Sziaaaasztooook!
Éljen, sikerült nagyjából visszaolvasnoooom!
Dögfáradt vagyok, pedig tegnap + ma itthon van a férjem is és viszonylag sokat foglalkozik a pindurral is. Mi lesz velem a hétvégén?!? Már előre félek

. Az a helyzet, hogy Nóri nappal EGYÁLTALÁN NEM alszik újabban. Illetve de alszik, evés után 10 percet, azt is a vállamon, büfizés helyett. De ahogy vízszintesbe kerül kipattan a szeme és foglalkozni kell vele, különben visít mint egy kismalac! Jó, mi?
Most épp arra próbálom szokatni, hogy ne egyen 1,5 óránként. Nagyon nehéz, mert ha éhes, akkor aztán nincs kegyelem... viszont egyszerre csak keveset bír enni mert fáradt, szóval rohadt nehéz. De valahogy majdcsak megoldom. Ma már egész jól ment, bár ez részben annak is köszönhető hogy apja fel-alá sétálgatott vele ha nyűglődött. Ezt én tuti nem bírnám csinálni, pont elég hulla vagyok enélkül is.
Na jó, befejeztem a panaszkodást! Egyébként nagyon édespofa. Már sokszor elmosolyodik ha dumálok neki, olyankor meg tudnám zabálni!!
Voltunk tegnap tanácsadáson, Nonó már 4680 gramm és 58 centi. Gondoltam egyébként, mert a legtöbb 56-os rugi hosszában igencsak feszülős lett! Asszem nem is tudom őket többet ráadni már. A jobb szeme sokszor becsipásodik, kamillázom meg csepegtetek, de állandóan visszatér ez a szarság. Kaptunk beutalót gyerekszemészetre, ha hétfőig nem javul, akkor elviszem. (Amúgyis meg akarom vizsgáltatni a szemét amilyen hamar csak lehet, hogy nem örökölte-e a rohadványos tompalátásomat

)
Andkata - az értettem hogy kínlódtok a szopival és hogy hasonló helyzetben lehettek mint mi voltunk, de mi is a baj tulajdonképpen? (Bocsi, bizti írtad, de übergyorsan kellett olvasnom, így kihagyhattam fontos részeket

) Nálunk bevált egyébként a gyakran cicire tevés tejserkentésképp, bár erről meg nehéz leszokni.

De most legalább van...
Gyönyörűek a babák és hatalmasak a pocakok!!

Azt hittem már szültek páran amíg nem voltam, de úgy látom nagyon rendik voltak és megvárták míg visszajövök!

Szóval utolértem magam, úgyhogy lehet szülni!
Hű, nekem aztán nem hiányzik a pocakom egy pillanatig sem! A végén már nagyon rosszul viseltem, hogy semmit sem tudtam tőle csinálni. Tiszta bénának éreztem magam. Meg elefántnak. Ó, erről jut eszembe! Találtam két régen elsüllyesztett farimat, amiket azért nem hordtam mert kinyúltak. Most meg tutijók rám!! Még jó hogy nem dobtam ki!
Bondi - Jaj, nagyon örülök, hogy engem fogsz értesíteni ha Nati megérkezik!!! Máris izgulok! Nagyon várom és ígérem jó hírvivő leszek!!!

Kép is jöhet majd ha tudsz küldeni telcsivel, Apa segít föltenni!
Vidokata - vérzés normális. Mondjam, hogy nekem még mindig van?!?!?

Igaz már csak nagyon kevés, de sajna nem akar elmúlni. Pedig már csak pillanatok és 6 hetesek leszünk! (

Állati hamar eltelt!!!)
Anyjuk - szegénykém, már nagyon sajnállak hogy ennyire túlhordod ezt a kis bébit! De meglátod, kárpótol majd minden szenvedésért! Drukkolok hogy most már mielőbb találkozhassatok!
Hát, ennyire tellett ma tőlem, nemtom legközelebb mikor tudok jönni, de igyekszem, ennyit tutira ígérhetek!
Cuppppppppppppppppppppa