A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nem igazán zavar ez a tepsi, mert vettem én másikakat, otthon pedig ha jön a babó :( már az és saját senki által nem használt tepsimben sütök! :D
Köszi Zsuzsi!
szilzi

Laptetű! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Levettem a fóliát, megszurkáltam a kolbit, nagyon finom illat van a konyhában!

Kép
muzsuzska

Finom lehet! :D

KépKép
benó

Benó, mi lesz ha kismamiként kívánni fogod a húst?

Kép
muzsuzska

Nem hiszem. :wink:

KépKép
benó

Nekem mostanában annyi laptetőm volt és mint tudjuk ez hatalmaj előnyt jelent! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szilzi

Ezt én is akartam már kérdezni Benó... Sok kismami kívánja a húst aki addig vegetáriánus volt! :shock:
szilzi

A déli harangszóval együtt biztos siker. :D :D :D :D

KépKép
benó

Majd meglátjuk. :wink:

KépKép
benó

Igen-igen de mi lesz a siker tárgya??? Megjön magától?? (Ezt most inkább ne, jó :? ) Gyógyszerre? Netán műtéttel? Valami tuti sikerülni fog! :lol: :lol: :( :(
szilzi

A siker a baba. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

KépKép
benó

Milyen baba????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska bekómáltál a kolbi illatától? :lol:
szilzi

Én nem lehetek terhes Benó! Sajnos. Akármennyire szeretnéd... :(
szilzi

"A" baba. :D
Lehet. :lol: :lol:
Ne add fel, Szilzi! Kérlek!

KépKép
benó

Oké, ha nem most, akkor akármelyik hónapban, a következőben pl. ...

KépKép
benó

Akkor most holnapig ejtsük a témát, majd holnap elmondod, mit mondott a doki. De tényleg harcolj! :evil:

KépKép
benó

Hol építkeznek a tesódék? Mekkorát?
szilzi

Anyudék végül megkepták a teljes összeget? Említetted, hogy ha baba lesz Ti is elkezdetek nézelődni nagyobb lakás után... Ezzel mi a helyzet?
szilzi

itt vagyok, anyám hívott.
Csak a nyálam csurog az illattól...........

Kép
muzsuzska

Sok jó ember kis helyen is elfér! Igaz Benó! Csak a hármasikrek....

Szilvi, légy optimista, nem olvastad mit írtam neked ! PCOS csaj lombikra készült , nagyon kevés spermaszámmal, és kismami!!!!

Kép
muzsuzska

Ugyanott, Besnyőn építkeznek, ahol eddig is laktak. Eladták a házukat és most egy helyi albérletben fognak lakni, és onnan építkeznek. Nagyobbat építenek, de egyszinteset, és eredeti céljuk az volt, hogy maradjon belőle úgy pénzük, hogy a gyerekeknek valamennyit félre tudjanak rakni. Hát, nem tudom, hogy ez összejön-e. :roll:

Anyuék majd dec. végén kapják meg a teljes összeget, én úgy tudom, már egy részét megkapták és be is költöztek az új lakók a héten.

Mi még nem gondolkozunk ezen, kicsit korainak gondolom...

KépKép
benó

Szilvi, összekeverted a hsz-eket a Benóval szerintem! :D

Kép
muzsuzska

Így van, ebben a lakásban még el lehet lenni egy kis bébivel, elfér. A hármasikrek is kis helyen elférnek még az elején. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ezt nem értem Zuzsi... :oops: :oops:
szilzi

Gy. elment a telekre, levág némi kukoricaszárat, nekem ott most hasznomat nem venné, nézzem, hogy hogy csinálja? Inkább itt ülök még egy darabig. :lol:

KépKép
benó

Benó, lehet hogy írtad, anyudék azt a házat adják el ahol most laknak, ahol az esküvői bulitok volt? :shock:

Kép
muzsuzska

Ja, én se, azt hittem, te majd érted, és így fény derül mindenre. :lol:

KépKép
benó

Nem, nem, volt egy másik házuk, egy sokkal nagyobb, azt adják el.

KépKép
benó

ezt írtad nekem:
HozzászólásElküldve: 2008 Október 05 Vasárnap - 9:22 Hozzászólás az előzmény idézésével
Milyen baba????? Laughing Laughing Laughing Laughing

Zsuzska bekómáltál a kolbi illatától? Laughing

Kép
muzsuzska

Én olyan optimista voltam idáig egy-két hullámvölggyel Zsuzsi, mostanra kicsit csökkent az optimizmus, a remény, a "kedv"... De gondolom ez normális...
szilzi

Pont a 9. hónap, nem, Szilzi? :roll: Én is akkor krepáltam be.

KépKép
benó

Én már nem akarok gondolkodni sem! Várok valameddig!

Kép
muzsuzska

Igaza van a Zsuzsinak, ez talán a legjobb megoldás. Én is próbáltam elterelni mindenfélével a gondolataimat, és főleg nyáron volt nehéz, amikor semmit se csináltam. Valami jó elfoglaltságot kell nézni, ami örömet okoz (mint nálam a dob vagy a hastánc). Tudom, hogy marhára nincs rá időtök.

KépKép
benó

Nem Benó, ez azt hiszem még csak a nyolcadik... Én nem tombolok, nem sírok inkább olyan mintha erősebb lenne nálam valami és legyőne és én megadnám magam, hogy ok, ha nem akarod ott fenn nem lesz babám...
szilzi

Én a hónap végén nem fogok tesztelni sem, majd ha lehányok valakit!
Dokihoz se megyek, tesztet se veszek! Nem esek pofára! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Szerintem teljesen fölösleges gondolkozni, mint ahogy ezt már tegnap vagy mikor is megállapítottam. :roll: :lol:
Én is most el fogom terelni a gondolataimat a 12. hétig (ha tudom). :wink:

KépKép
benó

Nem, nem, lesz majd, hidd el, én, amikor először megláttalak téged, annyira odaképzeltem hozzád a babát és a Zsuzsihoz is, lesz, higgyük el, mindannyiunknak lesz, csak, ahogy a Harmat Anett is mondta, nem tudni, mikor következik be a csoda és miért pont akkor. Mondtam, hogy én már magamnak írtam sms-t augusztusban, a táborban, nem akartalak benneteket csesztetni a távolból legalább. Nem tudom, mi a recept, de valahogy bízni kell, mert a negatívság nem tesz jót. Talán zenét hallgatni, elmenni színházba néha vagy valamit, aminek örülhet az ember ideig-óráig.

KépKép
benó

Zsuzsi, tesóm pl egyik gyerekkel sem hányt, sőőőőőt az elején nem fájt még a cicije sem, hányingere talán a második hónaptól volt... :wink:
Benó, Te pedig élvezd ki ezt a három hónapot is! :wink: Felfogtad már? Gy.?
szilzi

Te Zsuzsi és a pcos csaj szedett valamit? Nem volt gond a terhességével?
szilzi

Nekem vajon miért a 17. hónap kezdetén lett pozitív a teszt? Ki tudja? :roll: Mindig félek, hogy felébredek az álomból, de mondom, nem gondolkozom inkább.
Szerintem, ha valakinek elsőre, másodjára összejön, hamarabb elhiszi.

KépKép
benó

Megfordítottam a kolbit, had süljön a másik fele is. Mindjárt kész és akkor bebújok királyfi mellé és alszom egyet fél egyig!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Úgy élvezem ki ezt a 3 hónapot, mint aki álmodik valami szépet, és nem akarja, hogy jöjjön a reggel.... jó? Máshogy nem fog menni. Gy. is csak elméletileg fogta fel, szerintem amúgy egyáltalán nem. Tehát tudjuk, hogy majd pl. jövő hét szombaton, a Detti szülinapján, Pesten, nem ülhetünk cigifüstben, nem ihatok piát, fel kell öltözni normálisan stb., de ez olyan, mint hogy eddig polcolni kellett, meg naponta szexelni stb. Mintha még mindig az előkészületeknél tartanánk, na.

KépKép
benó

Zsuzsi még egy kérdés a kolbászról?? Zsír helyett nem jó a margarin? Én egyáltalán nem főzök zsírral...
szilzi

Egy laparoszkopiát csinált neki a doki és utána mondta hogy PCOS, 4éve próbálkoztak. Azt mondta spontán nem eshet teherbe, írt fel dufastont és előjegyezték lombikra novemberre, aztán nem érezte jól magát és tesztelt. Mivel egy hete beszéltünk akkor már 10hetes és nagyon jól van és boldog. Dokinál ismerkedtünk össze, ráérek beszélgetni, ha ott ülök pár órát, persze csak ha szimpi valaki. vannak olyan mufrunc nők is akik köszönni se tudnak.......

Kép
muzsuzska

Ez szép történet, csak az a 4 év nem kellene. :cry:

KépKép
benó

Persze vigyázz magardra, az a legfontosabb! Én még mindig elszívok néha egy-egy cigit... Nagyon rossz vagyok ugye? Közben meg kesergem a baba miatt... :oops:
szilzi

Jó a margarin is vagy étolaj.

Kép
muzsuzska

Ha bújsz a Királyfihoz, akkor én is megyek.

KépKép
benó

Ezt jó volt olvasni... Remélem minden ok lesz nála! :D

De tudod Zsuzsi, mindjárt karácsony! :wink: Most már Te jössz! Eddig csak a Benó tartja magát a megbeszéltekhez! :D
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: