A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

T-pk,volt újszülött tabló,és kéne egy 3 hós,mert annyit változtak.és lesz 1 éves(mert remélem együtt maradunk még jó sokáig)

sutimano76

taranee:
én szoptatok, de nem tudom meddig fogom tudni az ikreket, de ha tápszeresek lesznek, vagy azok lennének, akkor sem kezdeném el előbb a hozzátáplálást...de ez csak az én véleményem

t-pk

és neked küldöm a képet, vagy én rakom fel ....vagy sok hülyeséget kérdezek :oops:

t-pk

T-pk,köszi ,ha jól tudom rózsaszín Flóra,csíkosba meg Jázmin,ugyi???
és kéne baba-mamás fotó is!!!!Az jöhet priviben,mert a fórumra nem rakom fel....

sutimano76

Andi, akkor Barni kezd nagyfiú lenni! :lol:

Viki... cékla... kockákra vágtam, megfpztem és turmixban össze (egy kis vizet kell rajta hagyni, ne legyen nagyon sűrű), majd bébiételes (nekem ugye vannak ;):lol:) üvegekbe bele és irány a fagyi.

Kata, de szééépek a csajok. :)

Kép Kép
manósziget

Manó,anno sztem én is reagáltam a sütőtökre!!!!!Sőt a lefagyasztást tőled tanultam...nekem eszembe se jutott volna!!!
akkor 50-80 ml-s elrakások jók???mert sajna csak annyi jön össze 1 nap alatt(az van hogy a héten csak 1×,a többi napon nem érzem,hogy tele lenne a cici).
1-es kép,édes,de hiányzik róla a fejed!!!!
2-es kép,Míra utánoz???én aszittem ő tanítja öcsit :wink:
3-kép,elmentettem 3 hósnak,ha neked is jó!!!nagyon csini rajta Ákos,nagyon tetszik ez a ruci,és jól áll a világoskék!!!!
4-es kép :shock: :shock: :shock: az a pici doboz a számítógép??????????????????????????????

sutimano76

Andi,meló :wink:
Hiányzik a vejem!!!!!!Képet róla!!!!!

Manó , a sértődös irományod tetszik...

Blog kész,aki akarja használja...ennyi!!!

Jajjj még annyi mindent akartam írni,de tényleg képtelenség mindenre reagálni,eddig Bernit ringattam,most elaludt végre...úgy ül az autósülésben,mint nagyapáink a du alváuknál(legalábbis nekem ez jutott az eszembe róla),majd mutizok képet is,csak lemerült az elem a gépbe!!!

Cékla miért jó,mi van benne???????

sutimano76

Nooo én is belestem pic-re...

Kata... Lőrinc baba dejól néz ki!!!!! Az utolsó elbújós kép nagyon tecc! (de az összes tecc... :wink: ) már ideje volt albumot csinálni... :wink:

Tengdi..
. de szép családod van!!!!! :) :)
vikiviktor

Süti... céklában van vas.... (is) :wink: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Sziasztok!

Én kicsit Kép nem volt tegnap füri,és így olyan nyugi sem az éjcaka, mert 3-kor felkelt, de anyuka úgy dönötött, még nincs itt a kaja ideje. Lehet ezt most furcsálljátok, de és Janóval elrontottam, mert amikor kelt kapott inni, és miután ezt megszokta, 2.5 éves koráig éjszaka 5-6-szor kelt, én meg hulla, na most 4-ig nem kap reggelit a gyerek, mert ha tud aludni 22-06.30-ig és nem éhes, akkor nem éhes, csak valami felkeltette 3-kor, mondjuk apa horkolása, kapott egy cumit és 4.20-ig még aludtunk. De mivel én már ahhoz vagyok szokva, hogy minimum 5-ig alszunk Kép , így ki vagyok purccc.

Rita! Andrisnak boldogságosat, és Máténak, és Marcinak és mindenkinek boldog hófordulósat is és én is csak éveket fogok köszönteni, mert nem bírom ám lekövetni.

Kis vejem, és Luca, és Kata ikrek és Lőrinc és Andris és Máté, és minden baba csodaszép, és rokon bébi is , és jaj ne hari, de nem tudok mindenkit írni, cépek vagyunk és kész Kép

Hozzátápi: Nekem védőnéni azt mondta, hogy már 2 hónapot betöltötte próbálkozzak almával én meg :shock: montam, hogy majd esetleg 3 hósan, amit majd kitolok 4 hóra, és akkor talán elkezdem adni az almát, banánt barackot és 6 hósan a főzelékeket, meg fogok venni tejbedarapépet. Jancsikát is kb. 3-4 hósan kezdtem almázni, és banánozni, hát ő imádta, aztán valamikor 8 hónaposan már babatej (folgemilch)-et tápszer helyett, és már csak reggel és este kapott folyékonyat, tizórai= gyümi, ebéd= bébiétel, főzelék, uzsonna= tejpép, és vacsi és reggeli =babatej, szépen felnőtt, jó husiban van és egészséges, olyan rosszul tehát nem csinálhattam. És én mindent botmixerrel csináltam, ja és mikor már láttam ,hogy nem táplálja jól a gyümi akkor daráltam bele ht kekszet, amiért kikaptam a védőboszitól, mert glutén van benne, de túléltük...

Jó hosszú vagyok mi???

Na mégegy, már csak 3-at alszunk és Kép Kép Kép

Kép
babcika

T-pk... ikrek dejól néznek ki... :) DE nem ketten voltak??? :shock: :shock: :shock: :shock: szaporodtok????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Manó...
Ákos édes husi baba... olllan dögönyözni való.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: Míra édes... nehogy kimaradjon valamiből... :wink: :wink: :wink: számítógép... :shock: Punk Míra nagyon édes!!! :) :) :)
vikiviktor

5-öt alszunk ,ez elszámoltam :roll:

Kép
babcika

Hali :)

Andris boldog névnapot!!!! Máté, boldog hófordulót!!! :lol: :lol: :lol: Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy a többi gyönyörűséget is köszöntsem, akik már elmúltak 3 hósak :) Mert, van ilyen restanciám is :)

fagyi: hirtelen nem tudtam most, h mi a csuda lehet jó egy céklás, sütőtökös fagyiban :oops: 8) aztán leesett :lol: :lol: :lol: :lol:

húúúúúúú Ákosról ez az utolsó kép: szabályosan dögös a srác!

reagálás-nem reagálás: nekem senkivel nincsen problémám, nem is lehetne, hiszen ahhoz, h vkiről kiderüljön, h nincs velem abszolut egy hullámhosszon, ahhoz több kell, mint a fórumozás, ahhoz személyesen kell találkozni, beszélgetni, s még így tévedhet az ember. Tehát, ha nem reagálok vmire, vkire, az azért van, mert :
1. nem vettem észre a hsz-t,
2. nem értek az adott kérdéshez,
3. reagálni akartam, csak vmi miatt itt kell hagyni a gépet, s utánna már elfelejtem,

s nem azért, mert nem bírom az illetőt.

Süti, már írtam, ha sót teszel a fürdővízbe az is nagyon nagyon jó, nálam mindig beválik.

most mennem kell, megint egy csomó dolog kimaradt, bocs.

vicger

Erika:Laktam ám Fehérváron,a Pilinszky téren.Ti nem a piactér környékén laktok véletlenül?

Torna:régen Krisztiánt is vinni kellett majdnem,akkor valami alapítványt említett a doktornő,de ha agyon ütnétek sem tudnám már megmondani hogy milyen alapítvány.Akkor végül csak nem lett rá szükség.

Süti:láttam azt a törölközős alátámasztós képet,meg a dokinő is mondta hogy tegyek párnát alá.ki is próbáltam,így is-úgy is,de valahogy olyan ügyetlenül nézett ki vele,nem úgy mint a képen.Meg utál is hason lenni,így 3 perc után üvöltés van. :?

dorkamartini:na akkor nem vagyunk még elkésve.Mit jelent az hogy lepedővel rásegíteni?Úgy érted alátámasztani? :oops:

Zárt/nem zárt:én ehhez Hajnalka vagyok. :wink:

Mano:nekem sincs fagyasztott tejcsi.Szégyen nem szégyen,de én nem tudok fejni.Sem kézzel,sem géppel.Egyszerűen nem jön ki. :oops:

Vikiviktor:jaaj de édes lehetett.Én is sírtam volna.Olyan jó ezeket megélni.

Mondja már meg nekem valaki hogy miért van az hogy másfél órát kell kínlódnom hogy elaludjon,egy fél óra alvásért?Mert alig lát az álmosságtól,nyűgös,hisztis,sehogy sem jó,de mégsem akar aludni.
Ha meg nagy nehezen elaludt,fél óra múlva már fel is ébred.Valamit rosszul csinálok?
bniki01

Rita, nagyon kérlek bocsáss meg, természetesen Mátéra gondoltam !!! (a saját gyerekeim neveit is keverem időnként :( :wink: )

MAnó, én se láttam a két számítógépet...

Bocs, de ma mosok, teregetek, mint egy hülye, mert végre száradnak kint a ruhák és ki kell használni, de már most hulla fáradt vagyok, és hiába lettem megdögönyözve úgy, hogy csillagokat láttam, már megint fáj a hátam.

És én is elolvasok mindig mindent és gyönyörködöm minden gyerekben és mindenkinek minden jót kívánok és örülök az újaknak, meg hogy szépen fejlődnek a babák, de nincs erőm mindenhez hozzászólni, de ha úgy látom, hogy valakinek vmi fontos kérdésben senki nem írt -és tudok segíteni - akkor írok, és ha valaki úgy érzi, hogy hozzá sose szólok, az csakis a véletlen műve.

Szép napot :wink: :)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kriszti,igen vettem a sós fürdőt,,akkor meg is köszöntem talán,de az aranyerem miatt kicsit félek tőle,mert ha kicsipi,akkor nem tudok majd leülni :oops: :oops: :oops:

sutimano76

Niki,elég naponta többször 1-2 perc is!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.11.30 11:14-kor.

sutimano76

Niki,
[quote]M írta:ondja már meg nekem valaki hogy miért van az hogy másfél órát kell kínlódnom hogy elaludjon,egy fél óra alvásért?Mert alig lát az álmosságtól,nyűgös,hisztis,sehogy sem jó,de mégsem akar aludni.
Ha meg nagy nehezen elaludt,fél óra múlva már fel is ébred.Valamit rosszul csinálok?
nekem is sokszor van ilyen..... :roll: én se értem hogy képes nyügi után 15 perc alatt kialudni magát,és még vigyorog is!!!

Viki,kacagás miatt irigykedek,én már alig várom,bizti én is megkönnyezem...

sutimano76

Niki,Babód hogy hívják????mikor született,hánykg és cm-vel?????

sutimano76

Manó,csak ámulok bámulok,Ákos milyen kis husis :wink: Míra gyönyörű kislány. Számítógép??? :shock: Ez milyen?

Kata,szépek a lányok,de miért is vannak hárman??? :shock:

Babcika,pont akartam mondani,hogy elszámoltad magad :wink:

Niki,ilyen típus,de az is lehet,hogy rossz napja van.

Süti:
Kép Kép

Kép
v.andi

[quote="sutimano76"]J írta:sutimano76a és nem most már pár napja,vagy tegnap,no mindegy....
Kata,picen képek szééééééééép baba Lőrinc,a sapis nagyon cuki :D

Tengdi,picen szép családod van!!!!!!!!!!!!!

ezt írta Süti.
tehát Sütikém csK A PICEN? :shock: nem bízol benne, hogy életben is? :lol: :lol: :lol: :D

Kép
Kép
tengdi

na jó ha egyedül maradtam....

tea mérgezésbe fogok meghalni.....ott vár a konyhapulton a zsurló tea,a kamilla tea,az almásfahéjas tea(ma nem vizet iszok),és még a lektoherbet meg se csináltam!!!!! :shock: lassan angliában is megállnám a helyem,arról nem beszélve hogy inkább tejes vagyok...tea nem kedvenc Kép

sutimano76

[quote="tengdi"] írta:tengdi
[quote="sutimano76"]J írta:sutimano76a és nem most már pár napja,vagy tegnap,no mindegy....
Kata,picen képek szééééééééép baba Lőrinc,a sapis nagyon cuki :D

Tengdi,picen szép családod van!!!!!!!!!!!!!

ezt írta Süti.
tehát Sütikém csK A PICEN? :shock: nem bízol benne, hogy életben is? :lol: :lol: :lol: :D

:oops: :oops: :oops: jajjjjjjj,olyan vagy!!!!ha jó vagy rossz a fényképarcotok,akkor lehet másmilyen élőben!!! :wink:

sutimano76

Andi,imádom,hiányzik!!!!!!!

sutimano76

Süti én voltam a bűnelkövető, receptek folytatva lesznek, de nem volt időm... :(

VikiNekem is szombaton nevetett először hangosan Ábel. Imááádom!!!

Kép
Kép
tengdi

boldog névnapot Andrisnak!!!!

Kép
Kép
tengdi

céklában VAS, mindenben, aminek a színe pirosas, lilás....fekete szőlő, f. ribizli, cseresznye, meggy.........

Kép
Kép
tengdi

hasonbigyókho
z szakmai oldalról kimásolva (most hiperszeptemberiek ne figyeljetek:))))....)

Egyenlõre azt javaslom, hogy minél többet játszanak hasonfekvésben. Ezzel erõsíteni lehet a gyermek hátizomzatát. Emellett ha a gyermek háton fekszik, meg kell fogni a kezét, és enyhén oldal irányba húzni, majd hasra fordítani. Ha a gyerek aktív mozgást végez, abba kell hagyni a húzást. A másik módszer a fordulás tanítására, ha a gyereket lepedõre, vagy takaróra fektetjük, és a takaró szélét megemeljük. Itt aktivitás esetén szintén hagyjuk a gyereket egyedül dolgozni. Egyenlõre ezeket javasolom, illetve hason fekvésben a játékokat magasabbra lehet neki tenni, hogy nyútózkodnia kelljen, de ezt már csak akkor, ha tartja a fejét.

KépKép
dorkamartini

banyeg..... neeeeem is mondom!!!!!!
elkezdtük a 90 -et!!!!!!!!!!!!!!!!!

utálom a almát meg a narancsot......:)))) szépek lesznek a délelöttök meg a gyüminapok:))))) de nembaj.....
párom már megtervezte az összes süti és pizzanap ennivalóját...:))) a többi még a nagy ködben úszik:))) majdmeglásssuk:))

KépKép
dorkamartini

Madar, Viki,
köszönjük a dicséretet!!

Kép
Kép
tengdi

Dorka... pároddal együtt csináljátok a 90-et??
vikiviktor

Dorka,Párod minek fogyózik??????????

sutimano76

Tengdi... hurrá, hurrá.... Kép
vikiviktor

vas...köszi a felvilágosításoka!!!!

sutimano76

Húúú hát nem könnyű veletek lépést tartani. :D Csak belejövök egyszer.

t-pk:nagyon szépek a lányok.Minden elismerésem az ikres anyukáké.Én ettől az egytől is sokszor befonom a hajamat. :D

Mano:akár hányszor ránézek a lányod képére,mindig az első szó ami eszembe jut az az angyal.Nagyon szép gyerekeid vannak neked is.
Utánozós kép nagyon jó.
Számítógép: :shock: :shock:

Télapó:úgy várom mint a gyerekek. :oops: :D

Süti:Levente,2009.08.28.3800g és 57 centi

Andi képek:nagyon jóóók.Nagyon szép babád van neked is.És milyen nagy haja van. :shock: :shock:
bniki01

annyi mindent kellett visszaolvasnom, újra kéne kezdeni és lépegetni, hogy minden fotóra reagáljak, s én vagy mindre szeretnék vagy egyikre sem, így igazságos!
gyönyörűek a csemetéitek, kicsik nagyok, nagyobbak egyaránt, és nem is lehet egy kisbaba, kisgyermek csúnya, mert OLYAN TISZTÁK MÉG!!!!!! értem ezt most lelkileg, s aki ilyen tiszta és ártatlan az nem lehet nem szép.
Ők még harmóniában vannak a világgal, velünk, magukkal,márpedig ami harmonikus, az csak nagyon szép lehet.

No filozofálásom egyelőre befejezve, felteszem a parikáskrumplit, Máté éppen egy nagyobb megpucolt krumplival telefonál. Mármint azt nevezti ki mobilnak.

Kép
Kép
tengdi

Mi voltunk a hétvégén házavatón... olyan jó volt kimozdulni... barátainknál bármelyik nap jön a Kép húúúú olyan izgi... :) :) :)
Dóri aludt most 10 percet... :shock: :shock: :shock: :shock: nem vitte túlzásba.... :roll: :roll: :roll: :roll:
Délután megyek megcsináltatom a körmömet... viszem őt is és anyumat is... anyummal sétálni fognak... :wink: :wink: ugyhogy szép délutánt mindenkinek!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.11.30 12:45-kor.
vikiviktor

Süti, olyanom nekem is volt/meg néha van, nem fáj :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

És egy husis-nevetős kép Nektek.... :) :) :)

Kép
vikiviktor

Még valami eszembe jutott... Csunyeszka... ugye minden ok veletek?????
vikiviktor

háát Süti, ez nem egy leányálom hír így karácsony előtt pároddal.
Nálunk is Damoklész kardjaként lebeg egy éve kit mikor küldenek el, sosem tudni mikor ki lesz az áldozat. Először akkor került szóba, mikor kiderült Ábelt várom.
Mostanra már a tanácskozásokra immunis lettem, - ezeken döntenek ugye - de ha minket érintene, azért nem lennék az! :shock:
Mondanom sem kell lassan kiirtják maguk alól az embereket, mert főnököt nem küldenek el, csak lejjebbről a melósokat, lassan egy melósra jut 3 főnök. :evil:

Kép
Kép
tengdi

De ügyi vagyoooooooooooooooooooooooooook :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

ERika, kedvet kaptam én is :)

vicger

csatlakozom Kriszti. az Olyanhoz. :lol: és nekem is dettó ugyanez.

De szülés után!!!!! :shock: :shock: :shock: mondtam is hogy ekkora balek csak én lehetek, megszülök gátmetszés nélkül, erre lett olyan aranyerem, ami iszonyat volt és nagyon fájt, most nem tökmindegy attól nem tudok a seggemen ülni, vagy a varrástól? sőőőőt ez tovább tartott, mint a gátmetszésből gyógyulás

Kép
Kép
tengdi

Dóra baba csodaszééééép :)

vicger

ezt hogy és hol kell? hadd utánozzalak titeket!!!!!!!

Kép
Kép
tengdi

Dorkamartini:sok sikert a 90 naposhoz.

a múltkor én is elterveztem hogy elkezdem.Na másnapra el is felejtettem. :oops:
köszi az infót fejlesztés ügyben,ki fogom próbálni.

vikiviktor:tartózkodási hely... :D :D :D
bniki01

[quote="tengdi"]h írta:tengdiáát Süti, ez nem egy leányálom hír így karácsony előtt pároddal.
Nálunk is Damoklész kardjaként lebeg egy éve kit mikor küldenek el, sosem tudni mikor ki lesz az áldozat. Először akkor került szóba, mikor kiderült Ábelt várom.
Mostanra már a tanácskozásokra immunis lettem, - ezeken döntenek ugye - de ha minket érintene, azért nem lennék az! :shock:
Mondanom sem kell lassan kiirtják maguk alól az embereket, mert főnököt nem küldenek el, csak lejjebbről a melósokat, lassan egy melósra jut 3 főnök. :evil:

nem a kővég kft.-nél dolgozik a párod,mert ott ugyanez a helyzet.....mikor jutnak el agyilag hogy a főnöki fezetésből 2 melós menekülhet meg?????

Dóribaba nagyon szép,és az a forgó ott elöl :D

Kriszti,nagyon ügyi vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szép a diavetítésed!!!

sutimano76

[quote="tengdi"]
írta:
tengdiDe szülés után!!!!! :shock: :shock: :shock: mondtam is hogy ekkora balek csak én lehetek, megszülök gátmetszés nélkül, erre lett olyan aranyerem, ami iszonyat volt és nagyon fájt, most nem tökmindegy attól nem tudok a seggemen ülni, vagy a varrástól? sőőőőt ez tovább tartott, mint a gátmetszésből gyógyulás

Nálam ugyanez volt.Iszonyat aranyér,de gátmetszéssel,és egy 13 évvel ezelőtti farcsonttörés újra átélésével.Azt hittem a szemem kiugrik :cry:

Kép
v.andi

na hívnak, de még jövök!!!!!!!!!!!!! ki se kapcsolom.

Kép
Kép
tengdi

[quote="dorkamartini"]b írta:dorkamartinianyeg..... neeeeem is mondom!!!!!!
elkezdtük a 90 -et!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karácsony előtt???Jó ötlet?Utána nem jobb?Én csak magamból indulok ki,és a karácsony,részben az evésről szól,amit én imádok.

Kriszti,nagyon jó ez a kis képváltogatós micsodád!!

Viki,hihetetlen husis Dóri is,és a mosolya,megzabbantom.

Kisfiam fenn volt 1 órát,és megint elaludt.Megfürödtem,hajat mostam,és most leültem nyugodtan babanetezni,ebédelni.

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: