A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

nah!
szép dolog!!! a viki nem várt meg. nah csak jelentkezzen be!
nah mostmár tényleg igyekeznem kell, ha nem akarom hogy Bence lemaradjon Lackótól!!!
hogy lesz igy közös program? :D :D

de azért természetesen szívből gratulálok! és milyen gyorsan jött!!!! nem semmi!!!

Kép

Kép

Kép
timi1982

Viki! De jó! :D Hatalamas gratula Lackó babához! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

viki.gratula lackóhoz :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Gyorsan bekukkantottam...most jöttünk meg egy nagy sétából. Laura végigaludta az egészet, pedig volt jó hangos zene is!

Vikinek nagy gratula!!!!

d.dodó

Andkata!

Nem egypetejuek,de fura mert neha tok kulonbozonek latom oket, neha meg en se tudom megmondani hogy melyik ki :D

Gratula Vikinek a kis Lackohoz!!!!!!!

Valaki leirja nekem h mennyi a napi minimum tejcsi amit enni kene?
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:44-kor.
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:44-kor.
Vendég

Viki, ez gyorsan megvolt, gratulálok!!!

Ági?

Hagyjátok már a méricskét, tuti nem éhségében sír a gyerek, és cumiból mindig többet kajál, mert gyorsan jön, és még szív, mert nem elégült ki a szopórefelexe. És többet alszik, mert több energia kell az emésztéséhez. Ezek tények. És van mikor nincs más megoldás, de amíg van tej, ha csak tíz milli is fejővel, addig elég lenne neki. Nem azért sír. NBa meg pl. Áron tuti szépen gyarapszik, ez egyértelmű a képeken. Táptól meg csak puffadni fog, aztán jön a korai hozzátáplásás, hogy ne legyen annyi a kalória, a kínlódás a pépekkel, vagy a multik táomgatása babakajával. Csajok, hohooo, szoptatni olcsóbb és egyserűbb.

potyka

Viki!
Nagy-nagy gratula Lackó babához
!
Kívánok az egész családnak sok-sok egészséget és boldogságot, Lacinkónak meg sok-sok tejcikét!!!

Patr!
köszi szépen, majd jelentkezem :wink:

Anyjuk!
pedig már azt hittem te jössz :(

Ági!
hol vagy???
tán csak nem... :shock:

Kép
kimma

Maverick!
csudaszépek a babók! :lol: :lol: :lol:
én azt hittem egypetéjűek, annyira egyformák...

Kép
kimma

Sziasztok Csajok!

Viki Nekem is írt de csak most értünk haza és sajnos eddig nem voltam net közelben!

Hatalmas Gratula Vikinek Lackó babához!
Vendég

Na közben rágódtam, és tertmészetsen van olyan helyzet, mikor kell, és jó hogy van a táp. Pl. Ronixnál. ÉS az nem gáz. Csak óvatosan és ésszel. jó?

potyka

Sziasztok!

Vagyok ám, csak itthon van velünk apa is, és a kis csajszival is nehéz betelni...
Hoztam nektek néhány képet.
Kép Születése után..
Kép tele pocakkal.. :lol:
Kép pancsiban, amit hihetetlen módon imád..
Kép itt sétálni indultunk
Kép ezt meg csak úgy.
Vendég

Mostanra egy kicsitr visszaolvastam, és ezúton szeretném nektek megköszönni a jókívánságokat, amiket kaptunk.
Jól vagyunk, a sebem már tűrhető, szerdán kiszedték a varratokat is.
Lassan a hasam is visszanyeri valamelyest eredeti formáját, mert amikor hazajöttünk, még úgy néztem ki, mint aki legalább 6 hónapos terhes.. :oops: Ma már csak talán 4.. :roll:
Emma nagyon jó baba, eszik és alszik. Este szokott egy kicsit nyüglődni, de akkor úgyis mindenki körülötte sertepertél.
A lányok nagyon szeretik, a nagy hihetetlen rajongással veszi körül. Ennyire nem is vártam.
Jó látni őket együtt.
Apa is boldog, hogy végre 3 lányos apuka lett,
Tejem van bőven, remélem, ez így is marad még sokáig. Emma a kórházban nagyon lestrapálta a cickóimat, a szoptatás még egyelőre nekem kínszenvedés, mert fáj.
Napi 1,5dl-t még le is tudok fagyasztani.
Szóval velünk minden oké.

