Briell!
Hűha,nem semmi.Még jó,hogy nem lett nagyobb bajotok!!!És tényleg ügyes volt párod,lehetett volna sokkal nagyobb baj is.Tényleg vigyázz magatokra nagyon!
Apud jobban van már?
gio'ia!
Mi az igazi neved?Csak mert könyebb lenne azt leírni,mint a nick nevedet
Tudjátok már,hogy mitek lesz?
Lányok!Én annyi,de annyi dinnyét eszek,hogy az már lassan abnormális (már ha terhesség alatt van olyan:-) ) Tegnap egy felet megedtem délután és türtőztetnem kellett magamat,hogy ne egyem meg a másik felét is.Úgy látszik most ehhez van "Péterkének" kedve
Ja Uh-val kapcsolatba csak annyit akartam,hogy ne prázzatok ennyit rajta!Ilyen kicsi korban még nem egyenletes a növésük és a mérés is csalhat rendesen.Arról nem is beszélve,hogy ababók utálják ha UH-zák őket (ez már bizonyított). NEm kell őket állandóan ezzel zaklatni,higyjétek el,hogy ott vannak a pocakokban a legjobb helyen.
Az UH csalóka egyébként nekem Zitát születése előtt 2 nappal. 3700g-ra mérték,és 4kg-al született.Pedig az UH általában felfelé mér többet,ráadásul az utolsó hetekben-napokban már inkább fogynak a babók.Szóval nyugi,nem kell a méreteken parázni!!!
Ki mit főz? Nálunk a babamenü: tökfőzelék,csirkemellel.Nekünk pedig rakott kafiolt csinálok.