Muffin, nyugodtan kivihetitek, mondjuk nyilván nem tescozni készültök

, mert a steril környezetnél fertőzőbb hely, a kórházi bacikkal sztem nincs. Arra figyelj, hogy ne melegedjen túl. De estefelé sztem ezzel sincs gond. A cipőke nagyon ÉRDEKES. A tejkérdésről meg sztem kérdezz iboly.hu, pl. Vagy
dormouse@freemail.hu Igazából nekem soknak tűnik a különbség, de simán lehet, azt mondják, ez van. Talán érdemes mindig mindkettőből fejni, és mikor a gyengébbhet visszatérni újra. És IGYÁL ELŐTTE/KÖZBEN, akár csak egy-két nagypohár vizet, ált jobban jön tőle. (szoptatásnál is!!!!)
Ja, és nálunk a gyerekovos kijön mikor hazahozzuk az alanyt. Ne ugrálj vele, sztem telefonozz jóelőre neki, hogy jöjjék. (vki kérdezte, én megkérdeztem mennyit kér, azt mondta 3-5000 között szokott kapni. Namost mikor sűrűbben jön, akkor lefelé kerekítek, mikor a múltkor síelni készült, de előtte beugrott a kicsi-féle brutális allergiás reakciót felmérni, akkor 5-öt kapott, de előtte már vagy egy éve nem volt itt).
KATÁK, Hármaskán allergiás kiütés az arcán. Amúgy is tüsszög, vmi tuti irritálja, calcimuscot mennyit szoktak adni(szájon át)???? (már tart pár napja, és nem bírok rájönni, mi váltja ki. Őszintén a szülés körüli pánikra tippelek, mert eddig mindig megbetegedtek a nagy esmény kapcsán, viszont nem alapvetően betegesek, és sosem kaptak mondjuk kanyarót, csak kis nátha, hányós-fosós, most meg úgy tűnik allergiás nátha...)
Sziszka, hát akkor cicit neki.

Sztem lényeg ,hogy éjszaka alszik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára potyka 2008.07.13 10:01-kor.