Sziasztok!
Nálunk ma este olyan jó volt a lánykánk...este 10-kor elalust, és reggel fél7-kor kelt fel enni...úgyhogy szuper éjszakánk volt...utána megint aludt 9-ig, evett, és most megint szunya...annyira cuki...állandóan ölelgetném meg puszilgatnám...
Tegnap megint állandóan fel akart ülni, és nagyont tetszett neki...meg próbál hasra fordulni...a pelenkázón meglátja a popsitörlő dobozát, és azt akarja megnyalni, szerintem lassan rájön, hogy csak lendületet kell vennie, és eléri...
Amúgy meg állandóan meg akar nyalni mindent, egész nap csak azt látni, hogy nézelődik, és meglát valami számára érdekeset, és már nyúlik a nyelve a térdéig...
Tegnap kapott az ágya fölé forgó játékot (eddig is volt forgója, de ilyen játszószőnyeg szerű, úgyhogy így nem kell legalább ki be pakolnom a kiságyából...meg kapott rengeteg ruhát is nagynéném barátnőjétől...és tök jó, neki ikerlányai vannak, de az egyik kisebb, így jó pár ruhából kettő van, és az egyik már most jó, a másik meg a következő méret lesz...
Hétvégén is voltak nálunk vendégek...Petra olyan jól elvolt mindenkivel...Kollégámékra is végig nevetgélt, meg magyarázott nekik, anyósomék is benéztek, nekik is mondta nagyon...
Tegnap meg F1-et néztünk 4-en, Gábor haverjával...Petra akkor is kommentálta az eseményeket (hát volt is mit amúgy) de nagyon édes volt...
Clárika...tündéri ez a lányka...

a hajától még mindig el vagyok ájulva....
Takarítás...én akkor csinálok meg mindent, amikor Petra alszik...úgyhogy a reggeli kaja után visszateszem pihenni, és akkor elpakolok mindent, következő pihinél porszívózás/felmosás, ha kell, v. mosogatás...most már annyival bonyolítom magamnak, hogy főzni fogok (eddig nem igazán főztem, mert Gábor nem eszi meg annyira a másnapos kaját, és rendeltük az ebédet, de mondtam neki, hogy olyan főzhetnékem/süthetnékem van már hetek óta...lehet ez ilyen anyás dolog...

)
Mosás/vasalás...általában nálam is csak sötét/világos mosás van, meg persze manóé külön, neki magasabb hőfokon is, meg a születéskori kiütések miatt neki biomosószerrel/öblítővel mosom, néha mosódióval, de nekem annak kicsit savanyú a szaga..., a miénket rendessel mosom ki...
Vasalás...Petráét általában kivasalom, nagyon ritka, hogy valamiért nem (pl. büfikendő épp nem volt kéznél, és kikapok egyet a vasalandó ruhák közül), a sajátjainkat én is inkább teregetésnél jól kirázom, és csak azt vasalom, amit nagyon muszáj...
Tök várom már, a héten megyek fodrászhoz...most újhoz, mert eddig az unokatesóm várgta/festette, de olyan macera most eljutnom kőbányáról csepelre, úgyhogy a házunk mellett van egy szépségszalon, oda lemegyek...
Akartam festetni is, de anyukámnak igaza van...mielőtt terhes lettem, direkt visszabarnultam, hogy ne kelljen festeni terhesség alatt a baba miatt, akkor nem pont szoptatás alatt fogom, úgyhogy csak vágunk belőle...de jó lesz...