziasztok!

Patrikra is szavaznátok.boszibaba megadta a címet egy kicsit visszább.

ez a kép van fenn:

Kép
kismama18

Boszibaba : ha nekem csak ekkora hasam lenne boldog lennék :D:D:D:D:D igaz én legalább kétszer akkora vagyok mint te :wink: :wink: :lol:

két friss kép kisfiam tudományáról :9

Kép

Kép

nika70
Salgótarján

Tegnap már 7770 gramosak voltunk :P :P :P :P :P :P 9 nap alatt híztunk 320 grammot :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

a babakocsit meg kb 50 ezerből lehetne megcsinálni. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: akkor inkább veszek másikat majd ha már rendesen ül.
kismama18

ja gege is fent van egy régebbi alvós képpel :):):)

nika70
Salgótarján

kismama nem semmi ennyiért fullos új babakocsit veszel egy kis jóindulattal :)

nika70
Salgótarján

nika:

énis így vagyik vele.és a vicc az hogy csak pesten van babakocsiszerviz.mintha itt nem lennének kisbabák :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
kismama18

nika:

nagyon aranyos Gege ezen a képen.ez mikori.még olyan picinek látszik rajta.

basszus itt meg elkezdett szakadni az eső :x :x :x :x :x :x nembaj én akkor is lemegyek ha nem áll el.én nem vagyok cukorbó a Patrikot meg nem éri az eső mert ráhuzom az esővédőt. :wink:
kismama18

ja és már mi is a "forgósok" táborába tartozunk.kb 3 napja fél percenként fordul eggyet.

na kussolok mert egyedül elfoglalok eggy oldalt :oops: :oops: :oops:
kismama18

az üveges kép kérem szépen ma készült és pedig 8200 g és 70 cm a drága
szerintem csala kép de ha az alvós képet kérdezed ott kb egy hónapos

nika70
Salgótarján

nem volt megszabva hogy friss kép kell de mostanában keveset alszik napközben és igy nincs róla friss alvós kép

nika70
Salgótarján

nagyon kihalt ez a topic :( :( :( alig írtok.mivan veletek??????????????????????????????????????
kismama18

sziasztok!

már rég voltam, alig van időm mostanában. Márk napközben színte semmit nem alszik. Kb háromszor elalszik 20 percekre egész nap alatt. Mondjuk az éjszakát teljesen átalussza. Egész nap játszunk, és "dumálunk", nagyon édes a kiskrapek, egyre értelmesebb, és egyre érdekesebb.
Ma először megyek el itthonról gyerkőc nélkül. Megyek a barátnőmmel vásárolni, Márk meg itthon marad az apjával. Kíváncsi vagyok, hogy fogjuk bírni a távollétet. 2 hét múlva meg megyünk esküvőre, akkor jön anyósom vigyázni Márkra...

Kilók:
Rajtam még mindig van 7 kiló +. Bár tuti, hogy én híztam a legtöbbet itt, 27 kiót kb :oops: :oops: Rengeteg volt rajtam a víz, a tényleges súlyfelesleg pedig 16 kiló volt. Ebből maradt 7... Szerencsére már mindegyik régi ruhám rámjön, persze messze nem úgy állnak rajtam, mint terhesség előtt.... Na de adok magamnak még pár hónapot, remélem karácsonyra jól fogok kinézni :lol: :lol:

nika 70,
Elképesztő, hogy miket tud Gergő!!! Tudatosan fogja az üveget?!?!?! És hosszan, vagy csak rövid időre? Nagyon ügyes!!!! És szép nagy baba.

kismama,
hát ez a babakocsis story nem egyszerű. szerintem is inkább vegyél egy újat...

nikky,
Tök jó, hogy minden rendben a Dóri csipőjével. Kiskoromban nekem is volt valami gáz a csipőmmel, anyum magyarázta, hogy valamilyen speciális pelusokkal kellett kötözni pár hónapig...

Márk még mindig nem fordul. Bár egyszer olyan magasra kinyomta a fejecskéjét, hogy véletlenül hasáról a hátára fordult. Persze ez még nem volt tudatos, ő is meglepődött azon, ami történt...

Na megyek kávézni :lol:

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
dijcsi

dijcsi: hát már szerintem tudatos mert a kezébe adom és már teszi a cumit a szájába és elég sokáig el van vele kiveszi beteszi a szájába ha nem a cumis rész van bent akkor nyöszörög egy idö után :):):):

nika70
Salgótarján

Sziasztok! :D

Hát,Bogi még nem rendelkezik ilyen hatalmas méretekkel :D :D :D , de azért rakok fel pár képet.. Ezek már nem a 3 hónapos méretű ruhák,azokat bedobozoltam :roll: :D :D

Kismama:
Hát ennyiért már tényleg kapsz egy egész jó babakocsit!!! Én se javíttatnám..és ez a hozzáállásuk :roll:
Lilo:
Végre lekaptam a Napsugarat is,ő általában az udvaron szaladgál vagy játszik,ezért van róla kevesebb kép...

Dojika már nagyon régen volt!!
És Őzi,meg Vitte is.. :(

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!!!

Örülök, hogy mindenkivel minden rendben van!!!A babók GYYYÖÖÖÖNNNNYYYYÖÖÖRRRŰŰŰEEEKKKK!!!!

Én most értem haza a fodrászaim vizsgájáról. Azért ilyen"hamar", mert a párom csak eddig engedett el, ugyanis reggel vinnie kellett az anyós kocsiját szervízbe, s annyi kimenőt kaptam a vizsgára, amíg a kocsi kész nem lesz!!!
Nagyon ügyesek voltak a tanítványaim.Képzeljétek, amikor értem jött a párom, akkor pedig elbúcsúztak tőlem, ajándékkal leptek meg, s sírtunk , mint az óvodások!!Nagyon megszerettem őket!!!
Kép
Aki ezen a pályán dolgozik-pedagógus-, biztosan egyetért velem, hogy milyen sokat tudnak nyújtani a hallgatók!!!Igaz az enyémeik már felnőttek (18 év felettiek), de úgy fel tudják tölteni az embert, hiányozni fognak!!!!!!:)
Szép napot nektek!!!

Kép
Kép
judithappy

Sziasztok,
Nagyon édesek a babók! Gegének gratula az új tudományához! :lol: mindent nagyon gyorsan csinál :D

Barbamami, hát Bogi hatalmas nagy baba :) Tündéri Napsugár is! Kire hasonlít?

Kismama
Patrikról nagyon édi ez az alvós kép! Jaj, erre még nem reagáltam, de én is imádom a lovakat! Jártam is lovagolni, csak ügye már a várandósság alatt sem lehetett.... Nem vagyok valami ügyes, de azért nagyon szerettem.

Köszi a szurkolásokat a vizsgához, remélem, hogy sikerült, kb. 1 hétig javítják. Nagyon rossz volt itthagyni a kismanómat ennyi időre. Anyukám vigyázott rá, rá és nyügi volt. Ha nem lett volna ilyen meleg elvittem volna magammal.
Judit, szurkolunk neked is!

Kilók: Na ezt csináljátok utánam: +14 kg összesen, baba: 3400 g, marad 12 kg. Ebből a 12 kg-ból még egy dkg sem ment le, pedig alig eszem..... (legalábbis szerintem) :lol:

Pannica, nagyon édi lehet Athina ahogy köhécsel! :D Tényleg nagyon rafináltak már ilyen idősen is. Blani pl. vigyorog magában amikor tudja, hogy nem fogja megenni a tápit. Beültetem az ölembe, fogom az üveget, és nézi vigyorogva, aztán meg köpködi ki..... :lol:

Dijcsi! Blani mindig is ennyiket aludt, és tudom milyen fárasztó egész nap szórakoztatni. Főleg mikor még nem kötötte le semmi!
No de ma, teljesen elkényeztetett. 4 órát aludt napközben. Takarítottam, vasaltam, pihiztem, olvastam, tornáztam, cseresznyét szedtem.... hirtelen ennyi időt! Nagyon jólesett, néha azért jó lenne, ha ilyeneket szundizna.

Judithappy, nagyon tetszik a pocakod! Már nincs sok idő vissza, mehet a szurkolás!

Nanett, most láttam, hogy írtál, nyugodtan hívhattál volna, mert csak akkor tanulok, ha Blani alszik.

Pussz,
Lilo

Kép
Kép
34372

Lilo ezt hogy csináltad? biztos 14 volt a +? bocsi nem bántani akarlak csak hát én azt hallaottam meg a tapasztalat is az hogy a szülésnél kb 7-9 kg megy le egyböl hiszen a baba +a magzatvíz+a placenta ügyi vagy :wink: :wink:

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Minden babóca tündéri!!! :D :D :D

Képzeljétek, tegnap voltunk "majálison" Bencével. A rendőrségi szakszervezet szervezte ezt a "majálist" és csak azok mehettek akik tagok,így tehát mi is ott voltunk. 9órára voltunk ott a BM-üdülőben,reggelire virslit főztek,utána pedig 10 órától horgász verseny volt.Erre a párom is benevezett és fogtunk is egy csomó törpét.13 óráig tartott a "nagy verseny",utána vissza mentünk az üdülőbe,mert 14 órára főzték meg a marhapörit.Kb.17 óra fele értünk haza! Nagyon jól éreztem magam tegnap és azvolt a jó hogy ez az eész családi program volt!Nagyon büszke vagyok Bencére :D aki egész végig nagyon nyugis volt, csak akkor lehetett egy kicsit hallani a hangját amikor már éhes volt.De jól el is fáradt szegénykém! Azért én is kellemesen elfáradtam.
Ja, és már 4. napja átalusszuk az éjszakát 22-07-ig!!(kopp-kopp-kopp)!!!!! :)

Pusszancs mindenkinek!
Vendég

sziasztok!

Nézzétek meg olyan szép!!!

http://www.toroktattoo.fw.hu/edes.pps
KépKép
rena10

Nika,
hát én is erre számítottam, hogy legalább 6-7 kg. lemegy a szülésnél. (igaz nem rögtön mértem magam, csak kb. két héttel a szülés után) a +14 a biztos, mert a szülés napján még volt hivatalos mérés a dokinál. Na mindegy, részletkérdés, majd a szopi befejezése után biztos hamar lemegy. 8) na ezt elég hülyén fogalmaztam meg, de biztos érteni fogod..... :lol:

Dicamama, gratula az éjszakai átalváshoz.....jó, hogy kimozdultatok :D :D :D

Rena10, nem mondod, hogy már megszültél?! Na erről teljesen lemaradtam.... Hatalmas gratula!

Lilo

Kép
Kép
34372

Sziasztok lányok, csak most volt időm jönni! Remélem mindenki jól van!Itt volt péntektől vasárnapig a legjobb barátnőm, aki lesz Domó keresztanyuja, és csináltunk jó sok képet a lurkóról,dobok fel párat nektek is!
Mi jól vagyunk, már 4200 grammot nyomunk . Éjszaka csak egyszer kelünk fél három-három körül! Nagyon jó baba, rengeteget mosolyog, és rettentően mozgékony . IMÁDOM!

Kép
elizabeth25

Kép Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25

lilo: persze hogy értem :)

Liza: nagyon édes Dominik :):):):)

Képzeljétek költözünk két hét múlva:) Eladták az albérletet a fejünk felöl és igy nem maradhatunk:( De már meg is találtuk az új lakást.Ez is a+2fél szobás kicsit jobb helyen van mint ahol most lakunk mondjuk egy csöppet drágább is de még mindig böven a pesti árak alatt lesz :):):):)Kiváncsi leszk Gege hogy fogja majd viselni de itt maradhatunk hosszú évekig is :)nem akarkják eladni:):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Dicamama:Tök jó nektek,hogy átalusszátok az éjszakát.Mondjuk mi sem panaszkodhatunk,elalszik este 7-8 körül és csak 3-4-kor kel enni.De azért jól esne egy igazi átaludt éjjel. :D

Mi is jól vagyunk,Gergő nagyon sokat vigyorog,olyan jó látni. :D

Hoztamnektek képeket az új babakocsinkról,venni kellett egy újat,mert a réginek állandóan kiesett a kereke.

Kismama18:Szerintem ti is jobban járnátok egy új verdával,már tök jó áron lehet kapni,a szervíz többe kerül és ki tudja mikor lesz megint baja. :wink:

Kép Kép Kép Kép
A kedvenc képünk: Kép
Vendég

Sziasztok!!

Rena10!!

Ezt a dokumentumot én is megkaptam a múlt héten, s képzeld egymás után 6x néztem meg, s végig sírtam az egészet, miközben Zsebit simiztem pocakon keresztül!!!!Nagyon szép és megható!!!!!

Cukik a babókák!!!!
Szép napot nektek!!!

Kép
Kép
judithappy

Kép

Haliho!

Most csak ezt az oldalt olvastam el, de teljesen nosztalgia-erzesem tamadt, ha lesz idom, majd visszaolvasok mindenkit. Hianyoztok, na, erre jottem ra :D

Mi amugy tok jol vagyunk, lassan mar inkabb 4 orankent eszik a kis moho Luca, mint 3, es ejszaka ez 5.

6 hetes kontroll megvolt, vege a nogyogyaszhoz jarasnak, jeeeeeeeee!...egy idore

Annyira aranyosak a kis lurkok a fotokon!!! :!: :!: :!:

Na, jovok meg, szerintem meg ma, nagyon belelkesultem :wink:

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!
Egy körkérdésem lenne. Nektek mennyi szabadidőtök van/volt egy 7 hetes bébi mellett? Tudom hogy ez mindenkinél változó, de azért érdekelne..
Ja és azért kérdezem mert nálunk úgy alakult hogy szinte 5 perc nyugtom sincs tőle és kíváncsi vagyok van/volt-e valaki ilyen helyzetben..
Vendég

Macsek!!!!!

Luca gyönyörű! Van már pasija? Samunak stoppolom! Ráadásul Szeged tök jó hely...

Timcsi! Nekem elég sok időm volt-van.. Szerintem gyerekfüggő a dolog. Mondjuk Samu 2 óránként eszik mai napig,ő ilyen és kész, de közben egész jól elvan. Vagy a kiságyban,vagy mellettem a pihenőszékben. (szerezz egy ilyet,eddig minden baba imádta az én ismerősi körömben) És szerintem próbáld egy kicsit magára hagyni idézőjelben. Hogy ne foglalkoztasd, hanem próbálja feltalálni magát... Ha sír egy kicsit,az se baj,hátha leszokik rólad annyira,hogy legyen időd magadra is egy kicsit.

Kép
babzsák

Tim-csi: hét hetesen nekem semvolt egy szabad percem sem igaz volt van segítségem. Kitartás lesz ez még másképp is :):):):):)és mint babzsák írja gyerekfüggö is ma már Gergö elvan fél egy órát is magában lefoglalja magát. Ha mosogatok babakocsiban odatolom a konyhához és együtt mosogatunk idézöjelben.de a héten már meglesz a pihenöszék is már nagyon várom :):):):):):)

Macsek: csatlakozom az elöttem szoló babzsákhoz:9 Luca gyönyörü kislány esetleg ha nem jön be neki Samu akkor Gege is pályázik rá :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: