A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Sziasztok!

Hú, három nap kihagyás, és teljesen lemaradtam mindenről.

Tünemény, óriási gratula a Ti Lucátokhoz is!

Cat, bocs, de most melyik babakocsit kell nézni a képen? Én is Chiccoban gondolkodom, mert az lehet, hogy tudok kedvezményes áron szerezni. Viszont már kaptunk egy babakocsit ajándékba (pontosabban kettőt, mert van egy sport is), de autósülést Chiccot szeretnék.

Én a talira nem tudok menni, mert így a karácsonyi csúcsszezon idején, mindennap nagyon sokáig dolgozom.

Kép
gesztenye74

Tisa!

Esernyőrre csukható, és úgy 35x36x95 cm.
A súlyáról nem találtam infót, de szerintem mint a PP.
Egyébként méretre és minden egyébre nagyon hasonlít a PP-hoz, csak ennek megfordítható a sportrésze és van az az összekötő elem a tolókarnál.
Illetev ami nekem kevésbé szimpatikus, csak a vázra lehet rögzíteni a gyerekülést. A PP Pliko P3-nál lehetett úgy is, hogy a sportrész benne volt.
Vendég

Cat
A keréknben különbözővel kapható vagy cserélhető??
csak mert némelyik képen negész kicsinek tűnik az első 2 kereke!

Amúgy szerintem jól néz ki
hogy néz ki árban???

Húú csajok ez a babakocsi dolog nagyon nehéz üzem! :roll:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Gesztenye!

A képen egy babakocsi van.
Csak az elsőn mózessel, a középső kettő azt mutatja, hogy a sportrészt mindkét irányba rá lehet tenni, és van az összekötő elem a tolókarhoz, illetve rajtva még a gyerekülés.
Ez így együtt jelenleg 140 ezer.
Vendég

Bogi!

Az első két kerek kisebb, mint a hátsók. De úgy rémlik, hogy azok sem túl kicsik. Legalábbis az én régi PP-hoz képest. Azt pedig gond nélkült tudtam használni itt is, illetve akkor is amikor még Budán laktunk. Pedig akkor sokat sétáltunk a Farkasréti temetőben, és ott nem jók az utak.
Vendég

Cat! Az enyémnek is megfordítható a sportrésze. :D Még a mózes is, csak annak nem sok értelmét látom..
Az enyémen is csak a vázra tehető a hordozó, a sportra nem. Ez az egyik különbség a Switch és a P3 között, a másik meg a megfordítható sportülés. Nekem fontosabb volt, hogy megfordítható legyen a sportülés, mint hogy rátehető a hordozó a sportrészre. Pillanatok alatt szét tudom szedni és simán rárakom a vázra a hordozót, ha abban alszik el a gyerek.

Kép
Kép
tisa

Hát igen én is csak nézem, h mennyi varriációs lehetőség van a babakocsikra! Én kaptam egy Graco-t és így dilemma letudva!! Ez van és kész!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon tetszik mindegyik amiket eddig feltettetek, nem is tudnék választani asszem.... és még akkor jön a szín ..... :roll: :roll:

Nekünk a biztonsági gyerekülést támogatják a nagyszülők és azért is nagyon hálás vagyok, mert abból tutira nagyon jót szeretnék :lol: de azt még hagyhatom februárra is...

Kép
padri75

Tisa!

Akkor ez szinte ugyanaz, csak Chicco feirattal.
Én már azon is gondolkodtam, hogy a két cég valójában egy, mert annyira egyforma termékeik vannak.

A Te PP-nak a sportrésze fordítható meg, mint a Chicconál, vagy a tolókart lehet átfordítani?
Vendég

Köszi Gesztenye! :D :D szerencsések vagytok, hogy kaptatok babakocsi(ka)t, mert már azzal is előbbre vagytok, ha mást nem, akkor használjátok mig pici, és csak feküdni tud, utána meg ha nem jön be, vehettek egy sporrészest, és máris nem egy kisebb vagyon

Cat ezek is nagyon jól néznek ki! Itt legyen okos az ember (lánya) hogy akkor melyiket is veszi meg... :? :? árban meg majdnem ugyanannyi, igy nagy különbség itt nincs. na ma este ha végre odaérnénk, akkor útba ejtjünk a minimanót, nekem már az is jó, ha csak megfogdoshatom a kocsikat, és egyből jobb a kedvem :D jól összezavarodok viszont, mert legszivesebben jól összevásárolnék mindent! :D

jó lenne ha apa végre nyerne a lottón, vagyis tippmixen, (mindig megrakja a TUTI meccseket, és esténként meg szid minden csapatot, akik miatt nem nyertünk :lol: egyszer én is megraktam 5 meccset, hogy majd én megmutatom neki...és mind az 5 bejött, nyertem is 35000Ft-ot, 1500 volt a szelvény (véletlen rosszat jelöltem be, és nem 300at fizettem, hanem az ötszörösét, de igy legalább többet is nyertem) szóval azóta se raktam, ő meg azóta akar nagyot kaszálni :lol:

Kép
tünemény

Cat! A váz fix állású és magát a sportrészt tudom forgatni és úgy rátenni a vázra. Nem lehet a tolókart átfordítani.
Lehet, hogy igazad van és egy cég. Vagy olyanok mint a Forma1. :D Ott is mindig ellesik a másik istálló fejlesztését :D.

Na most beugrunk a Brendonba, mert megrendeltünk 3 különböző mintájú pelenkázólapot a jövő évi kollekcióból. Most megnézzük milyen élőben, és kiválasztjuk a legjobbat. Aztán jövök vissza hozzátok.
Most úgyse leszünk oda órákig, mert a babakocsis részt már kihagyhatjuk.... :D

Sportülés: most megoldva, mert van a babakocsihoz. Ráadásul olyan, hogy van benne egy szűkítő, amit idővel ki lehet venni ahogy nő a gyerkőc.
De ha kinövi az egészet, akkor utána már csak és kizárólag RÖMER-t veszünk, mert az a legeslegbiztonságosabb.

Kép
Kép
tisa

sziasztok.

cat:

a teszveszen csak 127.000 ez a babakocsi.én is néztem simánn a sportrészt hogy olyat kéne majd venni neki télre,az asszem 32?

a römmer gyerekülések tényleg jók.nekünk is olyan van,megéri befektetni rá.

nem kell félteni nem hagyom hogy lerázzanak kedden :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

sziasztok.

cat:

a teszveszen csak 127.000 ez a babakocsi.én is néztem simánn a sportrészt hogy olyat kéne majd venni neki télre,az asszem 32?

a römmer gyerekülések tényleg jók.nekünk is olyan van,megéri befektetni rá.

nem kell félteni nem hagyom hogy lerázzanak kedden :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltüntem, de elégé elúsztam.....vasárnap vizsgázom és még semmit nem tudok, ráadásul megfáztam és elléggé le vagyok amortizálva....
Igy ma elmentem a dokihoz és kiirattam magam a hétre....

Holnap délelőtt megyek genetikai Uh-ra!!!

Eredmény még nincs, ha a héten nem jön meg, akkor telefonálok jövő héten...majd megkérdezem a Hajdú Krisztinát hol kell érdeklődni, úgyis hozzá megyek az Istenhegyire...

Amúgy nálunk még mindig nagy a felzúdulás a meggyilkolt kislány miatt....én sem tudom túltenni magam rajta...a barátaik közül nagyon sokan pszhiológushoz járnak...a lányom is ki van tisztára

Azóta senki nem engedi a gyerekét sehová.....ma mesélte a lányom, hogy a környező településekről akik ismerték valami megemlékezéssel egybekötött balhét készülnek estére...állítólag már tudják kik voltak----talán 5-en romák------hát nem tudom mi az igazság.......
Az biztos, hogy a kislány apja hentes és megigérte hogy feldarabolja a tettest......meg is értem....az édesanya meg tanárnő...tehát nem is olyan családból származott akik hagyják a gyereküket kallódni.....nagyon szép és csinos kislány volt...

Na jó...más....

Sajna a tali nekem majd csak december után lesz jó, de majd meséljetek!

Szépek a babakocsik, pocakfotók...

Most sajna mennem kell tanulnom, utána meg a kisebbik lányomért táncra...
Tisa, lehet hogy egy csoportba járnak az unokatesód gyerekei az enyémmel!!!

Pusza mindenkinek....ha lesznek híreim jelentkezem!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
tasin

Csak gyorsan a gyerekülésekről:

Mindnek a tesztjét érdemes megnézni az ADAC-on.
A 9-18 kg kategóriában a Maxi Cosi Tobi ugyanolyan jó, ha nem jobb, mint a Römer. Ugyanis a Römer az isofixes változatban nagyon biztonságos. A simában nem mindig.
De erre még van egy évünk. Majd akkor ezt is kifejtem.

Bocsi, hogy most többre nem reagálok, de magérkezett Apa.
Vendég

Köszi Bogi az instrukciókat!

Tisa!
Tali:Nekem is jó a kedd este is.
Nagyon jól néz ki a kocsi! A nagyszülőkre is irígykedek :wink:

Köszi Cat!

Tasin! Örülök, hogy minden rendben!

Tali: kedd 17. óra
Bogi, Annaszuszi, Tisa, Tünemény, Padri, Kikocska, Dharma, Leo??, Kisvirág

KépKép
annaszuszi

sziasztok!

Cat:te olyan sok mindent tudsz a babkocsikról, hogy én csak ámulok rajtad és a babakocsi tudásodon. :roll: :roll: :roll: :roll:
Nekem még a fele is kínainak tűnt.

Én nem akarok beruházni ennyi pénzt egy babakocsiba mert csak egy gyerkőcöt szeretnénk.Én max.70.000 ft ért nézek majd.Inkább a babahordozó legyen jobb minőségű.

Megjött az afp, holnap megyek a védőnénihez kiírni meg vizsgálatra és majd este meg ultrahangra vagyok hivatalos a dokimnál a genetikai miatt.
Annyira kíváncsi vagyok, hogy mennyit nőtt a kukisom.Egyre többet mozog és érzem is általában mikor mocorog.

Kép

Kép
gabka7926

Hát lányok teljesen elvesztem és most értetlenül állok a vizsgálatok dzsungelében...
Ma voltam az sztk-ban annál az orvosnál,akihez eddig nőgyógyászatra jártam (Ő már sajna szüléseket nem vezet),h elhozzam az AFP eredményt és megcsinálják a HPV miatt a 3 hónapos szűrést. AFP nincs még,de szűrés sincs,mert félidőben azt már nem szabad állítólag. Ettől függetlenül az-az orvos,akinél szülni szeretnék(?) simán mondta,h megcsinálja köv. alkalommal,ami jövő hét lesz. Arról nem is beszélve,h AFP-re Neki kellett volna utalnia állítólag,de ott is fölösleges köröket futottam az sztk-ba. Ezen felül kérdezte az orvos,h hol a genetiai uh,én meg mondtam,h arról szó nem esett. Ezen is megdöbbent,mert ezt is el kellett volna már végezni,úgyhogy holnap mehetek vissza AZ SZTK-ba,h ott megcsinálja majd valaki. Csak azt nem tudom,h akkor most mit is akar a szülész orvos. Ő megcsinálná-e a jövő heti viziten a genetikait...? Szerintetek azt magánrendelésen megcsinálná?

Nekem ok a westend kerekasztala, ha jó a kakaó :D

dharma

Dharma!

Genetikai Uh a 18-20. hét között szokott lenni. Vinni kell az AFP eredményét is.
Nem minden orvos végezheti, és jó, ha egy jobb minőségű gépen csinálják.

HPV szűrésről semmit sem tudok.
Vendég

Sziasztok!

Húú mennyit irtatok!
Mi voltunk kismami látogatóba, ezzel együtt halat is ettünk, ők jan.5.re várják,beleszerettünk a babakocsijukba, pier cardin, mostantól ezt hajtjuk apával. Ő már tegnap akart venni, de hááát ez még korai, na meg ők csak véletlen fogták ki 30ért, szinte ujjonnan. Nem látszik, hogy használt lenne. Persze tegnap felmértük a terepet azért és minden bababoltban körülnéztünk.
Na meg voltam színházba is megint. És az osztrigás Mici éneklésére kopogtatott ám kifelé. Csak még nem értem 1kopogás az, hogy tetszik, vagy hogy nem? És a 2 kopogás??? Ennek a gyereknek az annya sem érti a szavát.....Na de lesz ez még így se.....

Tisa asszem a tied tényleg jóóóóóó poci. De a fehér fölső csal ám, na meg közeli...Na meg 2hét előnyöd van.':lol:'

Ettike formás a pocid, de hova húzod a cicid????:):):):))

Jajj ildi nem nyomkodd inkább!

Én nagyon leeeelkes vagyoooook! Én úgy szeretnék talizni veletek!!!de nem bírnám ki a 2 szer 4óra utat. Ezen a fórumon, pedig többen tudnátok talizni, mert sok a pesti, amásikon, hoxán, nagyon szétszórt a brigád,még angliából is van valaki. Én meg úgy szeretném összehozni a 2kupacot, akkor már 50 áprilisi kismami lenne együtt.
Na pláne , hogy minden hónap első csüt.én védőnőhöz kell mennem,mert akkor jön a doki is.Na most már kedd,huuuude piszkálja a csőröm. Pedig szeretnék felmenni az ikeába is, csak még rákéne beszélni apát. Csak ahoz ott kéne aludjunk valahol és nem nagyon van szabadnapja már, mert suliba is jár. Jajj ennyi gondot. Inkább eszek még 1 mandarint....

Gizu akkor gyere el és tartunk külön kismama talit. Itt nem a városba kell menni, hanem a faluba. :):):)
Csinálj vonalzót, legalább a korotok láthassam.

Ettike keress meg másik dokit is inkább. Ja már látom, szorítok a jó eredményért.

A táblázatot szerintem is valaki elkeverte, nyilván aki nem ért hozzá,de rábíznám a szerkesztőre, átrakhatnátok olyan sorrendbe,hogy ki hányadikán szül.

Kutyafüle jó a picipocid és tényleg ott a kutyafüle. :):) Én már 14hetesen voltam babamozin,2 és 4Dbe is néztük és már ott megtudtam.

Csajok már 3old.elolvastam, még van 2 már kész van a szemem,hát van mit. De a kíváncsiság nem hagy nyugodni.

Tisa irigyellek, mi nem találtunk még kocsit.de jóóó neked. Legalább veled örülhetek. Bár haladtunk, mert már elképzelésünk van legalább. Na meg a nagyi miatt is, az én nagyim közölte nem vesz rucit a gyereknek, mert én biztos úgy sem adnám rá. Azt hittem anyám hülyéskedik annak idején,h.neki azt mondta, van annak a gyereknek elég rucija. Anyám gondolta tán mezítelen kéne elvinnije??

Eda 600gr?nekem 18 hetesen pont feleannyit mértek. De nem értem mindenki megy 20 hetes uhra. nekem csak a 26 hetes vc terhelés és uh a köv .program. Bár 4D-re akarunk menni megint.

Kikocska jobbulást mindenkinek.

Na mire a végére érek,látom már rendezitek a táblázatot.

Jajj csajok,a párom 6éve igéri,h.elvisz a Westendbe. Megpróbálom megoldani , nagyon mehetnékem van.

Cat nekem nagyon tetszik a kocsi,gondolom ez is jó drága,de mindent tud és a színe is gyönyörű én is kéket akarok.,na jo szeretnék. :wink: :lol:

kocska

CSak lessetek bele az ottani kismamik kiirásába,lehet van veletek 1napra kiirt mami. És csinálhatnék virtuális randit a két fórum között.Na nem kötelező csak minda2csapat fontos nekem.

1. culko 2009.04.01. 128 nap
2. pemar 2009.04.02. 129 nap
3. ritabimbi 2009.04.03. 130 nap
4. siskane77 2009.04.04. 131 nap fiú
5. Szilvia1975 2009.04.07. 134 nap lány
6. ametist 2009.04.08. 135 nap fiú
7. baloghany 2009.04.11. 138 nap
8. Stella1 2009.04.11. 138 nap
9. Menyó 2009.04.12. 139 nap fiú
10. Kocska 2009.04.13. 140 nap fiú
11. r-iett 2009.04.13. 140 nap
12. encike2 2009.04.15. 142 nap
13. Rhea 2009.04.16. 143 nap
14. doggie 2009.04.17. 144 nap
15. törcsi 2009.04.18. 145 nap
16. Diandra 2009.04.22. 149 nap
17. Dizz 2009.04.22. 149 nap
18. katyi23 2009.04.22. 149 nap
19. pitemaci 2009.04.22. 149 nap
20. Pocok:) 2009.04.22. 149 nap
21. bagira :) 2009.04.23. 150 nap
22. Monik30 2009.04.23. 150 nap
23. zsedeske 2009.04.24. 151 nap
24. Gattina 2009.04.25. 152 nap fiú
25. Mirka 2009.04.26. 153 nap
26. Nelly24 2009.04.26. 153 nap
27. brózsa 2009.04.28. 155 nap
28. ercsike78 2009.05.01. 158 nap
29. maly 2009.05.06. 163 nap

kocska

talán van pár percem, és ami eszembe jut:
Zsu, kesztyű :) réka sem vett fel tavaly. Szerintem a legfontsabb, nem erőltetni. A csuklója legyen melegen, adjál rá melegebb, és hosszabb pulcsit az overall alá, ami a csuklójánál viszonylag szorosan több rétegű tud lenni. Sajnos a legtöbb overall nem erősen gumis csuklóban, így nem segíti a kesztyűtlenséget :)
de ha nem erőlteted a kesztyűt, viszont te felveszed, mert fázik a kezed, előbb utóbb kérni fogja. Nem hiszem, hog ykibírja hó nélkül... A sima kesztyűtlen sétához meg elég, ha jóóóóómelegen tartod a csuklóját. a nem az annál jobban nem, minél inkább igent akarunk hallani. Igaz, hogy én egy hisztikirálylány anyukája vagyok, és nyilván mindenki a saját gyerekére bevált dolgokban hisz, de ez alapigazság minden könyvben :)

valaki írta a Peg perego Unot. Ez az utódja a Veneziának, ami szerintem a nekünk legtutibb babakocsi. Az Uno nehezebb, az a barátnőm, akinek Veneziája van - és hasonlóak az elvárásai a babakocsival, mint nekem,azt mondja, hogy a dizájnra ráment ez-az, pl a kétoldali testvérfellépő, ami nekem pl fontos, és megfogni is nehezebb. De biztos nagyon jó az Uno is, első gyereknél könnyen lehet, hgoy ezt választanám.

na, megint kétgyerekes lettem, nándi is felkelt, ennyire futotta :(
szép napot!

kikocska

kocska:

muszály volt fognom mert nem volt rajtam cicifix és rendesen belelógott volna a képbe :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: ez van ha az ember 100 D-s cickója megereszkedik :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink:

anyósom beszélt a doki ismerősével és mondta hogy mindenképp látni szeretne.jövőhéten megyek hozzá,a napot még nem tudom mert anyóssal megyek és attól függ ő melyik nap végez hamar.

képzeljétek végre kipróbálta Alex milyen fejenálni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tegnap este úgy aludtam el hogy a bordáimat rugdosta.valószínű még nem tetszik neki mert reggel megint lefele rúgott de próbálkozik és szokja a dolgot.
nem is mentem elalvás előtt annyit WC-re.

mennem kell Patrik be szeretné pelenkázni a maciját és már kezd bolond lenni mert nem sikerül neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
remélem tesót majd nem akarja pelenkázni..............

Kép
Kép
ettike

Jó reggelt!

Cat, ez igen komplex. Akkor ebben minden benne van tulajdonképpen a 140-ért, nem? Ezzel le is lehet tudni a babakocsi időszakot végig? Ha viszont nekem mégis csak jók már a meglévő ajándékba kapott babakocsik, akkor tudnál valami jó Chicco gyerekülést ajánlani? Köszi!

Végre találtam egy tök jó fekete "dolgozós" kismama nadrágot a C&A-ban. Hétfő óta csak ezt hordom a munkába különböző felsőkkel variálva. Ebben istenien elfér a pocakom.

Ti miket hordtok? Rám már nem jönnek fel a régi nadrágjaim.

Kép
gesztenye74

Sziasztok Lányok!

Jó korán keltetek! :D

Képzeljétek apa elvállalt egy másik munkát, a költöztető helyett, mert oda persze most nem hivták megint, és ez jó kemény lesz, főleg ilyen hideg időben, valami épitőipari munka lesz, mikor épp nem biztonsági őrködik. sőt, ha reggel hétkor befejezi az éjszakázást, akkor menni fog oda, dolgozni 6ig. Nem lehet egy szavam se, hogy igy próbálkozik, hogy a hitelekbe minél többet tudjunk beadni, és végre rendeződjünk. jövö héten már lehet hogy kezd is. ráadásul mindig övé a mosogatás, meg kiteregetés, szóval nekem nincs házimunka. tegnap ő focit nézet, én meg himeztem, és tök jól elvoltunk. mondta, hogy ha ilyen nyugodt vagyok, mikor himzek, akkor vesz majd egy jó nagyot, hogy sokáig tartson! :D :D

bementünk tegnap a visegrádi utcán a mária bababoltba, és volt peg perego majdnem olyan mint Tisáéké, vagy lehet hogy az a fajta, és tényleg nagyon könnyű, még mózessel is, apának meg nagyon bejött, ő próbálgatta összecsukni meg tologatni meg minden gombot rajta, és mondta hogy igazatok van, ne vegyünk most egy olcsót, csak azért hogy hátha megbánjuk és az még nehezebb is, szóval letette a voksát a perego mellett. volt ott egy perego skate tipus is, amit a brendonban is nézegettem, de mondta a nő, hogy most vitték vissza hozzájuk, mert egy házaspár megvette, és belepróbálták a sportrészbe a szomszéd 8hónapos babáját, és kicsi volt! mondta, hogy azt a márkát nem ajánlja, mert már volt rá ilyen panasz, nem csak ez az egy! no megint tanultunk egyet :)

és egy nagy hir! MEGTALÁLTAM az első, eredeti kismamakönyvemet!!! a szekrényem alján, mikor ma kerestem egy másik téli sálat, igy majd ha megyek a védőnénihez, akkor viszem neki :D :D

Kocska de jó lenne, ha tudnátok jönni ti is, és legalább szétnéznétek néhány bútor és bababoltban is! remélem össze tudjátok hozni, bár megértelek, hogy 4órányi utazgatáshoz semmi hangulatod!

na még egy kicsit apáról, mert tegnap annyi mindent mondott, és mondta, hogy az apjáról annyiban akar példát venni (mert hát nem volt egy angyal, pia, felelőtlenség, nyomor), hogy majdnem 20évig az anyjával volt, sose csalta meg, és tudjam, hogy ő ezt akarja követni, és ne féltsem őt, mert nem fogom elveszteni...ezen úgy meghatódtam...

Kép
tünemény

Sziasztok!

Sajnos mostanában nem tudtam jönni. De sikerült visszaolvasnom és be kell valljam, hogy azt hiszem én kutyultam össze a táblát. Annyit tettem, hogy azt szerettem volna megnézni, hogy van-e összefüggés a színezetlen sorok és a szülés dátuma között, ezért rákattintottam az oszlopra, hogy tegye sorrendbe, aztán mentés nélkül kiléptem, de ezek szerint megjegyezte a táblázat. Sajnálom, tényleg, és elnézést a kavarodásért, ezentúl majd csak nézegetem a táblát.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
tici

Szia Tici, ne aggódj, semmi baj, most már úgyis szülési dátum szerint van rendezve az egész! :D

Lányok én úgy kiakadtam tegnap ezen az ovibuszon...mondtam már az elején apának, hogy hogy eshetett ki a kisgyerek, ha be volt kötve...tessék! se öv, se ülések...és évekig igy merték szállitani a kicsiket!!! és annak a bunkó sofőrnek, semmi baja nincs persze, és a busz biztonságos, és semmi gond vele...persze azt is irták, hogy a sebességi korlátokat se tartotta be egyik se...egyszerűen hihetetlen és felháboritó

Kép
tünemény

Kocska!

Egyszer majd szervezünk olankor is talit, amikor Ti is Pesten lesztek.

Melyik Pierre Cardin babkocsit néztétek ki?

A babakocsival még mi is várunk. Hátha jövőre olcsóbb lesz amikor bejön az új kollekció. És a garancia is tovább tart majd.

Kikocska!

Én is azokat a dzsekiket szeretem, aminek van egy passzé része is az uujában. Szerencsére a dzskije most ilyen, de az overál sajnos nem. Viszont annak gumis a vége.

Ettike!

Kíváncsi vagyok az a doki mit mond majd.

Gesztenye!

Milyen a babkocsi pontosan? Mert nem minden babakocsihoz jó minden gyerekülés. És az az igazi, ha kompatibilisek.

Én már régóta kismamanacikat hordok. Pontosabban inkább csak farmert, mert a kordbársony még kicsit nagy, a szövetnadrág pedig Beni mellett nem igazán praktikus.

Tünemény!

Apa nagyon aranyos.
Csak arra is figyeljetek, hogy ne terhelje túl magát a sok munkával.

Öv nem kötelező a buszokon, de ülés sem volt? Még nem olvastam a részleteket.
Vendég

Pont arról beszélgettünk a férjemmel, hogy milyen borzasztó lehetett annak a szülőnek, aki reggel beadta a gyerekét az oviba, és délután tájékoztatják, hogy újra kellett éleszteni egy baleset miatt. Iszonyú, még belegondolni is rossz!

Lányok, ez a Luca baba még mindig nem érezteti velem a mozdulatait. Várhatok én mindenféle buborékra, pukkanásra, semmi. Apukája tegnap este mikor bekente a pocakomat (olyan aranyos, minden este megcsinálja, és közben beszélget Lucával) szinte már könyörgött neki, hogy rúgja már orrba! :lol:

Kép
gesztenye74

Cat, az a baj, hogy a már meglévő kocsik Hauck márkásak, tehát nem biztos, hogy tudok hozzá illő gyerekülést, hiszen azt a Chiccotól szeretném (ha már onnan van kedvezményem).

Épp most fejeztem be egy tárgyalást egy török partnerremmel. Mióta kismama vagyok, nagyon nem bírok bizonyos férfi illatokat. Na, ezen a fickón valami borzasztó pacsuli volt, azóta is émelyeg a gyomrom.

Kép
gesztenye74

Cat, gyerekülések nem voltak benne. de szerintem ez a minimum, vagy legalább biztonsági övek, ha már ovodásokat szállit. persze az ovoda nem nyilatkozott.

kollegám kisfia bármikor megszülethet, dec.6-ra van kiirva a felesége, ő már minden üzleti utat lemondott, hogy 'ugrásra készen' legyen. olyan aranyos, amikor beszél erről, mert bár pasi, de látható hogy milyen kis izgatott, és mennyire várják! :D

Kép
tünemény

:lol: Geszenye ez aranyos, ahogy irtad a pocakkenegetést meg az orrbarúgást :lol: aranyos kis párocskád van! és ezekről a szagokról...nálunk most itt van a londoni irodából egy nagy darab indiai pasi...ideült a gépemhez valamit megnézni a beállitásokon, és hogy milyen pacsuli nélküli szaga volt....hűűűű alig birtam, de most már két asztallal messzebb van tőlem! :D

én is figyelem a pillangószárnycsapásokat, pukkanásokat, meg rugásokat de nálunk sincs semmi még...mondta is a doki, hogy ha még nem érzem, nem gond, majd úgyis erősebbek és erősebbek lesznek ezek a 'jelzések' és akkor már észreveszem, mondta hogy majd mostanság fog jelentkezni a kicsi igy is-úgy is :D pár nap múlva már te is újságolni fogod, hogy ficánkolt!

Kép
tünemény

Sziasztok!

Gabka: majd írj mi volt a dokinál!

Dharma: nekem sem csinálnak hpv szűrést már a terhesség alatt. Megcsinálta a doki mikor 6 hetes voltam és majd csak szülés után fogja. Érdekes, hogy senki nem szólt neked a 18. hetes genetikai uhról. Tudtommal ezt nem az orvosod csinálja, hanem neki kell beutalni egy megfelelő helyre.

Gesztenye: a régi gatyóim nekem sem jönnek fel. Van egy kismami gatyám, s méretű, de az meg még óriási rám. Egyenlőre van egy m-es méretű sima gatyám, még az előző terhességemről és most azt hordom. Ez a köztes rész annyira rossz. A régi gatyók már nem jók a kismamisak még nem.

Tünemény: hű jó sokat fog melózni apa. Nagyon kilesz. A párom is csinálta így, hogy éjszaka után még ment melózni, de kicsinálta magát, így abbahagyta.
Sajna egy buszon sincs biztonsági öv a kicsiknek. :( Egyik távolsági és helyi buszon se. De legalább az ilyen buszokra, ami csak kicsiket szállít igazán beszerelhették volna. Érdekes az autósokat megbüntetik, ha nincs biztonsági ülésbe a gyerek és akkor a buszokat miért nem???? Nagyon kiakadtam én is ezen.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!
Gesztenye,néhány hete már semmi sem jön rám csak az egyik farmerem.Amúgy én is kismama nacit meg szoknyát hordok.Vettem egy fekete nadrágot és fekete szoknyát,én azokkal szeretném kihúzni a végéig.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Gesztenye nekem én egy jó ideje már csak és kizárólag kismamanacikat tudok felvenni, mert semmi régi nem jó. van egy fekete, egy farmer, egy vastagabb barna meg egy kord, és mindegyik nagyon kényelmes! vettem harisnyát, hogy majd hátha veszek szoknyát is, de mondták a boltban, hogy vegyek L méretet, és vegyem fel forditva, hogy a két csik legyen elöl, de úgy viszont a talpán van a varrás a lábujjak alatt, ami nyomott...de amilyen fázós vagyok, nem hiszem hogy szoknyát fogok hordani, mert előtte is nadrágos voltam. viszont télikabátom nincs...ilyenkor szerintetek érdemesebb sima kabátot venni, pár mérettel nagyobban, vagy kismamakabátot inkább?? mert minden reggel rétegesen öltözködök, és itt vetkőzök az irodában...

Kép
tünemény

Csajok, most beszéltem Hajdú dr-nővel, és azt mondta, h ma postázzák a leletemet, ami azt jelenti, h minden rendben,
makkEGÉSZSÉGES A KISBABÁNK!!!!
Még fel se fogtam, h vége a rémálomnak!!!! Köszönöm a drukkokat, tuti segített!

Remélem ma Tasin is jó híreket kap!

Később még jövök...

Zsu
svs

Zsu: ez fantasztikus hír!!!!!!!!!!!! Nagyon örülök nek!i!!!!

Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Jajjj Drága Zsu annyira örülök nektek! Látod most már a nagy kő is leesett! és most már azt is megtudjátok biztosra, hogy egy egészséges kislány vagy kisfiú lakik-e odabent! Zsu olyan jó lenne, ha te is tudnál jönni a talira, akár egy iciripiciri időre is! koccintunk egy forró csokival! :wink:

Tasin remélem a ti nagyon jó eredményetek is hamarosan a postaládában lesz!!!!

Kép
tünemény

ZSU!

ÉLJEEEEEEN!
Kép

Kép
Kép
tisa

Felhívtam ma azt az orvost,akihez tegnap irányítottak,h hozzá menjek genetikai uhura. Ő már azt mondta,h az AFP eredmény nem 2 hét (tegnap ezt mondták),hanem 3-4 :S De ahogy írtad Catherine kell uhra az eredmény,úgyhogy mondta,h jövő héten menjek. Akkor amúgy is mennék,úgyhogy felhívom a saját orvosom,h mi a terve. Lefogadom,h ő is mást mond majd:S
Nadrág: a Baros utcai Sote után picivel egy bolt van nagggyon aranyos eladónővel,nem olyan drága (6000-12000 ft egy gatyó) és benne van az árba,h felvarrják,ha kell (nekem azt is ajánlotta a nő,h a naci pocakmelegítő részét pamutra cseréli) Egyébként én is egy c&a-s gatyát hordok,mert ez az 1 kényelmes. A sima régi farmert ülésnél ki kell gombolnom,amit néha elfeledek és úgy szaladgálok melóhelyen:D

dharma

Zsu nagy gratula! Nagyon jó hír ez,én könnyeztem be itt:) Mostanában sokszor reagálok így dolgokra,tegnap kérdezték is miért sírok:)

dharma

Hú, mennyit írtatok, csak olvasok és olvasok, de a lényeg:

Zsu: Ez fantasztikus!!!! Annyira örülök a jó eredménynek és hogy végre megnyugodhattok. Nekem is könnyes lett a szemem :oops:
Majd újságold el azt is, hogy kicsi fiú vagy lány :lol:

Gesztenye: Jaj, de irtó aranyos Párod van, ez a haskenegetős dolog nagyon tetszik :)

Kép

Kép
sildi83

Zsu, örülök, hogy minden rendben! :D

Öltözködés: nekem elég szűk kabátom van alapban, így most már csak felül gombolom be. Igazából, ezt nem érzem gondnak, mert úgy is kocsival járok. Ha pedig kinn akarok lenni, arra ott van a jó meleg pufi dzsekim, ami bő fazonú, tehát kitart a terhesség végéig.

Kép
gesztenye74

Sziasztok csajok!
Gyors leszek mert hűl a csirkegulyáslevesem és enni szeretnék még mielőtt megyek a védőnőhöz.
Nekem van egy kertészgatyóm amit a sógornőmtől kaptam, már 2 napja felis tudom húzni mert nem lóg rajtam.Van egy farmer amit én vettem és egy fekete farmerszerű gatyóm amit az unokatesómtól kaptam de még télre beszeretnék szerezni egy bársonygatyót mert félek a hidegtől.
Nekem a melegítő gatyáim jók még ha letűröm a derekukat persze csak itthonra veszem fel.
Úgy kell pisilnom de nem megyek mert félek, hogy a védőnőnél már nem kell pisilnom és akkor égne a fejem. :shock: :oops: :roll:
Este ha 9 előtt haza esek az uh-ról akkor dobok fel képet a babóról.
Na megyek enni!
Azt hiszem mennem kell mindenképp wc-re is . :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabka7926

Gabka! Ne tartogasd a pisit! Nem jó és nem is szabad! Pisilj egy kicsi üvegcsébe és azt vidd a védőnőhöz. És akkor ott már nem kell pisilned. De a lényeg! NE TARTOGASD!

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek a sok jó hírhez! :) :)

Nem tűntem el, mindig olvasom az eseményeket, csak reagálni nem jut mindig időm. Építkezünk és mindig van mit intézni. A héten a férjem is itthon van és egész nap a házon dolgozik.

Részemről elkeserítő, hogy szinte az elsők között fogok szülni (úgy értem áprilisban) és már csak én nem tudom a baba nemét. :( Ráadásul tökre idegesít már minden megjegyzés pl. lusta? akkor biztos, hogy fiú... még nem tudni a nemét? akkor biztos, hogy lány... és még sorolhatnám. Már tele van a hócipőm vele. :oops: Nagyon szeretnénk egyébként kisfiút, de természetesen a kislánynak is örülni fogunk.

A babakocsiknál horror árat írtatok... :( Asszem már arra is félre kell rakosgatni ha jó minőségűt akar venni az ember.

Az normális, hogy már 2 napja nem érzem a bugyburékolást, ami a pici mozgása lenne?

Judy

Kép
judy_76

Próbáltam egyet aludni, de nem megy………
Eddig egyátalán nem foglalkoztam a karácsonyi készülődéssel, nem volt kedvem hozzá, de holnaptól nagyüzem lesz!!! Adventi koszorút meg fagyöngyöt már vettem is, jövő 7en nekiállunk vásárolgani!!!

Azért a színezéssel még várok, amíg papírom is lesz róla, bár elvileg tudjuk, ki lakik odabent!
Nem értem Tasin, hogy nem kapott még híreket, nekem ugye 2 hét 2 nap alatt megvolt, ma postázzák, szal elvileg hétfőre itt lesz. Lehet, h elkutyulta a posta? :roll:

Nekem Mammystic kismamaruháim vannak (még Emmával vettem), sztem nagyon kénylmesek és szépek, csak ajálnani tudom. Annó a Blahán volt üzletük, de a neten biztos rá lehet keresni.
Tünemény, méregdrágák lehetnek a kismamakabátok, sztem próbálj meg simát keresni, csak egy kicsivel nagyobbat. Bár lehet, h azt se tudod később hordani, de az ára miatt talán jobb. Én sídzsekit fogok hordani, az remélem kibírja a szezont, igaz nekem nincs szükségem elegáns kabátra.
Apátok meg vigyázzon nagyon magára az építkezésen!!!!!!

Tisáék járgánya sztem is telitalálat, ha nem lenne, tuti ilyet kérnék!!! Amúgy pont ilyen színű a mi pp ariánk is! Caté is tetszik, csak PP fan vagyok! :roll:

Dharma, bevallom elvesztettem már a fonalat, h ki mit mondott neked :oops: , de sztem magánban nem szoktak genetikait csinálni, én is a kórházba megyek kedden!

Zsu
svs

Újabb dilemmám van: felhívtam az Istenhegyit, hogy szeretnék Hajdú Krisztinához 4D-re menni. Azt válaszolták, hogy a 20. hét környéként ezt genetikai UH keretében csinálják meg. Nekem viszont a 18. heti genetikai UH-m már megvolt a nőgyógyászomnál a magánrendelőjében. Csak 4D-re meg később érdemes menni, most még nem sok minden látható.
Szerintetek, csináltassam meg újra egy profibb helyen, azaz Hajdú Krisztinánál a genetikai UH-t vagy elegendő a nőgyógyászomnál készített verzió, ahol mindent rendben találtak.
Azt sem akarom, hogy túl sok UH-m legyen.

Kép
gesztenye74

Én is a genetikaira akartam hozzá menni, de már nem megyek, hanem majd később sima 4D-re. Bár azt én sem tudom, h akkor is lehet-e hozzá menni? Szívesen mennék, nagyon rendes volt velünk! :)
Sztem ha már voltál, akkor később menj majd!

Zsu
svs

Dharma, bevallom elvesztettem már a fonalat, h ki mit mondott neked :oops: , de sztem magánban nem szoktak genetikait csinálni, én is a kórházba megyek kedden![/quote]

Lényegében mindenki mást:( 2 sztk orvos is,a sajátom meg,aki elvileg a kistarcsai kórház főorvosa,de magánba hívogat,na Neki kéne megcsinálni,vagy beutalni. Vagy nem? Mert akkor azon kívül,h fizetgetem mit tesz?

dharma

Sziasztok!

Ettike nekem sose volt 75Bnél nagyobb, ezért nem érzem át az ott lógós részét, bár most jól haladok már 85ösöm is van. :):):):):):):):):):))

Gesztenye én már 9-10hetes korom óta nem tudom hordani a régi farmerjaimat, sőt a bugyi táramat is ki kellett cserélnem. Eddig volt 2vékony melegítőnacim, meg egy kölcsön kismamanacim, de már azt is kinőttem. Okt.kaptam sznapomra egy bársony kismamanacit,meg anyámnak egy nadrágja van ami feljön a hasam fölé,mert ő nem hord csipőnacit. DE itt is 7-10körül vannak a kismamanacik. Bár a neten láttam 5-6ért is.
Bizsergést sem érzel a köldököd alatti részen egész a szeméremcsontig?
Nekem csak akkor lehetett eleinte érezni,ha nem feküdtem ,nem is álltam, hanem félig ülő helyzetben,anyámék kényelmes kanapéján, derekam alatt párna. Koncentrálj!!!Én szoritok apa orrbarugásáért!:) :)

Tünemény a párodnak is idő kell, míg megszokja, hogy család lesztek. És felkell ám nőni hozzá hirtelen. Nekünk annyival könnyebb, hogy szinte kislány korunk óta erre készülünk, na meg az anyai ösztön. Na nem mintha mi nem félnénk, de ők nehezebben érzik még át eleinte. Látom a páromon is, hogy kezdi szokni a gondolatot és már többes számban beszél róluk. „Hogy vagytok? Szeretlek titeket!” És már kimondta, hogy várja, hogy apuci legyen. Ami még nekem is elég furcsa magamtól hallani, hogy kisfiam, én vagyok az anyukád.Soha senkinek nem voltam még az anyukája.

Cat pier cardin 682 vagy 686os azt hiszem az övéké, ami nagyon tetszett. De még nagyon nem értünk hozzá.
Nekem anyu megszállottan figyeli vaterát is, bár most neki sincs pénze,de állítom,ahogy lesz az első lesz, hogy megvesz legalább egy hordozót.

Jajjj, majd elfelejtem ma hajnali 1kor Mohácson megszületett 1 volt osztálytársam kisfia, 4kilo felett,hát gratula!!! Ők dec.5re voltak kiírva.

kocska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: