A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Pár másodpercen múlt a laptető!!! (eddig még sosem sikerült!!!) Bár nálunk szerencsére (kopp, kopp) már nyugodtak az éjszakák. Lehet, hogy pont ezért?? :roll:

spickey

Máté is a kiságyában alszik... Milyen ügyes kiságybanalvós babák topicja ez. :wink: :lol:

Enyim gyerek viszont egy hete leszokott azon jó szokásáról, hogy éjszakai szopi után visszatesz és cumi nélkül alszik. :roll: Most rögtön ficergés van, majd nyökörgés, cumi be, majd kiesik és jobb esetben alvás, rosszabban vissza cumi, ki, be, stb. Remélem érthető voltam! :wink:

Kép

Kép
hgrita

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="mabe86"]A írta:mabe86z én számítógépem itthon az ÉN magánterületem... aki jön hozzánk, mi jogon néz bele?????

látod ez megint egy különbség.........nincs benne titok hadd nézzen,egy 19 éves lány,aki épp az alvó gyerekemre vigyáz,miért ne használhatná a gépet,amíg nálunk van???főleg hogy be van kapcsolva és még "engedélyt" is kér......

felőlem a mobilomhoz hozzányúlhat bárki,nincs benne semmi olyan ami magánügy lenne...lehet én vagyok túl nyitott emberke,de engem nem zavarna ha férjem vagy bárki belenézne!!!

A mobilomhoz még Gábor is csak engedéllyel nyúlt...
Vendég

Viki...texasi láncfűrészes Kép

500 oldal...juhééééééééé(vérbeli nők sok dumával :lol: :lol: :lol: )

Úgy pörgünk itt ilyen későn,lesz meglepi reggel a már alvóknak!!!!

nem is meséltem már 2 éjszaka is volt 5 órás alvás két kaja közt...remélem ma is lesz,és állandósul!!!!

sutimano76

Na erről a laptetőről én is lemaradtam... :shock: :shock: de nekem sem kell... :wink: (remélem ez nem is változik.... :shock: :shock: :shock: ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Süti
Már mondtam, hogy sok dologban nem egyezünk!
(a való életben nem lennénk nagy barátnők :oops: :wink: )
Vendég

baker, olvastam, olvastam, siettem, hogy le ne csússzak az 500. oldalról ... erre tessék ... szóhoz sem jutottam azon az oldalon .... pedig "dolgoztam" napközben rendesen ... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Én sem igénylem a magánterületet annyira, ebben olyan vagyok, mint Süti. :) Tőlem aztán lehet telefonomat olvasgatni, gépemet nézegetni, csak a rólam készült képek a tabuk (nem rejtegetek Playboyos fotókat :wink: ), mert ÚÚÚtálom a fényképarcom. :oops: :) Talán pont emiatt soha sem volt problémám a leskelődőkkel. És bár Gáborom simán megnézhetné a telefonomat, email-eimet, de nem teszi, sőt még én mondom, hogy nézze meg ki írt sms-t ha ő közelebb van, mert egyébként hozza.

Kép

Kép
hgrita

Rita... torta... nem mondtam, hogy ma meg is csinálom... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: nyugi.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eljön annak is az ideje... asszem.... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: ma annyit sétáltam Dórival, hogy kipurcantam... ismét túrós-tésztát kívántam és azt dobtam össze.... :oops: :oops: :oops: :oops: (fő a változatosság...)

Zárt topikkal kapcsolatban megértek mindenkit! :wink: :wink: de Dorka szavai olyanok voltak, mintha az enyémek lettek volna.... :wink: :wink: a blogtól én személy szerint "idegenkedek".... :oops: :oops: :oops: :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Rita,látod nálunk például ezért nem kellett a cumi éjjel,mert a cicin elaludt,majd kihúztam a szájából,arrébb mocorogtam pár centit és aludtunk,de most miután bealszik cicin,és megmozgatom felébred,és akkor jöhet a cumi a visszaalváshoz...........na kb 30 perc(rosszabb eset) vagy 1.5 óra (jóóóóóó esetben) múlva kiderül..holnap élménybeszámolok.....

és az sem elhanyagolható,hogy mikor enni kelt akkor kb 5 másodperc alatt szájába a cici,így meg felkászálódok az ágyból,és kiveszem,na addigra lehet jól meg is ébred.....rólam nem is beszélve :( ,jesszus a végén még magam miatt nem szokunk a kiságyba!!!!!

sutimano76

Nálunk Nóci fürdés után 6-7 körül alszik el, (akkor is, ha egész nap nyügi) és 3-kor ébred. Mostanában neki sem akarózik az ágyában visszaaludni, de igyekszem összehozni.Ilyenkor néha fáradt vagyok, és akkor velünk alszik.(vagy fekve szopizi, és hamarabb elalszom, mint befejezné. :oops: :oops: ) Majd reggel 6-7-ig ismét szunya.

spickey

[quote="mabe86"]S írta:mabe86üti
Már mondtam, hogy sok dologban nem egyezünk!
(a való életben nem lennénk nagy barátnők :oops: :wink: )

nem biztos,az ellentétek vonzák egymást :wink:

sutimano76

Rita
Neked is Gábor? :lol: :wink:
Vendég

Viki, idegenkedsz, miért? Hátha meg tudlak barátkoztatni vele. :) De nem boltba indultál hozzávalókért? :lol: Akkor holnap lesz torta? :wink:

Kép

Kép
hgrita

kiságyban alvósoknak Kép enyim Veronikának is :wink: olyan jól bírja ezt a jövökmegyekvendégeskedek műsort :)

Nem is mondtam még csajok ... Julcsi pár napja újra az én vidám, kiegyensúlyozott, boldog kislányom ... lehet, hogy vége ennek a tesóféltékenység mizériának ... lehet, hogy csak fellélegzésnyi időt hagy ... de olyan jóóóó ... és nem tudom mi van, de mindent megcsinál magától, vagy elég ha egyszer mondom csak ... hát, Őt is nagyon megdícsértem.

:D :D :D

KépKép
KépKép
madar

Nekem sem "titkos" a telom... de nem szokottsenki belenézni.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Imola... ebben egyetértünk, hogy sok dologban nem egyezünk.. mások vagyunk... ez így van jól!!!! Szerintem mindenkinek van (itt is) olyan aki szimpatikusabb... s aki nem... :? :? :? ez is így van jól... És ez most nem azt jelenti, hogy ha valakit nem reagálok le mindig akkor nekem nem szimpatikus.... kéremszépen! (ismét) zagyva fogalmazásomat ne tessék majd kiforgatni.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Madar
Dicsérjed is!!!!!

Én edzem magam az időeltolódáshoz!!!! :wink:
Vendég

[quote="vikiviktor"]N írta:vikiviktorekem sem "titkos" a telom... de nem szokottsenki belenézni.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Imola... ebben egyetértünk, hogy sok dologban nem egyezünk.. mások vagyunk... ez így van jól!!!! Szerintem mindenkinek van (itt is) olyan aki szimpatikusabb... s aki nem... :? :? :? ez is így van jól... És ez most nem azt jelenti, hogy ha valakit nem reagálok le mindig akkor nekem nem szimpatikus.... kéremszépen! (ismét) zagyva fogalmazásomat ne tessék majd kiforgatni.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki
Értem én... szóval, nem szeretsz :oops: :cry:
Vendég

Madar sajnálom,hogy lemaradtál az 500 oldalról,az 1000-en hagyunk helyet :lol: :lol: :lol:

Telefon,szintén ,mint Rita....

Spickey irigyirigy.....

ha lesz kedvem elmenni csokit venni,akkor én lehet megsütöm a hétvégén!!!

Viki...változatos kaja,én volt hogy napokig vajas párizsis sajtos kenyeren éltem,mert nem kívántam más kaját......mostmár igyekszem főzni,nem akarom hogy párom a mamához(anyós)járjon enni!!!!Mit gondolna rólam??????mondjuk kit érdekel :wink:

sutimano76

én megcsináltam a tortát is ... jó lett. igaz, nem ez volt az első ... de elsőre is jó lett ... :lol: :lol: :lol: most is néztem, nagyon gyorsan megvolt ... szóval bíztatok, minden háziasszonyt és antiháziasszonyt ... :wink: :wink: :wink:

Kriszti: mi eza 007-es titkosügynök ... nem értem ... lemaradtam valamiről ... magamról ... :oops: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Madar: De örülök Julcsinak! És irigykedem egy kicsit, mert Andris még mindig produkálja magát ha Máté van a figyelem középpontjában. De ez is lecseng 2-3 hónapon belül, tudom. :)

Mabe: Igen, Gábor.

Süti: Hidd el, az ellentétek csak ideig-óráig vonzzák egymást. Legalábbis így tapasztaltam. Eleinte buli, hogy ő pont nem olyan, de utána ... :)

Kép

Kép
hgrita

[quote="mabe86"]
írta:
mabe86

Én edzem magam az időeltolódáshoz!!!! :wink:

ez jóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Süti: Max itt szidnád őt nekünk, hm?

Kép

Kép
hgrita

Süti
A férjem inkább a klinikamenzáról hozott nekem kaját... vay elment anyumhoz... :wink:
Vendég

Texasban 16:23 van...
Vendég

Madar,Julcsinak nagy puszi........
007 én arra gondoltam a sok utazás miatt,de kíváncsi vagyok Kiszti magyarázatára :lol:

Mabe,Rita -Gábor,

Süti, Viki -Viktor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

OK, Süti, akkor már most jó előre stipi-stopi egy hely az 1000-diken :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Én is tudom ki nem csíp... :lol: Aki sosem dícséri az én kis tündéremet, vagy aki nem reagál soha rám... Már van egy listám. :wink: :lol:

Kép

Kép
hgrita

Móni... hurrá hurrá ... remélhetőleg nem múló állapot!!!!!! Ügyes Julcsi!!!! Kép

Rita.
.. de elindultam hozzávalókért... DE találkoztam a barátnőmmel... beszélgettünk egy jót.... aztán elmentem a könyvtárba és tök jó könyveket rendeltem.... (elmondom kb 5200 HUF-ért 7 könyvet!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: "talpakat összecsapó smiley".... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) aztán benéztem anyuékhoz... ők a kulturt díszítették, mert holnap bál lesz.... Kép Aztán bementem a boltba... és vettem a keresztlányunknak mikulás csomaghoz egy pár dolgot... (volt olyan bonbon amiben még mikus-puzzle is volt... azt is vettem.... :lol: :lol: :lol: :lol: utána haza loholtam (ma már másodszor... :roll: :roll: :roll: 1 km-re lakom a bolttól... aztán onnan még voltam máshelyen is... :wink: :wink: :wink: (ez az info azért lényeges... mert én Dóri előtti életemben "csak" autóval jártam sétálni.... Kép ))

Rita... köszi nem szeretnék írogatni.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

[quote="spickey"]E írta:spickeysetleg valakinek még Péter????

A sógorom... :wink:
Vendég

[quote="madar"]O írta:madarK, Süti, akkor már most jó előre stipi-stopi egy hely az 1000-diken :lol: :lol: :lol:

Akkor indul az online főzés? :lol: :lol: Rám számíthatsz!!

spickey

[quote="hgrita"] írta:hgritan is tudom ki nem csíp... :lol: Aki sosem dícséri az én kis tündéremet, vagy aki nem reagál soha rám... Már van egy listám. :wink: :lol:

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

[quote="mabe86"] írta:mabe86
[quote="vikiviktor"]N írta:vikiviktorekem sem "titkos" a telom... de nem szokottsenki belenézni.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki
Értem én... szóval, nem szeretsz :oops: :cry:

Te noooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrmális vagy??????????????????? Ésssss erre hogy jöttél rá????????????????Én nem mondtam, hogy nem szeretlek.... a pszichopatáktól félek.... Kép
vikiviktor

Mabe,de ott jársz már :D

Rita,nem feltétlen....a régi legjobb barátnőm(kozmetikusom)tűz és víz vagyunk....mostanában csak azért nem talizunk és beszélünk sokat,mert a szingli élet más mint a házasságban élő...most hogy olyan palija van,aki komolyabb,már tök sokszor voltak itt!!!
de pl.:ő nem tud,utál főzni...én imádok.....ő szereti ha a kapcsolatban van szabadság(ideoda menés pár nélkül)én ezt utálom......én baba kell,őt nem érdekli az anyaság.......hú és még sorolhatnám....

sutimano76

Kicsit elszégyenlem magam... én úgy összességében szoktam dícsérni a gyerekeket... :oops:
Mert mindegyik topikos gyerek szép!!!!! A tesók is!!!!!
Vendég

Viki: Mire írtad, hogy "nem szeretnél írogatni"? Én lenni lassú felfogású most. :wink:

Kép

Kép
hgrita

[quote="hgrita"] írta:hgritan sem igénylem a magánterületet annyira, ebben olyan vagyok, mint Süti. :) Tőlem aztán lehet telefonomat olvasgatni, gépemet nézegetni, csak a rólam készült képek a tabuk (nem rejtegetek Playboyos fotókat :wink: ), mert ÚÚÚtálom a fényképarcom. :oops: :) Talán pont emiatt soha sem volt problémám a leskelődőkkel. És bár Gáborom simán megnézhetné a telefonomat, email-eimet, de nem teszi, sőt még én mondom, hogy nézze meg ki írt sms-t ha ő közelebb van, mert egyébként hozza.

dettó :)

már azt hittem, hogy nem látszik amit írok :) :) :)

vicger

[quote="mabe86"] írta:mabe86
[quote="spickey"]E írta:spickeysetleg valakinek még Péter????

A sógorom... :wink:

A nagypapám.... de nem ismertem.... :wink: ex...
vikiviktor

Viki
Az íráson, sajnos nem látszik, hogy én közben vigyorgok.... :wink:
Vendég

[quote="hgrita"][ írta:hgritab]Viki: Mire írtad, hogy "nem szeretnél írogatni"? Én lenni lassú felfogású most. :wink:
Blogot... blogba.... :wink:
vikiviktor

Vicger
Mi az, hogy nem látszik, amit írsz???
Veled fogok klikkesedni... :wink:
Vendég

[quote="mabe86"]V írta:mabe86iki
Az íráson, sajnos nem látszik, hogy én közben vigyorgok.... :wink:

Dettó... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

mivan csajok,front van??????esküszöm hülyültök :lol: :lol: :lol:

Rita,akkor ezentúl figyelek hogy minden hsz-dre reagáljak :wink: én nem akarok a listádra kerülni!!!!!!

Spickey,ma Madar online főzött :lol: :lol: :lol:

sutimano76

[quote="madar"] írta:madarn megcsináltam a tortát is ... jó lett. igaz, nem ez volt az első ... de elsőre is jó lett ... :lol: :lol: :lol: most is néztem, nagyon gyorsan megvolt ... szóval bíztatok, minden háziasszonyt és antiháziasszonyt ... :wink: :wink: :wink:

Kriszti: mi eza 007-es titkosügynök ... nem értem ... lemaradtam valamiről ... magamról ... :oops: :lol:

dehogy maradtál le :wink: pont ezért titkosügyök :) :) :lol: :lol: :lol:

( gondoltam írok valami extrém dolgot, s mivel hites Urad sokat utazik, adja magát a 007 :) gondoltam így felfigyelnek rám... hüp-hüp... mer engem senki észre sem vesz brühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

[quote="hgrita"] írta:hgritan is tudom ki nem csíp... :lol: Aki sosem dícséri az én kis tündéremet, vagy aki nem reagál soha rám... Már van egy listám. :wink: :lol:

Rita... ki az??? Majd jól megverem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként én sem szoktam mindig minden babót külön kiemelni.... MERT nálunk MINDEN baba tündéri!!!!!!
vikiviktor

Ne izgulj, én téged megkedvelni annyira személyesen, hogy listára kerülni esélytelen. :wink: Majd szólok, ha dícsérned vagy kommentelned kell... :wink:

Kép

Kép
hgrita

[quote="sutimano76"]m írta:sutimano76ivan csajok,front van??????esküszöm hülyültök :lol: :lol: :lol:

Rita,akkor ezentúl figyelek hogy minden hsz-dre reagáljak :wink: én nem akarok a listádra kerülni!!!!!!

Spickey,ma Madar online főzött :lol: :lol: :lol:

Rita listája.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Süti
Ha látnád, hogy én hogy rötyögök itten... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bár.... lehet.... befordulok a sarokba és magamba.. nézem a köldököm....

Majd akkor jövök, ha kifordulok magamból... :wink:
Vendég

....

.

ezt most átlátszóval írtam,és az van benne kit szeretek és kit utálok :lol: :lol:

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: