A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

sziasztok!

Kike tökre irigyellek hogy Dominik baba ilyen gyorsan kibújt! Nagyon ügyesek voltatok.

Én ma voltam ctg-én és minden rendben. Hát ez a baba jól elvan bent, pedig már nagyon szeretném hogy jöjjön, mert ha nem, még a végén túlhordom. És attól meg kicsit félek, mert én nem szeretném hogy úgy indítsák meg.

Egy kicsit levan lassúlva a babám, már nem mozgolódik annyit mint eddig. Szerintetek ez nem baj?

Aranyosak a babócás képek, szívesen nézegetek még. :D

Na Jó éjt mindenkinek!

Kép
linda24

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:50-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:51-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Köszönöm a dícséreteket,szerncsés vagyok azt hiszem hogy ilyen gyorsan kibújt.Bár azért olyan volt,mintha egy kisebbfajta görögdinnyét akartam volna kinyomni :lol:

Tappancs:Nagyon jók a videók-tök cuki Dávidka-látom nem csak az én babóm tüszög egyszerre hármat :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Meg is jött a babakengurum:világoskék-szürke színű.tök jó,remélem ellessz benne a Picuri.Össz-vissz 5400ft-volt.

Kép
Kép
Kép
kike

Képzeljétek Domi baba este nyolctól folyamatosan aludt fél kettőig-amit meg is sínylett a cicim-becsomósodott.Utána két-két és fél óránként evett,most reggel mikor abból evett ami becsomósodott,utána még 50-et kifejtem belőle,és volt,nincs csomó. :D
És fura módon most a jobba van több,pedig az első kettővel a balba volt.

Kép
Kép
Kép
kike

Látom jól elbeszélgetek magammal :lol: Babám alszik.Kölkök rosszalkodnak,hangoskodnak,szerencsére nem zavarja,nem is baj ha hozzászokik,itt mindig ez van. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Baba mikor születik?Anyjuk?És még aki finisben van-lusták a babák? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó Reggelt!

Tappancs! A videók nagyon aranyosak! Örülök, hogy otthon lehettek már! Puszi Nektek! :D

Viki! Jól vagyunk köszönjük szépen! Nem semmi méretei lesznek Lacinkónak! :D Képeket majd máskor hozok mert fel kell tenni őket gépre és azt csak Apa tudja! :oops:

Kismamik a pocakok Nagyon szépek és kitartás már nincsen sok hátra és Ti is babázhattok! :wink:

Timi! Már igazán nincs sok hátra Bence érkezéséig! KITARTÁS!!! :wink:

Kike! Nagyon jó a szüléstörténeted! :D
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:51-kor.
20150601134430

Viki! Éjszaka általában egyszer felébred enni amúgy alszik végig! Nappal viszont sokat fennt van és ordít ha nem veszem fel most is az ölemben van! :oops:
A felvétellel csak akkor van gond ha éppen fejek vagy eszek esetleg a trónuson ülök mert addig Szabi ordít a kiságyban ha ketten vagyunk! :evil:

Nekem a doki 3,5-4 kiló közé saccolta Szabit! 3570g lett! :D
Vendég

hú,
még este olvastam egy kicsit, de már írni nem bírtam...

Potyka, jó nagy has :lol:

Kike, hihetetlen a szüléstörténeted az első perctől az utolsóig!!!! Vagy elhiggyem? 8)
És milyen mázli, hogy Dominik jól eszik, jól alszik... kiette a ciciből a csomót!!! Én is ilyet akarok!

Tappancs, a videót csak később tudom majd megnézni, Szonja már fenn kukorékol (éjszaka is háromszor felébredt sírva - szerintem ő is terhes :lol: ), és ezzel fogadott reggel: mama, mesélsz? :shock:
Mondom, kávé után... ez van most

Viki, Nándi is alig mozgolódik ma valamit, de hát nem is csodálkozom, ma megyünk ctg-re. Ilyenkor ő békésen alszik többnyire (kivétel volt a tegnapelőtti extra ctg!)
Ma valami vizsgálat is lesz, remélem, ultrahang is, mert kiváncsi lennék, mekkora a kölköm.

Képzeljétek, ma is itthon marad a férjem, mert elvisz ctg-re, és utána sem akar bemenni - rákapott arra, hogy itthon maradjon :lol:

KépKép
szkagi

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 12:57-kor.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, de most nem olvasok vissza viszont nagy szükségem lenne a segítségetekre!!!
Tegnap itt volt a védőnő és úgy megnyomorgatta a mellemet, hogy valószínű elzáródott 1-2 tejcsatorna. Iszonyúan fáj, már nagy kívokközt ki ia fejtem, de a felső részében még mindig van és nem akar kijönni. Éjjel melegborogatást ia tettem rá, de semmi ma reggel pedig fejés közben jól átmaszíroztam. Most is szúrkál. A baj az, hogy belázasodtam tőle. Többet nem akarom felhívni a védőnőt ezért tőletek kérek segítséget hátha van valakinek valami jó ötlete mit csinálhatnél. Már bevettem egy algopirint a lázra.
Nem emlékszem pontosan ki volt az aki ajánlgatta a szoptatási tanácsadókat, most szerintem nekem is jól jönne az elérhetőségük, nincs energiám visszaolvasni.

Katák: lenne még egy olyan kérdésem, hogy 5 hetes újszülöttnek mennyi a testhőmérséklete, mert a biztonság kedvéért Leventének is mértem és levonás után 37 C fok.

Most megyek kicsit alszom és később jövök az esetleges válaszokért.

Ennél a gyereknél minden negatívat átélek ami a szoptatással kapcsolatos. :cry:
De azért nagyon szeretem!!!! :wink: :lol:

Köszi a segítséget!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata, nem azt ígérted, hogy nem mérsz minden evést????? :lol:

És igen, kibújhatna, most már csak rajta áll. Én monstam neki, hogy ez a világ is nagyon szép. :lol:

Kike, nekem is úgy alszanak jól, ha hallják, érzik a többiek jelenlétét. Legszívesebben egy kupacnban.. Jó is ez az akolmeleg sztem.

potyka

Tita, Bába válaszol szerint mellre TÚRÓpakolás. SIma túrót ráteszel textilpelusra, valahogy begyömöszölög a melltartódba, és rajtahagyod, míg át nem melegszik. És pihenés. És homeosan elsőre belladonna, ha piros és tüzes.
Aztán szoptatás előtt meleg zuhany, ami fellazítja a csomókat, és váltogatott pozíció. Nekem ilyenkor a föléhajolós jött be, de jó lehet a hónaljtartás is.

SZoptatási tanácsadók: lll.hu
iboly.hu
és ők tudnak olyasvalakit miondani, aki a közeledben van.

potyka

Kata,
mi az, hogy rengeteg dolgod van? Azt hittem, cél a tejecsketermelés. Vagy inkább egy pikkpakk lakást akarsz?

És nyugi, ne aggódj a megevett mennyiség miatt!
Ha téged kihívnának egy ilyen kisbabához, mit mondanál az aggódó anyának???? Biztosan azt, hogy amíg békés, jókedvű a kicsi, nem kell aggódni, anyuka. És ne méregesse minden etetésnél, mérje meg este, füdetéskor a tiszta súlyt. Ne aggódjon azon sem, ha egy nap nem gyarapodik, a heti súlyát vegye leginkább figyelembe a gyarapodáshoz.

Na, ezt mondanád????

Tényelg. Mit mutat az új mérleg, valós volt az atgenapi adat, hogy nem gyarapodott a kórház óta? Bár ezt is tudod, hogy van ilyen is, nem igaz???? Még csak egy hetes és négy napos Dórika!!!!

Ezeket amúgy magamnak is írom - mert már gondolatban én is méricskélek és számolok :lol:

KépKép
szkagi

Kata! Nekem azt mondta a védőnéni, hogy heti 15 deka gyarapodás nagyon jó! 15 deka alatt kevés de felette jó! Szabi a múlthéten 16 dekát hízott és erre azt mondta, hogy szuper! :D
Eddig Én is méregettem mindig de már az ideg megölt amikor evés után kevesebbet mért mint előtte! Ezért már nem mérem csak vasárnap fürdés előtt! :wink:
Vendég

Titi,
vigyázz magadra...
micsoda védőnő :twisted:
egy vaddisznó :twisted:

remélem, sikerül túllendülni ezen, és a lázad is lemegy hamarosan!
Tedd azt, amit Potyka javasol! És hívd fel a szoptatási tanácsadót, már csak a megnyugtatás végett is!

KépKép
szkagi

na, megnézem a lányom, akar-e még mesét, vagy bealudt :D
Ma doki, utána jelentkezem.

Tényleg. Ki szül ma???
Anyjuk!!!!!! Te mégy, kisorsoltam!!!! Azért áll a sor, hogy téged előreengedjünk, úgyhogy Annácska, kicsi lány, szépen tessék elindulni, mert már türelmetlenkednek a mögöttetek állók!!!!

KépKép
szkagi

Jó reggelt mindenkinek!

Tappancs! Dávidka nagyon aranyos! :D

Ilyen hülye időt! Tegnap izzadtam, majd meghaltam a melegben, ma meg hideg van és esik folyamatosan.. :roll:
Picurkám tojik rá, de engem nagyon megvisel.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt mindenkinek!

Tappancs! Dávidka nagyon aranyos! :D

Ilyen hülye időt! Tegnap izzadtam, majd meghaltam a melegben, ma meg hideg van és esik folyamatosan.. :roll:
Picurkám tojik rá, de engem nagyon megvisel.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Potyka köszönöm szépen!
Ági neked meg a bíztatást!!! Szerintem is igazad van a méregetésről én is így fogok tenni!!! :lol:

Na megyek kutakodni. Most aloe verát tettem a mellbimbómra, mert az is totál kész van. kíváncsi lezsek hat e.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! A mellbibmóra Nekem nagyon bejött a Garmastan! :wink:
Vendég

Titi! A mellbibmóra Nekem nagyon bejött a Garmastan! :wink:
Vendég

Láttátok a híradóban, hogy ikrek születtek? Az egyik baba fehér, amásik fekete! :D Tök aranyosak!
Anyuka fekete, apuka fehér!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

jó reggelt lányok!

látom megint vannak korán kelők, és nem csak az anyukák között :D

viki, sok sikert a dokihoz, remélem azt látják hogy ki akar bujni Lackó. nem bánnám ha netán mi együtt mennénk szülni :D
nekem holnap tuti megint azt mondják hogy sehol semmi. lesz olyan vízszintes méhtevékenységem hogy ihaj!

én viszonylag jól aludtam. leszámítva hogy 1-1,5 óránként keltem pisilni és vödröt kiönteni az erkélyen. jó lenne már megcsinálni ezt az előtetőt. ha nem leszek itthon ki öntögeti a vizet???
párom az durmol. néha már csak arra kel, hogy: már megint hol jártál?!?! ilynekor már visszafelé helyezkedek az ágyba. :D

ma jön anyukám. csinál nekünk túrós sztrapacskát. ahhoz lusta vagyok hogy én reszelgessek :D
aztán megyünk nekik álmennyezetet venni, meg magunknak megnézzük a tescoban azt a hordozható ágyikót.

jah és képzeljétek! nyusziapu rákattant a Suttogóra. van valakinek tapasztalata??? az egyik ismerősüknek nagyon beváltt a Suttogó titkai I., és most minden áron olyat akar. állítólag az ő lurkójuk azóta eszik, alszik rendesen, nem nyűgös mióta a szerint csinálják a dolgokat. hát nem tudom... valakinek van tapasztalata? olvasta valaki, és esetleg próbálta???? help!!!!!

ági!
anyjuk tényleg mehetne... hátha mi is beindulnánk utána. mi van ha tényleg rá várunk?!?! milyen rendesek vagyunk :D :D
szonjának meséltél? vagy épp azt csinálod? mi a kedvence? mit kell neki most mesélni?

titi!
az a védőnő nem semmi. remélem hamar rendbejössz és nem lesz gond a cicivel.

kike!
te aztán meg vagy áldva Domi babával. ilyen jó gyereket!!! eszik, alszik ugy ahogy kell. és a zajokat igenis minden kisbabával szokatni kell. mi sem hiszem hogy nagyon vigyázni fogunk és nem zajoskodunk. főleg ha én a konyhában leszek :D ott mindig olyan zajt csapok. mindig csörög valami :D
én mikor néha baba koromban nyűgös voltam, anyukám rámkapcsolta a porszívót. mármint ugy rám, hogy a szobában ahol aludtam bekapcsolta. nah attól mindig durmoltam :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
timi1982

kriszta!
én láttam!!! :D tök cukik. elfogadnék én is ilyeneket. mármint azért Bence remélem nem lesz fekete... nyusziapu nézne érdekesen :D :D :D
egyébként még jó hogy igy osztották meg hogy egyik fekete, másik fehérkés... mi lenne ha csikosak vagy pepiták lennének ?! :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timi1982

Kriszti! Én is láttam Őket! Nagyon aranyosak! :D

Timi! Látom elemedben vagy korán reggel!( csíkos, pepita) :D :D :D
Vendég

....
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:52-kor.
20150601134430

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 12:58-kor.
Vendég

Sziasztok csajok!

Elaludt a pirinnyóm és most Apa figyel rá,mondta,hogy addig jöjjek hozzátok!
Mindennap olvaslak titeket,de csak gyorsan végigfutom és már mennem is kell!
Áron baba nagyon hasfájós,ha felébred torkaszakadtából ordít azonnal enni kell neki adni!
Nagyon kis türelmetlen és mohó!
Szerencsére éjszaka nyugisabb!
Kopp-kopp-kopp
Ált. 4 óránként eszik,most 5 kiló!
Képeket majd hozok csak még fel kell tenni,de vannak nagyon édik!
Ma Apa szabin van majd szólok neki,hogy intézkedjen!
Én hulla fáradt vagyok,de azért nagyon élvezem!
Mikor végre lefeküdhetnék mindig jön valaki!

Titi! Sajna nem tudok ezügyben segíteni és nagyon sajnálom,hogy így megszenvedsz!
:cry:
Nekem tök rendben van szerencsére a cicim,de én bimbóvédővel szoptatok!

Megint sír mennem kell!

Kismamik! Kicsit irigyellek titeket!
Most kezd hiányozni a pocakom,persze Áron babát én sem dugnám már vissza! :wink:
De olyan jó volt és az a nap mikor megszületik az valami csoda!!
És sajnálom,hogy amikor ott voltam nemtudtam igazán felfogni,hogy mi történik velem!
Nagyon-nagyon fájt,de bármikor újracsinálnám!!!!
Szóval kitartás és élvezzétek az utplsó pocakos napokat!!!
Szorítok mindenkinek!

Most muszály mennem!

WERA???????????

Kép

Kép
ibm

Megvagyok, csak soha nincs időm leülni a gép elé! Most is ébredezik a csöppöm, :twisted: de hátha még ad nekem pár percet és addig megpróbálok visszaolvasni, legalább nagyjából! :)
Vendég

Kata: vozzád igazából az volta kérdésem, hogy az újszülötteknek mennyi a testhőmérsékletük, mert megmértem Leventének is és 37 C fok volt levonás után. Ez normális?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

rendesek vagytok, hogy rank vartok, de lehet nem jo oltlet. Ami kicsi lanyunk nem akar kijonni!

Hetfon be kell fekudni ha torik ha szakd. szoval a cel a hetvegen szulni!

Sajna frontokkal sem szamolhatunk, mert bar en kutyaul voltam mig le nem szakadt az eg, de o ugyan ugy produkalt elotte ctg-n. Mondtam is a neninek, hogy nagyon rafkos a kojok. egesz nap alukalt, tiszta nyugi, erre meg csak az elso erzekelo fejet teszi ra a hasamra o azonnal kinyomja magat, produkalja magat...es ez igy megy a 30 perc alatt, hogy en nyomom kifele a bordambol, o meg vigan rug....
Igaz mar azert nem 140 az alap szivverese, hanem csak 128 de azert meg rendesen aktiv.

Az meg hogy a mehtevekenysegnel csik van....hat egesz oszinten az elso 2 ctg-n nagyobb gorbeim voltak mint most:(

Na de ami kesik nem mulik, elobb utobb megnezi maganak ezt a vilagot:)

ma is ctg, meg vernyomi meres, de ennyi a doki nem zargat( bar oszinten annak sem lett hatasa- ug ylatszik en ilyen paranormalis vagyok, se varzes, se barnazas,se semmi).

Mindenkinek szep napot!

BAr gondolom nehany babacska nyugos ebben a vacak idoben!
Vendég

sziasztok!

Tappancs! Lehet én vagyok béna, de nemtudtam megnézni a videókat, pedig nagyon szeretném. Megnyit egy oldalt, de nincs ott a tietek! Csak egy csomó más videó!

Titi! Nagyon sajnálom, hogy ennyi mindenen kell keresztülmenned Leventével! CSomókra tényleg jó a meleg zuhany, masszírozás, mást én sem tudok. Meg a fejés.

Ági! Nagyon tetszik a pocakod! Szerintem már nagyon lent van!

Potyka! Te is jó nagyra növesztetted a pocakodat!

Bencelak is szép nagy már!

Egyébként csatlakozom Bencurihoz és Ibmhez! Nekem is hiányzik a pocakom. És valószínűleg már nekem sem lesz többet. Persze Jázmint én sem adnám vissza. Meg így ugye már könnyebb, hogy tudom hogy jól van, egészséges!
Úgyhogy tényleg pocakosok élvezzétek ki az utolsó napokat! Meg aludjatok sokat, mert utána nem lesz rá annyi lehetőség.

Jázmin tegnap nagyon jól viselkedett. Voltunk játszón és nem kellett megetetni! Este viszont soká aludt el 23-kor. De 5:45-ig aludt, úgyhogy megvan neki bocsájtva. Csak ne kéne este mindig azt a cirkuszt végigcsinálni míg elalszik. Fürdünk, szopizik, és nemhogy elaludna, hanem felélénkül. Kiságyban sír, kezemben sír, cicin nyüszög mert nem éhes. Cumi nem kell neki. Egy idő után a kiságyban nyugszik meg és elalszik. roli egyszerűbb eset volt!
Nappal viszont rendberakom, megetetem, büfi, be a kiságyba és ott elnézelődik majd elalszik. Ezt este miért nem lehet?

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:52-kor.
20150601134430

Erdekes nekem meg soha nem szoltak azert hogy inaktiv volt a baby. Pedig a korhazban ugye fel hatkor( reggel) volt a ctg jo logikusan. MOndtam a neninek a dragasag min. delig alszik, es ennyi, nem ebresztgette.
Jo ok mondom a lanyomban valami teljesitesi vagy el ctg-kor es alt mindig jokat produlak, de reggel meg neki sem ment....
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 12:59-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:53-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Apa felrakta a képeket,párat dobok gyorsan!

Sziasztok

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:53-kor.
20150601134430

sziasztok, megvagyok.

Ági!

Nekünk van új mérlegünk, nem a VKatáéknak. Ez jól mér csak sajna keveset...Ez van, kicsit várunk még, aztán majd meglátjuk.

Ami!
Áron nagyon édes és már 4 hetes! Hihetetlen!

Wera! Hogy volt ez Nórussal? Ő se volt hajlandó rendesen szopni, ugye? Már nem emlékszem pontosan... Végül most hogy álltok?
Valahogy mintha mi is ilyen cipőben kezdenénk járni, mondjuk sajna nálunk a tej se túl sok...Probálok nem letörni. Mondjuk anya ma mesélte el, hogy neki a 10 napra lett egyáltalán tejbelövellése
( mondjuk nem természetes úton szült) Lehet hogy ez nálunk valami genetikai átok?

Titi! A 37 még ok, de neked kellene szerintem orvoshoz menned ha tartós a láz és csak 38 C-ig szoptathatsz elvileg...

Kép
andkata

sziasztok!

Hát anyjuk nem irigyellek, de miért ilyen későn indítják meg a szülést? Azért mert minden eredményed jó? nekem azt mondták hogy itt szegeden csak 5 napot várnak a 40 hét után. De akárhogy is számolom, te már majdnem 42 hetes leszel mire beakarják indítani. Neked nem mozog kevesebbet a babód? Nekem eléggé levan lassúlva. És ha mozog is csak ilyen kis mozgásokat csinál. Remélem nincs semmi gond.

Kép
linda24

sziasztok

linda nekem is tök keveset mozgott léna mielött megszületett ez tök normális szerintem.
azt mondják a napi 10 legyen meg.

kata ne keseregj a tej miatt mert ennyi se lesz-
ha jol emlékszem nem olyan rég ti biztattatok ezzel

nálunk most ugy van hogy fejek mert a cicin már csak alszik és cumizik egy evésre 40-50g tudok produkálni(pedig minden taktikát kiprobáltam)
és utána megy a potlás....... ennyi 3850g és 3330g születtünk
3020g jöttünk haza
szoval nyugi
ha tápos lesz akkor sincs tragédia
tudom könnyü mondani de ne add fel és ne mérj minde eteést nekünk nincs mérlegünk hetente mérjük csak
kaptam szoptanitot is hát nekünk nem vált be

Képimg][/url]
Kép
ronix

Áron baba nagyon édi! :D

Nekem most volt itt anyósom. Megint csak úgy váratlanul beállított. :roll:
Itt pattogott, hogy mutassam már meg a babakocsit. Megmutattam neki. Összecsukva. Pocimtól nem tudtam volna újra összecsukni, úgyhogy nem nyitottam ki neki, azt hazudtam, hogy nem tudom hogy kell. :twisted:
Na és persze sült a pizzám, naná hogy odaégettem. Aztán mikor elkezdtem dühöngni miatta, akkor az én drága jó anyósom közli velem, hogy nyugodtan egyél ám! :shock: :evil:
Persze, mert akkor már látta a kocsit! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Timi :P
Köszi, de egy analfabétának segítettél :oops: Szóval az a kivágás másolással, hogy is van? Hol találom?
Bocs, de nagyon béna vagyok az ilyen feltöltésekkel :oops:

Lányok :D
Mindnkinek köszi a varratokkal kapcsolatos hsz-ket. Látom, sokaknak későn esik ki! Sőt, van akinek 6 hét is lehet... Így legalább nem izgat - egy ideig...

Éjjel: de jó, hogy vannak ilyen éjjel is sokat alvó babák. Csabi nappal 6-7 órát alszik összesen, de éjjel még sokszor ébred. Kb. 2 óránként, és van, hogy lassabban alszik vissza. Azért még bírom :wink:

GYönyörűek, és óriásiak a pocakok!!!

Véda
Vendég

Sziasztok, még én is itthon! VAsárnap kell legközelebb mennem, az a terminusunk. Ha addig semmi, akkor aznap, de legkésőb bhétfőn be kell feküdnöm, és legkésőbb kedden babázunk.
A dokim nagyon lojálisan kitart, holott ő a középidőtől császárt sugallt (ezt tudjátok, hiszen annyit dilemmáztam már nektek erről), de azt mondta, annyira jól van a baba, hogy még mindig adhatunk esélyt a természetes szülésnek. Azt is mondta, hogy ki tudja, talán csak úgy kicsusszan ez a gyerekecske. Hát, a próféta szóljon belőle!

Bocsi, hogy nem olvastam vissza, ha lesz időm, megteszem, csak be akartam jelentkezni.

Megyek gyereket altatni.
Sziasztok!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!
Nekünk az éjszakánk jó volt....2-szer kelt csak Laura, a 3. kelése már reggel volt, mikor már átöltöztettem. Viszont ma egész nap tiszta nyűgös. Lehet hogy a hülye időjárás....de a reggeli evés után sehogy nem akart elaludni. Igy fél 11-kor fogtuk magunkat, és elmentünk sétálni (ugyis vízesés napok vannak). A babakocsiban egy jót aludt 3 órán keresztül. Aztán a mostani evése után megint ment egy darabig az ordítás, és csak ugy aludt el!

Holnap nem hiszem hogy leszek, mert ez a vízesés napok 3 napos, és holnap vendégek is jönnek.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: