A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tarhonyalevest, ami olyan borsos volt, hogy..... és mostanában lehet kapni rántott camambert, ilyen előre fagyasztottat, de frissen sütik. Mostanában egyre rosszabb a kaja. Abszolut nem változatos, szinte minden másnap ugyanaz van. És így, hogy ez már az ötödik napom a héten, elég gáz. :evil:
szilzi

Múltkor én is ettem rántott camembert, nagyon fini volt. :D Persze nem minden másnap...

Kép
flóra 11

Hoztam még sütit,nagyon ízloik. Szerintem ez ma mind elfogy. :D

Kép
flóra 11

Az endokrinológushoz nem tudsz visszamenni egy teljes hormonképet csináltatni??

Én lassan rájövök, hogy nem biztos, hogy olvasgatni kéne erről az egész pco-ról és sp-ról, mert mégjobban elmegy a kedvem az egésztől!!! :( Olyan elkeserítő, hogy nem elég az A. baja még nekem is van, vagy fordítva! :(
szilzi

Milyet sütöttél?

Fiad a hétvégén meddig van otthon?
szilzi

Tettem fel egy kérdést,hogy nézzék meg a görbémet,volt-e pé-m. Egy választ kaptam,miszerint volt. Csak sajnos akkor, mikor szerintem nem volt sikeres az együttlétünk...

Kép
flóra 11

Norbika holnap reggel megy vissza Komáromba.

Olyat sütöttem, ami neked biztos nem ízlene. Túrós,mazsolás töltelék van benne. A tésztája meg kakaós és reszelni kell a tepsire. Két réteg reszelt tészta között van a töltelék.

Kép
flóra 11

Hát nyugtatnak,hogy volt pé-més hogy elég egy kiskatona is. Tudom,de mi van, ha az a kevés,ami belém is jutott, az nem vánszorgott el a kijelölt helyre? Mert szerintem sajnos nem. :cry: Már nagyon várom a következő hónapot,hátha majd akkor.

Kép
flóra 11

Igazad van Flóra, lassan jobban ismersz mint én magamat :lol: :lol:

Ilyenkor otthon van, vagy csavarog?

Tényleg és milyen válaszokat kaptál a netes dokiktól?
szilzi

Szilzi,nem elég a magad baja,még az én nyavalygásomat is hallgatnod kell. Bocsi, csak valahogy elkeseredtem. És holnap munkába is kell mennem,ezzel ahajjal... :shock:

Kép
flóra 11

Az F-nek tök szuperek a katonái! Miért ne jutnának el akkor a megfelelő helyre? :shock: Ne gondolj ilyenekre jó? Elég ha nekem van ilyen problémám! Szeretném ha az A-nak mindenképp csinálnának vizsgálatot!
szilzi

Ne viccelj már! Jobb téged "hallgatnom", mit csak! magamon keseregni. :( Legalább nincs lelkiismeretfurdalásom, hogy mindig csak panaszkodom! :wink: Fotózd már le magadat! Nem lehet olyan rossza hajad! Én biztos vagyok benn! :wink:
szilzi

De azért nem semmi Flóra, hogy mi már mennyi vasárnapot "keseregtünk" végig édes kettesben! :lol: :lol: Mindig Te vagy csak itt velem vasárnap, a többieknek mindig jobb dolguk van! :evil: :lol: Pl a Zsuzsi dolgozik, ahonnan nem tud jönni hozzánk :( :(
szilzi

A netes doki még nem válaszolt.

A fiúk most az apjukkal mentek anyóshoz. Tegnap csavarogtak,a Peti osztálytársa volt 18 éves. Nagy bulit csaptak. Lefoglaltak a kultúrházban egy helységet. Hajnalban jöttek csak haza.

Kép
flóra 11

Kíváncsi vagyok, Gergő hogy bírja az egész napos kirándulást??? Tancsu írd ám meg!
szilzi

Hát tudod,mindenkinek van párja, családja,akivel ahétvégét eltölti,ha épp nincs munkában,mint Te és a Zsuzsi. Csak ugye nekem hiába van,ha nálunk a hétvége mindig hektikus. Mindenki rohan,fut,afiúk is nagyok,amagukútját járják,meg ugye minden hétvégén anyóshoz is mennek.A F. szintén minden vasárnap a szüleinél van. Én meg magamra maradok. :(

Kép
flóra 11

Nem maradsz magadra, mert én a legtöbbször boldogítalak! :D :lol:
szilzi

Még szerencse, hogy itt vagy. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Na hallo, le is léptél? :lol:

Várom ám a fotót!
szilzi

Dehogy léptem le. Csak elméláztam a neten.Olvasgattam erre-arra. Bocsika. :oops:

Kép
flóra 11

Milyen okos dolgokat olvastál?
szilzi

Hát készítettem magamról fotót,de ha magamról csinálom,mindig akkora az orrom,mint a Mount Everest. Meg rossz felbontású akép és csak kócot látni a fejemen,nem hajat.

Kép
flóra 11

Próbálkozz csak tovább! Nagyon kíváncsi vagyok, ám!
szilzi

Flóra, szerinted hülyeség ha megint kérek egy időpontot a Kaáliba? Behazudom, hogy tavaly november óta próbálkozunk..
szilzi

Most bemegyek vásárolni, írd le mit gondolsz, jó?
szilzi

Na jó,egyet küldök.De nem röhögni és relatív kritikát kérek!
Levettem, ne lássatok így. Majd ha megnő.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.10.05 20:41-kor.

Kép
flóra 11

Szerintem nem hülyeség.Honnan tudnák,hogy mióta próbálkoztok? És valamit sürgősen csinálni kell! Csak az fizetős hely,nem? Viszont az bizti, hogy törődnek veletek.Itt nem tudom,úgy látszikráérnek.

Várd meg mit mond holnap a Te dokid. Ha nem jutsz vele semmire,akkor jelentkezz be. De nem tudodm,hogy a Kaáli e a legjobb.Tudom,valamikor azt mondtam, hogy menj oda.De miután megtudtam,hogy fizetős... Én még körülnéznék.BP-n annyi a lehetőség!

Kép
flóra 11

Flóra a hosszabb haj tényleg lehet, hogy jobb volt, de nagyon picúr ez a kép! Szerintem a mosolyod és a mosolygós szemed mellett mindegy, hogy milyen a hajad! :wink: Neked tényleg nevetnek a szemeid is és ez nagyon jó dolog! :D
szilzi

A lombik maga nem fizetős, csak a gyógyszerek, de az mindenhol! A megelőző vizsgálatokért ahogy látom nekem mindenhol fizetnem kell. :evil: Hisze a kórházban is úgy eltette a doki a pénzt, hogy észre sem vettem! :evil: Akkor már legalább számla ellenében fizetek! :wink: És hálapénzt állítólag tényleg nem fogadnak el! Az első konzultáció kerül pénzbe, azt tudom, de az orvosért magáért nem fizetsz!
szilzi

Szióka! Már visszajöttél? Épp megjöttek a fiaim is. És ebben a pillanatban a F. is. Mindenki egyszerre.

Köszi a hajat. Remélem gyorsan megnő. :lol:

Kép
flóra 11

Ha így van,akkor kérj időpontot. De még akkor is várd meg mit mond holnap a dokid. Most ez a doki, akihez mész,ez akarja halogatni?

Kép
flóra 11

A F. még elment kenyérért, kicsit még ráérek. Látod,megint kihúzzuk együtt zárásig. :wink:

Kép
flóra 11

Igen! :lol: :lol:

Igen Flóra, Ő az aki azt mondta pco, de majd ha A-nál lesz eredmény ráérünk vele foglalkozni! :evil: Én ugye csináltatott terheléses cukrot is, de megkért, hogy körzeti orvosnál és mire én mondtam, hogy az nem lenne igazán jó, utána mondta, hogy na jó, akkor kiírja! :evil: De az időpontért az asszisztens nőnek is "fizettem"! Bár Ő tényleg normális! :(
szilzi

Na,megettem a vacsimat is. Ettem kínai húst.Finom ez is.

Kép
flóra 11

Értem. Tehát ettől túl sok eredményt nem várhatsz. Én még ilyet nem hallottam, hogy valakinek megállapítják,hogy baja vanés nem kezelik.

Én azért gondolom,hogy nekem is lehet PCOS mert ugye túlsúlyos vagyok, a szőrnövekedés nálam is megvan, fennáll a mensi hiánya, hiszen bigyó nélkül nekem sem jött meg és még más tünetek is,amik most nem jutnak eszembe, de mikor olvastam rám illett.

Kép
flóra 11

Flóra, próbáld meg felvetni ezt is az orvosodnak! Olyan kár, hogy nálatok nem lehet szabadon orvost váltani! :( Bár ahogy kinéz én sem érek vele túl sokat! :(
szilzi

Most éneklik a TV-ben, hogy:
" Egy rendes ember minden este otthon ül,és rádiózik rendületlenül." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Flórám én elköszönök, majd holnap a doki után jövök! Jó pihit mára, ne dolgozz már! :wink:
szilzi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szilzi

Én a dokimnak hiába mondok bármit. Kértem, hogy vizsgáljon hormont, nagy nehezen kivizsgálta a prolaktint, de mást nem. Mondom átjárható-e egyáltalán,nem kellene-e még uh-t nézni, semmit nem akar. Azt mondja,ha eddig átjárható volt, akkor most is úgy veszi, hogy az.

Kép
flóra 11

Gondolok rád holnap és várom a híreket!

Pá....

Kép
flóra 11

Tancsu, gondolom ma mire hazaértek,már hulla fáradt leszel, alig várod, hogy lefekhess. Igazad is van. pihenj csak, amikor tudsz.

Kép
flóra 11

Zsuzsi dolgozik,Timi a párjával van,Benó,Te sem nézel már ma be? Pedig jöhetnél igazán.

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Itthon vafgyunk,elkezdtem visszaolvasni,de hulla vagyok......majd holnap...:)
Bocsika érte...

Viszont Flóra tényleg jobban áll a hosszabb haj,de Szilzinek igaza van,neked még a szemeid is nevetnek...:)

szép álmokat mindenkinek!!!

Sziasztok...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Jó éjt Tancsu!

Köszönöm a hozzászólást a hajamhoz,tudom,ezért mérgelődöm. :evil:

Kép
flóra 11

A sok munka nem volt elég,most estére a Bálintom belázasodott. Csúnyán köhög és 37,6 volt a láza. Holnap küldöm dokihoz.

Kép
flóra 11

Főztem neki egy nagy adag teát, kapott a köhögésére csillapítót és beszúrtam az ágyba. Remélem csak megfázás. Ugye,a születésnapi buli következménye!!!! :evil:

Kép
flóra 11

Csinálok magamnak is egy palástfüvet. Aztán még benézek. Hátha a benó megszán. :?

Kép
flóra 11

Szilzi,ezt neked találtam.Remélem még elolvasod reggel doki előtt.
[quote] írta:n pcos-es vagyok. Alig több, mint egy éve diagnosztizálták. Clostylbegit nevű peteérést elősegítő gyógyszert kaptam, amit az orvos rendszeresen havonta ellenőrzött is nálam. Jól reagáltam mindegyikre. Tüszőrepedés is volt. Ha nem lett volna, akkor szurival besegített volna a dokim, azt mondta.
Mindezek ellenére egyszerűen nem bírtuk eltalálni a megfelelő alkalmat, pedig mondhatni, már csak rajtunk múlt (legalábbis elvileg). A nyárra szinte már egy év eltelte óta le is mondtam az egészről. Ekkorra már a második hosszabb Clostys kúrámon voltam túl, legutóbb 5 hónapon keresztül szedtem. Úgy döntöttem befejezem, nem szedem többet. Ebben az első Closty nélküli hónapban jött egy sugallat, hogy csináljak ovulációs tesztet (elótte soha ilyet nem csináltam -én balga). Megcsináltam, és aszerint időzítettünk. Annyira jó sikerült, hogy pénteken múltam 10 hetes terhes.

Emellett fontos lehet: ittam a cickafarkfű teát, aminek nagyon sok nőgyógyászati jótékony hatása van. Ittam a palástfű teát is, ami a esetleges beágyazódás segíti. (Cickafark az első mensi naptól 14 napon keresztül, a több nap a palástfű veszi át a terepet)
Szedtem E-vitamint és folsavat.
Ezekre nagyon esküszöm, mert szerintem ezek együttes segítsége hozta meg nekem a várt boldogságot. Már csak azt bánom, hogy miért nem előbb kezdtem szdni. De mindegy nem panaszkodom. :)
Javasolnám, hogy próbáld ki, és keress fel nőgyógyászt a Closty miatt. Pcos-es betegeknek is lehet babájuk, ezt későn, de én is megértettem. Egyik utcabelink nemrég szült egészséges kisbabát, és neki is pcos baja van.

Kép
flóra 11

És még ezt is PCOS-es írta:

[quote]a írta: homeopatias bigyok tenyleg jo, en mastodynont cseppeket szedtem, az is segitett sokat. nekem ugy volt, hogy 1 honap mastodynon, 1 honap closty, és az első clostira osszejott a baba.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: