Halihóóó
Borsnak cuppanós, remélem jól bírta az estét lázasan is!
és a nagyobb beteg gyerkőcöknek is jobbulást!
Manó nekem küldheted a képeket nyugodtan!
Kati nagyon szupik a fürdős képek!!!!!!!! Istenem, ennivaló ez a gyerek! Tényleg nagyon élvezi!
Egonnak háreme lesz
Zsuzsi 6 hetesig hetente jött a védőnő, most már csak havonta fog, hozzánk legalábbis! De én csípem a miénket!
Látom nem csak nálunk volt nyüszi tegnap! „hajnali” inkább éjjeli 1től kezdve nem aludt el az istenért sem! Aztán 4kor sikerült, de persze még mindig nyögdécselt és óránként enni kért! Aztán de. helyreállt a dolog kicsit, de este a lassan szokásos szopi közben sírok dolog, én meg totál ki voltam a nem alvás miatt is + stb. szóval már sírtam, a fejem majd szétszakadt! Otthagytam apának ő altatta, éjjel szerencsére minden helyrejött 22-4ig aludt és onnan minden oké!
Fejből? Azt hittem azt csak a kórházban csinálják amíg bent vagytok/voltunk pl. a sárgaság miatt.
Zsú gartu a forduláshoooz!!!!!!!!!!!!
Gurgi nekünk is az van, nekem eddig oké, de ha a dupla kerék van elöl akkor tényleg irányíthatatlan!
Jééé,
Kati miért kötötték be ennyire? Majának is vettek, de nem volt kötése! Csak a pöttyöt láttam a buksiján
Mi ma voltunk hasi és koponya uhn, mondanom sem kell, hogy a koponyát végigüvöltötte! Nem gondoltam arra, hogy a kutacsukat fogják cseszegetni!!!!?
Aztán sétáltunk egyet Veszprémben és tecsóztunk is, és 4 órát bírta kaja nélkül!!! Köszönhetjük ezt annak, hogy szereti a kocsit és mindig alszik ha megyünk