A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:45-kor.
20150601134430

viki!
ez nálunk is ilyen. jobban paráznak mint én. sőt... én már mennék, ők meg még nyugtatnak hogy ráérek még... de hova??? már igy is majdnem 4 kilo!!! és a lepény is 3. fokban érett, de hát azt meg hiába magyarázom nekik. azt se tudják miről vakerászok. az ő idejükben csak annyi volt hogy megyünk mert fáj és kész. az hogy előtte a jelek vannak vagy nincsennek!

jah erről jut eszembe. mit mesélt tegnap nyusziapu!?!?!?!? :shock: :shock:
beszélgettek az anyjával erről arról. szülés vajúdás stb. aztán mondja neki hogy már arra várunk hogy fájások legyenek, meg elfollyon a magzatvíz vagy ilyesmi...
erre anyósom: az nem jó ha elfolyik, mert nem jó a száraz szülés...de hát a magzatvíz az folyamatosan termelődik... meg száraz szülés?!?! hát azért az nem ugy van hogy akkor kitikkadok belülről és kész...

Kép

Kép
timi1982

Viki: :lol: 8) :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bencuri: sajnálom, hogy beteg vagy!!! Mielöbbi jobbulást!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

nah párom most szól hogy menjünk már elszívót venni a konyhába... teljesen kiköltekezünk :shock: :shock:
gyerek születése előtt jut eszébe ilyen dolog. szgépet is cserélni akar, vagyis notebookot akar bizniszelni, meg lapos tv-t meg elszívót stbstbstb

és a pelenkára miből futja???? :shock: jó nem mondom hogy nem tehetjük meg, nah de először meg kéne nézni hogy mennyibe van a gyerek ha megszületik egy hónapban.

Kép

Kép
timi1982

jó nem mondom hogy a porszívó nem került sokba, és nem örültem neki :D :D meg tényleg jó lenne az elszívó. meg a notebok is mert akkor egy sarok felszabadulna és oda lehetne szekrényt vagy valamit tenni majd később a gyerekdolgoknak vagy valaminek 8) de most szülés előtt??? lehet rajta igy jön ki a pánik :D :D :D

jah és kocsit is cserélni akarunk :D :D :D már az is folyamatban van.

Kép

Kép
timi1982

köszi Titi!
bencuri

Timi nem semmi a lista! 8)
bencuri

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:45-kor.
20150601134430

Titi! Nagyon aranyosak a gyerekek! LEvente tiszta olyan mint Olivér, csak kicsit husisabb a pofija!

Timi! Ha megtehetitek én azt mondom tegyétek meg! Egyébként lehet tényleg apán így jön ki az idegesség :lol: :lol:

Kép
szly27

Laptop nekem csak terhesség idején jött volna jól. Most már nem hiányzik.

Kép
szly27

most is 2 gép van itthon. és az egyik helyett lenne a book.

Kép

Kép
timi1982

Nálunk Apán úgy jön ki az idegesség, hogy neki is itt fáj-ott fáj! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na, mehetek boltba, pedig azt hittem megúszom... :roll:
Krumplifőzit akarok csinálni, csak babérlevél nincs itthon... :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok lányok!

Babák cukorpofik mindegyik! És Oli bátyó is olyan kis helyes!

Anyjuk, drukk megy!!!

Bencuri, te szegény, jobbulást neked és drukk, hogy senki ne kapja el!

Kriszti, mi is ilyen Retrust nézünk ki, tetszett nagyon, vszínű ilyet vettünk volna, de aztán kaptunk kölcsönbe.

Viki, nálunk is ilyen a helyzet, tegnap vmi volt a telefonommal, anyukám hívott vagy 10szer, de csak az SMS-t kaptam meg róla, és én is hiába hívtam. Fel is hívta férjemet, aki mondta, h beszélt velem reggel és minden ok volt, de végül is felhívta apósomat, aki átjött megnézni, h minden oké-e, mert anyukám "parádézik".
Amúgy is beszéltük mi is, hogy nem szólunk senkinek, ha elindultunk, csak ha már kint a baba.
Ja és hátha olyan sok tejed lesz, hogy tudsz leadni és vehetsz laptopot belőle! :D Tegnapi Bumerángban volt ez a téma, volt, aki beírt, h napi 3!!! liter tejet adott le, van aki laptopot vesz a pénzből, van aki a bútorát cserélte le.

Voltunk ma NST-n, UH-n, még mindig 2. harántban van a bébi, tehát császár és ráadásul a lábaival lefelé kalimpál a kijáratnál, úgyh mondta a doki, ha megreped a burok, rögtön lefeküdni és minél hamarabb bemenni a kórházba. Eddig is stresszeltem kicsit azon, h mi van, ha nincs itthon pont férjem, de most aztán főleg.
És ha nem történik semmi 24-éig, akkor aznap reggel fél 8-kor találkozunk a szülészeten és beindítják!
Úgyh már nem tudom, minek drukkoljak.
Nekem pl már egyáltalán nem kell NSTre menni, mondjuk nem is igen foglalkoztak vele, úgyh nem is bánom.

Kép
teó

Hahó!

Anyjuk, péntekig adok neked haladékot :wink: Akkor már biztosan én jövök... a dokim partizánakcióba kezdett, és drága férjemmel megtárgyalták, micsoda makacs nőszemély vagyok, amikor neves profok is azt mondták az esetemre, hogy nincs esélyem természetes szülésre. Erre csak annyit mondtam, hogy nem én, hanem a dr.nő találta ki ezt a 6 hetes kontrollon Oti születése után... Nem akarom én mindenáron, mert tudom, hogy sok minden jelenthet kockázatot, majd meglátjuk, hogy alakul.
Lényeg, hogy péntek kora reggel kell bemennem ctg-re, hogy "ha bármit csinálni kell, legyen rá idő" - mondta a dokim. Elvileg készen állunk a szülésre, kevesebb magzatvíz, fájástevékenység 30-40 között. Szerencsére minden más is rendben. De a péntekkel én is kiegyezem már, nagyon várom a találkozást a lánykámmal.

Titi, édes kis michelined van :)
Apával valókhoz kitartást és a legjobbakat kívánom!

Ronix, hogy túl sokat hízik????? :shock:

A babák nagyon cukik!

Ahogy az evésekről írtok, azon gondolkodom, hogy itt sürgetném az időt, hogy aztán én is azon parázhassak, mint ti sokan, hogy mennyit és mikor és hogyan esznek a gyerkőcök... jó kis anyasors, az biztos :D

Na megyek, mert a gyerekemet ágyba kell már dugnom.

Kép
Kép
bondi

Tudtátok hogy az anyaságihoz kell a gyerek taj-kártyája is?Amit nem lehet elintézni személyesen ,hanem majd küldik postán.Ki tudja mikor?

Kép
Kép
Kép
kike

kike

mi egy után kaptunk taj kártyát

1 hete igényeltem az anyaságit meg mindent
kivi vagyok mikor jön meg

Képimg][/url]
Kép
ronix

egy hét

Képimg][/url]
Kép
ronix

Nekünk ma jött ki a lakcím kártyája,meg a születési kivonata.De a taj kártyája még nem.Úgy tudtuk hogy az anyaságihoz nem kell a taj kártyája,de tévedtunk,szegény Apa semmit nem tudott elintézni,viszont tölthetem ki újra a papírokat,mert nem fogadják el,amit kinyomtattam.Hülye egy rendszer.Azt mondták hogy nem tudják mikor jön ki a taj kárty-lehet egy hét,lehet holnap.És a tízezer forintnyi utalványt mikor kapjuk meg vajon?

Kép
Kép
Kép
kike

Jól elhúzódnak az ilyan dolgok,az biztos.És gondolom mindenhol máshogyan van.

Kép
Kép
Kép
kike

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 12:48-kor.
Vendég

andkata, remélem hamarosan :) te mikorra tervezed az első sétát amúgy?

tita, ez aranyos volt az evésről :)

nekem a bébi megint alszik. Ma hangja sem volt szinte. Amikor felébredt, akkor reklamált a következő adagért, de minden evés után szépen visszaaludt. Remélem, nem az éjszaka rovására megy majd... :) maradhatna így, bár tudom hogy hiú ábránd... A lényeg, hogy most ilyen jó gyerek. :)

Na majd később még jövök, most egy kicsit apázni is kell, meg kaját csinálni...

KépKép
muffin

kriszta!
babérlevél nálunk van, krumpli nincs. pedig én is gondolkodtam hogy csinálni kéne ma vagy holnap. de igy legkorábban holnap lesz. azt a főzit meg a a kelkápit eszi meg apjukom is. kelkápit nem akarok csinálni mert pénteken frankfurti leves lesz, ha még egyben vagyok akkor... márpedig miért ne lennék :D

bondi!
reméljük minden rendben lesz és a dokik értik a dolgukat. péntek az meg már mindjárt itt van :D
csak győzd kivárni! :wink:

kike!
milyen utalvány???

muffin!
apa meddig marad otthon veletek? gondolom rengeteget segít. sőt én a helyében el se engedném a kisfiamat. szegény ő mennyit várt rá.

Kép

Kép
timi1982

egy ajándékutalvány,amit bababoltokban lehet beváltani-rohanok feléredt négy óra alvás után :D

Kép
Kép
Kép
kike

Na megjöttem. Furcsa érzésem volt hazafelé jövet. Olyan volt, mintha ki akart volna jönni valami nagy onnan. Mi volt ez? Betudható egy jóslónak?
Holnap megyek először NST-re! Már tök kiváncsi vagyok milyen lesz, meg mit mondanak, főleg hogy a dokim nyaral.

Kike! Ez az utalvány honnan vagy mi? :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nekem a kórházban mondták hogy majd kapok,az első kettő után is kaptam,de lehet hogy csak zalaegerszegieknek jár,ezt nem tudom.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Először ugy volt, hogy pénteken kell menni védőnőhöz, de ma felhívott, hogy az egyik gyerkőc nem megy ma, tudnánk e menni 2-re. Ugyhogy ma mentünk! Manóval minden rendben van. Mai adatai 3030g és 48,5 cm. Fej 34. (2785g és 46 cm volt mikor született). Kaptunk sok tájékoztatót. Én egy könyvet a gyerek ellátásáról (igaz svéd, de gyakorlásnak jó lesz). és Laura is kapott egy mesekönyvet!! 3 hósan fogja az első oltást kapni, majd 5 hósan, majd 1 évesen. Ja, közben BCG 6 hósan!

Na, megyek, mert evés van.

d.dodó

Teó, köszi.

remélem úgy alakul a szülés ahogy szeretnéd!
bencuri

Most Levente is ébren van itt gubbasza az ölemben a kendőben.
Voltunk ma a játszótéren egész jó volt aludt végig a kocsiban és így tudtam Olivérrel játszani.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Muffin, ma voltunk először sétálni...Aludt a kis Drága. De különben kb egész nap semmit, inkább örjöng. Most persze apája sétál és tánsol vele, így nem....:)

Ja és különben nem vagy bálna...Egyáltalán... :D :D :D

Kép
andkata

Kriszti!

jó a kocsi! :wink:
drukk a holnapi NST-hez! :D
érdekes, itt a 34. héten kezdik el... :roll:

Kike!
szerintem ez az ajándékutalvány csak ott nálatok van, én még nem hallottam róla.
pedig utánunk is dobhatnának egyet :lol: , nem sértődnék meg :wink:

Kép
kimma

Kimma! 34.héttől? Tök bírom ezt az egységes egészségügyet... :roll:

Előbb vacsiztunk, krumplifőzi volt fasírttal, nyamm...most már tényleg csak gurulok. :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hát csajok, nem volt ma nagy forgalom!

Anyjuk üzeni...csak olvasni fog, akinek majd akar annak priviben ir, ide nem fog. amugy nem ment ma be a korházba, azaz nem lett ma beutalva, holnap megy vizsgálatra!

d.dodó

bocsi a kis betűkért, de viki itt alszik az ölemben a kendőben, de a fejére nem húztam rám így tartani kell.
szóval sziasztok!

Dodó! mi van anyjukkal? az, amit írt? hát sajnálom, hogy nem jön. ő azért elég sokat írt, és volt mit olvasni. nagyon sajnálom!!!!

anyjuk!azért gyere, ha ritkábban is, mert hiányozni fogsz!!

jaj, holnap nőgyógy kontroll, a 6 hetes és tanácsadás. nincs kedvem.

na iszok egy sört. 8)

sz.andi

Sziasztok!

Katák, lenne egy kérdésem! Zsoltinak hazajövetelünk napján begyulladt a szeme, kaptunk szemcseppet, neomicint, azóta csepegtetünk. De továbbra is nagyon váladékozik. Meddig csöpögtessek? Vigyem inkább holnap orvoshoz?
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Anyjuk! Ne merj eltünni!!!! Ne foglalkozz senkivel, csak saját magaddal!

Ági, hol vagy?? Te esténként még be szoktál jelentkezni!

Kép
Kép
patr

Pati!

Már azért meg kellett volna gyógyulnia...
Lehet hogy neki is a könnycsatornájával van probléma, ugyhogy jó lenne talán ha látná szemész. Hol laktok? A Heim Pálban át is tudják mosni a könnycsatornát ha kell, de a Mária utcai szemészeti klinikán is.
Szerintem mutasd meg! Nem tragédia de jobb ha látják...

Potyka
! Mi volt a dokinál???

Képzeljétek jó a várandósság előtti nadrágom... 2 kg van rajtam, persze az alap nem volt kevés. De azért jobb hogy itt most sok pluszt nem kell ledolgozni.

Mindenkinek jó éjt!

Kép
andkata

Kata, köszönöm! Akkor holnap felhívom a dokit. Az a baj, hogy a mienk szabin van, de remélem, hogy megtalálom a helyettest is!
egyébként Pátyon lakunk, de ha más nincs, akkor bemegyünk a Heim Pálba!

Tök jó, hogy jó rád a gatyád, én is ma szedtem elő a ruháimat, rám sajna egy csomó minden nem jó.

Kép
Kép
patr

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 12:49-kor.
Vendég

Kata, neked is köszi! A védőnő azt mondta, hogy kamillával ne(?), pedig már automatikusan főztem a kamillát. Anyatejes vattával mosogattam, de akkor holnap megpróbálom kicsit nyomogatni is. Azért gondolom, hogy inkább fertőzés, mert két nap múlva a másik is váladékozni kezdett!

Rólam összesen nyolc kiló ment le idáig, és még maradt nekem is nyolc!!

Kép
Kép
patr

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 12:49-kor.
Vendég

Köszi, értem.
Akkor holnap mégis egy kis kamillázás jön. :)

Kép
Kép
patr

Teszek fel egy mai fürdős képet, és megyek aludni. Remélem Viki is így gondolja! :D

Kép

Egyébként én 86,5 voltam, mikor szülni mentem, most vagyok 69. 66,5-ről indultam. A kórházból 81 kilósan jöttem ki!
Szóval jó arány! És feljön a régi gatyám, tegnap tettem fel róla képet is! Nagyon féltem, hogy nem fog lemenni, de lemegy az! :D Ne aggódj Kata!

sz.andi

Ja és az arcán tejkiütés van. Ez már tuti. Remélem hamar elmúlik.

Patr! Nekem is azt mondták, hogy kamillázzam, ha látom, hogy váladékozik! Reméljük hamar meggyógyul a kicsi szeme!

sz.andi

Na ok, megyek aludni.
Anyjuk, Linda, Kimma! gyerünk szülni, a többiek meg utánuk!

Mindenkinek jó éjszakát!

sz.andi

Hú, Bondit kihagytam!

Úgy látszik jól elcseverészek magamban, pedig aludni készültem. :D

sz.andi

szép reggelt!!!!!!!

Hál istennek vagy a lányomnak van egy kis idöm :D
Tegnap kész voltam -de az este apa átvállalt egy etetést meg a fürdetést és én tudtam kicsit aludni.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én nem nagyon birom az éjszakázást :?

A kisfiam táborban van jo szar idot fogtak ki.
a szemünk nekünk már joval szebb használunk cseppet meg már át is lett mosva-konroll jövö hét csütörtökön szerintem még egyszer át kell öbliteni és jo lesz.
KIKE jo nektek én ilyen ajándék utalványrol nálunk nem tudok.
még föznöm is kéne azt hiszem rakott krumpli lesz.

tiszta energikus vagyok :D :D :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

hahó,
vagyok én is,
tegnap bementünk végül a kórházba, de szerencsére nem toxémia volt a magas vérnyomás oka...

most visszaolvasok, aztán!

KépKép
szkagi

ági a vége felé majdnem mindekinél van egy kis toxémia

nyugi nekem a 13-ik héten ki jött szoval rutinos vagyok a magasvérnyomi sok mindetöl lehet.nem kell a legrosszebra gondolni mindjárt.

de külöben is mindjárt szülni fogsz. :D :D :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

már 3 hetesek vagyunk
nem semmi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: