biztos láttad már a patikákban a calcium+C vitaminos pezsgőtablettát. Sokkal hatékonyabb, mint maga a C vitamin egyedül. Szerintem ezért írhatta fel. Nem lesz tőle baja Zéténynek, sőt.
Szerintem rakjál el belőle 1-2 ampullát, mert nyáron a méh csípéses időszakban is hasznát veszed. vagy bármilyen allergiás reakciónál.
Katuska, ha nem nagy kérés ezt a funkciót tedd vissza légysziiiiiii. Én itt szoktam nézni, hogy ki frissített, és lemaradtam Rólad.
Zsófi, linkeld be a gyerekülést! Én is ott vettem. Végül 30000-ért. Mégsem 54000. Októberben veszem át, eddig előleget utaltam a manusnak. Azért hihetetlen, hogy mennyire kénytelenek vagyunk idegen emberekben megbízni ilyen téren.
És ebben a pillanatban felállt a lányom!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hurrrrá!!!!!
Rólunk, szóval fél perccel ezelőtt ezt az új mutatványt produkálta.
Éjszaka: egész jók voltunk, fél 1-kor kelt, utána 4-kor, utána 3/4 6, és 3/4 7-kor. Apa szerint még mindig "rémeket" látok fogak helyett. Bár most tényleg ott vannak.
Na és a fél 1-es kelési történet.
Én olyan mélyen aludtam, hogy apa ébredt hozzá. És mire mentem már ott ült vele a fotelban. És most jön, amin azóta is nevetek.
Este ott felejtettem a megcsinált tápszert, amit éppen kostoltatok a lánnyal, hátha megszereti. Erre azt látom, hogy apa azt itatja a lánnyal. És bepuszilta az egész 120 ml-t.
Remélem nem csináltunk ezzel bajt, mert a tápszerekre rá van írva, hogy max 1 órán belül itasd meg. Hát ez hűtőben sem volt, és 1 órán bőven túl volt. Ráadásul hidegen.
Minden esetre mondtam apának, hogy az esti fürdetés után ő ül le Zsófival, hátha tőle megissza.
Mert nálam fekszik be azonnal a cicihez.

[/url]

a>