Nem is tudom, talán Timi te kérdezted a homeót. Szóval én is 38. hét után kezdtem szedni. Felváltva napi 5 caullophíllum ch 30, és 5 cimicifuga 30-as az is. Szülésnél pedig 15 percenként mindkettőből 5-5 szemet. Szerintem használt, mert miután beindultak a fájások 3 óra múlva meglett Jázmin!
Anyjuknak szurkolok, hogy ne kelljen sokáig 2in1 kórházban lenni!
Ági! Szerintem te is hamarosan mész! Izgulsz?
Na ugye ugye! Szerintem is tuti finom a Karamalz sör. Még ha nem is használ, legalább a napi folyadékmennyiségbe beszáll. De szerintem tényleg hatásos.
Egyébként van Malátakávé is. Az is hatékony! Nincs benne koffein!
Ami! Amikor szopiztatod Áront hallod hogy nyel? Én mindig szoktam figyelni és szinte grammra pontosan meg tudom mondani mennyit evett. Figyelem az időt, meg a nyelést. Így is tudod követni hogy csak cumizni tud, vagy tényleg van tejcsi és eszi is.
Marcsi! Haláli Emma baba haja! Nagyon aranyos! Gondoltam én hogy a lányok nagyon fogják imádni. Bennük is megvannak az anyai ösztönök. Élvezd ki míg csak te tudod etetni, mert utána biztos szívesen átvállalják tőled még ezt is! Pláne a babakocsi tologatást, meg pelenkázást.
Tegnap délután kimentünk a strandra! Jázmin végigaludta az egészet, a hat órási etetést még kint ejtettük meg, aztán jöttünk haza. Roli még mindig fél a víztől

Annyira kis lüke. Párszor belement a gyerekmedencébe, de én ugye oda nem mehetek bele. Azért megszegtem ezt a szabályt néhányszor, rám is szóltak. De a gyerek nélkülem nem ment bele. Úgyhogy kibéreltük a lábmosót. Abban jól érezte magát.
Mostanában rosszak az estéink! Eddig 9-kor fürdettünk, utána szopi és alvás lett volna, de mostanában votl hogy fél egykor aludt el. Addig szórakáztunk. A kiságyban ordítás, hagytuk kb 20 percig, de mi már nem bírtuk tovább, ő még bírta volna. Végül mindig mellettem aludt el, de cici sem kellett a szájába, csak hogy nyomjam az arcához. Gondoltam a fejére terítem a melltartómat, de nem próbáltam ki.
Na erre mondom megváltoztatom a napirendet, mert lehet az a bibi. Tegnap megfürdettem nyolckor, utána szopi, be is aludt 9-kor. Elütötte az óra a 10-et és ismét mint minden nap szem kipattan és üvöltés. nem tudom mi baja. A hasa nem fáj, egyszerűen este 10-től ordítania kell. Végül 11-kor aludt el. Utána semmi gondt, aludt 4-ig, aztán 8-ig. Szóval nem értem! Valami ötlet?
Na jó hosszú lettem!
Rögtön rakom a táblikat!