Látom, sokan megszültetek, ezúton szeretnék mindenkinek gratulálni, és minden jót kívánni!

Hamarosan ígérem, napi szinten visszatérek, de egyelőre lefoglalnak a napi teendők, és az, hogy a nagyokra is jusson kellő idő.

Hali! :lol:
Vendég

Marcsi!
még egyszer nagy gratula.... hát valami gyünyörűséges Emma... és milyen sok haja van. :shock:

d.dodó

andkata, szerintem írass fel tápszert, és ha tudod, hogy van otthon, legalább az nem stresszel, hogy éhen marad. pár napig nekem is pont annyi tej volt csak amennyi épp kellett, de tartalékolni egy cseppet sem tudtam ls mindig azon izgultam, hogy nehogy kérjen még... de mióta tudom hogy van itthon tápszer, azóta nem görcsölök és egy pici mindig marad.:)

a tuti sörről meg annyit, hogy én világ életemben utáltam, de ennek a karamalznak épp hpgy sür íze van ( a cuitromosnak) és én már függő vagyok. amúgy azt hiszem szly ajánlotta.

timi, én szedtem a bogyókat, ittam a teát és csináltuk a gátmasszázst is... de mind hiába... :(

maverick, tényleg nagyon helyes fickók! :) sok erőt hozzájuk!

viki, nagy gratula lackóhoz!

t.maria, gyönyörű ez a lány! igazi kis hajasbaba :)

és rólunk csak annyi, hogy ez a gyerek még mindig egy tündér! ma is kb. evés-alvás, bár délelőtt volt ébren is , de akkor is cukin elnézelődött. reggel már direkt hagytuk egy kicsit sírni, mert sose sír... :) továbbra is remélem, hogy ez így marad. :)

na most megyek mert megint fél kézzel fejek, meg lassan kész a vacsi is...

mindenkinek jó éjt!

KépKép
muffin

hahó,
nem szültem ám még, bár... 8)
szerintem nagyon haladok afelé :D
de szolidaritok Anyjukkal, és megvárom
mehetünk egy időben? :D

véres kis nyákok egész nap vannak, biztos tágul azért közben a méhszáj :roll:

Szerintem BÁRMIKOR elindulhat.

Délelőtt Margitszigeteztünk egyet, apa meg a lánya biciklizett-focizott, én meg Nándikát pihentettem a halastó partján - hát valami ilyesmi hely volt az a vajúdó, amit a minap álmodtam Bondival 8)

Marcsi, micsoda csoda hajasbabád van, nem csoda, ha rajong érte az egész család!!!! Hát ez egy gyönyörűség!!!

Potyka, ma én is pont mondtam a férjemnek, hogy milyen jó lenne, ha legalább tápszerre nem kellene költeni :roll:
tegnap döbbentünk rá, hogy nagyon szigorúan tartani kell a kiadásainkat havi szinten, most már csak egy húszezres van a kasszában a doki pénzén kívül... és ki tudja, megkapom-e a tgyást végül :? na meg mennyit
na meg mikor
úgyhogy már én sem nagyon telefonálgatok,
majd Patríciának írok, ha bármi van (ugye nem baj, Andi? Asszem ő jobban tud gazdálkodni az idejével)

Ó, és majd elfelejtettem:

Viki, hát óriási gratula neked és Lackónak!!!! És milyen igaza volt a dokidnak, hogy tényleg hamar kibújt, jogos volt az óvatosság!!!!

KépKép
szkagi

viki gratula lacko babához ügyes voltál

Anyjuk kitartás nem soká babázol te is.
Ági hajrá nincs sok hátra.
igen csajok a táp kurva drága 2024 egy doboz
és nem elég egy hétig pedig minden etetésre van valamennyi tejci
mARCSI NAGYON ÉDI A KICSI EMMA
WERA KICSI NORI PEDIG TÉNYLEG TISZTA APA

Képimg][/url]
Kép
ronix

Marcsika!
Örülök, hogy jelentkeztél, már kezdtelek hiányolni!

Ági! Nem baj, persze, de szívesen fogadom, ha gondolod, mert itthon vagyok, a gép meg be van kapcsolva. Ha nem vagyok itthon, akkor sétálunk, vagy anyáéknál vagyunk, de ott is van net.
De természetesen nem gond, csak már küldenéd valakinek! :wink: :D

Anyjuk??

sz.andi

Jaj, elfelejtettem: Marcsika! Tündéri a kis Emma! Mennyi haja van! Nagyon durva! Tök jó!!! A másik két lányodnak is ennyi volt? Nagyon szép!!

sz.andi

Sziasztok!

Viki, gratulálok Lackóhoz, gyors tempóban érkezett!

Timi, én a homeó mellett ittam az eperlevél teát is.

Marcsi, jó, hogy tudtál kicsit írni, nagyon édes Emma!

Ági, Kimma várom az SMS-eket!!!! De most már hamarosan!!!
Anyjuk te is mehetnél már!

Potyka, te is!!!
Drukkolok nektek!

Én ma jól bepánikoltam, mert tökre elkezdtem vérezni. Gondoltam írok nektek, hogy nyugtassatok meg, aztán eszembe jutott, hogy valamelyik nap pont én nyugtattam meg Katát, hogy tök normális még! Tiszta hülye vagyok, közben meg egész nap azon paráztam, hogy normális-e, hogy most ennyire vérzek, már bebeszéltem magamnak, hogy szédülök, meg mindenű! :oops: :?
Nem vagyok komplett!

Lányok, én olyan szívesen adnék valakinek tejet, mert rengeteg van, de messze vagytok! De ha valaki úgy gondolja, hogy szükség van rá, és aránylag közel lakik, az szóljon!

Kép
Kép
patr

Szep joestet mindenkinek, en Aleko vagyok Anyjuk allnevu leendobeli anyuka kedvese. ma elsetaltunk az Uzsokiba szepen lassan. Mint olvashatatok delutan meg voltak olyan 10 perces fajasok, aztan gyakoribbak lettek.
A doki megvizsgalta es be kellett fekudnie, en addig hazajottem, most pedig varom a telefont, h mikor rohanjak vissza. Remelem minden rendben alakul es hamarosan harmasban leszunk.
Kerlek mindenkit, aki ezen a forumon van hogy szoritsunk Tamaranak. Szep estet
Aleko
Vendég

Szia Aleko!
:)

Drukkolunk, gyors szülést kívánok!

Kép
Kép
patr

hajrá tami+++++++++++++++++++++++++++++

patri-tegnap engem is elöntött eláztam mint a ........................
meg alvadt is van

potyka azt mondta nem gáz
remélem igy is van
pedig én már 3 hete szültem. :? :? :? :?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Anyjuk, Tamimami,
nagyon drukkolok++++++++++++
remélem, már babázol 8)

Nándika, hallod, most már elindulhatsz te is :D

Csajok, hajnali 2-ig nem bírtam elaludni, addig csak vakartam két kézzel a hasamat, annyira viszketett :shock: ez a gyerek most fogja megrepeszteni a hasamat a finisben???
Semmi jósló nem volt, csak a nyákok
a Zoli tegnap este mondta, hogy talán reggel lenne jobb elindulni, már Szonja szempontjából, nem kellene kiszedni éjszaka az ágyából
na hát nem is mentünk sehová éjjel, mindenki békésen aludt rajtam kívül.

Tegnap még az anyósékál is voltunk, na nem sokáig, és semmi rosszat nem mondhatok most rájuk, mert nem volt semmi beszólás, egyszerűen csak látogatás volt, egy kis ajándékkal - egy kicsit üldögéltünk, ők panaszkodtak, Szonja meg felvidította őket.
Most nyugodtabb vagyok én is, az anyósom kezelésében is egy hét szünet van, úgyhogy most ideális lenne szülni....
A tesómék pénteken jönnek, addigra meg már jó lenne, ha kibújna Nándika tényleg!!!!!!
Hétfőn már nem akarok egyedül maradni itthon :evil: Szonjával kettesben meg pláne :shock:

KépKép
szkagi

Sehol senki?
Már mindenki babázik, értem én 8)

Lehet, mára valami dinamikusabb napot tervezek: főzés, takarítás vagy játszóterezés Szonjával...

KépKép
szkagi

Kik vagyunk még szülés előtt? Szly, ha lesz időd, majd egy várandós táblit teszel fel?
Hátha addigra Anyjuk már át is kerül a babás tábliba 8)

KépKép
szkagi

Semmi hír? Anyjuknak drukk.

potyka

anyjuk remélem már babázik. :)

kicsi fiam reggel olyat rakott a pelusba, hogy meg kellett fürdetni, mert még a háta közepe is olyan volt :) amúgy 11-4-ig megint aludt. :) most is elszundított a vállamon, úgyhogy megpróbálom letenni :)

KépKép
muffin

Holgyeim, Sajnos meg nem , sehol semmi. Az ejjel beadtak neki egy kis magneziumot, h megnezzek milyen fajasok ezek, kiderult h csak joslo, igy meg varni kell Anna erkezesere. Tajekoztatlak benneteket mindenrol, most megyek be egy picit felturbozni a benti kosztot.
Drukkolok en is, es koszonjuk a sok kedves szot.
Szep napot csodalatos Anyukak.
Aleko
Vendég

Sziasztok!

Viki! Gratulálok Lackó születéséhez! Nagyon ügyesek voltatok!

Kép
szly27

Nem is tudom, talán Timi te kérdezted a homeót. Szóval én is 38. hét után kezdtem szedni. Felváltva napi 5 caullophíllum ch 30, és 5 cimicifuga 30-as az is. Szülésnél pedig 15 percenként mindkettőből 5-5 szemet. Szerintem használt, mert miután beindultak a fájások 3 óra múlva meglett Jázmin!

Anyjuknak szurkolok, hogy ne kelljen sokáig 2in1 kórházban lenni!

Ági! Szerintem te is hamarosan mész! Izgulsz?

Na ugye ugye! Szerintem is tuti finom a Karamalz sör. Még ha nem is használ, legalább a napi folyadékmennyiségbe beszáll. De szerintem tényleg hatásos.
Egyébként van Malátakávé is. Az is hatékony! Nincs benne koffein!

Ami! Amikor szopiztatod Áront hallod hogy nyel? Én mindig szoktam figyelni és szinte grammra pontosan meg tudom mondani mennyit evett. Figyelem az időt, meg a nyelést. Így is tudod követni hogy csak cumizni tud, vagy tényleg van tejcsi és eszi is.

Marcsi! Haláli Emma baba haja! Nagyon aranyos! Gondoltam én hogy a lányok nagyon fogják imádni. Bennük is megvannak az anyai ösztönök. Élvezd ki míg csak te tudod etetni, mert utána biztos szívesen átvállalják tőled még ezt is! Pláne a babakocsi tologatást, meg pelenkázást.

Tegnap délután kimentünk a strandra! Jázmin végigaludta az egészet, a hat órási etetést még kint ejtettük meg, aztán jöttünk haza. Roli még mindig fél a víztől

:cry: Annyira kis lüke. Párszor belement a gyerekmedencébe, de én ugye oda nem mehetek bele. Azért megszegtem ezt a szabályt néhányszor, rám is szóltak. De a gyerek nélkülem nem ment bele. Úgyhogy kibéreltük a lábmosót. Abban jól érezte magát.

Mostanában rosszak az estéink! Eddig 9-kor fürdettünk, utána szopi és alvás lett volna, de mostanában votl hogy fél egykor aludt el. Addig szórakáztunk. A kiságyban ordítás, hagytuk kb 20 percig, de mi már nem bírtuk tovább, ő még bírta volna. Végül mindig mellettem aludt el, de cici sem kellett a szájába, csak hogy nyomjam az arcához. Gondoltam a fejére terítem a melltartómat, de nem próbáltam ki.
Na erre mondom megváltoztatom a napirendet, mert lehet az a bibi. Tegnap megfürdettem nyolckor, utána szopi, be is aludt 9-kor. Elütötte az óra a 10-et és ismét mint minden nap szem kipattan és üvöltés. nem tudom mi baja. A hasa nem fáj, egyszerűen este 10-től ordítania kell. Végül 11-kor aludt el. Utána semmi gondt, aludt 4-ig, aztán 8-ig. Szóval nem értem! Valami ötlet?

Na jó hosszú lettem!

Rögtön rakom a táblikat!

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Lányok! Lehet megint izgulni! Bondit mindjárt viszik a műtőbe!!!!!!!!!!!!!!!! Pár perce írt h nem voltak megelégedve a szívhanggal úgyhogy indul a csaszi, inkább biztosra mennek!!!! Szóval Csilla és Nati hamarosan találkoznak!!! :D :D :D Hajráááááááááá! ++++++++++++++++++++++++
Vendég

Szly - már van is mit retusálni rajta :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

jó reggelt lányok!

jaj micsoda tündéri hajasbaba képek! nyusziapu is oda volt tőle :D

anyjuknak megy a drukk!!!! remélem hamar kibujik a kis csöppenet!
+++++++

az éjszakám viszonylag jó volt, mert olyan fáradt voltam hogy kénytelen voltam aludni :D
a lábam tegnap délután katasztrófa volt. bementünk a városba sétálni 1,5 órát. még menni akartunk tovább, de megláttam és tűztünk haza. gyors tusi, borogatás. a lábujjaim reggel is olyanok voltak mint a kis kukacok :shock: olyan ducik.
és vizes volt tegnap is a bokámig. szóval holnap szóvá is teszem a dokinak, hogy elkezdődött nagyon a vizesedésem.
jóslóim nincsennek. legalábbis szerintem ezt a késsel szurkálást nem lehet annak nevezni. ott lent mintha kést szurnának belém, de csak egy pillanatig tart. szerintem csak Bence helyezkedik, de hát nem jön neki össze.

jah tegnap voltak itt anyósomék. megnézték az utazóágyat amit vettünk, meg beszélgettünk kicsit. (elviselhető volt :D )

jah meg este voltunk billiárdozni. persze én csak néztem mert én nem szeretem. barátokkal voltunk. jó hangos volt a zene. Bence fiam élvezte. olyanokat rugkapált :D de már idekint is élvezhetné az ilyeneket!!!

ma ki fog menni szülni? tervezi valaki? :D
én már letettem róla hogy valaha is megszülök :(
egyszerűen semmi jele, és a dokik se biztatnak :( :( :(
nem tudom hogy fogom birni idegileg. asszem ha sokáig igy folytatjuk a szülés idejére annyira elkeseredek meg elfáradok lelkileg hogy nem fogom tudni normálisan, koncentrálva végigcsinálni.

Kép

Kép
timi1982

Wera, Bondi mikor ment be? És miért? Hajrá nekik!!!!!

potyka

Kép Kép Kép

Kép
szly27

nah drukkolok Bondinak is!!! +++++++

Kép

Kép
timi1982

Hűha! Mindig így járok! Ahogy késza tábli, már lehet is módosítani!

Bondi! Nagyon drukkolok! Akkor maradt a csaszi, de fő, hogy mindeketten biztonságban legyetek! +++++++++++++++

Kép
szly27

Ha valaki szeretne másik képet rakatni a tábliba, szóljon! :lol:

Kép
szly27

szly!

ági és én még csak 39+3-ak vagyunk. :oops:

Kép

Kép
timi1982

Jah! És Maverick! Tök jó hogy jelentkeztél! Remélem nem cseréltem fel a képeket! Nagyon egyformák a fiúk! A megnyugtatáshoz nem tudok mit mondani, ha csa a cic a jó, hát annyi! Cumit nem próbáltad?

Kép
szly27

Szly - Ez az ordítás-dolog nálunk is van, csak épp nappal. Mivel azóta van amióta nem alszik annyit, én unatkozásnak tudom be. Mert Nonó nem hasfájós és nem létezik hogy bezabál és 20 perc múlva negint éhes... :? Ölben jól elvan, de ha leteszem, az agyam is sajog, úgy ordít. :twisted: Most próbálom leszokatni az ölben elalvásról, hogy leteszem és simizem. Meglátjuk mennyire válik be a módszer...
De az általad fölvetett "fejre melltartó" sem rossz ötlet! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Igen? Na majd javítom, ma még úgyis hozzá kell nyúlni!

Kép
szly27

Jo reggelt!

:arrow: En is szeretnek gratulalni Lacko születesehez!!!

:arrow: Marcsikanak meg ahhoz, micsoda csinos hajasbabaja van!!!

:arrow: Anyjuk - Taminak meg hogy ma vegre karjaban tarthassa Annat!!!

:arrow: Potyka?

:arrow: Muffin el tudom kepzelni, hogy igy fejö modusban meg kevesebb idöd van, mintha szoptatnal. Könnyü mondani, de azert milyen jo, hogy legalabb igy tud Eliot mamitejet kapni!!!MEselted,ha jol emlekszem, hogy valamikor megkereste a cicit, amikor a pocakodraa tetted! Hagyod neki ezt szopas nelkül is? BIztos szeretne....

:arrow: Az en Leam egeszen kenguru baba lett! Az ejszakat kiveve mindig a hordozokendöben alszik(de itt legalabb alszik, mert egyyedül az agyban 10 perc utan felebred)!!! Gyakran nagyon praktikus es imadom, hogy mindig velem van - persz azerrt idönkent nehez is, mert nehez es most megint "pocakom" van, csak kicsit följebb, mint amikor meg belül lakott. :lol:

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Etetek aztán jövök vissza! - reményeim szerint legalábbis - :lol: :wink:
Vendég

TE még akkor jobban jártál Wera! Mert nálunk ez sajna este van! Én hiába simizem, úgy sír, magán kívül van. Észre sem veszi.
Az a különös, hogy nappal megetetem büfiztetem és leteszem és magától alszik el! Éjszaka is magától alszik el. Csak este nem megy neki.

Kép
szly27

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:45-kor.
Vendég

Hát, nemtom ki mondja, hogy ilyen picit nem lehet elkapatni, de űbernagyot téved, az tutibiztos!!! :lol:

Andkata - Ha ilyen keveset eszik a babád és még marad a cicidben, akkor az 2 dolgot jelenthet: nem kér többet vagy lusta kiszívni, mert már nem jön olyan könnyen mint az elején. Én úgy csinálom hogy kicsit megnyomkodom a cicim amikor még a szájában van és akkor megindul neki könnyebben. Ilyenkor ha nem kér, el is engedi, ha pedig csak lusti, akkor nyeli mint a torkos borz! :D Nálunk egyértelműen lustaságról volt szó. Vagyis van, sajnos :? merthogy még mindig gyakori. Nem túl felemelő hogy nekem kell belepréselnem a szájába a tejet, de ha másképp nem megy, kénytelen vagyok!

Viki - óriási gratula Lackó babához! Nagyon ügyesek vagytok hogy ilyen gyorsan ment! Várjuk a szüléstörténetedet, hogy ismét tudjunk könnyezni egy jót!!! :wink: :lol:

Ami - sajnálom hogy kevesebb lett a tejcsid! De ne dőlj be a fejés csalafintaságának! Nekem Nóri az 5x-ösét is ki tudja szívni annak amit a fejő! Ráadásul a szopizás lassabb folyamat és közben is termelődik! Próbáld meg megint gyakran cicire tenni és szerintem tuti beindul újra! :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: