Sziasztok!
Húú mennyit irtatok!
Mi voltunk kismami látogatóba, ezzel együtt halat is ettünk, ők jan.5.re várják,beleszerettünk a babakocsijukba, pier cardin, mostantól ezt hajtjuk apával. Ő már tegnap akart venni, de hááát ez még korai, na meg ők csak véletlen fogták ki 30ért, szinte ujjonnan. Nem látszik, hogy használt lenne. Persze tegnap felmértük a terepet azért és minden bababoltban körülnéztünk.
Na meg voltam színházba is megint. És az osztrigás Mici éneklésére kopogtatott ám kifelé. Csak még nem értem 1kopogás az, hogy tetszik, vagy hogy nem? És a 2 kopogás??? Ennek a gyereknek az annya sem érti a szavát.....Na de lesz ez még így se.....
Tisa asszem a tied tényleg jóóóóóó poci. De a fehér fölső csal ám, na meg közeli...Na meg 2hét előnyöd van.':lol:'
Ettike formás a pocid, de hova húzod a cicid????:):):):))
Jajj ildi nem nyomkodd inkább!
Én nagyon leeeelkes vagyoooook! Én úgy szeretnék talizni veletek!!!de nem bírnám ki a 2 szer 4óra utat. Ezen a fórumon, pedig többen tudnátok talizni, mert sok a pesti, amásikon, hoxán, nagyon szétszórt a brigád,még angliából is van valaki. Én meg úgy szeretném összehozni a 2kupacot, akkor már 50 áprilisi kismami lenne együtt.
Na pláne , hogy minden hónap első csüt.én védőnőhöz kell mennem,mert akkor jön a doki is.Na most már kedd,huuuude piszkálja a csőröm. Pedig szeretnék felmenni az ikeába is, csak még rákéne beszélni apát. Csak ahoz ott kéne aludjunk valahol és nem nagyon van szabadnapja már, mert suliba is jár. Jajj ennyi gondot. Inkább eszek még 1 mandarint....
Gizu akkor gyere el és tartunk külön kismama talit. Itt nem a városba kell menni, hanem a faluba.

:):)
Csinálj vonalzót, legalább a korotok láthassam.
Ettike keress meg másik dokit is inkább. Ja már látom, szorítok a jó eredményért.
A táblázatot szerintem is valaki elkeverte, nyilván aki nem ért hozzá,de rábíznám a szerkesztőre, átrakhatnátok olyan sorrendbe,hogy ki hányadikán szül.
Kutyafüle jó a picipocid és tényleg ott a kutyafüle.

:) Én már 14hetesen voltam babamozin,2 és 4Dbe is néztük és már ott megtudtam.
Csajok már 3old.elolvastam, még van 2 már kész van a szemem,hát van mit. De a kíváncsiság nem hagy nyugodni.
Tisa irigyellek, mi nem találtunk még kocsit.de jóóó neked. Legalább veled örülhetek. Bár haladtunk, mert már elképzelésünk van legalább. Na meg a nagyi miatt is, az én nagyim közölte nem vesz rucit a gyereknek, mert én biztos úgy sem adnám rá. Azt hittem anyám hülyéskedik annak idején,h.neki azt mondta, van annak a gyereknek elég rucija. Anyám gondolta tán mezítelen kéne elvinnije??
Eda 600gr?nekem 18 hetesen pont feleannyit mértek. De nem értem mindenki megy 20 hetes uhra. nekem csak a 26 hetes vc terhelés és uh a köv .program. Bár 4D-re akarunk menni megint.
Kikocska jobbulást mindenkinek.
Na mire a végére érek,látom már rendezitek a táblázatot.
Jajj csajok,a párom 6éve igéri,h.elvisz a Westendbe. Megpróbálom megoldani , nagyon mehetnékem van.
Cat nekem nagyon tetszik a kocsi,gondolom ez is jó drága,de mindent tud és a színe is gyönyörű én is kéket akarok.,na jo szeretnék.