A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Jó reggelt Vietnám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi van ma itt lányok????????????? :shock: :shock: :shock:
meg az elmúlt napokban :?

Cat! Honnan szedsz te össze ennyi vírust? :?

Fő a biztonság! :) Ha anyukád is itt lesz, akkor aztán tényleg nincs akadálya hogy jöjjön Mmarcika! :)

Kép Kép Kép
asiye

Eltüntek a fülbevalóim :shock: a fülemből! ..este még meg volt! :oops: :oops: az ágyban már megtaláltram az egyik hátulját :lol: :lol:
majd előkerül a többi 3 darab is :)

Yasemin ma egy kicsit nyüglődik :? na nem nagyon, csak alvás közben kapkodja a lábacskáit és összerezzen! :? szegénykémnek valami bántja a pociját :(

Pici merre vagy?

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Fogalmam sincs honna jött ennyi vírus.
Soha nem szokott lenni.

Bár most telepítettem a Skype-ot, hogy Pici el tudja küldeni a dalokat... Talán akkor történt valami... Semmi más nem jut eszembe.

(Nem a dalok küldésénel, hanem a Skype telepítésénél)

Gabi!

Neked már csak 3 nap munka, nekem pedig remélem ennyi Marcival a pocakomban. :D

Zsu!

Ti hogy vagytok?

Nika!

Asiye jól összefoglalta a mosógéppel kapcsolatos tudnivalókat. Én is ezeket hallottam.
Remélem találsz valami jót.

(Fagort érdemes lenne megnézni. Azt mondják megbízható, és lehet 70 körül kapni.)
Vendég

Sziasztok!!

Piri! nagyon nagyon szívből gartulálok a kis Lilibabához! Sok erőt egészséget és sok tejcsit kívánok nektek! És a képen gyönyörü a kicsilány!

Én tegnap voltam ugye este uhun! Nekünk kisilányunk lesz! Mindn rendben van vele a magzatvíz épp, hogy kevesebb az átlagnál a doki szerint soksok folyadékkal potolható! A méretei alapján egy 18 hetes babonak felel meg! Sokat tornázott integetett és még mosolygott is! Gyönyörü a MI kislánykánk!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!

Akkor Apa örül, hogy kislány?
Hidd el, Te is hamar hozzászoksz, hogy nem az, mint amit vártál. És egyszer csak nem is fogod érteni, hogy miért akartál fiút, hiszen ez a kislány lesz a legtökéletesebb, aki csak lehet Nektek. :D

Én legalábbis hasonlóan éreztem, amikor kiderült, hogy Marci is fiú. Most már el sem tudom képzelni, hogy lány is lehetne... :D
Vendég

Most vettem észre, hogy Törpiri reggeli sms-e sem ment el.

7.36-kor kaptam:

"Császár lett...Kitágultam, de nagyon magasan maradt...Szóval megszenvedtem. A vérnyomásom 200 lett valamelyik infúzió miatt úgyhogy csak most tettek ki a szobába, de már minden ok."
Vendég

Cat!
Apa nem csakhogy örül, hanem nagyon büszke is! Amint kiléptünk már küldte is körbe az sms-eket!
Amugy én ugy vagyok vele, hogy amint megtudtam, hogy csajszim lesz ugy egyből el is feledkeztem a kisfiúról! Sőt talán még jobban örülök! Én ezt nem is értem! Annyira kispöcsöst akartam és mégis! Végül is mindegy csak egészséges legyen! Szerintem egy anyának ez a legfontosabb! És az hogy mit gondolnak erről a többiek mármint, hogy mit vár a inkább a család többi tagja az nemhat meg! Sőt inkább dagad a májam, hogy nem sikerült mindenkinek örömet okozni! De a lényeg az, hogy a párom büszke!!!!!! És én is boldog vagyok!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika! Gratulálok a kislányhoz!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Cat!
Köszi, mi jól vagyunk nagyon. Viszont vissza tért a délelőtti hányinger és társult hozzá esti is :? :? :? :? :? :? :? :?
Most fáj a fejem és nagyon álmos vagyok....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóci!
Itt is gratula Reginához!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócika, gratulálok a kislányhoz :wink: :wink:

Zsu, jó hogy jelentkeztél :wink: :wink:

Pici te tényleg hova tüntél :roll:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!!!
De édesek vagytok, hogy hiányoltok!!
Bocsi, de ma voltam a terheléses cukor vizsgálaton. :shock: :shock: :shock:

Képzeljétek már rendes tűre sem telik.
Valami rossz minőségűvel vették le, aminek alig van hegye, irtóra fájt, és bele kell vágni, hogy átszúrja amit kell.
Na nekem elsőre szétszúrták a vénámat.
Szóval 3 szúrásom lett :cry: :cry: és fájtak nagyon

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nócika!
Gratulálok a kislányhoz!!
Örülök nagyon, hogy minden rendben van veletek.
Tessék csak sok folyadékot inni.

Asyie!
Jó éjszakád lehetett!!
Én sem panaszkodom :lol: :oops: :oops: :oops:
Imádom midnkét filmet, de tegnap nem láttam, mással voltunk elfoglalva.

Cat!
Épn nem küldtem neked vírust pedig :oops: :oops: :oops:
Kiírom neked cd-re, és föladom postán inkább.

picimami

Pici! :( :( :( :( :(

Ma-holnap oda jutunk, hogy vagy visszük magunkkal az előre kiváltott tűt, vagy vállaljuk, hogy disznó ölő késsel szúrnak meg :?
esetleg C verzió, hogy visszük a már előre,-otthon levett vérünket, egy kiürült befőttes üvegben!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Zsuzska!
Hogy vagy??
merre voltál eltűnve?

Sissi!
Én ma nem főzök semmit.
Apa meghívott vacsizni, ebédre meg kitalálok valamit egyszerűt..
Lehet sajtos, vagy túrós tészta. Vettem a piacon juhtúrót, imádom.

Szegény Törpiri!
Sajnálom, hogy ennyire meg kellett szenvednie. Jobb lett volna ha nem várnak ennyit, hanem császározzák.
Remélem jól vannak most már mindketten.
És milyen jó lenne új fotó is. :wink: :roll:

picimami

Nócika! Mi szigorúan csak a film után :lol: ezért kiment apa a másik szobába addig is! :lol:

Örülök, hogy jól telt az estéd! Üdv a boldogok táborában!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj! Ma megvagyok hülyülve :shock: bocsi! :) megyek készülünk az oviba!

Kép Kép Kép
asiye

Asyie!
Én tuti fogok vinni ezentúl tűt magammal.
Én ezt így nem bírom elviselni.
Nagyon gáz volt.
ja, és egy feka nőci elém állt, majd fel lökött, hogy ő cukorbeteg, és rosszul van engedjem előre.
Az anyukám elküldte a búsba, hogy kismamák állnak előtte, várja ki a sorát. (barátnőm is volt, ő is kismama)
Erre mikor leadtuk a papírt, és a wc ben önöttem a vizeletet a pohárba, bejött és röhög a nő, "mivan kismamák?? Rosszul vagytok?"
Majd bevágódott a vérvételre, de szerencsére jól összeszidták és elzavarták :lol: :lol:
Nem is cukorbeteg, csak adta az agyát..

picimami

Pici!

Nem is mondam, hogy Te küldted a vírust.
Csak nekem ezért nem volt eddig Skype a gépen, mert több helyről hallottam, hogy a használata veszélyes lehet. Vírusok miatt.

Sajnálom ami a vérvételen történt. Nekem szerencsére soha nem volt gondom vele.
Pedig nem mindig egyszerű vénát találni nálam.

Zsu!

Hányinger kellemetlen tünet, de jót jelent. :wink:
Vendég

Cat!
Tudom Tudom, hogy nem én.
Arra gondoltam, hogy a skype használatával.
Bár mi ezt használjuk nap mint nap, és semmi vírusunk nincsen.

Te jobban vagy ma???
Mi jót ebédelsz??

picimami

Azt hiszem ma vagy inkább holnap este mi is újra bevetjük a természetes szülésindító módszert. :oops: :wink:
Igaz, szombaton nem volt eredménye, de majd holnap...

Holnap Apának előadást kell tartania a Műegyetemen. :evil: Miért kell minden ilyet elvállania, holott tudta, hogy ilyenkor már bármi megtörténhet?
Vendég

Még van finom húsleves.
És szerintem tésztát fogok én is főzni, mert Beni napok óta azzal nyaggat, hogy tejfölös tésztát kér. Még jó, hogy ilyen egyszerű az ízlése. :wink:
Vendég

Cat!
Az tényleg finom.
Jó leves nekem is jól esne.
De majd este.

Én vettem szép ágyneműt..
Most azzal küzdöm.
Utálom áthúzni.. olyan nagy a paplan :lol:

picimami

Nócika!
Regina lesz a kishölgy?
Nagyon szép név.

Arwen!
Hogy telik a mai napod??

Afra!
Mikor érkezel haza?

Nika!
Sajnálom a mosógépet.
Remélem kapsz majd valami jót, amilyet szeretnél.
Te mit főzöl ma??

picimami

Pici!
Hétfőn egész nap takarítottam, délutánra fáj tmidenem.... kedd reggelre olyan izomlázam volt,hogy :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Tegnap elvittem a kismamanacimat felhajtani, aztán vissza vittem a könyveket a könyvtárba, kimentem a piacra, vettem finom körtéket, meg retket, meg tulipánokat, aztán haza rohantam enni és elmentem vigyázni keresztfiamra, amíg anyuciájék elmentek ctg-re..... szegény még mindig nem szül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!
Akkor nagyon elfoglalt voltál.
Jól elfáradtál.
Szerintem az émelygés, mg természetes.
Nekem 14 hét körül múlt el rendesen.

Hú. de fura volt ezt leírni. :oops:
már 25. hetes lesz Dalma :D

picimami

Cat!
ha megszületik Marci baba, párod otthon marad Benivel?
vagy anyukád vigyáz majd rá??
Később fogod vinni minden nap bölcsibe?

picimami

asiye köszike a kiemrítő választ mi pont egy indesitet néztünk apukámnál az van otthon és kb 10 éves már és mükszik de majd még utána nézek :) ezt az 5 éves időt én is hallottam már mástól is :9

zsu: pobt a szülinapomon mész gondozásra :):):):):):)

cat milyen vírusírtótok van? nekünk nod32 de igazán nagy vírusokat nem kapunk be mellette :)
az jó hogyha anyukád ott lesz veletek te is nyugodtabban tudsz majd figyelni Marci érkezésére
fagor ment tönkre :D:D:D:D:D:D:D de ha nem lesz más akkor marad az végülis eddig nem volt vele komoly bajom ez az első eset iagzából a múltkorit nem számolom az az én hülyeségem volt (szűrő)

Nócika gratula a kislányodhoz akkor gondolkodhattok a lányneveken vagy már van favorit?

annó Gergővel nekem is kezdett tágulni de nem jött le Gergő ezért is nem hagyták tovább bent ezért lett nálam is császár de én nem bánom egyáltalán nem :):):):

húúú pici nem semmi tényleg lassan te viszel majd mindent ami kell lassan a szüléshez is te viszed a köldökcsipeszt szörnyű

nálunk bolgnai lesz :):):)

zsu hányiger természetes nekem sógornőm a fiával kb félidőig csak fogyott mert nem maradt benne semmi :)

nika70
Salgótarján

Asiey! Most ezt nem értem!!?? Mit szigoruan csak a film után?? Valamiről lemaradtam?? Vagy inkább én vagyok totál káo!Már idejét se tudom mikor aludtam háromnegyed 10-ig! Lehet én írtam valamit amire ezt írtad?????

Pici! Igen ugy tünik Regina lesz! Köszönjük a név diccset!!!
Amugy nekem elöre hozták a terheléses cukormérést! én holnap megyek! Meg kellett vennem hozzá a 75g cukrot! Isteni fini lesz! De azért remélem nem fogok most töle rókakomázni, mert mikor elösször ittam kissé kijött! Látod azért nálunk a tűvel nincs gond csak a másik lényeget kell megvenni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Nekem szerencsére elfogadták a reggelit, és nem kellett a cukros lötyi.
Belőlem sugárban jött volna ki.
Szorítok, hogy jó legyen az eredményed.

Nika!
Fagor volt anyukáméknak is, és tönkrement.
Nekünk most whipool van, de nem vagyok elégedett vele.
Iszonyú drága volt, 4 éve 120 ezer, mégis van baja.. és hülye csörgése állandóan.
Úgy elcsrélném.
De tuti egy bivaj erős gépet veszek helyette.
Durva hogy minden 4-5 évre van gyártva

picimami

Pici! A szurkolást köszi! Remélem, hogy minden jó lesz! De ha nem birom meginni akkor nem tom mit csinálok!! Lehet, hogy akkor szolok, hogy ez nekem nem megy!! Lehet rohadt ciki lesz végig hányni az egész rendelöt! :oops: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika vigyél citromlét azzal limonádés lesz az íze

nika70
Salgótarján

Kép

Kép

Ezeket vettem múltkor, a kis csinimnek. :oops:

picimami

Kép

picimami

Nócika!
ha nem bírod, biztosan megengedik, hogy zsemlét, és tejet reggelizz.
Nálunk már nem erőltetik a cukrot.

picimami

Nika! A citromot már meg vettem! Hál istennek mondta a védőnő is, hogy lehet! Szal hazafelé meg is vettem! De azért köszönöm a figyelmeztetést!!!!! Drága vagy!!!

Pici! Ezek a kisrucik olyan édesek!! Nekem is kell ilyen!!!! Hol vetted???
Hát nem bánnám, ha nálunk is megengednék a dolgot! Szerintem rá is fogok kérdezni az első szurásnál mielött meginnám a löttyöt! Neked mikorra van meg az eredmény??

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Nekünk Fagor mosógépünk (és tűzhelyünk! :) ) van, nincs vele gond.
Szegény törpiri, jól megkínozták! :( Nekem is magasan volt Döme, ezért kellett állnom. Még jó, hogy ott és akkor nem tudtam egyik veszélyes helyzetnél sem, hogy ebből akár császár is lehetne (magas fekvés, beilleszkedési zavar, stb).

Lányok, itt a tavasz, ti meg itt dugtok agyba főbe :) :) :) Nekem még van másfél hetem, de én inkább megvárom, hogy mit mond a doki (óvszert már vettünk :D )

No.
Ott hagytam abba, hogy Döme a kendőben elaludt.
11.30-kor újabb szopira jelentkezett, mondom, akkor megyünk ágyba. És kezdődött a patália, hasfájás, sírás, a Zuram is aktívkodott, egy szavam se lehet, asszem látta már, hogy mi meló van itt éjjel.

No, 1-kor nagyon cuclizhatnék volt még, visszakapta a cicimet, gondoltam, azon elalszik. Bakker, 2-ig szórakoztunk azzal, hogy végül elalszik, majd kiesik a szájából, erre jön a Monro-reflex, felriad, cicit kér. Akkor már az én mellbimbóm is azt mondta, hogy lapátkaszát, és a szájába adtam a cumit.

Két pillanat múlva aludt, öt perc múlva kiesett a cumi a szájából, de Döme reggel 6-ig aludt, aztán meg 7-től fél délig!

Azóta nem kell neki a cumi...
De nehéz kitalálni, mi kell egy ilyen csöppségnek! :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nócika!

neked biztosan nem fogják megendgedni, mert annak nem olyan pontos az eredménye. Nem véletlen, hoigy Neked már most kell menned. Csak a cukros löyi ad megbízható eredményt. (És állítólag csak citrom nélkül, és úgy, hogy a két óra alatt nyugodtan ülsz.

Én a helyedben inkább megcsinálnám ezt, mert még mindig jobb, mint befeküdni 5-7 napra a kórházba emiatt...

Nika!

Én ha legközelebb mosógépet veszek, akor az Samsunk Silver Nano lesz. De nem mostanában. Szerencsére a miénk még régi Whirlpool, és működik már 6 éve.
Vendég

És a mai kép Liliről:

Kép
Vendég

Benivel anyukám lesz itthon amíg kórházban leszünk. Apa szerintem dolgozni fog.
Remélem, hogy utána viszont legalább pár napot négyesben töltünk majd itthon.
Vendég

Na, képzeljétek, jövő szerda reggel 8 órára megyünk 12. heti uhu-ra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Újra láthatjuk a picikénket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én olyan boldog vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Micsoda csinos ruhácskák, teljesen oda vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lili baba nagggyon éééééééééédes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hja, akartam nócikának gratulálni a kislányhoz! :D
gratulálok!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat! Hát én félek kicsit! Most meg pláne megilyesztettél! Köcce!!!

Nemlajos! A grtot köszike!! Nem semmi a kisfiad az tuti!! :D :D :D :D :D :D

Piri! Gyönyörü ez a kislány!!!!! Olyan kis formás!!!! Nagyon szép!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
3 darab gyerek alszik a lakásban, én meg azt sem tudom mihez kapjak, ezért inkább ülök egy keveset :lol:

Nócika!
Azért szigórúan, mert ez a két film amit nézek és a héten ez a 2 óra az enyém, és apa nem zavarhat meg semmivel!. ezért lett száműzve a másik szobába :) :) :) :) na persze nem azt mondom, hogy nem tudna elcsábítani...de próbálja csak meg!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Törpiri!

Lili annyira szép!

:roll: :roll: :roll: olyan igazi kislányos :) Nekem Yasemin eléggé fiús alkatra is meg arcra is! :)

Kiváncsi vagyok a fiad mit szólt hozzá????

Nemlajos!

Az a másfél hét már semmi, addig is melegítsetek be :oops: :)
Na látod, Ti legalább előre látóak vagytok. Mi nem vettünk készletet és tegnap is az utolsót túrtuk fel a lakásból, mert ahol lenni szokott most cukorkák, meg más"játékszerek" :oops: voltak
de aztán mint megváltó bukkant fel a lomos fiókból egy ezer éves példány, aki ki tudja mióta várta, hogy teljesíthesse küldetését!

:) :) :)

jaj mit akartam!Ja! Döme nagyon vagány a kertész gatyó szerkóban

:) meglestem a másik topicban! :)

Kép Kép Kép
asiye

asiye, csak óvatosan az ezeréves gumikkal...! :shock: :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Csak beköszönök, mert utol kell érnem magam. Tegnap késő este szerencsésen hazaérkeztünk. Nagyon jó volt! Majd mesélek kicsit később.
Asiye írta sms-ben, h vééégre kibújt a kis Lilibaba! Most gyorsan visszanéztem, h van-e kép és láttam ám egy kis gyönyörű csomagocskát :)
GRATULÁLOK TÖRPIRI! GYÖNYÖRŰ A KISLÁNYOD!

Mindenkit puszilok, később visszaolvasok!
Sziasztok!

afra.h

Nócika!

Nem megijeszteni akarlak.
CSak én utánaolvastam egy ccsomót, talán nem kellett volna, és zudom, hogy a terhesséi diabétesznek i lehetnek súlyos következményei. Főleg, ha nem ismerik fel időben és persze nm kezelik. Ezért nem éri meg elbliccelni.

A kórhzat azért írtam, mert sok helyen, ahol kiedrül a terhességi cukor, ez a kötelező protokoll, hogy befektetik a kismamát pár napra, amíg a diétát beállítják. Szerencsére a Péterfy nem tartozik az említett kórházak közé.

De ha jól emlékszem Sissinek volt hasonló élménye, amikor Márkot várta.

Úgyhogy én azt javaslom, hogy nagy levegő, id ki a cukros lötyit, aztán leülni két órára újságot olvasni.

Zsu!

Elhiszem, hogy örülsz az újabb UH-nak.
Én is úgy örültem mindegyiknek.

Most meg azt várom, kibújon végre MArci, közben pedig szomorkodom is egy kicsit, mert talán utoljára álhettem át, hogy van valaki a pocakomban akiért én vagyok a felelős 100%-ig.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, inkább arra gondolok, hogy majd 5-6 év múlva kiderül. Addig nem foglalkouom a témával.

Afra!

Majd kérünk képeket is!
Vendég

cat: jól van majd ha sok pénzem lesz akkor talán lesz nekem is most egy gorenjét sasoltunk ki :):)

nika70
Salgótarján

istenem, akkora barom vagyok, az egyik melltartóbetétet ragasztócsíkkal mell felé tettem be!!! :shock:
:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nika!

Nekem is hasonló okokból nem lesz ilyen mosógépem. Pedig azóta vágyom rá, hogy először volt tesztelés. Akkor Benivel voltam terhes. Jelentkeztem is, de sajnos én nem lehettem a szerencsések között...

Nemlajos!

:lol: Kimerültség?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: