Sziasztok!
Dodi: nagyon jók a Mikus képek! Látom, a kipucolt bakancsba került is ajándék!

Aranyosak vagytok hárman mikusapiban
A babákkal kapcsolatban sztem igazad van: ők választottak minket szüleiknek, és biztos nem véletlenül
Breki: ti is megadtátok a módját!
Conversano: Marcipán a kis ördögfióka!

Az utolsó képen olyan csibész feje van, hogy megzabálom!
Hgabi: köszi a dícséretet!

Nócinak hogy tetszett a mikuünnep? Nem hiányoznak neki az ovistársak, óvónénik?
Ügyesen megnevelted a rokonokat ajándékozás ügyben!
/nekem még anyóst kell nevelni, mert régebben mi is kaptunk tőle az említett kakaós masszából készült mikut, nyuszit amit dobtunk ki. Katának jó lenne, ha nem hozna ilyet/
Szerencsére anyámék már megnevelve!
Boo: ne add fel, ügyes vagy, meg tudod oldani!

/én bízom benned

/
Nikici: mi sem tartottuk meg igazán a Mikulást, majd jövőre, akkor már jobban fogja értékelni
Nem mértük le tegnap este Katát, mert apa csúszásban volt, és mennie kellett dolgozni

Úgy terveztem, csütörtök este mérjük, akkor pont 2 hét telik el az előző mérés óta
Ezek szerint összebeszéltek a gyerekek
Pont az általad is felhozott "raccsolás", beszédhiba miatt vannak kételyeim a korai nyelvtanulással kapcsolatban. Sokszor még a magyarul beszélő kisgyerekeket sem értem

Én németet tnultam, angolt nem, így nem is tudnám kijavítani.... Amúgy ha most nekiállnék nyelvet tanulni, sem az angol lenne, inkább vmi "hiánynyelvet" keresnék: spanyol, olasz, szlovák....
Mozgalmas napotok volt
Katy: eddig mi sem tartottunk itthon nagy Karácsonyt: mindig mentünk a rokonokhoz. De idén másképp lesz: már kitaláltuk, hol lesz a fa, már megvan, hol vesszük meg, vettünk már szaloncukrot, habkarikát /gyerekkoromban mindig ezt ettem le először a fáról

/, díszeket, égőket, fatalpat

Nagyon várom már a Karácsonyt!

Eddig viszont inkább nyűg volt: többszáz km- t nyomtunk le abban a pár napban, és qrvára elfáradtunk mindig
A mi tegnapi napunk: átlagosan indult, majd jött apa egyik barátja kölcsönkérni a gps- t. Kata aludt, de ő benézett hozzá a szobájába, persze kislányom velébredt, és így nézett rá:

Nonó vihogott, mint állat, azt mondja: mintha azt kérdezte volna: te meg ki a fene vagy?

Szerencsére Kata visszaaludt

Aztán a délutáni sétakor benéztünk egy műszaki boltba, és hirtelen felindulásból megvettük magunknak a kari ajándékot, egy tv- t. Meg Katának a cd- s rádiót. Aztán fizetés után jön az eladó srác, hogy rosszul mondta, az általunk választott tv- n nem 2, csak 1 scartbemenet van

Úgyhogy választottunk egy másikat. De az meg 5e- rel olcsóbb, a kártyáról meg lehúzták a pénzt. Válasszunk valamit. így lett apának némi kp- s ráfizetés mellett egy villanyborotvája
Hazaértünk, apa visszament autóval a szajréért, de előtte megkapta Kata a mikuajánékot /köszi Orsi az ötletet mégegyszer

/, a hógömböt. Először nézegette, majd miután ügyesen megfogta, már tolta is a szájába
Aztán apa megjött, nekiállt tv- t beinstallálni aszobába.
Viszont kábeles gondok, keverések voltak, így Kata szobáját is felrobbantotta, a nappalit félig, a mi hálónkat is félig. Közben múlt az idő, lassan készülődnie kellett. Munkába persze késve indult.
Ma reggel meg még gyorsan vett a mi szobánkba is egy dvd- t, és azt meg a kábelt szerelte, én meg közben a digitális dekódert üzemeltem be
1/2 10- re már helyre is állt a rend a lakásban
Kata viszont az éjjel amit alkotott: letettem aludni, és bal oldalára fordulva aludt el, de úgy, hogy közbn a fejvédő párnát fogta a jobb kezével. Éjjel benéztem hozzá, már átlóban volt az ágyban, de már a jobb oldalára fordulva. Hajnalban fejés után néztam, akkor szintén átlóban, de háton fekve aludt. Reggelre meg már hason!

Ennyit sportolni az éjjel!